- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.701
burda rengi çok net değil ama ben şimdi bakarım pastelin ürünlerine çok teşekkür ederim canım ilgin için
seviyorum yazını ilkten sevişiyorum diye okudum
tamam yarın açayım bari yeni bir aya yeni başlangıç yapayım :)))
hesap konusuna gelince - adamın parasını yiyen kız imajı oluşturacağını sanmıyorum yani ne bileyim zaten hayatının sorumluluğunu almış biriyim hesabı da ödeyeceksem adama ne gerek var ben şimdi de gider bir restoranda yemeğimi yerim - sanırım ben hep güçlü kız modunda olduğum için böyle düşünüyorum yani bir erkek yanımdaysa ben o kırılgan, nazlanabilen, bir erkeğin korumasına ihtiyacı olan yönümü çıkarmak isterim hep anlayışlı olmaya çalışınca bir zaman sonra yorulduğumu hissediyorum ee beni yoran bir ilişkiyi de istemem açıkçası...
meraba canım hoşgeldin aile baskısı değil konu komşu baskısı var devamlı bi laf sokma aşağılama artık çıkmak istemiiyorum zaten beni yalnızlığa itiyolarSelam kızlarHepinize hayırlı geceler...
Şöyle yazdıklarnıza baktım da anca gelebildim
Nasılsınız bakalım???
yok be kimse doyurmasın karnımı dicemde bugünkü hesaplar arkadaşın kocişi ödedi
bul bana koca koca bul bana. alone limona koca bul kendine de bul :d bak cümle içinde kullandım
Ya kızlar gecenin 12si olmuş ben bu yazdıklarınıza kahkaha atıyorum ki bizim duvarlar ince - kesin ev sahibm duymuştur
meraba canım hoşgeldin aile baskısı değil konu komşu baskısı var devamlı bi laf sokma aşağılama artık çıkmak istemiiyorum zaten beni yalnızlığa itiyolar
götürdün yani löp löpinsan bi davet eder insanmısın sen şimdi ayıp ayıp
şirketmi kursam limoncum belediye toplu nikahta yapardı bize
valla da götürdüm acılı smaklıyanında şalgam suyu en son yanıyorum diye bağırıyordum
ya ben evlenme sitesi kuracağım yakında
ahahahaaaaaaaaaaaa koptumbizim kız geceleri kikir diyordur kesin telle konuşuyın sanıyo ya da eve birini attın sanmasın
Ya kızlar gecenin 12si olmuş ben bu yazdıklarınıza kahkaha atıyorum ki bizim duvarlar ince - kesin ev sahibm duymuştur
acılı yedin ve beni çağırmadınbidaha olmasın
listenin başına şimdiden yaz beni benim 40a kadar ümidim yok
ahahahaaaaaaaaaaaa koptum
atsın yav sefası olsun garibanın koca gördüğümü var
birazdan kapıyı çalarsa kız kafayı yemiş kendi kendine kahkaha atıyodu der konu komşuya
Alone - insanları takma boşver valla isteyen istediğini yapsın kime ne - sen yalnız hissetme bak biz varız
Limon - yazdıklarına iyi güldüm bugun esprik moddasın heralde :) hani makyaj malzemeleriyle sevişmek, evlilik sitesi açmak falan
ya ev sahibim ailemden beter - iyiler hoşlar da mesela evde yokum diyelim görünce geldik yoktun deyip hesap vermemi bekliyorlar iyi niyetliler ama hoşlanmıyorum - bir de bir erkek ne kadar hassas davranırsa davransın içinde her zaman bir öküz barındırır o yüzden erkeklerden hassasiyet beklemiyorum yanında kendimi iyi hissedeyim yeter
konu komşu dedikleri şey eşittir dedikodu başka bişey değil istisnaları hariç tutuyorum
kocaman yetişkin insansın hesap versen ailene vereceksin onlar kendini fazla önemsiyo
bizim alt komşu biz hala kombi yakarken (karadenizlinin hasıyım yani burda akdeniz tarafı gibi sıcak değil okadar) adam bu havada balkonda yatıp kalkmaya başladı bu aylarda başlıyo kış gelene kadar gece gündüz balkondan ayrılmıyo insanın belidemi ağrımaz birini görse balkondan sarkıyo zil çalsa balkona koşuyo ramazanlarda sabah ezanına kadar balkonda
mahallede hangi eve kim giriyo ne olmuş hepsi onda hacılıktan yeni geldi ama nasibini alamamış
yalnız erkeği almam eve demişsin aalabilsek zati böyle olmazdık
Alone - insanları takma boşver valla isteyen istediğini yapsın kime ne - sen yalnız hissetme bak biz varız
Limon - yazdıklarına iyi güldüm bugun esprik moddasın heralde :) hani makyaj malzemeleriyle sevişmek, evlilik sitesi açmak falan
ya ev sahibim ailemden beter - iyiler hoşlar da mesela evde yokum diyelim görünce geldik yoktun deyip hesap vermemi bekliyorlar iyi niyetliler ama hoşlanmıyorum - bir de bir erkek ne kadar hassas davranırsa davransın içinde her zaman bir öküz barındırır o yüzden erkeklerden hassasiyet beklemiyorum yanında kendimi iyi hissedeyim yeter
Haha :) ben prensipleri katı olan bir insanım :))) şaka bir yana bu konuda zaten herkes kendini bilir ailem bana güvenmiş ki il dışına göndermiş, başkalarına ne oluyor?! Ha tabii bekar bir kızım ya bir de yalnız yaşıyorum hemen etiketlesinler nasılsa onlar benden daha iyi biliyorlar herşeyi...Ayrıca eve erkek alan bir kız olmak demek yalnızlık çekmemek değil - bu konuda birinin anlattıkları geldi bir an aklıma... Kendini çok yalnız hisseden biri... Etrafındaki onca insana rağmen...
Balkonda yatanlara gelince ben hiç denemedim ama Ege'de meşhurdur bu durum - açıkçası ben yaz bile olsa üstümde pikeyle yatan biriyimdir cam açık olsa bile sabah karşı donarım resmen:18: yapı meselesi - aile olarak da alışkın değiliz bunun da etkisi olabilir
Ama sizin komşu fazla meraklıymış bi de anladığım kadarıyla bu kişi erkek - yani erkeğin meraklısı da çekilmez beeee
Gel tabii canım benim başımın üstünde yerin varo yalnızlıkçeken arkadaşını merakettim bi hikayesi var sanırım:26:
evet hiç çekilmiyo masum bi merak değil fesatca irdeleyen kusur arayan merak. evet erkek koca adam babam yaşında hacı buarada:26:
sen beni al eve
Gel tabii canım benim başımın üstünde yerin var
Valla yan yana olduğumuz insanlarla olamıyoruz çünkü iyi niyetle kalbini açan insan çok az...canım benim sağol
yanyana olduğumuz insanlarla bukadar konuşamıyoruz bile biz böyle yetiyoruz birbirimize
azönceki alıntılarımın feleği şaşmış neden öyle karıştırmmışım anlamadım
mavilim karşılıklı mutluluğa gidecekse tez zamanda olur inşallah..
ben kortizonlu iğnelerin iyileştirme etkisi yok diye duymuştum cnm
günaydınlar hanımlar
Vücuttan atılan bir cinsmiş. İç kulak içine yapılacak
Valla yan yana olduğumuz insanlarla olamıyoruz çünkü iyi niyetle kalbini açan insan çok az...
Allah büyük. Gelir inşallah hayırlısıyla...işte acınası sarı civciv benimhem o civci değilki ördek
olsun gelmesin ben konuyu devralırım
onuda hemilelerin topiğinde görürüz inşallahbizede sıra gelirmi sence
AVONKızlar yaa göz kalemi ne kullanıyorsunuz benim ki akıyor sinir oluyorum
Aslında kötü. Gerçek dondurma olsa kötü olmaz da... her şey yapay artık malum.dondurma kötü bir şey değil kiben de normalde çok yemem ama şimdi nedense dondurmaya sardım.
Günaydın Örtttmmmeeenimmm!günaydınlar hanımlar
günaydın canım nasılsın
geçmiş olsun canım hastamısın neyin var :26:
günaydın canım aynen dediğin gibi onlar zaten kusur arama peşinde
Herkesin regaip kandili mübarek olsun.
İşçi bayramınızı kutlarım.
Ben çalışıyorum. İş yerindeyim.
Allah büyük. Gelir inşallah hayırlısıyla...
AVON
Aslında kötü. Gerçek dondurma olsa kötü olmaz da... her şey yapay artık malum.
Günaydın Örtttmmmeeenimmm!Nasılsın? Niye kalktın erkenden? bana tatil olsa daha yatıyordum yatakta emin ol!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?