- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.201
Selam kızlar
Filozof iyiyim canım ya ben de yüksek lisans araştırmalarına başladım psikoloji ya da sosyoloji istiyorum ama şu mülakat olayı gözümde büyüyor, kabul edilsem bile gidememe durumu da var malum asalet almadım daha. Ama hayatı artık ertelemek de istemiyorum çünkü erteledikçe uzaklaşıyor ve bir zaman sonra heves de kalmıyor. Onun haricinde sağlığım sıhhatim iyi çok şükür, haftaya nasip olursa yıllık izne çıkmayı planlıyorum sende ne var ne yok?
Limon hala mı ex'i düşünüyorsun bakıyım?
Challenger - neyin yardırışındasın şekerim?
Şero - canım ev bulmak cidden zor ben de bir ara teşebbüs ettim sonra vazgeçtim hem ucuz hem de oturulabilecek evler de ateş pahası:18: Allah yardımcın olsun inşallah halledersin - duşa kabini de kiradan düşeceğini söyle konuş ev sahibinle - sonuçta baştan konuşulmuş bişey bu verdiği sözü tutmak zorunda ben taşıyamam onu kiradan düşüyorum de
Sana da iyi günler Tuğçe.Herkese iyi günler dilerim kızlar...
Herkes için güzel bir hafta olsun inşallah.
Bende de DİL yok. Erteliyorum. DİL için de bir şey yapmıyorum.Lily alesten kaç aldın kuzum bende istiyorum yıllardır ama dil yok. Aile danışmanlığı veya pdr istiyorum . Alesim çık kötü geldi. Eski puanım ityiydie ya. Ben istiyordum ex varken evlilik moduna geçmiştim resmen ya. Tayin olayım var kötü hissettiriyor püff. biri var branşdaşum bizim alanla ilgili forumundan tanıyorum . Uzun süredir muhabeetim var. İşle ilgili genelde. bi durum oldu faceden ekleştij ilgileniyo falan fıstık. Ama tarzım diil ama çok eğlendiğim biri 2 yıldır tanıyorym. Öle exi düşünmeyi bıraktım artık.
Ben İşletme fakültesi mezunuyum.Bu arada kızlar 2. üni kapsamında sosyoloji okuyorum açıktan - hani şimdi yüksek lisans yapamazsam o bitince de deneyebilirim şansım daha yüksek olur diye düşündüm:44:
Ah ah bunlar hep sorun - öyle bakarsak benim bulunduğum yerde yüksek lisans yapmam zor illa şehir değişikliği gerekecek ki ben asalet bile almadım çalışırken nasıl olur o da zor yani...Ben İşletme fakültesi mezunuyum.
Ben de ikinci üniversite olarak FELSEFE mi okusam diyorum.
Yahut da yüksek mi yapsam?
Dil büyük sorun, zaman ve para sorun.
Çalışırken yüksek yapmak zor.
Bakalım.
Yaş geçiyor bir taraftan.Ah ah bunlar hep sorun - öyle bakarsak benim bulunduğum yerde yüksek lisans yapmam zor illa şehir değişikliği gerekecek ki ben asalet bile almadım çalışırken nasıl olur o da zor yani...
Canım, yüksek lisans istiyorsan bir an önce yap.
Bak ben hâlâ bir atak yapamadım. Güya istiyorum 2 yıldır.
Sana da iyi günler Tuğçe.
Doktora gittiniz mi?
Oooo herkes Ales ve yüksek lisansla ilgili benim konu açmamı bekliyormuş meğer
Challenger canım sen mühendissin ya o yüzden zor olabilir
Limoncum ben de psikoloji istiyorum yani çeko mezunuyum aslında örgüt psikolojisi okunabilir bu bölümün üstüne ama emin değilim. Yani sosyoloji/psikoloji/sosyal hizmet olabilir maksadım insan ilişkileri ve psikolojisi üzerine çalışmak, profesyonel anlamda da kafa yormak istiyorum yoksa insanları dinlemek ve yardımcı olmak güzel olsa da birşeyler havada kalıyor. Eğitimle de taçlandırmak istiyorum bir nevi...Hacettepe üniversitesinde klinik psikoloji y.l var ama tıklayınca genel psikoloji yazıyor onu anlayamadım mesela:44:
dil bende var yani sanırım hala vardır lise dil bölümü çıkışlıyım da... Ales'ten 68 almışım çok sevinmiştim çünkü sözel 2 hiç yapamadım, matematikte boşlarım vardı ona rağmen güzel diye sevindim hem yüksek lisans şartlarında hep 55 yazıyor - forumlara bakıyorum 80den aşağısı olmaz deniyor bu biraz demoralize etti beni açıkçası
canım şu var ben pdr mezunuyum ama devlet ünilerde psikoloj alanında yl yapmam şartlarını taşımıyorum. klinik yapabilmek için psikoloji eğitii alman şart.
canım ben 2011 de 85 almıştım işte o puanım geçersiz artık şimdi de 80 geldi ama dil olmayınca işe yaramıyor maalesef. ortalamam da 3,56 . başvuru yaptın mı dersen dil yüüznden yapamadım ve artık unutuyorum her şeyi. o başvuru şartı sadece taban puan 80 bile yetmeyebilir. psikoloji için araştırma yapmadım ama şartlardan biride psikoloji lisanstr diye düşünüyorum en azından klinik için. göz attım jüri kararı diyor bildiğim kadarıyla da jüri alandışı almkıyor. hacaettepeden dersimize giren hocalardan aldığım bildir kesin değil
Regli iyi ki oluyoruz ama hormonlar bizi alt üst ediyor ya.
Allah kolaylık versin bize...
Çok ya 800 kira + 2000 depozito.Tek başınasın bir de...
Duşakabinin parasını almalısın bence de... Neticede orada kalacak o!
Selam kızlar
Filozof iyiyim canım ya ben de yüksek lisans araştırmalarına başladım psikoloji ya da sosyoloji istiyorum ama şu mülakat olayı gözümde büyüyor, kabul edilsem bile gidememe durumu da var malum asalet almadım daha. Ama hayatı artık ertelemek de istemiyorum çünkü erteledikçe uzaklaşıyor ve bir zaman sonra heves de kalmıyor. Onun haricinde sağlığım sıhhatim iyi çok şükür, haftaya nasip olursa yıllık izne çıkmayı planlıyorum sende ne var ne yok?
Şero - canım ev bulmak cidden zor ben de bir ara teşebbüs ettim sonra vazgeçtim hem ucuz hem de oturulabilecek evler de ateş pahası:18: Allah yardımcın olsun inşallah halledersin - duşa kabini de kiradan düşeceğini söyle konuş ev sahibinle - sonuçta baştan konuşulmuş bişey bu verdiği sözü tutmak zorunda ben taşıyamam onu kiradan düşüyorum de
bende yükseğimi donduracağım bır sonrakı dönem teze başvurmak ıstıyorum ancak alesten 55 alamadım ve bu donem cok zorlandım dondurup oyle devam etmek ıstıyorum bakalım.
limon rüyanda görmen o doğumgununde bır sekılde konuştugu ve ıletısımı kestıgınızden kaynaklanıyor.geçecek canım bu gunler daha bıtelı az oldu yanı uzun ılıskıler uzun bır süreç ister sonunu getirebilmek için ,o forumdan tanıdıgın cocuga şans veremezmısın?
sen dile ağırlık ver.Kurs iyi gelecek geliştir ingilizceni okul tatile girecek ya değerlendir.İnşallah tayinin çıkmaz. istemiyorsan tabi çıkmasın
ev kaç odaki o kadar pahalı? bırde depozıto bana normal geldi sonuçta ev sahıpleri en az 4 kıra peşin istiyor ve kesınlıkle duşa kabının parasını bırakmamalısın fakat boyle ısleri yaptırdıgınız ılk ay daha hemen kıradan düşmenizi öneririm.aksi takdirde ev sahıpleri ilerleyen zamanda sen yaptırmadın veya kıradan düşmüştü zaten moduna girebilir.
Yarın için randevu aldık canım. Hayırlısı bakalım. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok değişik bir ruh durumu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım biz onla 19u gibi tanışmıştık ve 22si ilk buluşmaydı o günü baz almıştık yıldönümüz onun etkileri sürdü 1 hafta her şeyi başa sardım ondan kaynaklı.
canım kasım da bitti aslında baya da oldu
ya çok iyi biri ama hiç tip olarak fotoları çekmedi bakalım ya. memleketlerimiz çok yakın yaın gezdir beni falan diyo arkadaşız arada imalarda bulunuyo ben salağa yatıyorum
şu anda o kadar algılarım açıkkı ve galiba enerji yayıyorum sürekli bi hareketlenme var.
yüksek te zor birde şu var abim yüksek yaptı ne işine yarıyo hiç bişi :)
ben yüksek yaparsam uzman ünvanı alacağım belki bi gün yaparız ya :) tek derdim dil bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?