30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyim canım spor yapmak istedim evde video araya araya vakit geçirdim D:

kuzum uyuyamıyorum ben ya alıştım erken kalkmaya artık. evde tık sesi bile olamayacak en ufak ses uyanrıyoo

sizler nasılsınız bakalım
Ben 14,5 yıldır çalışıyorum. Fakat hâlâ tatil günlerinde yatarım. Geç kalkarım.
Gerçi çıt olsa uyanan bir tipim ben de.

Acımasız olma şimdi bu kadar, dün gibi dün gibi çekip gitme.

Az mı dinlerdim bir zamanlar.

spormu ebru şallı olmazmı:26: benim kocaman göbüşüm var onu küçültmek için bişeyler yapmak istedim ama yok olmuyo eğilip kalktıkça feleğim şaştı tansiyonum oynadı heralde çok kötü oldum sonrada amaaan beni seven göbüşümüde sevdin dedim

aa evet bugün regaip kandili herkesin regaip kandili mübarek olsun inşallah bu gece kapalı tüm nasip kapılarımız sonuna kadar açılır

en başta hastalara şifa ve herkese ihtiyacı olanı nasip etsin rabbim

neler yapıyosunuz kandilde ibadet anlamında

günaydın canım nasılsın

geçmiş olsun canım hastamısın neyin var :26:

günaydın canım aynen dediğin gibi onlar zaten kusur arama peşinde

Ani işitme kaybı oluyor canım.
Doktor diyor bu kadar sık tekrarkanmaması lazım. ama işde oluyor ...

Bu seferde geçmezse iğne olucam..
DOktor iş değiştir diyor yüksek sesle olamayan bir iş.. stressiz iş :)

günaydınn Prensesim...
Günaydın limontaam ..

sabah sabah eşinize ilk ne zaman rezi oldunuzu okudum.. hem çok güldüm hem bir buruk oldum... ya hep aynı şey oluyor....

ya babam odama girdi pcyi almak için benimde uyku bitti(

ben daha 3 yıllık çalışanım :)

canım jillianı araştıyorum
mesela ouca niyetlendim ama kalkamadım o kaçtı

namaz kılmayı düşünüyorum annem kuran okur onu dinlerim
kuranı kerim okumayı da unuttuğum için türkçeinden okurum yasin inşallah

öyle özel bişeyim yok benim

offffffffffffff! O odaya dalmalara ben de çok kızıyorum.

Bu arada annen baban eve gelmiş. Gözün aydın.

inş geçer artık canım ya . iş değiştirmede çok zor ki ya

ben öle yerleri okumuyorum bilee

inş geçer artık canım ya . iş değiştirmede çok zor ki ya

ben öle yerleri okumuyorum bilee

ooo çok zor canım yaaa. komple işi gücü bırakmam lazım....

işin kötüsü çok riskli bir grup sınavı var. ona hazırlanacaktım. sınav felan vazgeçtim riskli iş... bende takılıyım o kunuda çok takarım

aslında suç benim adam gece dedi salona bırak pcyi sabah seni uyandırmayyım ama ben üşendim

evet geldiler geçen hafta
O zaman suçlu sensin.

gene mi sınav? ne zaman?

anladım canım allah kabul eder inşallah hepsini

geçmiş olsun canım allah şifa versin daha iyi bi doktora gitsen sebebini araştırsalar üniv. hastanesine falan:26: çağrı merkezindemi çalışıyosun canım neden iş değiştirmen gerekiyo :26:

başka doktor direk ameliyat dedi.. baş dönmesi olursa tehlike demişti.. oldu baş dönmem ama burdaki doktorum o en son diyor... oksijen tedavisi var ama oda ankarada 1 hafta kalmam lazım onlar daha ileri vakalar için demişti... iğne ilk başta da var ilaçlar geçirmeseydi direk iğne olacaktım ..

neyse iyiyim çok şükür şimdi...

nedeni kafayı çok yere yoruyorum...boş şeylere yoruyorum... çok düşünceli biriyimdir :)) boş yere kendimi üzüyorum..
aşk-meşk bana göre değil bunu biliyorum...

Son düzenleme:

allah şifa versin tez vakit inşallah bişeyin kalmaz canım
gerçekten kafa takmaktan olan bişeymi psikolojik boyutumu varmış çok şaşırdım:26: asıls orun beyindemi kulaktamı canım:26:

aşk meşk neden sana göre olmasın biz bize göre insanlarla karşılamşmadık sorun orda sorun bizde değil

ya benim ilk buluşma oluyor sonrası olmuyor... nedense ... benim beğenmediklerim 2. buluşma istiyor beğendiklerim istemiyor...

inan bu yüzden kimseyle yüz yüze görüşmek istemiyorum. bende bir sorun yok tabi eminim ama çözemyorum sorunu... çok şey bekliyorda olabilirim..

arkadaşım bilir hep anlatırım. senin ilişkilerin hep bir yere kadar geliyor ilerlemiyor diyor.. evet diyorum.. felaket takıyorum... sevgilim olmadı.. arkadaş-flört olayı en fazla 4 ay sonra bitiyor...

ha şöyle kavga etsek anlaşamasak da bitse neyse...

biri hariç diğerleri arkadaş olmak için uğraştı..

o yüzden istemiyorum... sağlığım için istemiyorum

kuzum istemiyoum deme mübarek güün dua niyetine geçer belki de henüz o doğru kişi karşına çıkmadı

belki istediğin insanları görüşürken kendini kasıyosundur bilemiyorum canım yada çok zorluyo olabilirsin
ama bak buna rağmen flörtün olmuş bende oda yok biliyomusun bi kütüğü tanıdım ayrıldım barıştım vs ama nedense kopamadım kimseyle beraber olmadım ondan başka benim durum daha anormal bence
herşeyde bi hayır aramak lazım istemediğin insanlarada şans ver ama tanımadan anlayamazsın olup olmayacağını ilk görüşte aşk aramıyosan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…