30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

turko tek başına ebevyn olmak çok mu zor olur ki. yılllardır ben bunu düşünüyorudm da

olunmuyor işte ya zor yani hayat standartlarını iyi tutmak ve onun için sıcak bir ortam oluşturmak filan.
evlatlık olayı var ama onu gerçek anlamda bağrına basıp kabullenmek çok önemli.
bundan emin olmadan da başvuru yapmak doğru değil.
şuan bakacak maddiyatım olmadığında da açıkcası başvuru şartlarına baktım ama başvurmadım.

ben bi ara çok araştırmıştım eskiden galiba tek ebevyne verilmiyor artık veriliyor kouryucu veya evltlık ama çok zor bi karra ya püff.

iyilik sağlık koşturmaca

kotlardan daralttım da üst daralttırmadım yeniliyorum yavaştan

görürsün canım görürüsün . aşk acısı iyi geliyo

kuzum ortalama 10 kilo verdim .

10 kilo mu sen burada bize yemekleri yedirip kendin diyet,spor yapmışsın demek ki

10 kilo mu sen burada bize yemekleri yedirip kendin diyet,spor yapmışsın demek ki

ya aslında şöle aslıcan normalde kilom 57-58 arasndaydı. geçen yaz acayip yedim yedim uedim en son 62 olmuştum eylül gibi. sonra biraz dikkat ettim falan 52ye düştüm . spor yapmadım. üzüntü artı diyet

umut etmiyormus senin gibi hatunu kim istemez canım yaaa
sperm kalitesinimi öldürüyormus gercekten mi :26:
Canım komple umutsuz değilim sadece artık oluruna bıraktım çok takmıyorum nasipte varsa olur yoksa olmaz ben yalnızlığımla da mutluyum, en azından dert tasa yok şükür

aman ya öldürürse öldürsün şimdi yumurta filan umrum değil
sanki çocukmu doğurcam napcam zaten öle duruyor orda
canım yaaa Allah ol der oluverir hem bizim yumurtalık rezervi denen birşey var yani öyle laptopla ölmüyor bu rezerv - kaç tane yumurtan varsa o kadar çok adet görüyorsun menopoz da yumurta rezervinin bitmesi zaten

iyilik sağlık koşturmaca

kotlardan daralttım da üst daralttırmadım yeniliyorum yavaştan

görürsün canım görürüsün . aşk acısı iyi geliyo

kuzum ortalama 10 kilo verdim .
Allah iyilik versin limoncum - valla ben aşk acısı falan çekmeyeceğim için diyet ve spordan başka çarem yok

Bu arada evlat edinmeyle alakalı yazmışsınız - tek ebeveyne çocuk veriliyor aynı bir çiftin geçtiği süreçlerden geçiyorsunuz ve bekliyorsunuz sıranızı. Koruyucu annelik için de en az 25 yaş şartı var ha evlat edinmedeki yaş sınırı da 30 bu arada... Bu konuda sorunuz varsa yanıtlamaya çalışırım elimden geldiğince - bir ara evlat edinme topiğinde çok takılıyordum şimdilerde pek girmiyorum gerçi...
Tek ebeveynde diğer eksik olan ebeveynin yokluğunu dolduracak çevreye ihtiyaç var yani mesela ben başvuru yapacak olsam babanın yerini dolduracak iş arkadaşlarım var zira hep erkeklerle çalışıyorum ve ailemden uzağım ama abi-kardeş-baba-dede gibi tanıdık eş dost da olabilir

Ah ah...
Kız Aslı sende var bişey sanki???
Limon ya benim de aşık olasım var yani gönül istiyor da aradığım nitelikte adam yok piyasada...

sen de mi lily, yok bir şey, aşık olalım demiş limon, ben de üzerime gelme,yok işte,beni germe anlamında demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…