30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

burda rengi çok net değil ama ben şimdi bakarım pastelin ürünlerine çok teşekkür ederim canım ilgin için

seviyorum yazını ilkten sevişiyorum diye okudum

ahaha evet sevişiyorum allığa kafayı taktım çok seksi ya birazdan rujumla öpüşür ojelermin elinden tutar, maskarımın gözlerinden öperim

hadi aç şimdi 12 oldu ya şu var insan kırılgan nazlı olmak isitiyor ama bu hesap şu bunla olmuyo ya karşı tarafın sana hassas davranmasıyla ilgili oluyo. ah ah bana koca bulun yoksa allıkla sevişmeye devam edeceğim

Selam kızlar Hepinize hayırlı geceler...
Şöyle yazdıklarnıza baktım da anca gelebildim
Nasılsınız bakalım???
meraba canım hoşgeldin aile baskısı değil konu komşu baskısı var devamlı bi laf sokma aşağılama artık çıkmak istemiiyorum zaten beni yalnızlığa itiyolar

yok be kimse doyurmasın karnımı dicemde bugünkü hesaplar arkadaşın kocişi ödedi

bul bana koca koca bul bana. alone limona koca bul kendine de bul :d bak cümle içinde kullandım

götürdün yani löp löp insan bi davet eder insanmısın sen şimdi ayıp ayıp

şirketmi kursam limoncum belediye toplu nikahta yapardı bize

valla da götürdüm acılı smaklı yanında şalgam suyu en son yanıyorum diye bağırıyordum

ya ben evlenme sitesi kuracağım yakında

valla da götürdüm acılı smaklı yanında şalgam suyu en son yanıyorum diye bağırıyordum

ya ben evlenme sitesi kuracağım yakında

acılı yedin ve beni çağırmadın bidaha olmasın
listenin başına şimdiden yaz beni benim 40a kadar ümidim yok

bizim kız geceleri kikir diyordur kesin telle konuşuyın sanıyo ya da eve birini attın sanmasın
ahahahaaaaaaaaaaaa koptum
atsın yav sefası olsun garibanın koca gördüğümü var

Ya kızlar gecenin 12si olmuş ben bu yazdıklarınıza kahkaha atıyorum ki bizim duvarlar ince - kesin ev sahibm duymuştur

birazdan kapıyı çalarsa kız kafayı yemiş kendi kendine kahkaha atıyodu der konu komşuya

Alone - insanları takma boşver valla isteyen istediğini yapsın kime ne - sen yalnız hissetme bak biz varız

Limon - yazdıklarına iyi güldüm bugun esprik moddasın heralde :) hani makyaj malzemeleriyle sevişmek, evlilik sitesi açmak falan
ya ev sahibim ailemden beter - iyiler hoşlar da mesela evde yokum diyelim görünce geldik yoktun deyip hesap vermemi bekliyorlar iyi niyetliler ama hoşlanmıyorum - bir de bir erkek ne kadar hassas davranırsa davransın içinde her zaman bir öküz barındırır o yüzden erkeklerden hassasiyet beklemiyorum yanında kendimi iyi hissedeyim yeter

konu komşu yok anacım bizde - üstümde kızı oturuyor en alttaki kiracı çıktı bizbizeyz yani - ben 3. kattayım onlar 2. katta
eve adam atmak mı - arkadaşım çaya gelse haberleri var beee
bu konuda gerçekten kendimi baskı altında hissediyorum yani tamam kendini bilen bir insanım ama bir arkadaşımı çaya davet etmek için de onlara hesap vermek istemiyorum - zaten tek başına bir erkeği buyur edecek yapım yoktur ama öyle bile olsa ailem karışmazken başkalarının müdahalesinden hoşlanmıyorum

konu komşu dedikleri şey eşittir dedikodu başka bişey değil istisnaları hariç tutuyorum
kocaman yetişkin insansın hesap versen ailene vereceksin onlar kendini fazla önemsiyo
bizim alt komşu biz hala kombi yakarken (karadenizlinin hasıyım yani burda akdeniz tarafı gibi sıcak değil okadar) adam bu havada balkonda yatıp kalkmaya başladı bu aylarda başlıyo kış gelene kadar gece gündüz balkondan ayrılmıyo insanın belidemi ağrımaz birini görse balkondan sarkıyo zil çalsa balkona koşuyo ramazanlarda sabah ezanına kadar balkonda
mahallede hangi eve kim giriyo ne olmuş hepsi onda hacılıktan yeni geldi ama nasibini alamamış
yalnız erkeği almam eve demişsin aalabilsek zati böyle olmazdık

Haha :) ben prensipleri katı olan bir insanım :))) şaka bir yana bu konuda zaten herkes kendini bilir ailem bana güvenmiş ki il dışına göndermiş, başkalarına ne oluyor?! Ha tabii bekar bir kızım ya bir de yalnız yaşıyorum hemen etiketlesinler nasılsa onlar benden daha iyi biliyorlar herşeyi... Ayrıca eve erkek alan bir kız olmak demek yalnızlık çekmemek değil - bu konuda birinin anlattıkları geldi bir an aklıma... Kendini çok yalnız hisseden biri... Etrafındaki onca insana rağmen...
Balkonda yatanlara gelince ben hiç denemedim ama Ege'de meşhurdur bu durum - açıkçası ben yaz bile olsa üstümde pikeyle yatan biriyimdir cam açık olsa bile sabah karşı donarım resmen:18: yapı meselesi - aile olarak da alışkın değiliz bunun da etkisi olabilir
Ama sizin komşu fazla meraklıymış bi de anladığım kadarıyla bu kişi erkek - yani erkeğin meraklısı da çekilmez beeee

o yalnızlıkçeken arkadaşını merakettim bi hikayesi var sanırım:26:
evet hiç çekilmiyo masum bi merak değil fesatca irdeleyen kusur arayan merak. evet erkek koca adam babam yaşında hacı buarada:26:
sen beni al eve

Gel tabii canım benim başımın üstünde yerin var

Valla yan yana olduğumuz insanlarla olamıyoruz çünkü iyi niyetle kalbini açan insan çok az...

mavilim karşılıklı mutluluğa gidecekse tez zamanda olur inşallah..

Sağ ol Cerencim.

pek ümitli değilim açıkçası ama. Ne bileyim çok fazla kız var sanki çevresinde... hiç ortak noktamız yok gibi duruyor. gerçi o kadar konuşmadık ama ne bileyim.. zaman lazım bakalım. yüz yüze gelmedik gelince ne olacak ...

Bazısı ile ortak nokta olmasanda konuşmak çok zevkli gelir çok yakın hissedersin işde bazısıda böyle olur konu bulamazsın ...yada nasıl konuşacağını bilemezsin... o gün telefonu eline alınca arkadaşlar gözünü bana diktiler bana bozuk atacaklar gibi yazdı. dünde yine arkadaşlarıyla 2 erkek 2 bayan etiketlemişler .. bir sürü bayan beğenmiş ... aaahaa çok komiğim hepsi onun arkadaşı olmaz... çekiniyor ve korkuyor nasıl biri diye...

Son düzenleme:
Herkesin regaip kandili mübarek olsun.
İşçi bayramınızı kutlarım.
Ben çalışıyorum. İş yerindeyim.

işte acınası sarı civciv benim hem o civci değilki ördek
olsun gelmesin ben konuyu devralırım
onuda hemilelerin topiğinde görürüz inşallah bizede sıra gelirmi sence
Allah büyük. Gelir inşallah hayırlısıyla...

Kızlar yaa göz kalemi ne kullanıyorsunuz benim ki akıyor sinir oluyorum
AVON

dondurma kötü bir şey değil kiben de normalde çok yemem ama şimdi nedense dondurmaya sardım.
Aslında kötü. Gerçek dondurma olsa kötü olmaz da... her şey yapay artık malum.

günaydınlar hanımlar
Günaydın Örtttmmmeeenimmm! Nasılsın? Niye kalktın erkenden? bana tatil olsa daha yatıyordum yatakta emin ol!

günaydın canım nasılsın

geçmiş olsun canım hastamısın neyin var :26:

günaydın canım aynen dediğin gibi onlar zaten kusur arama peşinde

iyim canım spor yapmak istedim evde video araya araya vakit geçirdim D:

kuzum uyuyamıyorum ben ya alıştım erken kalkmaya artık. evde tık sesi bile olamayacak en ufak ses uyanrıyoo

sizler nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…