30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Çok sevdiğim grubın konserine gittim tüm gece çığırdım şarkı söledim kafa salladım sonuç. Sesim yok başım çatlıyo :-( bugün işe nası gidilir ya

dehb için ilaç tedavisi var ama terapi şart çocuk için bu da ülkemizde herkesin ulaşabilceği noktada değil. dehb sadece biri çocuğun çok farklı bir yapısı var şudur budur diye teşhis koymak yetki sınırlarımın dışında ama büyüdüğü zaman sosyapat olabilir. ve çoğu bu tür rahatsızlıkların maalesef tedavisi yok sadece ilaçla belki yaşanablir noktaya geliiniyuo. terapi aile desteği vs her şey sağlanırsa belki bi ihtmal

evet Filo inşallah, peşimden gel hadi seni seçtim pikachu

geçen bir arkadaşımız daha nişanlanmıştı. eylül gibi evlenecekti kısmetse. ismi neydi ki:26:

[video=dailymotion;x1qj90n]http://www.dailymotion.com/video/x1qj90n_levent-dorter-kagit-kesigi-2014_music[/video]

kızlar bu şarkı size gelsin .......

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, selamlar herkese.
Limon hangi grup ile headbang yaptın canım. bana da lazım öyle bişi :52
gerçi bizim gitar kursunun konseri var ben orada şarkı söylicim o zaman diğer enstrüman ögrencilerinin şarkıları ile epey coşabilirim iyi olur

Günaydın limonatam..
evet Filo inşallah, peşimden gel hadi seni seçtim pikachu

geçen bir arkadaşımız daha nişanlanmıştı. eylül gibi evlenecekti kısmetse. ismi neydi ki:26:

Günaydın Petunyacım

Günaydın pisi..

meaoowwww günaydın

çok severim pisileri ben :)

Kediler candır.

tatilde kedilerim vardı 2 tane. plaja kadar benle gelir denize girerim kumsalda beni beklerdi bir tanesi hatta kavga ederlerdi. balkonda havlumu koklar kokuma doğu gelirlerdi yaaa. ne güzel şey sevilmek

kedi suyu sevse benle yüzecekti valla ah ah denizi özledim pisimi özledm. kaç sene oldu yaşamıyordur artık

O zaman sana pisi sevdasına iyi gelecek bi pisinin fotoları.
Bu benimle yaşayan prensesim yolandam

Günaydınnnn kızlar
Bugün çok yorucu bir gün olacak
Sabah 6da kalktım evdeki işler bitmedi ama mesai de var - öğlen arkadaşlar yemek veriyor ona katılacağım bir de hastaneden sevk yaptıracağım işler de yoğun - akşama da aktarmalı olarak en az 6 saatlik bir otobüs yolculuğu çekeceğim sabaha dr kontrolüm var ve bir sürü ziyaretler yapacağım - ay yazarken bile yoruldum gözümde büyüyor:18:

Bakalım hayırlısı - piyango kime vuracak ? :)

Benim de kilolardan kurtulma hedefim var ama bakalım yaaa saldım bu aralar... Depresifliğini atmak için yaz çiz - ben desteğe varım:13:

Selam dondurma güzeliiii Aslıı:131:dün yemedim dondurma

Çok sevdiğim grubın konserine gittim tüm gece çığırdım şarkı söledim kafa salladım sonuç. Sesim yok başım çatlıyo :-( bugün işe nası gidilir ya
Günaydın limon Valla iyi geziyorsun ben evden pek dışarı çıkmıyorum çıksam da etkinlik yapacak yer yok-yalnız da olmuyor hem...

Yani benim merak ettiğim böyle bir çocuk normal koşullarda bile zor mu tedavi edilir? Hani evlat edinilmiş olmayıp ailenin kendi çocuğu da olsa???

Kızlar, güzel kızlar Günaydın, gününüz aydın olsun, nurla bereketle dolsun

Günaydın petunya...

Günaydın şerom sende solistlik de var yani? ohh ne güzel dinlemek isterdim

Günaydın limonatam..

Günaydın Petunyacım

Günaydın pisi..
Günaydın mavilim Nasılsın bugun ?

Günaydın turkuaz

O zaman sana pisi sevdasına iyi gelecek bi pisinin fotoları.
Bu benimle yaşayan prensesim yolandam Eki Görüntüle 1135179 Eki Görüntüle 1135180

Maşallah çok güzel

Allah sana bağışlasın...

hakkında ne söylerse söylesinler. nankör olsa da onlar canlı insan kadar nankör değiller. biz tatilde arabaya eşyaları taşırken arabaya kadar geldiler ya beslesen de beslemesende yanındalarda 2 tane kedim ya... bahçenin kedileri sahipleri değildim ama sevdirdiler kendilerini yazlık kedileri :)

sağ ol canım :)

günaydın :)

kendime süpriz yumurta aldırdım

Doğum gününde ne alalım dediler süpriz yumurta dedim. annem unutmamış aldı..

geçen haftalarda arkadaşlarımın çocuklarına aldım verecektim sonra baktım çocuklar her zaman yiyor. vermedim eve bizimkilere götürdüm

ilk defa yeme şerefine eriştik çok güzeldi

ahahahahahahaha iyi yapmışsın
biz de çocukken yerdik de yıllar oldu yemeyeli - bu yılki doğum günümde kendime sürpriz yumurta alabilirim güzel fikir
İyi moral olmuştur sana...
Ben de geçen yıl kendi başıma bir dilim pasta alıp kutlamıştım bir de elbise almıştım kendime hediye olarak onu giymiştim hatta bugun de giydim o elbiseyi... Hani tek taşımı kendim aldım hesabı olmuştu

gerçekten güzel oluyor. Ama bizim zamanımızda yoktu süpriz yumurta hem annemle-babam zamanında da yoktu biz hep çocuklara alırdık. bu sefer ben aldım bizimkilee onlarda güldü. eğlenceli oldu ama torbya ellerini attılar bu ne dediler. süpriz dedim :) herkes mutlu oldu . biz çocukmuyuz demediler ya en güzeli o

ben geldim gördüm resmınızı facebookta lımon ne guzel kurtlarını dökmüşsündür.
lily doğumgunun yakındamı?
nasıl gıdıyor kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…