- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.741
belki istediğin insanları görüşürken kendini kasıyosundur bilemiyorum canım yada çok zorluyo olabilirsin
ama bak buna rağmen flörtün olmuş bende oda yok biliyomusun bi kütüğü tanıdım ayrıldım barıştım vs ama nedense kopamadım kimseyle beraber olmadım ondan başka benim durum daha anormal bence
herşeyde bi hayır aramak lazım istemediğin insanlarada şans ver ama tanımadan anlayamazsın olup olmayacağını ilk görüşte aşk aramıyosan tabi
Merhabalarrrr
Herkesin kandili mübarek olsun... Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
alone, boşver canım ya... ben arada karamsarlaşırım... açma düğmemi :))
karmaşık işler gönül işleri...
ne kilit vurabilirsin... nede anlayabilirsin... kısaca olacak olan oluyor sen engel olamıyorsun...istemeyince de öfleyip püfleyip duruyorum zorla olmuş oluyor... severmiyim acep diyorum...cıks ..
önümüzde koskoca bir ömür var... dua edeceğim... Allahım şimdiye kadar dualarımı kabul etti biliyorum... vardır bir nedeni yaşadıklarımızın...
yaşadıkça zaman doğru dersin ...
inşallah geçersin bu sefer, Allah zihin açıklığı versin.
bu arada ben kapatıyorum. şimdilik hoşça kalın. gene görüşürüz inşallah kızçeler...
selam kızlar,bugün tatil olduğunu dün akşama doğru hatırlayınca nasıl sevindim anlatamam
hayırlı kandiller bu arada,dua edelim birbirimiz için de...
kız aslııı naıslınturko nerde ya
Gunaydin kizlar, burda olan Gulben i izlesiin
selam petu,hangi kanalda,ne var ki:44:
cocugu Olmayan bi ailenin hikayesi aslicim, show tv de..
amin canım hoşgeldin ne getirdin
sen içini dökmek istersen ben sıkılmam seve seve dinlerim insanın içini dökmeyede ihtiyacı var
malesef öyle bazen değiştiremiyoruz olacakları herşey olacağına varıyo akışına bırakmak mutlu olmaya çalışmak lazım
ilişkilerinde çok üzüyosun kendini sanırım sağlığım içinn uzak durmam lazım dedin öyle anladım hassas bi yapın var sanırım
hassas olunca hayat daha zor oluyo
dramsa izlemeyeyim ben...
Hoşbulduk
Bugün kandilya helva getirdim tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye
bilemiyorum ki Asli, 10 sene cocuklari olmamis, evlatlik almislar, sonra 5 sene sonra cocuklari olmus :)) iki oglan cocugu o kadar tatli ki.. cok etkilendim.
iyiyim,geç kalktım,sen nasılsın.
turko iş,kurs yoğun biraz,ondan pek giremiyor.
Hoşbulduk
Bugün kandilya helva getirdim tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye
bana neden sormuyosun nasıl olduğumu:26:Eki Görüntüle 1095739
beni kimse sevmiyoooooooo
hani nerde
nasılsın canım neler yapıyosun
akşam dua ederken lütfen bütün bekar arkadaşlarıda alın duanıza en çok beni alın ama
ilk ben koca bulayım sonra sizi tanımam
Tunaydin Alone, nasilsin, neler yapiyosun, rabbim dualarini kabul etsin bu guzel gecede..
İyiyim cnm napıyım nette takılıyorum öyle
Allah bütün beker kızlara hayırlı, iyi, saygılı, çok seven, yakışıklı, iyi işli olan, iyi alilesi olan, el üstünde tutacak kocalar nasip etsin tez vakitte İNŞALLAH
Duamı yaptım bak
Yaş sırasına mı girdikevlenmede
tünaydın canım iyiyim şükür ama çok sıkılıyorum yaasen nasılısın canım amin cümlemizinkini inşallah
olmass akşam istiyorum ben kandil oolmadı daha
evet önce bana dua et en çok banada et nolmuş sanki
aslıya küstüm hiç hatrımı sormuyo
Kız allah iyiliğini versin kandilin sabahı akşamı olumuama akşamda dua ederim senimi kırıcam
Aslı niye küstükine :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?