- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.761
evet canım oluyo şöyleki: mübarek günlerin adı ne şekilde geçiyosa gecesi yada günü şeklinde o daha makbuldür
misal arefe günü nün isminde geçtiği gibi gündüzü makbuldür gündüz yapılan ibadet ve dualar daha makbuldür
kadir gecesi kandil gecesi gibi gece ismiyle geçen mübarek günlerinde gecesi makbuldür isminde geçtiği gibi
ama duanın vakti saati olmaz içinden dua etmek geçtiği anda duanın kabul olacağı andasın demektir
zira allah kabul etmeyeceği duayı senin içinden geçmesini nasip etmez
kimi dualar bu dünyada kabul olur kimi duaların kabulü ahirete kalır
aslı hiç hatrımı sormuyo üvey evlat gibi davranıyo bana küserim tabi
Hıım bak bu ayrıntıyı bilmiyordum akşamda dua ederiz olsun, ben gündüzden başladım senin dedediğin gibi içimden dua etmek geçti kabul olacak galibaahirete kalmaz inşallah dualarımızın kabulü gerçi bazı dualrın kabul olmaması hayrımıza olabilir o da ayrı tabi :)
İşi vardır belki :/
inşallah kabul olur güzel duaların
inşallah canım inşallah hiçbir ahtımız kalmaz bu dünyadan her güzelliği yaşayarak gideriz ahirete
yok yok işimiyok sevmiyo beni hissediyorum başkası var
iyiyim,geç kalktım,sen nasılsın.
turko iş,kurs yoğun biraz,ondan pek giremiyor.
inşallah canım inşallah hiçbir ahtımız kalmaz bu dünyadan her güzelliği yaşayarak gideriz ahirete
Selam kızlar
Nasılsınızzzz???
Hepinizin Regaip kandili mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah...
Aynı zamanda bize resmi tatil olan ama hala özelde çalışan emekçi işçi kardeşlerimizin, arkadaşlarımızn da 1 Mayıs bayramı kutlu olsun.
Dün gece 4e yakın uyudum haliyle sabah da 12:30da uyandım
bence de sevmiyooobaşkaı var onun hayatında
Aha haaldatıyo seni ha
30 yaşındayım bekarım dularınızı bekliyorum. kandiliniz mübarek olsun
Selam limongünaydınlar hanımlar
Maalesef öyle canımgünaydın canım nasılsın
geçmiş olsun canım hastamısın neyin var :26:
günaydın canım aynen dediğin gibi onlar zaten kusur arama peşinde
Selam - senin de kandilin mübarek ve işçi bayramın kutlu olsun emekçi kardeşimHerkesin regaip kandili mübarek olsun.
İşçi bayramınızı kutlarım.
Ben çalışıyorum. İş yerindeyim.
Allah büyük. Gelir inşallah hayırlısıyla...
AVON
Aslında kötü. Gerçek dondurma olsa kötü olmaz da... her şey yapay artık malum.
Günaydın Örtttmmmeeenimmm!Nasılsın? Niye kalktın erkenden? bana tatil olsa daha yatıyordum yatakta emin ol!
aslında bir yerde bu saatlerde tespih namazı falan kılınacakmış ama ben akşam yaparım ibadetimi - kendimle ve Rabbimle inşallah başbaşa... öyle insan daha huzurlu hissediyr kendinispormu ebru şallı olmazmı:26: benim kocaman göbüşüm var onu küçültmek için bişeyler yapmak istedim ama yok olmuyo eğilip kalktıkça feleğim şaştı tansiyonum oynadı heralde çok kötü oldumsonrada amaaan beni seven göbüşümüde sevdin dedim
aa evet bugün regaip kandili herkesin regaip kandili mübarek olsun inşallah bu gece kapalı tüm nasip kapılarımız sonuna kadar açılır
en başta hastalara şifa ve herkese ihtiyacı olanı nasip etsin rabbim
neler yapıyosunuz kandilde ibadet anlamında
gözün aydın ailen gelmişaslında suç benim adam gece dedi salona bırak pcyi sabah seni uyandırmayyım ama ben üşendim
evet geldiler geçen hafta
başka doktor direk ameliyat dedi.. baş dönmesi olursa tehlike demişti.. oldu baş dönmem ama burdaki doktorum o en son diyor... oksijen tedavisi var ama oda ankarada 1 hafta kalmam lazım onlar daha ileri vakalar için demişti... iğne ilk başta da var ilaçlar geçirmeseydi direk iğne olacaktım ..
neyse iyiyim çok şükür şimdi...
nedeni kafayı çok yere yoruyorum...boş şeylere yoruyorum... çok düşünceli biriyimdir :)) boş yere kendimi üzüyorum..
aşk-meşk bana göre değil bunu biliyorum...
benim bi 1 mayısım bile yok boş insanım beeen:2:
kimseye güveim kalmadı artık bıktım bu hayattan
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim demeyi unutmuşun
seninde kandilin mübarek olsun hoşgeldin canım
olmassss önce sen bana dua et önce ben koca bulcam sonrada sizi dışlıycam
Selam limon
Maalesef öyle canımselam sana da nasılsın?
Selam - senin de kandilin mübarek ve işçi bayramın kutlu olsun emekçi kardeşim
aslında bir yerde bu saatlerde tespih namazı falan kılınacakmış ama ben akşam yaparım ibadetimi - kendimle ve Rabbimle inşallah başbaşa... öyle insan daha huzurlu hissediyr kendini
bu arada spora vakit benim de ayırmam lazım ama bugun hafta sonu yapmam gereken genel temizliği yapacağım hafta sonumu da kendime ayırayım gözün aydın ailen gelmiş
fazla düşünmek insanı yoruyor gerçektenama üzme kendini elbet bir gün biri karşına çıkacaktır tabii hayırlı zamanda
tünaydın canım iyiyim şükür ama çok sıkılıyorum yaasen nasılısın canım amin cümlemizinkini inşallah
olmass akşam istiyorum ben kandil oolmadı daha
evet önce bana dua et en çok banada et nolmuş sanki
aslıya küstüm hiç hatrımı sormuyo
Kız allah iyiliğini versin kandilin sabahı akşamı olumuama akşamda dua ederim senimi kırıcam
Aslı niye küstükine :26:
evet canım oluyo şöyleki: mübarek günlerin adı ne şekilde geçiyosa gecesi yada günü şeklinde o daha makbuldür
misal arefe günü nün isminde geçtiği gibi gündüzü makbuldür gündüz yapılan ibadet ve dualar daha makbuldür
kadir gecesi kandil gecesi gibi gece ismiyle geçen mübarek günlerinde gecesi makbuldür isminde geçtiği gibi
ama duanın vakti saati olmaz içinden dua etmek geçtiği anda duanın kabul olacağı andasın demektir
Hıım bak bu ayrıntıyı bilmiyordum akşamda dua ederiz olsun, ben gündüzden başladım senin dedediğin gibi içimden dua etmek geçti kabul olacak galibaahirete kalmaz inşallah dualarımızın kabulü gerçi bazı dualrın kabul olmaması hayrımıza olabilir o da ayrı tabi :)
Aha haaldatıyo seni ha
bence de sevmiyooobaşkaı var onun hayatında
benim de ilk 1 Mayıs'ımhani çalışma hayatı yeni biriyim ya - bunu bana fark ettirdiğin için teşekkür ederim sen boş bir insan değilsin bi kere biz seni seviyoruz sen koca bulup bizi neden dışlıosun ama yaaaaa
bu arada sen özelden yazdığımı gördün mü? cevap yazmadın da okumadı heralde dedim
aynen öyle henüz karşılaşmadıkallah şifa versin tez vakit inşallah bişeyin kalmaz canım
gerçekten kafa takmaktan olan bişeymi psikolojik boyutumu varmış çok şaşırdım:26: asıls orun beyindemi kulaktamı canım:26:
aşk meşk neden sana göre olmasın biz bize göre insanlarla karşılamşmadık sorun orda sorun bizde değil
aynen öyle - aklıma Nuray Sayarı'nın lafı geldi - "Sözlerine dikkat et yarının olur, düşüncelerine dikkat et kaderin olur"kuzum istemiyoum deme mübarek güün dua niyetine geçer belki de henüz o doğru kişi karşına çıkmadı
Selam Aslı nasılsın?selam kızlar,bugün tatil olduğunu dün akşama doğru hatırlayınca nasıl sevindim anlatamam
hayırlı kandiller bu arada,dua edelim birbirimiz için de...
Merhaba okyanus kandilin mübarek olsun senin de...Merhabalarrrr
Herkesin kandili mübarek olsun... Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Canım sen aç içini yaz çiz valla iöçine attıkça bak bir yerden patlıyor hasta oluyorsun üzme kendini mavilimmmalone, boşver canım ya... ben arada karamsarlaşırım... açma düğmemi :))
karmaşık işler gönül işleri...
ne kilit vurabilirsin... nede anlayabilirsin... kısaca olacak olan oluyor sen engel olamıyorsun...istemeyince de öfleyip püfleyip duruyorum zorla olmuş oluyor... severmiyim acep diyorum...cıks ..
önümüzde koskoca bir ömür var... dua edeceğim... Allahım şimdiye kadar dualarımı kabul etti biliyorum... vardır bir nedeni yaşadıklarımızın...
yaşadıkça zaman doğru dersin ...
Gunaydin kizlar, burda olan Gulben i izlesiin
Açmadım izlemedim ama evlat edinme topiğinde çok takıldığım için bunları kanıksadım artık aaaa çok hoş diye değil doğal bir şey olarak bakıyorum çünkü içinde merhamet, sevgi barındıran her insan, bir çocuğu bağrına basabilir ben çocuklar konusunda çok hassasım normalde kolay kolay ağlamayan ben bir bebek gördüğümde duygulanabiliyorum onun güzelliği karşısında...bilemiyorum ki Asli, 10 sene cocuklari olmamis, evlatlik almislar, sonra 5 sene sonra cocuklari olmus :)) iki oglan cocugu o kadar tatli ki.. cok etkilendim.
Ben seni çoooooooooooookkkkkk seviyorumbana neden sormuyosun nasıl olduğumu:26:Eki Görüntüle 1095739
beni kimse sevmiyoooooooo
hani nerde
nasılsın canım neler yapıyosun
akşam dua ederken lütfen bütün bekar arkadaşlarıda alın duanıza en çok beni alın ama
ilk ben koca bulayım sonra sizi tanımam
İyiyim cnm napıyım nette takılıyorum öyle
Allah bütün beker kızlara hayırlı, iyi, saygılı, çok seven, yakışıklı, iyi işli olan, iyi alilesi olan, el üstünde tutacak kocalar nasip etsin tez vakitte İNŞALLAH
Duamı yaptım bak
Yaş sırasına mı girdikevlenmede
kız aslı görmemiştir neden seni dışlasın? hem sen bizim bir parçamızsın hepimiz seni çok seviyoruz sen kendini dışlama bizden öyle de kötü düşünme inşallah Rabbim dediğin gibi olmayacak duayı ettirmezevet canım oluyo şöyleki: mübarek günlerin adı ne şekilde geçiyosa gecesi yada günü şeklinde o daha makbuldür
Duaların kabulu ile ilgili üç nokta vardır biri dua edersn hemen kabul olur, biri dua edersin hemen kabul olmaz sabretmen ve duaya devam etmen lazım ve zamanı gelince kabulunu yaşarsın bir de bu dünyada kabul olmaz ama ahirette karşılığı verilirHıım bak bu ayrıntıyı bilmiyordum akşamda dua ederiz olsun, ben gündüzden başladım senin dedediğin gibi içimden dua etmek geçti kabul olacak galibaahirete kalmaz inşallah dualarımızın kabulü gerçi bazı dualrın kabul olmaması hayrımıza olabilir o da ayrı tabi :)
Burda pek ben yaşlarda kimse göremedim. Bir ara bakınmıştım. Genelde gençsiniz yaşlarınızın kıymetini bilin arkadaşlar. Ben 38 geldim ve çok yalnızım. Bu yaşlar da güzel elbette ama bir on yıl geriye gidebilmeyi çok isterdim. Sevgiler...
bugünlerde işler yoğun,burada çok yazamıyorum ya da tüm yazılanları okuyamıyorum. o yüzden kimse alınmasın, benim sizlerden başka kimsem yoknasılsın alone
sen bana taş çıkartırsın benim ruhum yaşlı
sende gençsin canım 38 dediğin nedir istersen hala bişeyleri değiştirebilirsin
Eki Görüntüle 1096305
hep aynı yalanlar hep inanmam
beni çok ihmal ettin
alıntı yapmaya üşenen limon herkes hoşgeldi beş gitti
yemek yiyip süslenip arkilerle buluşcağım merakla bekliyorum akşam ne olack
kız aslı görmemiştir neden seni dışlasın? hem sen bizim bir parçamızsın hepimiz seni çok seviyoruz sen kendini dışlama bizden öyle de kötü düşünme inşallah Rabbim dediğin gibi olmayacak duayı ettirmez
Dualarının kabul olduğu bir kandil olsun inşallah güzel arkadaşımgün-gece bilgilendirmen için de teşekkürler
Duaların kabulu ile ilgili üç nokta vardır biri dua edersn hemen kabul olur, biri dua edersin hemen kabul olmaz sabretmen ve duaya devam etmen lazım ve zamanı gelince kabulunu yaşarsın bir de bu dünyada kabul olmaz ama ahirette karşılığı verilirRabbim dualarımızın hakkımızda hayırlı mı şer mi olacağını bizden daha bildiği için ona göre kabul ediyor ya da etmiyor hatta ah vah ettiğimiz şeylere zamanı gelince iyi ki olmamış diye şükrediyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?