30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende yemek yemedım ama kuruyemişcide ne kadar karışık varsa karıştırttırıp aldım.onu yıyorum. aslı ızındeyım

Alone pastelin bu bronz allıpınu kullanıyorum sevşyorım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398885798082.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 91
ben kortizonlu iğnelerin iyileştirme etkisi yok diye duymuştum cnm

limon ben de tam tersi basende var birde eskiden sırt kemiklerim belli olurdu şimdi öyle değil yine incecik olasım var..
bakalım haftada 3 gün zumba vs yapmaya başladım bugün zumba ve plates yaptırdı hoca..52 olsam güzel olur 55-56 yım su an..sanırım 1 ay önce öyleydi tartılmadım yakında..

mavilim karşılıklı mutluluğa gidecekse tez zamanda olur inşallah..

bende hep basene kalçaya özenmişimdi ya :)) keike olsa ben de . kısa sürede veririsin ya. boy kaçtı bu arada. birde rakamdan daha çpk oran canım oranlı olduktan sonrfa sıkıntı yok rakamlarda

Merhabalar arkadaşlar bende sizdenim benide aranıza almak istermisiniz ? davet üzerine burdayım teşekkür ederim

bende hep basene kalçaya özenmişimdi ya :)) keike olsa ben de . kısa sürede veririsin ya. boy kaçtı bu arada. birde rakamdan daha çpk oran canım oranlı olduktan sonrfa sıkıntı yok rakamlarda
aslında basende çok değil de ben eskiye göre hafif artma ver her yerime yayılmış birde eskiden göbek içe çöküktü şimdi bişi yerken çıkıyor... boyum 160 falan

Ne mutlu sana - Rabbim huzurunuzu arttırsın petunyacım

hayırlısı olsun hakkınızda - ikiniz de tam yaralı olduğunuz dönemlerde tanştırılmışsınız arkadaşınız ve eşi belki birbirinize merhem olursunuz diye düşünmüşlerdir

kız sen her geldiğinde neden izin istiyorsun yaaa hala alışamadın mı bize yoksa?

Merhabalar arkadaşlar bende sizdenim benide aranıza almak istermisiniz ? davet üzerine burdayım teşekkür ederim
hoşgeldin - filozof iyi ki seni davet etmiş

Hoşgelmiş sefalar getirmiş

Geçen yaz da LAHESİS evlendi.
Mezun ettik onu, hamile şimdi.

Tuğçe ara sıra gelir ama!
Konu sahibi ne de olsa.

Yani...:44: olabilir sonuçta konu sahibesi...

burdayım ki

napim maymuna benziyorum kuzum görsen sende benzetirsin
ne maymunu kuzum kendine haksızlık ettiğinden adım gibi eminim -bence sen dünyalar güzelisindir buradaki herkes öyle ki...

olsun canım nolcak ben de yazıyorum öyle saçmalıyorum falan - zaten anlamadığımız yerde sorarız birbirimize olur biter
bi kere ben de aslanımmm

Selam kızlar Hepinize hayırlı geceler...
Şöyle yazdıklarnıza baktım da anca gelebildim
Nasılsınız bakalım???

burası da yağışlıydı bugün.
çok yorulmuşum bugün ben de.
Selam Aslı

tok karna adana yiyen liöon var karşınızda
ya benim kendimi durduramadığım şey tatlı maalesef öyle adana falan takılmıyorum sana da afiyet olsun

hangi laf sokmalar yaaa??? ev sıkıcı derken? aile baskısı mı var kuzum sende?

gerçekten mi aaa inanmıyorum evde kaldım ben ya koca istiremmmm
dün yazmıştım ama buraya değil sanırım - evde kalcaz tabii kızım sokakta mı kalcaz

çok fenasınız bi ben bu konuda fazla rahatım herhalde - koca falan istemiyorum şimdilik

işte o benim idolüm
peki erkeklerin yanında su içeceğim sadece ama kendi paramla yesem de mi kurtarmaz
ya kendi paranla yersen o adam kendini adam gibi hissetmez ki ne bileyim ben bu konuda fazla mı gelenekçi takılıyorum ki?:44: ben bir erkeğin yanında hesap ödeme muhabbetine girmeye çekinirim o kişinin erkekliğine laf söylüyormuş gibi hissederim - yani param olmadığından değil ama erkek bana göre güçlü durmalı ve ben kendi hesabımı öderim demek onu adam yerine koymamak gibi geliyor - sizce yanlış mı düşünüyrum?

bende yemek yemedım ama kuruyemişcide ne kadar karışık varsa karıştırttırıp aldım.onu yıyorum. aslı ızındeyım
afiyet olsun maşallah hepimiz bu ara yeme modundayız

önderimiz aslıcannnn şişkolar topiği açacağım ben
yaaa yapma ama - ben de diyet günlüğü açayım da motivasyonum yerine gelsin diye düşünüyordum
gel bende var sana biraz vereyim basenlerimden

iyilik kuzum kafama takılan şeyler var onları araştırıyorum sen napıyosun

ben de kara para aşk dizisini izliyordum bitti

gelin yavrularım,göbüşüme doğru yanaşın
göbüşümün fotosunu koyardımya konu komşu tanır şimdi olmassss

Seni seni Canın sağolsun napalım :112:
Benim kullandığım şeftaliyle pembe arası bi ton, bronz tonu varmı bilmiyorum :26:
azcık kullandım seni bi tane emly diye bi kalem kullandım yumuşacık çok güzel sürülüyo ama akıyo hemde çok. akmasın diye aldıklarımın çoğuda sürülmüyo sert oluyo ve renk vermiyo gözüm çıkıyo valla sürcem diye
işine yaramadım

işte o benim idolüm
peki erkeklerin yanında su içeceğim sadece ama kendi paramla yesem de mi kurtarmaz

ayıp olur öyle kendi paranla falan ama vazgeçtim ye yaaa boşver seni doyuramayan almasın ben koca bulurum sana

ya hesapla falan adam olunmaz bende bu konuda çok hassasımdır o öerse mutlaka bende öderim altta kalamam :d

bana da erkeğe hesap ödetmek parasını yiyen kız imajı oluşturuyo. ay zaten sevgilim varken ben çalışan o öğrenciydi çocukk tüm paraını yola kalacak yere ayırıyordu hesaplarda ortak ya da benden

ya hayvan gibi yedim bugün ya midem fena oldu ya. diyet topiği aç kuzu aç bende gelirim arada

yok be kimse doyurmasın karnımı dicemde bugünkü hesaplar arkadaşın kocişi ödedi

bul bana koca koca bul bana. alone limona koca bul kendine de bul :d bak cümle içinde kullandım

Alone pastelin bu bronz allıpınu kullanıyorum sevşyorım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burda rengi çok net değil ama ben şimdi bakarım pastelin ürünlerine çok teşekkür ederim canım ilgin için

seviyorum yazını ilkten sevişiyorum diye okudum

tamam yarın açayım bari yeni bir aya yeni başlangıç yapayım :)))
hesap konusuna gelince - adamın parasını yiyen kız imajı oluşturacağını sanmıyorum yani ne bileyim zaten hayatının sorumluluğunu almış biriyim hesabı da ödeyeceksem adama ne gerek var ben şimdi de gider bir restoranda yemeğimi yerim - sanırım ben hep güçlü kız modunda olduğum için böyle düşünüyorum yani bir erkek yanımdaysa ben o kırılgan, nazlanabilen, bir erkeğin korumasına ihtiyacı olan yönümü çıkarmak isterim hep anlayışlı olmaya çalışınca bir zaman sonra yorulduğumu hissediyorum ee beni yoran bir ilişkiyi de istemem açıkçası...

yok be kimse doyurmasın karnımı dicemde bugünkü hesaplar arkadaşın kocişi ödedi

bul bana koca koca bul bana. alone limona koca bul kendine de bul :d bak cümle içinde kullandım

burda rengi çok net değil ama ben şimdi bakarım pastelin ürünlerine çok teşekkür ederim canım ilgin için

seviyorum yazını ilkten sevişiyorum diye okudum
Ya kızlar gecenin 12si olmuş ben bu yazdıklarınıza kahkaha atıyorum ki bizim duvarlar ince - kesin ev sahibm duymuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…