- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.681
bende yemek yemedım ama kuruyemişcide ne kadar karışık varsa karıştırttırıp aldım.onu yıyorum.aslı ızındeyım
önderimiz aslıcannnnşişkolar topiği açacağım ben
boğazı tutcan olmaz okadar iştahlagözleri korkuyo
heee bende istire neolcak bizim bu halimiz şimdi aklıma bişey geldi ama yazamam olmassss
hani züğürt ağada bi dede vardı kulağıını silkeler ben karı istirem derdi azcık onamı benzedik ne
ben kortizonlu iğnelerin iyileştirme etkisi yok diye duymuştum cnmKontorole gittim aslında yine işitme testine girdim. eh işde biraz düzelmiş ama böyle giderse bir iğne vurulcam malesef kortizon iğnesi olacak oda((
15 gün sonra felan kontrolde düzelme aynı ise bu sefer iğne olucam
limon ben de tam tersi basende var birde eskiden sırt kemiklerim belli olurdu şimdi öyle değil yine incecik olasım var..Benimde üst taraf fazla göğüs bölgesi :-( ve göbek bacak basen yok.
İyi olmuş detoks givi bişi olacak. İnş iyileşirsin de keyiften yemezsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mavilim karşılıklı mutluluğa gidecekse tez zamanda olur inşallah..o arkadaşımın eşinin arkadaşı. tanıştırıldık bir kça defa konuştuk. yeni nişandan ayrılmış... bende arkadaşıma benimkinden bahsetmiştim. eşi de beni tanır bahsetmiş tanıştıralım demişler işde öyle başladı... sonu ne olur bilinmez... sadece arkadaşlık da kalabilir... ilerleyebilirde..
limon ben de tam tersi basende var birde eskiden sırt kemiklerim belli olurdu şimdi öyle değil yine incecik olasım var..
bakalım haftada 3 gün zumba vs yapmaya başladım bugün zumba ve plates yaptırdı hoca..52 olsam güzel olur 55-56 yım su an..sanırım 1 ay önce öyleydi tartılmadım yakında..
Merhabalar arkadaşlar bende sizdenimbenide aranıza almak istermisiniz ? davet üzerine burdayım teşekkür ederim
aslında basende çok değil de ben eskiye göre hafif artma ver her yerime yayılmış birde eskiden göbek içe çöküktü şimdi bişi yerken çıkıyor... boyum 160 falanbende hep basene kalçaya özenmişimdi ya :)) keike olsa ben de . kısa sürede veririsin ya. boy kaçtı bu arada. birde rakamdan daha çpk oran canım oranlı olduktan sonrfa sıkıntı yok rakamlarda
aslında basende çok değil de ben eskiye göre hafif artma ver her yerime yayılmış birde eskiden göbek içe çöküktü şimdi bişi yerken çıkıyor... boyum 160 falan
Ne mutlu sana - Rabbim huzurunuzu arttırsın petunyacımheyecan var tabii.. ama düğüne daha zaman var. Ekim ayında olucak kısmetseliliy; bende şuan sakinlik ve huzur var. Rabbime şükrediyorum onu karşıma çıkardığı ve bu günleri gösterdiği için... düşündükçe içime içime huzur doluyor. heyecanda tabii
hayırlısı olsun hakkınızda - ikiniz de tam yaralı olduğunuz dönemlerde tanştırılmışsınız arkadaşınız ve eşi belki birbirinize merhem olursunuz diye düşünmüşlerdiro arkadaşımın eşinin arkadaşı. tanıştırıldık bir kça defa konuştuk. yeni nişandan ayrılmış... bende arkadaşıma benimkinden bahsetmiştim. eşi de beni tanır bahsetmiş tanıştıralım demişler işde öyle başladı... sonu ne olur bilinmez... sadece arkadaşlık da kalabilir... ilerleyebilirde..
kız sen her geldiğinde neden izin istiyorsun yaaa hala alışamadın mı bize yoksa?
hoşgeldin - filozof iyi ki seni davet etmişMerhabalar arkadaşlar bende sizdenimbenide aranıza almak istermisiniz ? davet üzerine burdayım teşekkür ederim
Hoşgelmiş sefalar getirmişAyyy! Deli. Bir arada benim fotoğrafım diye maymun koymuştun ya da koyacaktım.
iyi akşamlar canım.
Annem kıyamam sarı civcive ben ya...
Davetime icap ettiğin için teşekkür ederim.
Merileyn, TERAZİ burcu sohbet konusundan arkadaş... Kendisinin otuz yaşında ve bekar olduğunu öğrenince buraya davet ettim.O da kırmamış gelmiş. Sağ olsun.
Geçen yaz da LAHESİS evlendi.
Mezun ettik onu, hamile şimdi.
Tuğçe ara sıra gelir ama!
Konu sahibi ne de olsa.
ne maymunu kuzum kendine haksızlık ettiğinden adım gibi eminim -bence sen dünyalar güzelisindirburdayım ki
napim maymuna benziyorum kuzum görsen sende benzetirsin
olsun canım nolcak ben de yazıyorum öyle saçmalıyorum falan - zaten anlamadığımız yerde sorarız birbirimize olur biterçok güzel prenses...
ooo ikizler de burda ama
Arkadaşlar valla ben genlede konulara balıklama dalıyorum kusura bakmayın...
o an aklım karışık oluyor... toparlan demeniz yeterlii.. 2 dk. toparlarım yazdıklarımı... zihin işde çok şey aynı anda aklından sürüyle geçince cümle olup bir araya gelmek için sıra beklemiyorlar
Hoşgeldin Meral - çok çok memnun oldum aramıza katılmandanCokda dolu gelmedi elim hala bomboş :)) ismim meral bekarim 30 yasindayim calismiyorum cok renkli bi hayatim oldugu soylenemez monotonlukla geciyor :) arada kk ya takilip forum okuyorum cok etkin bi kullanici degilim arada yaziyorum bukadar sizle tanistigimada memnun oldum :)
Gülümse sadeceartık gel takıl burada merak etme seni de aktif bir kk üyesi yaparız yakında
sen de hep gülümse hayata - karşına gönlüne göre biri elbet çıkar
İkizlerin çok konuşanı makbuldur ama ne kadar çok konuşuyorlarsa içlerindeki acılar o denli çoktur da saklama psikolojisine girerler - yani ikizler kişisi hakkındaki izlenimlerim bunlarherkes gibisin sende ...
ellerimizde çiçeklerle geleceğimiz günlerimiz olsun kızlar.. benim çenem bugün çok düştü... bu aralar çok konuşan bir ikizlerim ... tutamıyorum kendimii...
beni dinlediğini ve sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim... her zaman yapmam işde arada oluyor
Ah ah ailesinden uzakta olan biri var ama burdaaaaaLily dua meali için sağol cnm
Buda tuğçeye gelsin o zaman :123:
Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler
Annesinin bir tanesini hor görmesinler
Uçan da kuşlara malum olsun
Ben annemi özlerim
Hem annemi hem babamı
Ben köyümü özledim
meal için de rica ederim bilgim dahilindeyse her konuda elimden geleni yapmaya çalışırım kızlar
ben hala sırketteyım şaka gıbı
ay kıyamam size kızlar yaaa geç mi çıktınız iştenBen de.
ben göz kalemi kullansam bile iki dk sonra gözüm kaşınır ovuştururum gider - eyeliner hiç beceremem valla rimelle idare ediyorumKızlar yaa göz kalemi ne kullanıyorsunuz benim ki akıyor sinir oluyorum
dondurma kötü bir şey değil kiben de normalde çok yemem ama şimdi nedense dondurmaya sardım.
bu ara ben de dondurmaya sardım:131:bugun sağanak yağmurda üşümesem eve gelirken dondurma alacaktım ama üşüyünce minibüse atlayıp eve geldim
Selam kızlarHepinize hayırlı geceler...
Şöyle yazdıklarnıza baktım da anca gelebildim
Nasılsınız bakalım???
Selam Aslıburası da yağışlıydı bugün.
çok yorulmuşum bugün ben de.
ya benim kendimi durduramadığım şey tatlı maaleseftok karna adana yiyen liöon var karşınızda
hangi laf sokmalar yaaa??? ev sıkıcı derken? aile baskısı mı var kuzum sende?hangi ton kullanıyosun canım:26: onda bronz allık varmı? ama ben akmayan kalem bilmiyorum seni kandırdım kendi menfaatim için seni kullandım
cezam nedir buyrun bekliyorum
bekar işsiz hasta umutsuz neşesiz kendine hayrı olmayan biriyim böyle hissediyorum etrafımdaki densiz laf sokmalardan ve hayatımı düzene sokamamaktanev çok sıkıcı gerçekten
aç insanbuyüzden bekar kaldın adamlar doyuramayız diye almadı seni bitanesi söylemişti bana
dün yazmıştım ama buraya değil sanırım - evde kalcaz tabii kızım sokakta mı kalcazgerçekten mi aaa inanmıyorumevde kaldım ben ya koca istiremmmm
çok fenasınızboğazı tutcan olmaz okadar iştahlagözleri korkuyo
heee bende istire neolcak bizim bu halimiz şimdi aklıma bişey geldi ama yazamam olmassss
hani züğürt ağada bi dede vardı kulağıını silkeler ben karı istirem derdi azcık onamı benzedik ne
ya kendi paranla yersen o adam kendini adam gibi hissetmez ki ne bileyim ben bu konuda fazla mı gelenekçi takılıyorum ki?:44: ben bir erkeğin yanında hesap ödeme muhabbetine girmeye çekinirim o kişinin erkekliğine laf söylüyormuş gibi hissederim - yani param olmadığından değil ama erkek bana göre güçlü durmalı ve ben kendi hesabımı öderim demek onu adam yerine koymamak gibi geliyor - sizce yanlış mı düşünüyrum?işte o benim idolüm
peki erkeklerin yanında su içeceğim sadece ama kendi paramla yesem de mi kurtarmaz
afiyet olsun maşallah hepimiz bu ara yeme modundayızbende yemek yemedım ama kuruyemişcide ne kadar karışık varsa karıştırttırıp aldım.onu yıyorum.aslı ızındeyım
yaaa yapma ama - ben de diyet günlüğü açayım da motivasyonum yerine gelsin diye düşünüyordumönderimiz aslıcannnnşişkolar topiği açacağım ben
gel bende var sana biraz vereyim basenlerimdenbende hep basene kalçaya özenmişimdi ya :)) keike olsa ben de . kısa sürede veririsin ya. boy kaçtı bu arada. birde rakamdan daha çpk oran canım oranlı olduktan sonrfa sıkıntı yok rakamlarda
iyilik kuzum kafama takılan şeyler var onları araştırıyorum sen napıyosun
göbüşümün fotosunu koyardımya konu komşu tanır şimdi olmassssgelin yavrularım,göbüşüme doğru yanaşın
azcık kullandım seniSeni seniCanın sağolsun napalım :112:
Benim kullandığım şeftaliyle pembe arası bi ton, bronz tonu varmı bilmiyorum :26:
işte o benim idolüm
peki erkeklerin yanında su içeceğim sadece ama kendi paramla yesem de mi kurtarmaz
ya hesapla falan adam olunmaz bende bu konuda çok hassasımdır o öerse mutlaka bende öderim altta kalamam :dSelam Aslı
ya benim kendimi durduramadığım şey tatlı maaleseföyle adana falan takılmıyorum sana da afiyet olsun
hangi laf sokmalar yaaa??? ev sıkıcı derken? aile baskısı mı var kuzum sende?
dün yazmıştım ama buraya değil sanırım - evde kalcaz tabii kızım sokakta mı kalcaz
çok fenasınızbi ben bu konuda fazla rahatım herhalde - koca falan istemiyorum şimdilik
ya kendi paranla yersen o adam kendini adam gibi hissetmez ki ne bileyim ben bu konuda fazla mı gelenekçi takılıyorum ki?:44: ben bir erkeğin yanında hesap ödeme muhabbetine girmeye çekinirim o kişinin erkekliğine laf söylüyormuş gibi hissederim - yani param olmadığından değil ama erkek bana göre güçlü durmalı ve ben kendi hesabımı öderim demek onu adam yerine koymamak gibi geliyor - sizce yanlış mı düşünüyrum?
afiyet olsun maşallah hepimiz bu ara yeme modundayız
yaaa yapma ama - ben de diyet günlüğü açayım da motivasyonum yerine gelsin diye düşünüyordum
gel bende var sana biraz vereyim basenlerimden
ben de kara para aşk dizisini izliyordum bitti
göbüşümün fotosunu koyardımya konu komşu tanır şimdi olmassss
azcık kullandım senibi tane emly diye bi kalem kullandım yumuşacık çok güzel sürülüyo ama akıyo hemde çok. akmasın diye aldıklarımın çoğuda sürülmüyo sert oluyo ve renk vermiyo gözüm çıkıyo valla sürcem diye
işine yaramadım
ayıp olur öyle kendi paranla falan ama vazgeçtim ye yaaa boşver seni doyuramayan almasın ben koca bulurum sana
Alone pastelin bu bronz allıpınu kullanıyorum sevşyorım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam yarın açayım bari yeni bir aya yeni başlangıç yapayım :)))ya hesapla falan adam olunmaz bende bu konuda çok hassasımdır o öerse mutlaka bende öderim altta kalamam :d
bana da erkeğe hesap ödetmek parasını yiyen kız imajı oluşturuyo. ay zaten sevgilim varken ben çalışan o öğrenciydi çocukk tüm paraını yola kalacak yere ayırıyorduhesaplarda ortak ya da benden
ya hayvan gibi yedim bugün ya midem fena oldu ya. diyet topiği aç kuzu açbende gelirim arada
yok be kimse doyurmasın karnımı dicemde bugünkü hesaplar arkadaşın kocişi ödedi
bul bana koca koca bul bana. alone limona koca bul kendine de bul :d bak cümle içinde kullandım
Ya kızlar gecenin 12si olmuş ben bu yazdıklarınıza kahkaha atıyorum ki bizim duvarlar ince - kesin ev sahibm duymuşturburda rengi çok net değil ama ben şimdi bakarım pastelin ürünlerine çok teşekkür ederim canım ilgin için
seviyorum yazını ilkten sevişiyorum diye okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?