30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

alone, boşver canım ya... ben arada karamsarlaşırım... açma düğmemi :))

karmaşık işler gönül işleri...

ne kilit vurabilirsin... nede anlayabilirsin... kısaca olacak olan oluyor sen engel olamıyorsun...istemeyince de öfleyip püfleyip duruyorum zorla olmuş oluyor... severmiyim acep diyorum...cıks ..

önümüzde koskoca bir ömür var... dua edeceğim... Allahım şimdiye kadar dualarımı kabul etti biliyorum... vardır bir nedeni yaşadıklarımızın...

yaşadıkça zaman doğru dersin ...

Merhabalarrrr

Herkesin kandili mübarek olsun... Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

amin canım hoşgeldin ne getirdin

sen içini dökmek istersen ben sıkılmam seve seve dinlerim insanın içini dökmeyede ihtiyacı var
malesef öyle bazen değiştiremiyoruz olacakları herşey olacağına varıyo akışına bırakmak mutlu olmaya çalışmak lazım
ilişkilerinde çok üzüyosun kendini sanırım sağlığım içinn uzak durmam lazım dedin öyle anladım hassas bi yapın var sanırım
hassas olunca hayat daha zor oluyo

Hoşbulduk
Bugün kandilya helva getirdim tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye

iyiyim,geç kalktım,sen nasılsın.
turko iş,kurs yoğun biraz,ondan pek giremiyor.

bana neden sormuyosun nasıl olduğumu:26:Eki Görüntüle 1095739

beni kimse sevmiyoooooooo

Hoşbulduk
Bugün kandilya helva getirdim tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye

hani nerde

nasılsın canım neler yapıyosun
akşam dua ederken lütfen bütün bekar arkadaşlarıda alın duanıza en çok beni alın ama
ilk ben koca bulayım sonra sizi tanımam

İyiyim cnm napıyım nette takılıyorum öyle

Allah bütün beker kızlara hayırlı, iyi, saygılı, çok seven, yakışıklı, iyi işli olan, iyi alilesi olan, el üstünde tutacak kocalar nasip etsin tez vakitte İNŞALLAH

Duamı yaptım bak
Yaş sırasına mı girdik evlenmede

Tunaydin Alone, nasilsin, neler yapiyosun, rabbim dualarini kabul etsin bu guzel gecede..

tünaydın canım iyiyim şükür ama çok sıkılıyorum yaa sen nasılısın canım amin cümlemizinkini inşallah

olmass akşam istiyorum ben kandil oolmadı daha
evet önce bana dua et en çok banada et nolmuş sanki
aslıya küstüm hiç hatrımı sormuyo

Kız allah iyiliğini versin kandilin sabahı akşamı olumu ama akşamda dua ederim senimi kırıcam
Aslı niye küstükine :26:

Kız allah iyiliğini versin kandilin sabahı akşamı olumu ama akşamda dua ederim senimi kırıcam
Aslı niye küstükine :26:

evet canım oluyo şöyleki: mübarek günlerin adı ne şekilde geçiyosa gecesi yada günü şeklinde o daha makbuldür
misal arefe günü nün isminde geçtiği gibi gündüzü makbuldür gündüz yapılan ibadet ve dualar daha makbuldür
kadir gecesi kandil gecesi gibi gece ismiyle geçen mübarek günlerinde gecesi makbuldür isminde geçtiği gibi

ama duanın vakti saati olmaz içinden dua etmek geçtiği anda duanın kabul olacağı andasın demektir
zira allah kabul etmeyeceği duayı senin içinden geçmesini nasip etmez
kimi dualar bu dünyada kabul olur kimi duaların kabulü ahirete kalır

aslı hiç hatrımı sormuyo üvey evlat gibi davranıyo bana küserim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…