30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bu aşk doktoruyum deyip karısını aldatan değil mi ?
sanki öyle duydum ben ..

Bilmiyorum pisicim. Ama yazıları okumaya değer.

Evlilik profösörü değil ki adam sadece yazar

kızlar günaydın güzel bir gün olsun

İnşallah PEtunya
günaydın petuş...
buda petuş davşan gibi oldu,sevimli ama

Günaydın Pisi

Günaydın herkese...

Günaydın Limoooonnn

doğum günün kutlu olsun bombacı sultan

Teşekkür ederim Aslıcan

Dün çantamın sapı kopmak üzere ayakkabı ustasına vermim komşum olur kendisi...

Mavili hayırlı olsun... ben baktım ve güldüm tam sağ ol diyordum şaşkın şaşkın baktım ne hayırı acaba diye biryandan da Allah allah dedim doğum günümü nerden biliyor

Adam beni nişanlanmış sanmış :)) yoo hayır nişanlanmadım dedim. Geçen babanla konuşurken söyledi dedi... Babama dedim hayırdır baba dedim.. yo ben öyle birşey demedim dinlememiş beni dedi babam aman ne güldüm ki sormayın.. babam diyor ben başka bir şey anlattım

Son düzenleme:
günaydın canım.. nerde tavşan? anlamadım :26:

kızlar tel.de kk uygulaması kullanan var mı? ben android için yükledim ama giriş yapamıyorum bir türlü. eksik bşylermi var ??

ay petuş değil peluş tabi hahahha
kusura bakma afyonum daha patlamamıştı da

Ayol adam duymak istediğini duymuş demek ki.
Bu arada benim de sapı kopan çantalarım var ama tamir edecek bir yer bulamadım. çantaları da atmak istemiyorum.
çakma l. voitton ve çakma marc jacobs ama çok şekerler.

Gününüz aydın olsun sevgili arkadaşlarım
Bir merhaba diyeyim dedim dünkü alıntılayıp cevap yazmadığım satırlar önüme geldi :)

Canım ben de genel psikoloji diye duymamıştım normalde mesela klinik psikolojiyi tıklıyorum açıklama olarak genel psikoloji yazıyor hacettepe uni. sitesine göz atarsan ne dediğimi daha net görürsün
Bizde de müdürlük için aöf bile yeterli sanırım ama emin değilim tabii... İşte alan dışı olunca benim için kurumda kariyerde tek yol mühendislik okumak onu da gözüm kesmiyor açıkçası
İnsanları tanımak zordur tabii, sen daha iyi bilirsin de ben ilk izlenimde ne hissettiysem o kişi hep o hissiyatımı kanıtlar nitelikte davranıyor yani bazen ön yargılıyım herhalde diye kızıyorum kendime ama yok değil sezgisel birşey sanırım
kuzu sen memleketinde mi okudun üniyi hangi ara 6 yıl ev kızlığı yaptın ki. ya benim hayalim danışmanlık yapmak haftada bi kaç gün diğer zamanlar gezip tozmak zengin olursam bir gün
yok canım tam değil - ben iki yıl ailemden uzakta teknikerlik okudum, bir de evdeyken aöf okudum yani iki diplomam var liseden sonra 1 yıl tekrar sınava hazırlandım sonra herkes illa aöf yaz dedi ikinci tercihleri bekletmediler - neyse 2 sene daha evdeydim sonra ben örgün okuyacağım dedim 22 yaşında gittim 2 yıl okudum döndüm sonra da atanana kadar evdeydim yani hem ders çalışıp hem de temizlik yaptığımı bilirim.

sen 1 ay içinde taşınmaya bak o zaman başka çaren yok gibi... bu aöf.ü de söylemiştin de ben anımsayamadım kusura bakma

İnşallah canım. Çok sağol.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tuğçemmm durumlar nasıl dün akşam okumadım forumu meraktayım:44:

Mavilim dün okurken şşaşırdım sen ki herkese moral veriyorsun mantıklı laflar ediyorsun hayırdır neyin var da böylesin ??????:44:

hayırlısı olsun.
arkadaşımın düğünü.
yazarım bazı bazı
Selam Aslı - dün dondurma aldım yerken senin kulaklarını çınlattım ah aslı ah sayende müptelası oldum diye (itiraf ediyorum arkandan konuşmk olmaz)

Canım beninnhayalin şu şimdi ünilerde istediğin dersi alabilceksin mesela meslek için diil bilgi için çok şahane olurdu.

Anladım canım bende o kadar yık nası evde kaldın dedim ben de hemen hemen hep ailemdeydim ama ev işlerine çok bulaşmıyorım. Eve uprasam yaparım ama çok geziyorum çok. Ruhum evi kaldırmıyo sonum ne olacak merakla bekliyorum

Ben yazın ingilizce çalışmaya karar verdim. Birde alesten çok yüksek almak hedefin var. Normalde iyidir türkçe mat ama pratiktek uzağım. Kpssde hiç çlışmadın lise bilgileri yetmişti ama aradan7_8 yıl geçti artık ynutıyorum soru çözemiyorum ya :-( gaza getirelim en aZından netten falan çalışalım bişeylere

komik olmuş gerçekten mavili..

bana da aynı şey oldu iki kez, ama ben nedense kasıtlı yaptıklarını düşünmeye başladım sürekli balkonda oturan bir komşumuz. pek samimi değilim kendisiyle de. işe gidip geliyorum.. o zaman çok da bekarım
bana 'parmağında yüzük gördüm hayırdır' filan dedi..
yani sen balkondan nasıl gördün parmağımdaki yüzüzüğü.. olmayan yüzüğü

halbuki yok öyle bşy. ben kem küm..
neticede üzülmüştüm aslında :26:

Bizim ayakkabıcı yapıyor

öyle mi diyosun :26: :44:

Lilycim işde bazen kendi kendime kuruntuya düşüyorum... Aklıma olmayacak şeyler geliyor..Olmadık şeylerden nem kapıyorum.

Ben insanlara kolay kolay güvenmem. Güvendiğim kişi sayısı da azdır. bazen o güvendiğim insanlar hayal kırıklığına uğratıyor.

*** bu arada kızlar sitede ark. isteği gönderen erkekler var. dün muchyt gibi bir ismi olan üye bana ark. isteği gönderdi bence dikkat edin erkek bu üye %90 utanmaz insan bir de bayan fotoğrafı koymuş. sürekli açtığı konular göğüc. cinsellk....***

ne sanıyorlar ki kadın istesinde ne bekliyorlar ki? anlamıyorum...

Millet te buraya bir laf atıp öyle gidiyor..

Kıskanıyorlar mı ne..

Kardeşim var mı EVLENMİYORUM!!!

BEKAR KALICAM

herkese günaydın...

Bu gün neşeliyim

hahaha ben de öyle derim bazen - illa evlenmek mi lazım ben bekar takılmaktan memnunum diye

Ah ah hasta psikolojisi... haklısın canım pardon canını bu sıkıyor dimi - bende de var o hastane fobisi mi desek ne desek- dr kontrolünden 1 ay önce başlar stresi ama şimdilerde saldım çayıra modundayım bakalım hayırlısı...
Canım bu evlat edinme konusunu önceden kısaca bahsetmiştim ama bekar kişiler de evliler gibi başvuru yapabiliyor aynı aşamalardan geçiyorlar
Tek başına bebek büyütmek elbette ki zor ama imkansız değil ve anne olmak bence tek başına doğurmak değildir, zaten bir bebek sevgiyle büyür ihtiyacı budur.
İşin etik ve dini boyutları tartışmaya açıktır bu konuda yorum yapamam ama ben de ileride evlenmez isem, evlat edinmeyi düşünüyorum evlat edinme topiğinde yazmışlığım vardır yani hatta ilk yazmaya başladığım zamanlardan tanıştığım arkadaşların çoğunun çocuğu 2-3 yaşlarında ve o kadar sevimliler ki alıp böyle öpüp koklayasım geliyor ekran önünden
Sen link atmışsın açılmadı erkek arkadaşınla ilgili de epey yazmışsın - açıkçası ben olsaydım çoktan yol verirdim sen de güzelce anlatmışsın zaten hislerini - yani bir erkek arkamda dimdik durmayacak, beni koruyup kollamayacaksa zaten onun hayatımda yeri yoktur adam dediğin o "erkekliği" gösterip her daim arkandayım zorluklara da varım diyerek sağlam bir duruş sergilemeli. Sanırım biraz kişilikle alakalı buradan yazışmalardan tanıdığım kadarıyla sen güçlü bir kadınsın ve zayıf karakterde bir erkekle zorlanırsın ayrıca yaş konusunda bazı şeyleri o aşamadıysa başkaları sorun ettiğinde de arkanda duramaz çünkü insan kendisi inanmak konusunda zorluk yaşıyorsa bunu savunamaz ki... Neyse hakkınızda hayırlısı olsun belki karşına daha iyi biri çıkacaktır hayırlısı demekten başka çare yok...

cok mu ozel( bana da at limonata, itiraf ediyorum su ozel mesajlarinizi cok merak ediyoruum :)) bir ben mi merak ediyorum? hayir )
Tabii ki hayır Ama ben sonradan geldiğimden aranızda önceye dayalı muhabbetler vardır özeldir buradan yazmak istemeyebilirler diye düşündüğümden pek takılmamayı uygun görüyorum - sonuçta az çok buradaki muhabbet belli - özelden yazışma varsa demek ki buraya yazmak istememiştir kişi - olabilir saygı duyarım

Limon
- Sınavlar hep var ve inan ben 28 oldum ama hala DGS, ALES, AÖF ile uğraşıyorum ha bir de YDS var hatta belki diyorum dershaneye bile giderim sonuçta ingilizcenin olması yeterli değil bir de hızlı soru çözme kabiliyeti gerekiyor. Ben Türkçe paragraflarında bile sonu okurken başı unutuyorum yabancı bir dilde bunun olmaması ihtimali daha düşük - senin yazdıklarından sonra bu aklıma geldi bir de yabancı dil puanı memuriyette de önemli en azından "bu memur dil biliyor" izlenimi oluyor (maaşta çok fark etmiyor ama olsun önemli olan dil tazminatı hanesinin dolu olması bir artı her zaman bir memur için)
Ben bir de mühendisliğe geçmek için DGS'ye gireceğim yani olacağından değil de işte girmişken hepsini deneyeyim dedim zira zaman geçtikçe hevesler azalıyor

Mavilim
- Ben de insanlara karşı sevgi doluyumdur yalan da söyleseler doğru gibi düşünüp empati kurmaya çalışırım insanlık hali der geçerim saygı duymaya çalışırım ama güven konusunda çok güveniyorum diyemem. Dediğin gibi az sayıda insana güven duyarız ve onlar da üzünce insan hayal kırıklığına uğruyor. Artık zamanla kırıldıkça kırılmamayı, alınmamayı öğrendim bazen kendime kızıyorum ne kadar katılaştın diye ama hayat bunu öğretiyor napalım

Bir de erkek üye hakkında da nedense haklısın geçende de benzer birşey yaşadık Aslı ile o bana yazma bu erkek üye dedi ben sonradan fark ettim gerçi ama sonra üyeliği iptal oldu :)

benim yazdığım üye tekrar baktım itiraf de etmiş 225 kişi de eklemiş. biraz inceleseler anlarlar aslında erkek olduğu çok belli ama neyse.. gerekli yere şikayet ettim bakalım sonuç ne olacak

Günaydın kızlar...

sanki öyle duydum ben ..

Bu adam aşk doktoru (yazar işte)
Hiçbir yazısını okumadım.
Karısını aldattığını duymadım. Bilakis çok mutlular diye biliyorum.
İkiz kızları var.
Ama bu adamın üçüncü evliliği galiba, hangi karısını aldattı ki acaba? :26:

No man no cry ::113::113::113: tuttum bunu

Evet kendisi de sanırım iletişim uzmanı - ben de yazılarını seviyorum arada okurum
bu yazının hayatımda uygulamaya çalıştığım özeti şudur ki : "az beklenti çok huzur" ya da "insanlara ne kadar anlam katarsan ufacık olumszulukta yaşayacağın hayal kırıklığı o denli büyük olur."
Ufacık bir şey anlatmak istiyorum dün bir arkadaşımı aradım numaram onda yokmuş halbuki önceden çok konuşmuşluğumuz var önce tanımadı buyrun dedi ben de numaram herhalde yok olsun dedim nasılsın işte ben lily falan diye konuştum ya kusura bakma telefon bozulmuş nolur yanlış alama diye açıklamaya başlıyrdu dedim önemli değil olabilir insanlık hali öyle şeylere takmıyorum rahat ol - bu konuşmam hoşuna gitti gülüştük konuştuk falan.

sanki öyle duydum ben ..
hadi ya karısını mı aldattı :)

kızlar günaydın güzel bir gün olsun

Günaydın petunya

günaydın petuş...
buda petuş davşan gibi oldu,sevimli ama
Günaydın sana da

Adam kendi kafasına göre mi yorumlamış

benim yazdığım üye tekrar baktım itiraf de etmiş 225 kişi de eklemiş. biraz inceleseler anlarlar aslında erkek olduğu çok belli ama neyse.. gerekli yere şikayet ettim bakalım sonuç ne olacak
Yönetime bildirdiğinde hallolur

Gunaydin prenses, guzel yazmistin da masallah ama son cumlede cok guldum :)))

Bende öyle biliyorum. belki 3. evlilikten sonra yazar olmuştur
Gunaydin prenses, guzel yazmistin da masallah ama son cumlede cok guldum :)))

aslında kötü bir durum. herkes birşey öğreniyor hayattan ama aldatma olayı çok yıkıcı ya.. allah korusun

sen 1 ay içinde taşınmaya bak o zaman başka çaren yok gibi... bu aöf.ü de söylemiştin de ben anımsayamadım kusura bakma
şimdi de acele etme okullar bi kapansın hele, belki de gitmem ramazanda diyo. bi konuşayım bakalım...

bende anladım peluş yazacağını ama geç oldu.. biraz

Bizim ayakkabıcı yapıyor

size mi yollasam benim çantaları :44::44::44::44:

Aşk doktoru ama kendisi sonsuz aşktan bi haber, 3. hatunu almış. aldatmasa bile buda kendisinin de aslında bişi bilmediğini tribünlere oynadığını gösterir. Ayrıca yazdıkları da çok matah şeyler değil bence. sen ben herkes yazabilir diye düşünüyorum

Uzun uzun yazmışsın benim için, çok teşekkür ederim.
Dün aramızda geçen o mevzudan sonra benim de kendisine güvenim kalmadı zaten ve bunu ona da çok ciddi bir şekilde yansıttım. Zaten daha önce de detayı ile yazmıştım. Evlatlık edineceğim dedim ona.. Ve o buna kızdı, neymiş o varken bunu düşünmek neyin nesiymiş. Bana ciddi adımlar atacağın konusunda bir ışık mı verdin ki senden olacağına inanayım ona göre plan yapayım dedim. Sabır diyor bana hala.
Böyle devam ederse yol vereceğim zaten lily, sadece az zaman kaldı çok az zaman.
Ben ondan büyük olabilirim ama kariyerim, bakımım, güzelliğim ve kültürümle ondan çok daha üstün yönlerim var, ona kalmadım yani. Ardımdan çok pişman olan da o olur, ben neler görmüş kimleri silmişim. Onu da silerim gerekirse evelallah. Güçlü kadınım ve silik bi erkekler - evet haklısın- yapamam. Eski kocamda silik bi tipti ve beni çok ama cok mahcub ederdi. Bu hissi çok iyi bilirim ve bir daha yaşamayı düşünmüyorum..Nokta!

Bunları en kısa zamanda onunla da açık açık konuşmayı düşünüyorum. Konuşmaktan kaçarak bir yere varamayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…