- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.661
ben hala sırketteyım şaka gıbı
inşallah Alone... selam....
Merhabalar arkadaşlar bende sizdenimbenide aranıza almak istermisiniz ? davet üzerine burdayım teşekkür ederim
Geçen yaz da LAHESİS evlendi.
Mezun ettik onu, hamile şimdi.
Tuğçe ara sıra gelir ama!
Konu sahibi ne de olsa.
Ayyy! Deli. Bir arada benim fotoğrafım diye maymun koymuştun ya da koyacaktım.
iyi akşamlar canım.
Annem kıyamam sarı civcive ben ya...
Davetime icap ettiğin için teşekkür ederim.
Merileyn, TERAZİ burcu sohbet konusundan arkadaş... Kendisinin otuz yaşında ve bekar olduğunu öğrenince buraya davet ettim.O da kırmamış gelmiş. Sağ olsun.
Ne demek yahu. Zaten ev sahibi sayılırsın sen.
Dün akşam 2 ya da 2,5 tabak kısır yedim ben de...
canım kısır çekti,evde malzeme var aslında,sen de kısırı seviyorsun galiba.
Canım, sen de sağlıcakla doğur inşallah...
Ben koca yaz gelir geçer bir elin parmak sayısı kadar anca yerim dondurma. Hep bunu diyorum.
Diye diye kendime nazar edeceğim.
selam canım napıyosunuz bakalım
yok sen gelme istemiyorum yaşın küçükse hiç gelme psikolojim bozuluyo
gel gel hoşgeldin
Kızlar yaa göz kalemi ne kullanıyorsunuz benim ki akıyor sinir oluyorum
Yok canim kucuk degilim gayet 30um depresyondayim :)) hosbuldum bu arada :)
Gülümse sadece
sen bana allık söyle bende sana göz kalemi söyleyim
30mu :26: ben hiç sevmedim bu 3 rakamını laf aramızda sanki utanıyorum söylemeye yaşımı hala düzen kuramadığım için
kendinden bahsetsene canım neler yapıyosun
sen bana allık söyle bende sana göz kalemi söyleyim
30mu :26: ben hiç sevmedim bu 3 rakamını laf aramızda sanki utanıyorum söylemeye yaşımı hala düzen kuramadığım için
kendinden bahsetsene canım neler yapıyosun
Haha ha... Her şey karşılıklı diyosunsöyleyim cnm ama ben tek bi marka kullandım hayatım boyunca o da loreal çok fazla kullanmasamda ben memnunum
Bende ole valla cok itici geliyo 3 rakamikayseride yaşıyorum calismiyorum bekarim evdeyim cocuk gelisimi okudum ama calismadim suanda butik sabun tarzi seyler yapiyorum bu kadar sizide tanimak isterim :)
Gülümse sadece
tok karna adana yiyen liöon var karşınızda
hangi ton kullanıyosun canım:26: onda bronz allık varmı? ama ben akmayan kalem bilmiyorum seni kandırdım kendi menfaatim için seni kullandım
cezam nedir buyrun bekliyorum
bekar işsiz hasta umutsuz neşesiz kendine hayrı olmayan biriyim böyle hissediyorum etrafımdaki densiz laf sokmalardan ve hayatımı düzene sokamamaktanev çok sıkıcı gerçekten
aç insanbuyüzden bekar kaldın adamlar doyuramayız diye almadı seni bitanesi söylemişti bana
gerçekten mi aaa inanmıyorumevde kaldım ben ya koca istiremmmm
boğazı tutcan olmaz okadar iştahlagözleri korkuyo
heee bende istire neolcak bizim bu halimiz şimdi aklıma bişey geldi ama yazamam olmassss
hani züğürt ağada bi dede vardı kulağıını silkeler ben karı istirem derdi azcık onamı benzedik ne
hangi ton kullanıyosun canım:26: onda bronz allık varmı? ama ben akmayan kalem bilmiyorum seni kandırdım kendi menfaatim için seni kullandım
cezam nedir buyrun bekliyorum
bekar işsiz hasta umutsuz neşesiz kendine hayrı olmayan biriyim böyle hissediyorum etrafımdaki densiz laf sokmalardan ve hayatımı düzene sokamamaktanev çok sıkıcı gerçekten
aç insanbuyüzden bekar kaldın adamlar doyuramayız diye almadı seni bitanesi söylemişti bana
tok karna adana yiyen liöon var karşınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?