- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.141
turko tek başına ebevyn olmak çok mu zor olur ki. yılllardır ben bunu düşünüyorudm da
iyilik sağlık koşturmaca
kotlardan daralttım da üst daralttırmadım yeniliyorum yavaştan
görürsün canım görürüsün . aşk acısı iyi geliyo
kuzum ortalama 10 kilo verdim .
olunmuyor işte ya zor yani hayat standartlarını iyi tutmak ve onun için sıcak bir ortam oluşturmak filan.
evlatlık olayı var ama onu gerçek anlamda bağrına basıp kabullenmek çok önemli.
bundan emin olmadan da başvuru yapmak doğru değil.
şuan bakacak maddiyatım olmadığında da açıkcası başvuru şartlarına baktım ama başvurmadım.
iyilik sağlık koşturmaca
üst dediğin ceket mi, bluz mu , ne ki...
10 kilo musen burada bize yemekleri yedirip kendin diyet,spor yapmışsın demek ki
ceket, bluz, gömlek, her şey
aslı ya hadi aşık olalımaşık olasım varr
kızım üzerime gelmeyin
Canım komple umutsuz değilim sadece artık oluruna bıraktım çok takmıyorum nasipte varsa olur yoksa olmaz ben yalnızlığımla da mutluyum, en azından dert tasa yok şükürumut etmiyormus senin gibi hatunu kim istemez canım yaaa
sperm kalitesinimi öldürüyormus gercekten mi :26:
canım yaaa Allah ol der oluverir hem bizim yumurtalık rezervi denen birşey var yani öyle laptopla ölmüyor bu rezerv - kaç tane yumurtan varsa o kadar çok adet görüyorsun menopoz da yumurta rezervinin bitmesi zatenaman ya öldürürse öldürsün şimdi yumurta filan umrum değil
sanki çocukmu doğurcam napcam zaten öle duruyor orda
Allah iyilik versin limoncum - valla ben aşk acısı falan çekmeyeceğim için diyet ve spordan başka çarem yokiyilik sağlık koşturmaca
ya aslında şöle aslıcan normalde kilom 57-58 arasndaydı. geçen yaz acayip yedim yedim uedim en son 62 olmuştum eylül gibi. sonra biraz dikkat ettim falan 52ye düştüm . spor yapmadım. üzüntü artı diyet
ceket, bluz, gömlek, her şey
aslı ya hadi aşık olalımaşık olasım varr
Ah ah...kızım üzerime gelmeyin
aslı biişiler var dimi sende hiç anlatma bende artık hiç bişi anlatmıcem hıh
Ah ah...
Kız Aslı sende var bişey sanki???
Limon ya benim de aşık olasım var yani gönül istiyor da aradığım nitelikte adam yok piyasada...
Anladım canım ben de ne sandım biri var ama çok çektiriyor ondan ah vah ediyor bu kız diyesen de mi lily, yok bir şey, aşık olalım demiş limon, ben de üzerime gelme,yok işte,beni germe anlamında demiştim
Anladım canım ben de ne sandım biri var ama çok çektiriyor ondan ah vah ediyor bu kız diye
Eh bu kadar lafını ettik bu adamlar en yakın sürede karşımıza çıkar inşallah ne diyelimyok canım neredeeee
Eh bu kadar lafını ettik bu adamlar en yakın sürede karşımıza çıkar inşallah ne diyelim
Testte öyle çıktı Canım inşallah sAğlıklıdır. Dualarınızı eksik etmeyin. Âmin darısı başına :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaa tugcem cok sevındım hadı ınsallah dualarımız senınle tatlımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?