- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.401
bizim zmanımızda vardı arada alırdık hatırlıyorum yani - hani yaş olarak aramız da çok yoktur ama babam arada yurtdışı görevlere de gittiği için oradan da getiriyor olabilir emin değilimgerçekten güzel oluyor. Ama bizim zamanımızda yoktu süpriz yumurta hem annemle-babam zamanında da yoktu biz hep çocuklara alırdık. bu sefer ben aldım bizimkilee onlarda güldü. eğlenceli oldu ama torbya ellerini attılar bu ne dediler. süpriz dedim :) herkes mutlu oldu . biz çocukmuyuz demediler ya en güzeli o
Günaydın challengerben geldim gördüm resmınızı facebookta lımon ne guzel kurtlarını dökmüşsündür.
lily doğumgunun yakındamı?
nasıl gıdıyor kızlar?
hayırlı uğurlu olsunaaa kuşlarım üçlemiş
ben geldim gördüm resmınızı facebookta lımon ne guzel kurtlarını dökmüşsündür.
nasıl gıdıyor kızlar?
Günaydın challengerDoğum günüme 2,5 ay var resmen tarih vermiş gibi oldum geçen yıl kendim kutlamıştım bu sene nasıl olacak acaba???
hayırlı uğurlu olsun:119::124::118:benim de az kaldı arkadaşlar son 8
o yumurtadan bır ara arkadaşımın kızına alıyorum dıye kendıme de alıyordum.
yumurtanın arkasında domuz yağı içerir seklınde bır ıbareye tesadüfen gördük ve gözlerimize ınanamadık.o günden sonra bır daha tövbe almam
2 ay önce falandı tabı bu durum.
5 kaldıteşekkür ederim
aaa kuşlarım üçlemiş
Günaydınnnn kızlar
Bugün çok yorucu bir gün olacak
Sabah 6da kalktım evdeki işler bitmedi ama mesai de var - öğlen arkadaşlar yemek veriyor ona katılacağım bir de hastaneden sevk yaptıracağım işler de yoğun - akşama da aktarmalı olarak en az 6 saatlik bir otobüs yolculuğu çekeceğim sabaha dr kontrolüm var ve bir sürü ziyaretler yapacağım - ay yazarken bile yoruldum gözümde büyüyor:18:
Bakalım hayırlısı - piyango kime vuracak ? :)
Benim de kilolardan kurtulma hedefim var ama bakalım yaaa saldım bu aralar... Depresifliğini atmak için yaz çiz - ben desteğe varım:13:
Selam dondurma güzeliiii Aslıı:131:dün yemedim dondurma
Günaydın limonValla iyi geziyorsun ben evden pek dışarı çıkmıyorum çıksam da etkinlik yapacak yer yok-yalnız da olmuyor hem...
Yani benim merak ettiğim böyle bir çocuk normal koşullarda bile zor mu tedavi edilir? Hani evlat edinilmiş olmayıp ailenin kendi çocuğu da olsa???
Günaydın petunya...
Günaydın şeromsende solistlik de var yani? ohh ne güzel dinlemek isterdim
Günaydın mavilimNasılsın bugun ?
Günaydın turkuaz
ben geldim gördüm resmınızı facebookta lımon ne guzel kurtlarını dökmüşsündür.
nasıl gıdıyor kızlar?
5 kaldıteşekkür ederim
Kızlar, güzel kızlar Günaydın, gününüz aydın olsun, nurla bereketle dolsun
Hayırlısı olsun canım.evet Filo inşallah, peşimden gel hadi seni seçtim pikachu
geçen bir arkadaşımız daha nişanlanmıştı. eylül gibi evlenecekti kısmetse. ismi neydi ki:26:
Tebrik ederim.aaa kuşlarım üçlemiş
Ben de hepinizi beğeniyorum.bende beğenmiştim :)
demek sessiz sedasız yükseliştesin
Günaydın kızçeler... Nasılsınız bakalım?
Hayırlısı olsun canım.
Evet benim de aklıma geldi yazarken. Polarpijama'ydı galiba. fakat gelmiyor ki buralara...
Tebrik ederim.
Ben de hepinizi beğeniyorum.
Rica ederim.
Öpüyorum canım benimsağ olasın
Sesimin güzel olduğunu söylerler.Günaydınnnn kızlar
Günaydın şeromsende solistlik de var yani? ohh ne güzel dinlemek isterdim
istedikleri kadar nankör desinler, ben çok kedi tanıdım, nankör mankör değiller. Sadece zor anlaşılan yaratıklar, yanlış anlaşılıyorlar ve seven az isen seveni de çok sever. bu açıdan kendimi kedilere benzetirim kimi zamanMaşallah çok güzel
Allah sana bağışlasın...
hakkında ne söylerse söylesinler. nankör olsa da onlar canlı insan kadar nankör değiller. biz tatilde arabaya eşyaları taşırken arabaya kadar geldiler ya beslesen de beslemesende yanındalarda 2 tane kedim ya... bahçenin kedileri sahipleri değildim ama sevdirdiler kendilerini yazlık kedileri :)
afiyet olsun canımm.. bakıyorum yine depresiflik parçalamışsın bugün de. sen depresifken daha üretkensin canım, insan öyle olurmuş zaten. sezen bile mutsuzken en güzel şarkıları yazdığını söyler..sağ ol canım :)
günaydın :)
kendime süpriz yumurta aldırdım
Doğum gününde ne alalım dediler süpriz yumurta dedim. annem unutmamış aldı..
geçen haftalarda arkadaşlarımın çocuklarına aldım verecektim sonra baktım çocuklar her zaman yiyor. vermedimeve bizimkilere götürdüm
ilk defa yeme şerefine eriştikçok güzeldi
ahahahahahahahaiyi yapmışsın
biz de çocukken yerdik de yıllar oldu yemeyeli - bu yılki doğum günümde kendime sürpriz yumurta alabilirim güzel fikir
İyi moral olmuştur sana...
Ben de geçen yıl kendi başıma bir dilim pasta alıp kutlamıştım bir de elbise almıştım kendime hediye olarak onu giymiştim hatta bugun de giydim o elbiseyi... Hani tek taşımı kendim aldım hesabı olmuştu
Sesimin güzel olduğunu söylerler.
iş olsun diye belediyenin şan kursuna yazıldık, gülmekten ders yapamıyordum ilk günlerde ama.
ho ho hoooo
hi hii hiii
haaaaaaaaooowwwwwwwww hahhaahha
Hocamızda çok egzantrik bi kadın allahı var
istedikleri kadar nankör desinler, ben çok kedi tanıdım, nankör mankör değiller. Sadece zor anlaşılan yaratıklar, yanlış anlaşılıyorlar ve seven az isen seveni de çok sever. bu açıdan kendimi kedilere benzetirim kimi zaman
Bu arada benim kedim tam bi prensestir, hiç tırmalama huyu yoktur, munis ve tatlıdır. Ama bu ara paso beni sev şero modunda ve deli ediyor beni
afiyet olsun canımm.. bakıyorum yine depresiflik parçalamışsın bugün de. sen depresifken daha üretkensin canım, insan öyle olurmuş zaten. sezen bile mutsuzken en güzel şarkıları yazdığını söyler..
Ben geçen yıl 35. yaş günümde kendi pastamı kendim almıştım. Hüzünle hatırladım şimdi..Bir de çifttik o zaman. Aman şimdi yalnızım en azından tam yalnızım o zaman evli ve yalnızdım gerçekten dünya varmış bee.
bu sene doğumgünümde bir mekana gidip bi kaç arkadaş eglendik kurtları döktük
Sanırım.Kızlar benim bitane kuşum var
78 puanım.
100 olunca mı ikinci kuş gelicek? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?