30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yaparsın sen uzman olucan

ooo aşk hayatında hareketlenmeler var galiba.
hadi hayırlısı
angelheart çok sevindim canım hamileymişsin. allah saglık ile bir avazda kurtarsın seni ve bebişini..tabii vakti gelince

canım aşk yok sadece insanları tanımak istiyorum ne olursan ol gel

26 yıl boyunca tek kişiyi tanıdım hak ettim galiba

ama kimse olmadı exten sonra bakalım umuudm var ya mutlu olacağım inanıyorum

Yaparsın sen uzman olucan

canım ben ev kızı olmak istiyorum

Çok güzel bir haber hadi hayırlısı..

Sende formdaki çocukla konuş ama pek güvenme onlardan hayır çıkmaz...

öle bi forum değil canım bu biizm alanımızla ilgili bilgi paylaşımı ve normal muhabbet olan bi yer öle sevgili bulma yeri değil. bi konudan dolayı faceden ekleşme olmuştu öle ilgileniyo ama resmiyet çerçevesi var. yoksa yıllardır başka forumda takılmam ya

Yarın için randevu aldık canım. Hayırlısı bakalım. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok değişik bir ruh durumu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı olsun.

Az önce MARMARA Üniv. inceledim.
Dil şart

Bu aralar çok alınganım ..asabiyim ... tersim...
olma öyle , boş ver...

Canım bilgilendirmen için teşekkür ederim amacım yüksek lisans yapıp bırakmak değil doktora falan da istiyorum o yüzden sosyal psikoloji/örgüt psikolojisi falan da olabilir yani maksadım insan ilişkileri hakkında gözlemlerimi profesyonelleştirmek - bir de genel psikoloji alanında yüksek yapıp klinik psikolojide doktora yapsam, bu işi icra edebilir miyim ki psikolog olarak??? Hani şu an aslında istediğim psikoloji ama baktım olmayacak gibi olursa insan ilişkilerini içeren sosyoloji ya da sosyal hizmet de düşünebilirim - zira amacım amatörce olan gözlemlerimi profesyonel olarak desteklemek

Bence de 1 ay sonra bakmaya başla ben de ev arayacağım ama bu ara beklemede duruyorum haftaya izin alacağım dönüşte aramalara başlayayım diyorum - burada da ev fiyatları genelde 500 civarında - işe yakın 2+1 bulabilsem süper olacak şimdi yaz sorun değil de kışın uzak geliyor bakalım hakkımızda hayırlısı...
Ayrıca güzel yorumların için teşekkür ederim aslında 5 yıldan beri planlanan ama icraate bir türlü dökemediğim bir hayal yüksek lisans bakalım inşallah bir üniversite kabul eder de okurum - sen ne okuyordun aöfte?

Sen şimdi mesleğini icra ettiğinden eğitim alanında her hangi bir y.l bile yapsan uzman olursun zaten - yani öyle bir izlenim oluştu bende eğitim bilimleri enstitülerindeki bölümlere bakınca:44: tabii işin içinde değilim ama tezsiz bile yapsan işe yarar sanırım öğretmen olduğun için...

aaaaa sen insanları tanımıyorsan biz napalım ama sayın rehber hocam???

İnşallah canım teşekkür ederim. Hayırlı haberler veririm inşallah.

Ay canım benim inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin

yaa ben 6 yıl ev kızı olarak yaşadım da noldu işsizlik psikolojisi çok kötü birşey Allahım o kadar emek verip de iş aratmasın kimseye gerçekten kötüydüm
Bu arada kızlar ben de bir forumdan biriyle yazışıyorum ama öylesine yani face ya da tel vermedim fazla da kimseye anlam yüklemiyorum zaten İst.da yani uzak...

Sebep???

Hayırlısı olsun.

Az önce MARMARA Üniv. inceledim.
Dil şart

olma öyle , boş ver...
Ben sonbahar YDS'ye girip öyle mi başvuru yapsam o zaman???:44: Ales puanı var da dil puanım yok henüz

canım genel psikoloji diye yl duymadım ben hiç ?? hangi ünideki. psikoloji alanını araştırmadım çünkü diğer mezunları almıyorlar pdrcileri :) alanalar arası savaş vardır ast üst vs ilişkileri şu bu derken çoğu üni kendi öğrencisi dışında alma çoğu üni kendi alan dışından almaz. sizin ünide sistem naısldı bilmiyorum ama. alınan öğretim görevlilri vs hep tanıdık vasıtasıyla gelirdi bizde. canım psikoloji mezunu olmayıp da yükseleip bu işi yapan görmedim de duymadım da ben. dediğim nednelerden dolayı kast sistemi vardır.
uzamnalık derken bi ara öğretmenlikte uzmanlık sımvı yaptılar kalktı. ben yl yaparsam uzman psikolojik danışman ünvanı alacağım. yl nin şu anda devlette bi avantajı müdürlük müdür yardımcığında vardı onda da artık enteresan işler döndüğü için bi avantajı yok. tezside ben yapmam hangi alan var ki yapılcak onunla uğraşmaktansa tezli yaparım. insanları tanımak dünyadaki en zor şeydir ben henüz kendimi tanıma aşamasındayım. orda tanımak derken olur mu olmaz mı anlamındaydı

kuzu sen memleketinde mi okudun üniyi hangi ara 6 yıl ev kızlığı yaptın ki. ya benim hayalim danışmanlık yapmak haftada bi kaç gün diğer zamanlar gezip tozmak zengin olursam bir gün

Yarın için randevu aldık canım. Hayırlısı bakalım. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok değişik bir ruh durumu.

Tuğçe Merhaba

Akışta görüyorum ne zamandır yazmak istiyorum bir türlü fırsat bulamadım evliliğinde bebeğinde hayırlı olsun hanenizden huzur mutluluk eksik olmasın senin adına çok sevindim
Bebişini de sağ sağlim kucağına alırsın inşallah

bence de hakettin canım, hadi hayırlısı, umudumuz tammm

sende mi regl olacan gııı?

Öyle yapayım diyorum ama oda ramazanda hataya memlekete gidicem diyordu 27 haziran da ramazan giriyor o giderse ben napacam ya, ev bakarken de araba lazım yani
ben dış ticaret yöneticisiyim canım işim bu ama okulu yarım bırakmıştım. ona devam ediyorum dış tic. yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…