- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.381
Vay vay vayyyy kaşe de basıyorsun hao derece??
Şaka bir yana ön yargılı değilim yani tamamen kapalı değilim nasipte varsa olur diye düşünürüm ve gerçekten saygısına hayran olacağım biri çıksın çok isterim. Kimse 4-4lük değil hepimizin kusurları var ama hayatın bunca yükünün üstüne daha fazlasını kaldıracak gücü kendimde bulamıyorum - isterim ki şu anki huzurum devam etsin yoksa asla evlenmem düşüncesinde değilim
Anladım canım - ben pek isyan etmezdim ama fikir ayrılığına düşmüşlüğüm vardır
O çocuğun genetik bir takım sorunları olabilir ya da sonradan gelişen şeyler de olabilir ama tüm bu riskleri zaten onu evlat edinirken alıyorsun ve hayatın ne getireceğini bilemediğimizden bence "evlat edinilen" birey diye onları ayrı tutmak doğru değil - o çocuk evlat edinilmiş bir çocuk olmasaydı da ailenin "kendi" çocuğu olsaydı bile aynı sorunlara sahip olabilirdi çünkü babanın kaybı söz konusu... Onu topluma kazandırmak için belki uzun bir tedavi süreci gerekebilir ne bileyim psikiyatrik destek alınabilir bilmiyorum ama dehb zaten başlı bşına tedavi gerektirmiyor mu ki limon sen daha iyi bilirsin?
selam herkese
Ben de KADER olduğunu düşünüyorum.
Kader kısmet olunca ağız dil bağlanırmış.
Nice insanlar tanıyorum ki evlenmeyeceğim diye kendini yırtıp koşa koşa evlenen.
...ve nice insanlar tanıyorum ki yıllardır istediği halde evlenemeyen!
Lahesis evlendi. Bebek bekliyor.
Tuğçe evlendi. Bebek bekliyor.
Petunya nişanlandı. Evlenecek (inşallah)
Sıra kimde acaba?
dehb için ilaç tedavisi var ama terapi şart çocuk için bu da ülkemizde herkesin ulaşabilceği noktada değil. dehb sadece biri çocuğun çok farklı bir yapısı var şudur budur diye teşhis koymak yetki sınırlarımın dışında ama büyüdüğü zaman sosyapat olabilir. ve çoğu bu tür rahatsızlıkların maalesef tedavisi yok sadece ilaçla belki yaşanablir noktaya geliiniyuo. terapi aile desteği vs her şey sağlanırsa belki bi ihtmal
evet Filo inşallah, peşimden gel hadi seni seçtim pikachu
geçen bir arkadaşımız daha nişanlanmıştı. eylül gibi evlenecekti kısmetse. ismi neydi ki:26:
Günaydın kızlar, selamlar herkese.
Limon hangi grup ile headbang yaptın canım. bana da lazım öyle bişi :52
gerçi bizim gitar kursunun konseri var ben orada şarkı söylicim o zaman diğer enstrüman ögrencilerinin şarkıları ile epey coşabilirim iyi olur
meaoowwww günaydın
çok severim pisileri ben :)
Kediler candır.
tatilde kedilerim vardı 2 tane. plaja kadar benle gelir denize girerim kumsalda beni beklerdi bir tanesi hatta kavga ederlerdi. balkonda havlumu koklar kokuma doğu gelirlerdi yaaa. ne güzel şey sevilmek
kedi suyu sevse benle yüzecekti valla ah ah denizi özledim pisimi özledm. kaç sene oldu yaşamıyordur artık
Bakalım hayırlısı - piyango kime vuracak ? :)Ben de KADER olduğunu düşünüyorum.
Kader kısmet olunca ağız dil bağlanırmış.
Nice insanlar tanıyorum ki evlenmeyeceğim diye kendini yırtıp koşa koşa evlenen.
...ve nice insanlar tanıyorum ki yıllardır istediği halde evlenemeyen!
Lahesis evlendi. Bebek bekliyor.
Tuğçe evlendi. Bebek bekliyor.
Petunya nişanlandı. Evlenecek (inşallah)
Sıra kimde acaba?
Benim de kilolardan kurtulma hedefim var ama bakalım yaaa saldım bu aralar... Depresifliğini atmak için yaz çiz - ben desteğe varım:13:
öss felan yazınca şaşırdım bende ...
öyle canım ... ben artık sadece dua ediyorum.. hayattan pek birşey istememeye çalışıyorum... Tek isteğim var odadha çok para kazanmak ve fazla kilolarımdan kurulmak
Filooo Mavviiii
Eserler bana öyle arada... Bu ara biraz depresifim
Selam dondurma güzeliiii Aslııselam herkese
Günaydın limonÇok sevdiğim grubın konserine gittim tüm gece çığırdım şarkı söledim kafa salladım sonuç. Sesim yok başım çatlıyo :-( bugün işe nası gidilir ya
Yani benim merak ettiğim böyle bir çocuk normal koşullarda bile zor mu tedavi edilir? Hani evlat edinilmiş olmayıp ailenin kendi çocuğu da olsa???dehb için ilaç tedavisi var ama terapi şart çocuk için bu da ülkemizde herkesin ulaşabilceği noktada değil. dehb sadece biri çocuğun çok farklı bir yapısı var şudur budur diye teşhis koymak yetki sınırlarımın dışında ama büyüdüğü zaman sosyapat olabilir. ve çoğu bu tür rahatsızlıkların maalesef tedavisi yok sadece ilaçla belki yaşanablir noktaya geliiniyuo. terapi aile desteği vs her şey sağlanırsa belki bi ihtmal
Günaydın petunya...Kızlar, güzel kızlar Günaydın, gününüz aydın olsun, nurla bereketle dolsun
Günaydın şeromGünaydın kızlar, selamlar herkese.
Limon hangi grup ile headbang yaptın canım. bana da lazım öyle bişi :52
gerçi bizim gitar kursunun konseri var ben orada şarkı söylicim o zaman diğer enstrüman ögrencilerinin şarkıları ile epey coşabilirim iyi olur
Günaydın mavilimGünaydın limonatam..
Günaydın Petunyacım
Günaydın pisi..
Günaydın turkuaz
O zaman sana pisi sevdasına iyi gelecek bi pisinin fotoları.
Bu benimle yaşayan prensesim yolandam Eki Görüntüle 1135179 Eki Görüntüle 1135180
Günaydınnnn kızlar
Bugün çok yorucu bir gün olacak
Sabah 6da kalktım evdeki işler bitmedi ama mesai de var - öğlen arkadaşlar yemek veriyor ona katılacağım bir de hastaneden sevk yaptıracağım işler de yoğun - akşama da aktarmalı olarak en az 6 saatlik bir otobüs yolculuğu çekeceğim sabaha dr kontrolüm var ve bir sürü ziyaretler yapacağım - ay yazarken bile yoruldum gözümde büyüyor:18:
Bakalım hayırlısı - piyango kime vuracak ? :)
Benim de kilolardan kurtulma hedefim var ama bakalım yaaa saldım bu aralar... Depresifliğini atmak için yaz çiz - ben desteğe varım:13:
Selam dondurma güzeliiii Aslıı:131:dün yemedim dondurma
Günaydın limonValla iyi geziyorsun ben evden pek dışarı çıkmıyorum çıksam da etkinlik yapacak yer yok-yalnız da olmuyor hem...
Yani benim merak ettiğim böyle bir çocuk normal koşullarda bile zor mu tedavi edilir? Hani evlat edinilmiş olmayıp ailenin kendi çocuğu da olsa???
Günaydın petunya...
Günaydın şeromsende solistlik de var yani? ohh ne güzel dinlemek isterdim
Günaydın mavilimNasılsın bugun ?
Günaydın turkuaz
ahahahahahahahasağ ol canım :)
günaydın :)
kendime süpriz yumurta aldırdım
Doğum gününde ne alalım dediler süpriz yumurta dedim. annem unutmamış aldı..
geçen haftalarda arkadaşlarımın çocuklarına aldım verecektim sonra baktım çocuklar her zaman yiyor. vermedimeve bizimkilere götürdüm
ilk defa yeme şerefine eriştikçok güzeldi
ahahahahahahahaiyi yapmışsın
biz de çocukken yerdik de yıllar oldu yemeyeli - bu yılki doğum günümde kendime sürpriz yumurta alabilirim güzel fikir
İyi moral olmuştur sana...
Ben de geçen yıl kendi başıma bir dilim pasta alıp kutlamıştım bir de elbise almıştım kendime hediye olarak onu giymiştim hatta bugun de giydim o elbiseyi... Hani tek taşımı kendim aldım hesabı olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?