30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Lily dua meali için sağol cnm

Buda tuğçeye gelsin o zaman :123:

Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler
Annesinin bir tanesini hor görmesinler

Uçan da kuşlara malum olsun
Ben annemi özlerim
Hem annemi hem babamı
Ben köyümü özledim

Geçen yaz da LAHESİS evlendi.
Mezun ettik onu, hamile şimdi.

Tuğçe ara sıra gelir ama!
Konu sahibi ne de olsa.

işte acınası sarı civciv benim hem o civci değilki ördek
olsun gelmesin ben konuyu devralırım
onuda hemilelerin topiğinde görürüz inşallah bizede sıra gelirmi sence

dondurma kötü bir şey değil kiben de normalde çok yemem ama şimdi nedense dondurmaya sardım.

Kızlar yaa göz kalemi ne kullanıyorsunuz benim ki akıyor sinir oluyorum

sen bana allık söyle bende sana göz kalemi söyleyim

Yok canim kucuk degilim gayet 30um depresyondayim :)) hosbuldum bu arada :)

Gülümse sadece

30mu :26: ben hiç sevmedim bu 3 rakamını laf aramızda sanki utanıyorum söylemeye yaşımı hala düzen kuramadığım için

kendinden bahsetsene canım neler yapıyosun

Bende ole valla cok itici geliyo 3 rakami kayseride yaşıyorum calismiyorum bekarim evdeyim cocuk gelisimi okudum ama calismadim suanda butik sabun tarzi seyler yapiyorum bu kadar sizide tanimak isterim :)

Gülümse sadece

Haha ha... Her şey karşılıklı diyosun söyleyim cnm ama ben tek bi marka kullandım hayatım boyunca o da loreal çok fazla kullanmasamda ben memnunum

Haha ha... Her şey karşılıklı diyosun söyleyim cnm ama ben tek bi marka kullandım hayatım boyunca o da loreal çok fazla kullanmasamda ben memnunum

hangi ton kullanıyosun canım:26: onda bronz allık varmı? ama ben akmayan kalem bilmiyorum seni kandırdım kendi menfaatim için seni kullandım
cezam nedir buyrun bekliyorum

Bende ole valla cok itici geliyo 3 rakami kayseride yaşıyorum calismiyorum bekarim evdeyim cocuk gelisimi okudum ama calismadim suanda butik sabun tarzi seyler yapiyorum bu kadar sizide tanimak isterim :)

Gülümse sadece

bekar işsiz hasta umutsuz neşesiz kendine hayrı olmayan biriyim böyle hissediyorum etrafımdaki densiz laf sokmalardan ve hayatımı düzene sokamamaktan ev çok sıkıcı gerçekten

tok karna adana yiyen liöon var karşınızda

aç insan buyüzden bekar kaldın adamlar doyuramayız diye almadı seni bitanesi söylemişti bana

gerçekten mi aaa inanmıyorum evde kaldım ben ya koca istiremmmm

gerçekten mi aaa inanmıyorum evde kaldım ben ya koca istiremmmm

boğazı tutcan olmaz okadar iştahla gözleri korkuyo

heee bende istire neolcak bizim bu halimiz şimdi aklıma bişey geldi ama yazamam olmassss

hani züğürt ağada bi dede vardı kulağıını silkeler ben karı istirem derdi azcık onamı benzedik ne

işte o benim idolüm
peki erkeklerin yanında su içeceğim sadece ama kendi paramla yesem de mi kurtarmaz

Seni seni Canın sağolsun napalım :112:
Benim kullandığım şeftaliyle pembe arası bi ton, bronz tonu varmı bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…