- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.321
Ben kıllanıyorım hep bi sıkıntım yok. Ama bazen açılmıyor
bu aşk doktoruyum deyip karısını aldatan değil mi ?
sanki öyle duydum ben ..
kızlar günaydıngüzel bir gün olsun
günaydın petuş...
buda petuş davşan gibi oldu,sevimli ama
doğum günün kutlu olsun bombacı sultan
ay petuş değil peluş tabi hahahhagünaydın canım.. nerde tavşan? anlamadım :26:
kızlar tel.de kk uygulaması kullanan var mı? ben android için yükledim ama giriş yapamıyorum bir türlü. eksik bşylermi var ??
Teşekkür ederim Aslıcan
Dün çantamın sapı kopmak üzere ayakkabı ustasına vermim komşum olur kendisi...
Mavili hayırlı olsun... ben baktım ve güldüm tam sağ ol diyordum şaşkın şaşkın baktım ne hayırı acaba diye biryandan da Allah allah dedim doğum günümü nerden biliyor
Adam beni nişanlanmış sanmış :)) yoo hayır nişanlanmadım dedim. Geçen babanla konuşurken söyledi dedi... Babama dedim hayırdır baba dedim.. yo ben öyle birşey demedimdinlememiş beni dedi babam aman ne güldüm ki sormayın.. babam diyor ben başka bir şey anlattım
Canım ben de genel psikoloji diye duymamıştım normalde mesela klinik psikolojiyi tıklıyorum açıklama olarak genel psikoloji yazıyor hacettepe uni. sitesine göz atarsan ne dediğimi daha net görürsüncanım genel psikoloji diye yl duymadım ben hiç ?? hangi ünideki. psikoloji alanını araştırmadım çünkü diğer mezunları almıyorlar pdrcileri :) alanalar arası savaş vardır ast üst vs ilişkileri şu bu derken çoğu üni kendi öğrencisi dışında alma çoğu üni kendi alan dışından almaz. sizin ünide sistem naısldı bilmiyorum ama. alınan öğretim görevlilri vs hep tanıdık vasıtasıyla gelirdi bizde. canım psikoloji mezunu olmayıp da yükseleip bu işi yapan görmedim de duymadım da ben. dediğim nednelerden dolayı kast sistemi vardır.
uzamnalık derken bi ara öğretmenlikte uzmanlık sımvı yaptılar kalktı. ben yl yaparsam uzman psikolojik danışman ünvanı alacağım. yl nin şu anda devlette bi avantajı müdürlük müdür yardımcığında vardı onda da artık enteresan işler döndüğü için bi avantajı yok. tezside ben yapmam hangi alan var ki yapılcak onunla uğraşmaktansa tezli yaparım. insanları tanımak dünyadaki en zor şeydir ben henüz kendimi tanıma aşamasındayım. orda tanımak derken olur mu olmaz mı anlamındaydı
yok canım tam değil - ben iki yıl ailemden uzakta teknikerlik okudum, bir de evdeyken aöf okudum yani iki diplomam var liseden sonra 1 yıl tekrar sınava hazırlandım sonra herkes illa aöf yaz dedi ikinci tercihleri bekletmediler - neyse 2 sene daha evdeydim sonra ben örgün okuyacağım dedim 22 yaşında gittim 2 yıl okudum döndüm sonra da atanana kadar evdeydim yani hem ders çalışıp hem de temizlik yaptığımı bilirim.kuzu sen memleketinde mi okudun üniyi hangi ara 6 yıl ev kızlığı yaptın ki. ya benim hayalim danışmanlık yapmak haftada bi kaç gün diğer zamanlar gezip tozmak zengin olursam bir gün
sen 1 ay içinde taşınmaya bak o zamanÖyle yapayım diyorum ama oda ramazanda hataya memlekete gidicem diyordu 27 haziran da ramazan giriyor o giderse ben napacam ya, ev bakarken de araba lazım yani
ben dış ticaret yöneticisiyim canım işim bu ama okulu yarım bırakmıştım. ona devam ediyorum dış tic. yani
Tuğçemmm durumlar nasıl dün akşam okumadım forumu meraktayım:44:İnşallah canım. Çok sağol.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mavilim dün okurken şşaşırdım sen ki herkese moral veriyorsun mantıklı laflar ediyorsun hayırdır neyin var da böylesin ??????:44:Çok şükür iyiyim.
Psikolojimi kendi kendime bozuyorum ne olsun :)
Düşünmek istemediğim şeyler gelip kafama oturuyor ne olsun :44:
güzel bir enerji gönder...
Hamişlerin duları kabul olur inşallah :)
Şu psikolojim gitsin enerjik mavilim olayım
Selam Aslı - dün dondurma aldım yerken senin kulaklarını çınlattım ah aslı ah sayende müptelası oldum diye (itiraf ediyorum arkandan konuşmk olmazhayırlısı olsun.
arkadaşımın düğünü.
yazarım bazı bazı
Gününüz aydın olsun sevgili arkadaşlarım
Bir merhaba diyeyim dedim dünkü alıntılayıp cevap yazmadığım satırlar önüme geldi :)
Canım ben de genel psikoloji diye duymamıştım normalde mesela klinik psikolojiyi tıklıyorum açıklama olarak genel psikoloji yazıyor hacettepe uni. sitesine göz atarsan ne dediğimi daha net görürsün
Bizde de müdürlük için aöf bile yeterli sanırım ama emin değilim tabii... İşte alan dışı olunca benim için kurumda kariyerde tek yol mühendislik okumak onu da gözüm kesmiyor açıkçası
İnsanları tanımak zordur tabii, sen daha iyi bilirsin de ben ilk izlenimde ne hissettiysem o kişi hep o hissiyatımı kanıtlar nitelikte davranıyor yani bazen ön yargılıyım herhalde diye kızıyorum kendime ama yok değil sezgisel birşey sanırım
yok canım tam değil - ben iki yıl ailemden uzakta teknikerlik okudum, bir de evdeyken aöf okudum yani iki diplomam var liseden sonra 1 yıl tekrar sınava hazırlandım sonra herkes illa aöf yaz dedi ikinci tercihleri bekletmediler - neyse 2 sene daha evdeydim sonra ben örgün okuyacağım dedim 22 yaşında gittim 2 yıl okudum döndüm sonra da atanana kadar evdeydim yani hem ders çalışıp hem de temizlik yaptığımı bilirim.
sen 1 ay içinde taşınmaya bak o zamanbaşka çaren yok gibi... bu aöf.ü de söylemiştin de ben anımsayamadım kusura bakma
Tuğçemmm durumlar nasıl dün akşam okumadım forumu meraktayım:44:
Mavilim dün okurken şşaşırdım sen ki herkese moral veriyorsun mantıklı laflar ediyorsun hayırdır neyin var da böylesin ??????:44:
Selam Aslı - dün dondurma aldım yerken senin kulaklarını çınlattım ah aslı ah sayende müptelası oldum diye (itiraf ediyorum arkandan konuşmk olmaz)
Teşekkür ederim Aslıcan
Mavili hayırlı olsun... ben baktım ve güldüm tam sağ ol diyordum şaşkın şaşkın baktım ne hayırı acaba diye biryandan da Allah allah dedim doğum günümü nerden biliyor
Adam beni nişanlanmış sanmış :)) yoo hayır nişanlanmadım dedim. Geçen babanla konuşurken söyledi dedi... Babama dedim hayırdır baba dedim.. yo ben öyle birşey demedimdinlememiş beni dedi babam aman ne güldüm ki sormayın.. babam diyor ben başka bir şey anlattım
ay petuş değil peluş tabi hahahha
kusura bakma afyonum daha patlamamıştı da
ay petuş değil peluş tabi hahahha
kusura bakma afyonum daha patlamamıştı da
Ayol adam duymak istediğini duymuş demek ki.
Bu arada benim de sapı kopan çantalarım var ama tamir edecek bir yer bulamadım. çantaları da atmak istemiyorum.
çakma l. voitton ve çakma marc jacobs ama çok şekerler.
Gününüz aydın olsun sevgili arkadaşlarım
Bir merhaba diyeyim dedim dünkü alıntılayıp cevap yazmadığım satırlar önüme geldi :)
Canım ben de genel psikoloji diye duymamıştım normalde mesela klinik psikolojiyi tıklıyorum açıklama olarak genel psikoloji yazıyor hacettepe uni. sitesine göz atarsan ne dediğimi daha net görürsün
Bizde de müdürlük için aöf bile yeterli sanırım ama emin değilim tabii... İşte alan dışı olunca benim için kurumda kariyerde tek yol mühendislik okumak onu da gözüm kesmiyor açıkçası
İnsanları tanımak zordur tabii, sen daha iyi bilirsin de ben ilk izlenimde ne hissettiysem o kişi hep o hissiyatımı kanıtlar nitelikte davranıyor yani bazen ön yargılıyım herhalde diye kızıyorum kendime ama yok değil sezgisel birşey sanırım
yok canım tam değil - ben iki yıl ailemden uzakta teknikerlik okudum, bir de evdeyken aöf okudum yani iki diplomam var liseden sonra 1 yıl tekrar sınava hazırlandım sonra herkes illa aöf yaz dedi ikinci tercihleri bekletmediler - neyse 2 sene daha evdeydim sonra ben örgün okuyacağım dedim 22 yaşında gittim 2 yıl okudum döndüm sonra da atanana kadar evdeydim yani hem ders çalışıp hem de temizlik yaptığımı bilirim.
sen 1 ay içinde taşınmaya bak o zamanbaşka çaren yok gibi... bu aöf.ü de söylemiştin de ben anımsayamadım kusura bakma
Tuğçemmm durumlar nasıl dün akşam okumadım forumu meraktayım:44:
Mavilim dün okurken şşaşırdım sen ki herkese moral veriyorsun mantıklı laflar ediyorsun hayırdır neyin var da böylesin ??????:44:
Selam Aslı - dün dondurma aldım yerken senin kulaklarını çınlattım ah aslı ah sayende müptelası oldum diye (itiraf ediyorum arkandan konuşmk olmaz)
hahaha ben de öyle derim bazen - illa evlenmek mi lazım ben bekar takılmaktan memnunum diyeMillet te buraya bir laf atıp öyle gidiyor..
Kıskanıyorlar mı ne..
Kardeşim var mı EVLENMİYORUM!!!
BEKAR KALICAM
herkese günaydın...
Bu gün neşeliyim
Ah ah hasta psikolojisi... haklısın canım pardon canını bu sıkıyor dimi - bende de var o hastane fobisi mi desek ne desek- dr kontrolünden 1 ay önce başlar stresi ama şimdilerde saldım çayıra modundayım bakalım hayırlısı...Öyle canım benim
akşamları kuş gibi 10,30 da uyuyor sabahları 4,30 da kalkıyorum nedeni bulamadım.
Bu gün doktor kontrol günü :44:
artık hastanedekileri bile öğrendim hemşireler hasta kayıtakiler nasıl oldunuz diye.. Hasta bakıcalara bile aşina oldum
Böyle stresliyken gülme moduna giriyorum neden bilmem
Canım bu evlat edinme konusunu önceden kısaca bahsetmiştim ama bekar kişiler de evliler gibi başvuru yapabiliyor aynı aşamalardan geçiyorlarHe valla maviş çok haklısın.
bak ben hem 30 üstü hem de 35 üstüyüm.
üstelik kocanın birini eskittim çöpe attım, yenisi olsun diye de bi derdim yok. bi çocuk vardı içimden geçen şimdi de evlatlık topiklerine bakıyorum. kendimi bu konuda ikna etmem zor olsa da oradaki anne adaylarının heyecanı beni de çok heyecanlandırıyor.
bekar olduğum için tek başına bebek büyütmekten çok çekiniyorum. bir de ona hakettiği gibi davranır hakettiği geleceği verebilir miyim bilmiyorum.
bu arada ben de bugün neşeliyim iyiyim. pazartesiyi atlattık ya ondan belki ..
bu arada dün akşamdan beri sağ göz kapağım kendi kafasına göre takılıyor - feci seğiriyor -
hayırdır işşallaaa
Tabii ki hayırcok mu ozel( bana da at limonata, itiraf ediyorum su ozel mesajlarinizi cok merak ediyoruum :)) bir ben mi merak ediyorum? hayir )
bu aşk doktoruyum deyip karısını aldatan değil mi ?
sanki öyle duydum ben ..
No man no cry ::113::113::113: tuttum bunumeaaawwww yes canım
ahhaha ay valla ona hani şu küçük arabalar var ya orijinallerine yakın güzellikte oluyor ama oyuncak. onlardan mı alsam? 10 temmuz doğum günü. iyi bi seçim olur. hem de büyü de gel çocuk büyü de gel, hadi o yolları yürü de gel " mesaj vermişte olurum. tabi o tarihe kadar ayrılmazsak. 12. kez ahahhaha
dont worry be happy diyorsun yani.
http://vimeo.com/22542345
bende diyorum ki
no men no cry no woman no cry değil yani..
ahan da şarkısı bu;
http://vimeo.com/5773691
Aynen öyle yapacam
Evet kendisi de sanırım iletişim uzmanı - ben de yazılarını seviyorum arada okurumhttp://www.posta.com.tr/yasam/YazarHaberDetay/Yalnizligindan-sen-sorumlusun.htm?ArticleID=76411
Bu adamın yazılarını seviyorum aslında ..
Güzel bir gözlemci..
hadi ya karısını mı aldattı :)bu aşk doktoruyum deyip karısını aldatan değil mi ?
sanki öyle duydum ben ..
Günaydın petunyakızlar günaydıngüzel bir gün olsun
Günaydın sana dagünaydın petuş...
buda petuş davşan gibi oldu,sevimli ama
Adam kendi kafasına göre mi yorumlamışTeşekkür ederim Aslıcan
Yönetime bildirdiğinde hallolurbenim yazdığım üye tekrar baktım itiraf de etmiş 225 kişi de eklemiş. biraz inceleseler anlarlar aslında erkek olduğu çok belli ama neyse.. gerekli yere şikayet ettim bakalım sonuç ne olacak
Gunaydin prenses, guzel yazmistin da masallah ama son cumlede cok guldum :)))Günaydın kızlar...
Bu adam aşk doktoru (yazar işte)
Hiçbir yazısını okumadım.
Karısını aldattığını duymadım. Bilakis çok mutlular diye biliyorum.
İkiz kızları var.
Ama bu adamın üçüncü evliliği galiba, hangi karısını aldattı ki acaba? :26:
Günaydın kızlar...
İkiz kızları var.
Gunaydin prenses, guzel yazmistin da masallah ama son cumlede cok guldum :)))
şimdi de acele etme okullar bi kapansın hele, belki de gitmem ramazanda diyo. bi konuşayım bakalım...sen 1 ay içinde taşınmaya bak o zamanbaşka çaren yok gibi... bu aöf.ü de söylemiştin de ben anımsayamadım kusura bakma
bende anladım peluş yazacağını ama geç oldu.. biraz
Bizim ayakkabıcı yapıyor
İkiz kızları var.
Canım bu evlat edinme konusunu önceden kısaca bahsetmiştim ama bekar kişiler de evliler gibi başvuru yapabiliyor aynı aşamalardan geçiyorlar
Tek başına bebek büyütmek elbette ki zor ama imkansız değil ve anne olmak bence tek başına doğurmak değildir, zaten bir bebek sevgiyle büyür ihtiyacı budur.
İşin etik ve dini boyutları tartışmaya açıktır bu konuda yorum yapamam ama ben de ileride evlenmez isem, evlat edinmeyi düşünüyorum evlat edinme topiğinde yazmışlığım vardır yanihatta ilk yazmaya başladığım zamanlardan tanıştığım arkadaşların çoğunun çocuğu 2-3 yaşlarında ve o kadar sevimliler ki alıp böyle öpüp koklayasım geliyor ekran önünden
Sen link atmışsın açılmadı erkek arkadaşınla ilgili de epey yazmışsın - açıkçası ben olsaydım çoktan yol verirdim sen de güzelce anlatmışsın zaten hislerini - yani bir erkek arkamda dimdik durmayacak, beni koruyup kollamayacaksa zaten onun hayatımda yeri yoktur adam dediğin o "erkekliği" gösterip her daim arkandayım zorluklara da varım diyerek sağlam bir duruş sergilemeli. Sanırım biraz kişilikle alakalı buradan yazışmalardan tanıdığım kadarıyla sen güçlü bir kadınsın ve zayıf karakterde bir erkekle zorlanırsın ayrıca yaş konusunda bazı şeyleri o aşamadıysa başkaları sorun ettiğinde de arkanda duramaz çünkü insan kendisi inanmak konusunda zorluk yaşıyorsa bunu savunamaz ki... Neyse hakkınızda hayırlısı olsun belki karşına daha iyi biri çıkacaktır hayırlısı demekten başka çare yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?