- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.641
heyecan var tabii.. ama düğüne daha zaman var. Ekim ayında olucak kısmetseliliy; bende şuan sakinlik ve huzur var. Rabbime şükrediyorum onu karşıma çıkardığı ve bu günleri gösterdiği için... düşündükçe içime içime huzur doluyor. heyecanda tabii
Merhabalar arkadaşlar bende sizdenimbenide aranıza almak istermisiniz ? davet üzerine burdayım teşekkür ederim
görsel iletişim
ayyyyy sendemi aşıksın düğünmü var :26: ne kadar güzeeeeeelbizede nasip olsun inşallah burda da paylaş hazırlıklarını heycanını bizde mutlu olalım
sonrada atarız seni dışarı nede koca buluyosun artık kocişli topikler bulman lazım
hoş geldin....:3Hoşbuldum
hoş geldin....:3Hoşbuldum
elin boş gelmedin demineler anlaacaksın meriiii ..
anlat kendini
Ayyy! Deli. Bir arada benim fotoğrafım diye maymun koymuştun ya da koyacaktım.İşte by benim küçüklüğüm
Okul çok yordu bugğn benş ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi akşamlar canım.Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın sonra yine görüşürüz
Annem kıyamam sarı civcive ben ya...
Davetime icap ettiğin için teşekkür ederim.Merhabalar arkadaşlar bende sizdenimbenide aranıza almak istermisiniz ? davet üzerine burdayım teşekkür ederim
Geçen yaz da LAHESİS evlendi.inşallah canım o günleride görürüz. angel gelsede heycanını paylaşsa bizde mutlu olurduk çok özendim çooook
patisinin altına ismimizi yazsaydı keşke
angeli almayalım artık atalım onu dışarı onun kocası var yalnız değil
:)) dinlen biraz sende..
geyiğe katıl..
Ayyy! Deli. Bir arada benim fotoğrafım diye maymun koymuştun ya da koyacaktım.
iyi akşamlar canım.
Davetime icap ettiğin için teşekkür ederim.
Merileyn, TERAZİ burcu sohbet konusundan arkadaş... Kendisinin otuz yaşında ve bekar olduğunu öğrenince buraya davet ettim.O da kırmamış gelmiş. Sağ olsun.
Saçmalama!burdayım ki
napim maymuna benziyorum kuzum görsen sende benzetirsin
iyi akşamlar canım.
Merileyn, TERAZİ burcu sohbet konusundan arkadaş... Kendisinin otuz yaşında ve bekar olduğunu öğrenince buraya davet ettim.O da kırmamış gelmiş. Sağ olsun.
burdayım ki
napim maymuna benziyorum kuzum görsen sende benzetirsin
Saçmalama!
Bence gayet hoşsun sen!
Feysini göndersene özelden. Geçen gün gönderecektin sanki, gelmedi. :26:
Bakayım da karar vereyim neye benziyorsun. :)
olsun canım , bazen ben de zihin yorgunluğu ve yoğunluğundan anlatmak istediklerimi tam ifade edemiyorum. olur öyle arada... insanlık hali.çok güzel prenses...
ooo ikizler de burda ama
Arkadaşlar valla ben genlede konulara balıklama dalıyorum kusura bakmayın...
o an aklım karışık oluyor... toparlan demeniz yeterlii.. 2 dk. toparlarım yazdıklarımı... zihin işde çok şey aynı anda aklından sürüyle geçince cümle olup bir araya gelmek için sıra beklemiyorlar
ne dedin be yawww...
saçmalamaaaaaa
elin boş gelmedin demineler anlaacaksın meriiii ..
anlat kendini
iyi akşamlar canım.
Cokda dolu gelmedi elim hala bomboş :)) ismim meral bekarim 30 yasindayim calismiyorum cok renkli bi hayatim oldugu soylenemez monotonlukla geciyor :) arada kk ya takilip forum okuyorum cok etkin bi kullanici degilim arada yaziyorum bukadar sizle tanistigimada memnun oldum :)
Gülümse sadece
Bundan sonra buraya yazarak çok etkin bir kullanıcı olursun.Cokda dolu gelmedi elim hala bomboş :)) ismim meral bekarim 30 yasindayim calismiyorum cok renkli bi hayatim oldugu soylenemez monotonlukla geciyor :) arada kk ya takilip forum okuyorum cok etkin bi kullanici degilim arada yaziyorum bukadar sizle tanistigimada memnun oldum :)
Gülümse sadece
Bundan sonra buraya yazarak çok etkin bir kullanıcı olursun.
Burada her şeyimizi paylaşıyoruz.
Tekrar hoş geldin.
Cokda dolu gelmedi elim hala bomboş :)) ismim meral bekarim 30 yasindayim calismiyorum cok renkli bi hayatim oldugu soylenemez monotonlukla geciyor :) arada kk ya takilip forum okuyorum cok etkin bi kullanici degilim arada yaziyorum bukadar sizle tanistigimada memnun oldum :)
Gülümse sadece
herkes gibisin sende ...
ellerimizde çiçeklerle geleceğimiz günlerimiz olsun kızlar.. benim çenem bugün çok düştü... bu aralar çok konuşan bir ikizlerim ... tutamıyorum kendimii...
beni dinlediğini ve sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim... her zaman yapmam işde arada oluyor
herkes gibisin sende ...
ellerimizde çiçeklerle geleceğimiz günlerimiz olsun kızlar.. benim çenem bugün çok düştü... bu aralar çok konuşan bir ikizlerim ... tutamıyorum kendimii...
beni dinlediğini ve sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim... her zaman yapmam işde arada oluyor
Olsun dinlemeyi cok severim ben :) insallah ciceklerle dolsun tabi elimiz kolumuz :))
Gülümse sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?