30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ya aslıy da hiç semem turkom ya

bende çok severim. canım o benim yokken akasından atıp tutalım rahatça ya

At yavrum attt
Meydan boş
Ama o pro üye gelir gizliden yakalar arkadan

arkamdan daha neler neler konuşmuşlar
ben de sizleri seviyorum kızlar
seni görünce farları yakıyorum turkuaz
hepimize dua edeceğim,herkese iyi geceler

Âmin canım.
Allah senin ve herkesin gönlüne göre versin inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar günaydın.

aklım sürekli sizlerde ama iş,yüksek lisanstan dolayı giremiyorum.
yogunum hemde cok yorgunum haftasonu toplasan 10 saat ya uyumuşumdur yada uyumamışımdır göya haftasonuydu.cumartesi,pazar telafi derslerim vardı.sonrasında arkadaşlarımla görüştüm 1-2 saat sonrasında proje yaptım.yanı zamana yetişebilmek için uyumuyorum gibi bırsey ınsallah bünyem çökmez bakalım.sizler nasılsınız?

kızım başkasına veriyoruz aklı da,kendimiz kullanamıyoruz bir türlü

...
Ben de hep derim bunu.
Millet gelir nasihat ister veririz, faydalanır da... ama kendimize faydamız yok.
Hayırlısı.
selam ne yaptın bugün. ben yürüyüş yaptım, alışveriş yaptım, ciciler aldım kendime ama düğün için abiye almam gerekiyor aslında
Kimin düğünü var?

Lily86, ne haber?

sağol canım
Allah korusun insanlarımızı. canlar yürekler yanmasın.
ama nedense ben korkmuyorum depremden ya.
kaybedecek bişeyim yok ki gibi hissediyorum sanırım ondan
Deme öyle gene de...
Neden ayıplayalım? İnsan ara ara düşünüyor böyle...

özelden yazdım sana
Bana da yaz. (ciddiyim) ben de ara sıra Turkuaz gibi düşünüyorum. Gelgitler yaşıyorum.

30 yaş üstünü duyunca koştum geldim kızlar :)
Hoş geldin.
Bahset kendinden.

rüyalarıma girme artık olur mu?

rahat bırak beni. anılar artık uzaklaşıyor .

kızlar bi gün buraya başkasına aşığım ve evleneceğim yazacağım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Limon bu şarkı sana gelsin.
http://www.izlesene.com/video/dilberay-zorundamiyim/6997222
Her gece rüyamda işin ne senin? Hep seni görmek zorunda mıyım?
AMİNNNNNNN!

herkese hayırlı kandiller, dualarımızı eksik etmeyelim...
Amin!

Allah gönlüne göre versin Turkuazcanım.

arkamdan daha neler neler konuşmuşlar
ben de sizleri seviyorum kızlar
seni görünce farları yakıyorum turkuaz
hepimize dua edeceğim,herkese iyi geceler

filozof,petu,challenger şimdiden günaydın
Günaydın canım.

Dün aklıma geldin. Acaba yüksek lisans dersleri ile ne yapıyor? vs diye...
Allah kolaylık versin canım. :112:

bu arada geçmiş kandılınız mubarek olsun.dualarımdaydınız.

Aaa! Oylama başladı mı? Hemen geleyim. :112:

yardırışlardayım bu aralar.cok yogun ve yorucu malesef..

Benim hiç keyfim yok bugün ya. özel bi sebebi yok aslında. reglime 10 gün kala hem iştahım açılıyor hemde keyifsiz oluyorum. birde evi taşımak çok gözümde büyüyor.
bi ev buldum sahibinden com da. 2,+1 800 tl, 2000 de deposito diyor. çok pahalı ama belki anlaşırız ev sahibi ile. yarın akşam gidip göreceğim evi.
en azından emlakçıdan değil buda bişi.
bide evsahibinin eski eşime - parasını sonra alırsınız- dediği yaptırdığımız duşakabin var.
onun parasını son kiradan düşeceğim ama şimdi evsahibi ile de karın ağrısı yaşamak istemiyorum.
öyle bırakıp gidesim de gelmiyor sonuçta o duşakabin onun dairesinde kalacak.
pff çok zormuş bu işler ya:26:

Regli iyi ki oluyoruz ama hormonlar bizi alt üst ediyor ya.
Allah kolaylık versin bize...

Çok ya 800 kira + 2000 depozito. Tek başınasın bir de...
Duşakabinin parasını almalısın bence de... Neticede orada kalacak o!

Selam kızlar
Filozof iyiyim canım ya ben de yüksek lisans araştırmalarına başladım psikoloji ya da sosyoloji istiyorum ama şu mülakat olayı gözümde büyüyor, kabul edilsem bile gidememe durumu da var malum asalet almadım daha. Ama hayatı artık ertelemek de istemiyorum çünkü erteledikçe uzaklaşıyor ve bir zaman sonra heves de kalmıyor. Onun haricinde sağlığım sıhhatim iyi çok şükür, haftaya nasip olursa yıllık izne çıkmayı planlıyorum sende ne var ne yok?

Limon hala mı ex'i düşünüyorsun bakıyım?

Challenger - neyin yardırışındasın şekerim?

Şero - canım ev bulmak cidden zor ben de bir ara teşebbüs ettim sonra vazgeçtim hem ucuz hem de oturulabilecek evler de ateş pahası:18: Allah yardımcın olsun inşallah halledersin - duşa kabini de kiradan düşeceğini söyle konuş ev sahibinle - sonuçta baştan konuşulmuş bişey bu verdiği sözü tutmak zorunda ben taşıyamam onu kiradan düşüyorum de

oo çok pahalıymış depozito çokmuş gerçekten...

çok şükür iyiiyim de ... ne biliyim bir durgunluk var üzerimde

lily ben yuksek lisans yapıyorum ve aklımı sevmiyorum zor bır bölümde ,ingilizce olarak ne dıye en zor dersleri bu dönem alıpta yüksek lisans yapıyorsam anlamıyorum kendımı.
cok pis artık bunalmış durumdayım.yardırış derken bu.

kızlar ben allak bullak oldum gerçekten ya ben boş değilim ve oda degıl.karşıda eskı sefimede daha once soylemiş dün akşam kandıllık adamı aradım oda gel bıızm buraya bır kahvemızı iç dedi ok xde oyle dedı gelcem bırara dedim.he oda geçen gün senı sordu ıkınızde bekarsınız aslında falan dedi biraz açık ağızlıdırda bılmıyorum kızlar kafayı yıcem yanı evet faceden konuşmaya geçtik ama bılmıorum tek bıldıgım konum olarak benden üstün ve herkesın ıkımızıde tanıdıgını düşünürsek hoş karşılanmayacagı sırkette bırde karslı olması nedeni ile ailem bırsey olurda duyarsa ıstemeyecek.

diğer yandan adamım bıtsın ıstemıyorum ben dıye dün telefon etti nıye bu haldeyız dedı st.petesburg sunumu vardı bır tane onu göndermiş faceden mesaj olarak burası kötü bıryer degıl dıye ben nıye boyle oldum yaww...

ev kaç odaki o kadar pahalı? bırde depozıto bana normal geldi sonuçta ev sahıpleri en az 4 kıra peşin istiyor ve kesınlıkle duşa kabının parasını bırakmamalısın fakat boyle ısleri yaptırdıgınız ılk ay daha hemen kıradan düşmenizi öneririm.aksi takdirde ev sahıpleri ilerleyen zamanda sen yaptırmadın veya kıradan düşmüştü zaten moduna girebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…