30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bizim zmanımızda vardı arada alırdık hatırlıyorum yani - hani yaş olarak aramız da çok yoktur ama babam arada yurtdışı görevlere de gittiği için oradan da getiriyor olabilir emin değilim
belki yaşımız çok küçük değilmiştir aldığımzıda

ben geldim gördüm resmınızı facebookta lımon ne guzel kurtlarını dökmüşsündür.
lily doğumgunun yakındamı?
nasıl gıdıyor kızlar?
Günaydın challenger Doğum günüme 2,5 ay var resmen tarih vermiş gibi oldum geçen yıl kendim kutlamıştım bu sene nasıl olacak acaba???

aaa kuşlarım üçlemiş
hayırlı uğurlu olsun :119::124::118:benim de az kaldı arkadaşlar son 8

o yumurtadan bır ara arkadaşımın kızına alıyorum dıye kendıme de alıyordum.
yumurtanın arkasında domuz yağı içerir seklınde bır ıbareye tesadüfen gördük ve gözlerimize ınanamadık.o günden sonra bır daha tövbe almam
2 ay önce falandı tabı bu durum.

Son düzenleme:

:)) az önce bende baktım benim aldığım da yoktu :) ... büyücü ismi gibi markası açıkta vermeyim... ama tamamen süt ve süt ürünü :)

aaa kuşlarım üçlemiş

Sen nasılsın chal.. uzun zamandır göremedim seni. herşey yolunda mı..

kararsızlıklar yaşıyordun..

Umarım herşeyden biraz uzak kalarak doğru kararı verirsin. Kendin için geleceğin için herzaman doğru-yanlış karar da versen bu senin seçimin kararın oluyor. Her zaman bu seçimlerin senin yaşaman gereken şeyleri sunuyor.. neyi seçersen seç yaşayacağını yaşıyorsun bunu unutma... ben öyle motive oluyorum. Çok düşünüp karar da versen az düşünüp hemen karar da versen sonuçta bir karar veriyorsun ve yaşaman gerekeni yaşayorsun.

İnancımız tam ondan eminim bizler kaderciyiz.

Benim şu anda tek duam şu doğru yanlış kararda versem inşallah hep hayırlı olanı seçerim. Biz veya çevren sana yardım için ne yazarsak yazalım seni en iyi bilen tanıyan kendi içindir. iç sesinle mantığın her zaman çelişir aslında.

hayat o kadar karmaşık geliyor ki.. Artık sadece belli bir amacım olsun istiyorum. Hayatımda biri olsun istemiyorum ...

Sevgisiz/.. yanlız daha mutluyum ben.

Son düzenleme:

O koşulu görmeden bilemem ama zor bi çocuk ve ben şuna inanıyorum tamamen tedavi çok zor ilaçlar aile ve terapiyle belli bi yere kadar. Eşlik eden çok bozukluk var. Ve türkiye bu konuda çok geride. İlaç sadece sakinleştiryor. Tek başına yeterli değil. Ya her vaka farklıdır. Psikolojide hastalık yoktur hasta vardır. Aynı semptomları gösterse bike sonuç aynı olmuyır. Birde kaç yaşında evlatlık alındı bilmiyorum bağlanma durumu vd ilk yıllards ne yaşadı.

ben geldim gördüm resmınızı facebookta lımon ne guzel kurtlarını dökmüşsündür.
lily doğumgunun yakındamı?
nasıl gıdıyor kızlar?

Aynen öle oldu canım yanımdaki tanıştıryıkları ama olmayan çocuk. Bizim kafalar tuttu arkadaşız tanıştıran nişanlı çiftte yanımızdaki. Yorgunum ben kuzum gezmeye ara verme kararı aldım senin nsdı o karslı müdür falan

Günaydın kızçeler... Nasılsınız bakalım?

Kızlar, güzel kızlar Günaydın, gününüz aydın olsun, nurla bereketle dolsun

evet Filo inşallah, peşimden gel hadi seni seçtim pikachu

geçen bir arkadaşımız daha nişanlanmıştı. eylül gibi evlenecekti kısmetse. ismi neydi ki:26:

Hayırlısı olsun canım.
Evet benim de aklıma geldi yazarken. Polarpijama'ydı galiba. fakat gelmiyor ki buralara...

aaa kuşlarım üçlemiş
Tebrik ederim.

bende beğenmiştim :)

demek sessiz sedasız yükseliştesin
Ben de hepinizi beğeniyorum.

Günaydınnnn kızlar
Günaydın şerom sende solistlik de var yani? ohh ne güzel dinlemek isterdim
Sesimin güzel olduğunu söylerler.
iş olsun diye belediyenin şan kursuna yazıldık, gülmekten ders yapamıyordum ilk günlerde ama.
ho ho hoooo
hi hii hiii
haaaaaaaaooowwwwwwwww hahhaahha
Hocamızda çok egzantrik bi kadın allahı var

istedikleri kadar nankör desinler, ben çok kedi tanıdım, nankör mankör değiller. Sadece zor anlaşılan yaratıklar, yanlış anlaşılıyorlar ve seven az isen seveni de çok sever. bu açıdan kendimi kedilere benzetirim kimi zaman

Bu arada benim kedim tam bi prensestir, hiç tırmalama huyu yoktur, munis ve tatlıdır. Ama bu ara paso beni sev şero modunda ve deli ediyor beni
afiyet olsun canımm.. bakıyorum yine depresiflik parçalamışsın bugün de. sen depresifken daha üretkensin canım, insan öyle olurmuş zaten. sezen bile mutsuzken en güzel şarkıları yazdığını söyler..

Ben geçen yıl 35. yaş günümde kendi pastamı kendim almıştım. Hüzünle hatırladım şimdi.. Bir de çifttik o zaman. Aman şimdi yalnızım en azından tam yalnızım o zaman evli ve yalnızdım gerçekten dünya varmış bee.
bu sene doğumgünümde bir mekana gidip bi kaç arkadaş eglendik kurtları döktük

teşekkür ederim. İşde ikizlerin sevdiğim özelliği kendi kendini yeniler hep. İçindeki mutsuzluğu mutluluğa çevirme yolları arar çoğu zaman bulur.

Enerjim olsun üretirim ben :)

Çok eğlenceli biriyimdir aslında ama bazende çok sıkıcı biri olabiliyorumdur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…