- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.161
Allah iyilik versin limoncum - valla ben aşk acısı falan çekmeyeceğim için diyet ve spordan başka çarem yok
Bu arada evlat edinmeyle alakalı yazmışsınız - tek ebeveyne çocuk veriliyor aynı bir çiftin geçtiği süreçlerden geçiyorsunuz ve bekliyorsunuz sıranızı. Koruyucu annelik için de en az 25 yaş şartı var ha evlat edinmedeki yaş sınırı da 30 bu arada... Bu konuda sorunuz varsa yanıtlamaya çalışırım elimden geldiğince - bir ara evlat edinme topiğinde çok takılıyordum şimdilerde pek girmiyorum gerçi...
Tek ebeveynde diğer eksik olan ebeveynin yokluğunu dolduracak çevreye ihtiyaç var yani mesela ben başvuru yapacak olsam babanın yerini dolduracak iş arkadaşlarım var zira hep erkeklerle çalışıyorum ve ailemden uzağım ama abi-kardeş-baba-dede gibi tanıdık eş dost da olabilir
.......canım
Ah ah...
Kız Aslı sende var bişey sanki???
Limon ya benim de aşık olasım var yani gönül istiyor da aradığım nitelikte adam yok piyasada...
yok kızım ne olacak bende, yok valla
rüyalarıma girme artık olur mu?
rahat bırak beni. anılar artık uzaklaşıyor .
kızlar bi gün buraya başkasına aşığım ve evleneceğim yazacağım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben de aynı yemi attım ama yanlış alarm çıktıcanım çok zor bir karar ya lise dönemimde evlenmicem evlat edincem derdim ama iş ciddiye binince o kadar emin olamıyorsun. maddi olarak bakabilirim sonuçta memur maaşı ama o yükümlülük çok zor
yok canım aslıda bişi ben öle yem attım
biliorum canım
Kız ne rüyası???rüyalarıma girme artık olur mu?
kızlar bi gün buraya başkasına aşığım ve evleneceğim yazacağım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım çok zor bir karar ya lise dönemimde evlenmicem evlat edincem derdim ama iş ciddiye binince o kadar emin olamıyorsun. maddi olarak bakabilirim sonuçta memur maaşı ama o yükümlülük çok zor
yok canım aslıda bişi ben öle yem attım
biliorum canım
Ben de aynı yemi attım ama yanlış alarm çıktıBu arada evlat edinmek gerçekten sorumluluğu ağır birşey ben isterim ama bir çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak zor gerçekten bir kere babanın eksikliğini tamamlamak için daha fazla özveri gerekli. Belki evlenirsem eşimle de başvurabilirim diyorum ama nasip tabii... Maddiyatta sorun yok o ikinci planda dediğn gibi...
Kız ne rüyası???
rüyalarıma girme artık olur mu?
herkese hayırlı kandiller, dualarımızı eksik etmeyelim...
beni öyle yem ile kandıramazsınızz
Hayırlı kandiller canımherkese hayırlı kandiller, dualarımızı eksik etmeyelim...
Hayırlı kandiller canım. Dualarımız kabul olsun inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı kandiller canım. Dualarımız kabul olsun inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cevap güzeldi
Hayırlı kandiller canım
Hayırlı kandiller Tuğçe'm, yeni gelin, taze anne adayı
Rüyamda exle evliydik çok mutlutduk falan lily.
Hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun
Seviyorum sizleri
Cevap güzeldi
Hayırlı kandiller canım
Hayırlı kandiller Tuğçe'm, yeni gelin, taze anne adayı
hakkında hayırlısı olsun canım,bugün kandil,dua et hayırlısı için...
bizler de seni seviyoruz.
aslı kocaya kaçtıııı
Kaçmaz o kocaya
Kesin misafiri vardır yada temizlik alışveriş bişi yapmıştır
Gelir turkuazınıııı bırakmazzzz
ya aslıy da hiç semem turkom ya
bende çok severim.Yavrum öle deme
Yazık ona kısiyi kısdır arada terlik yesede benden severim keretayı
Sen napıyon geZgenciiii
Mavişşşşşşşşş
Kızlar bana çok dua edin lütfen bu mübarek gecee çok ihtiyacım dualarınıza
Allah ım huzura feraha rahat hayırlara çıkarsın inş hepimizi amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?