- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.981
Benim istediğimi ailem istemedi durumu olmadı da ailemin dediğini ben istemedim bu oldu.Sana katılıyorum. Prensescim.
Benim beğendiklerimi ailem beğenmiyordu.Ailemin beğendiklerini ben beğenmiyordum. En son bir noktada anlaşmıştık malesef onda da yaş krizi yaşadık olmadı. ha birde kıskançlık onu atlamayım. valla aklıma geliyor da ne saçma nedenle bitti arkadaşlığımız halen anlayamıyorum. Kader desem entersan şeyler oldu rüyalarda hep hayırlı olacak çıktı. gariptir ama bende kalsın kısaca zihnimi okudu çok sevdiğim yakınım ve bana ta aralıkta dedi sonra 2 hafta önce tekrar dedi. bunların hiçbiri olmayacak sen .... tarif etti ve onunla olcak dedi. Limona bahsetmiştim. Çok gaipr hissettim aklımı okudu sanki. 2 kez talip olcak bu kişi sana dedi. ben ,annem ,abim birbirimize baktık sessiz kaldık anlattı kişi entersandır oydu. boyu,posu,kilosu rengi
bakalım kısmet :)
ya evet arkadaşım ekleyecek kabul et dedi kabul ettim. ilk gördüğümde de itici gelmişti. hiç sıcak gelmemişti arkadaşça konuştum baktım olmayacak ha bire kızlarla dolaşıyor ha bire argo FB hakaret ediyor sildim gitt.
Öyle aslında ama insan kötü oluyor canım. Çok güçlü olmak lazım mutlaka bir hedefin olmalı ... kilo olsun, öğrenmek istediğin bir şey olsun, ..." en mutlu an yaşadığın andır " bu söze bayıldım ben
Benim istediğimi ailem istemedi durumu olmadı da ailemin dediğini ben istemedim bu oldu.
Bundan sonra karşımıza çıkacak insanlar, hayırlısıyla kocalarımız olsun inşallah.
Ailemiz de istesin biz de.
görmedim canım.
idrar tahlili istedi. sonra idrar kültürü istedi.
sonucu gidip perşembe günü alıcam canım.
bakteri üremesi var mı idrarda diye bakılıcak.
yoksa antibiyotik yazmıycak canım. ben de evde bol su içip, yaz ayında çorap pijamayla geziyorum. :)
hamilelikte sistit olabiliyomuş. internette araştırdım da. rahim mesaneye baskı yaptığı için, idrar tam boşalamıyormuş.
ama iyi olucağımı düşünüyorum. sistit çok kadının başına geliyor ama hamilelikte biraz daha fazla olabiliyor.
hamile olunca insanın bedeni tamamen değişmeye başlıyor canım.
Benim istediğimi ailem istemedi durumu olmadı da ailemin dediğini ben istemedim bu oldu.
Bundan sonra karşımıza çıkacak insanlar, hayırlısıyla kocalarımız olsun inşallah.
O yorumumda bu söz aklıma geldi zaten.ALLAH'ım "eş" diye yazmadığını "aşk" diye çıkarma karşımıza...
Bunu bi yerde gördüm ve duvarımda paylaştım, beğenenler hep hanım kullanıcılar. Çok ilginç ya bu duaya amin diyecek erkek yok mu yani. Dertleri hep başka bişi mi? Evlilik bu kadar mı kötü onlara.. Karamsarlaştım..
ceviz reçeli nasıl yapılıyor biliyor musun yemek konularında iyi gibisin
Eneeee , sen nişanlı mıydın ? Ayakkabının altına benim ve benim hergelenin adını bitişik olarak yazar mısın ?
Eneeee , sen nişanlı mıydın ? Ayakkabının altına benim ve benim hergelenin adını bitişik olarak yazar mısın ?
ceviz reçeli nasıl yapılıyor biliyor musun yemek konularında iyi gibisin
Canım merhaba
Yok ben hiç yapmadım ceviz reçeli:26:
Ama kabukları soyulup 1 hafta 10 gün suda bekletildiğini ve daha sonra kreçte 4-5 saat bekletildiğini biliyorum.Bayağı aşamalı bir reçel :26:Netten tarifleri inceleyip ortak bir noktada toplayabilirsin
ALLAH'ım "eş" diye yazmadığını "aşk" diye çıkarma karşımıza...
Bunu bi yerde gördüm ve duvarımda paylaştım, beğenenler hep hanım kullanıcılar. Çok ilginç ya bu duaya amin diyecek erkek yok mu yani. Dertleri hep başka bişi mi? Evlilik bu kadar mı kötü onlara.. Karamsarlaştım..
Çok güzel yazmışsın.
Önemli olan "an"ın tadını çıkarmak.
Allah'a şükretmek, mutlu olmak.Evi tuttular işte, eşya bakacaklar. Nikah işlemleri için evrak hazırlıyorlar. Gelinlik provası var 15 gün sonra. İşte çeyiz almaya gitmemiz lazım arada bir gün. Böyle işte canım. Senin hazırlıklarda aynı aşamalarda galiba?
Bak bakalımya ben kabuklarını soydum su da bekliyor acılık kayboluyor gibi.. kieç nasıl olacak birde şeker oranı hakkında fikrim yok cnm
tarifler birbirinden alakasız sanki..
Yok canım, nişanlı değilim.
Bekarım. Üstelik hayatımda birisi de yok.
filozof değil perican erkek kardeşi evlenicek.. darısı filozofa inş.
Hee erkek kardeşi miydi nişanlı olan , hayırlı birisi olsun da öyle evlensin yoksa evlilik zor zanaat azizim
Amin canım hayırlısı olsun. Gönlüme göre olsun, inşallah.filozof değil perican erkek kardeşi evlenicek.. darısı filozofa inş.
Evet, sizin zaman var diye yavaş ilerlersiniz. Benim de aklıma geldi.aynı canım, tabii benim daha zamanım var. daha yavaş ilerliyoruz, mobilyalarımızı beğendik, beyaz eşyalarımızı aldık, mutfak eşyalarım ev tekstili vs tamam gibi.. halı kilim masa boya badana kaldı. Nikah işlemi için de raporlarımızı aldık
balayı için yer bakıyoruz Antalya olucak sanırım. bu arada da taksitlerimizi ödüyoruz..
Elhamdülillah! Çıkarıyorum.Biri sana nişan hazırlıklarını sorunca öyle sandıydım :44: Olsun tadını çıkar bugünlerin
Öyle tabii.Hee erkek kardeşi miydi nişanlı olan , hayırlı birisi olsun da öyle evlensin yoksa evlilik zor zanaat azizim
Gerçekse üzüldüm.Ece Erken'nin kaderi değişmiyor, yine istenmeyen gelin
konusu açılmış. bazen bu kk'da çok gülüyorum
Zor sevip sor unutma durumu bende de var ama artık şunu diyorum madem ki bu benim kısmetimde yokmuş ve unutmak mecburi, o halde çaba göstermeliyim. Artık duygularımın aklıma galip gelmesine izin vermiyorum bittiyse bitti noktaAl benden de o kadar bacım , zor sever zor unuturum o yüzden yeni başlangıçlar yapamıyorum. Hayırlısı diyoruz işte ..
şu ilk cümlen bende yaramadı canım ben hep az yiyen biri oldum diyetisyene gittim verdiği bir günlük menü benim bir haftalık yiyeceğimkarnımız fazla yediğimizde kocaman oluyor. Midem plastik balon gibi yedikce genişliyor. canın ne isterse onu ye ama az ye mantık bu
birde vücudun nasıl olmasını istiyorsan kendii öyle hayal et. bunun için ne yapacağını düşün 20000 adım daha fazla at. Egzersiz yap. Sana faydası olacak şeyleri ye sağlıklı beslen
Hayatımıza giren her insan birşey öğretiyor illa ki ama işte biz o anın verdiği duygularla isyan edebiliyoruz maalesef... En güzeli Rabbe teslim olmakYaşamadan bilemezdin. Tövbe de etme de. Karşına çıkan kişi aynı kişi olamaz. Seçimlerinde daha çok detaya önem ver. Dua etmeye devam. Pişman olmak çözüm olmuyor bazen. Demek ki yakın zamanda gelecek kişi çok daha kıymet bilen biri olacak
Canım hayata isyan etme elbet çıkacak biri karşına, demek ki aşkı yaşaman gerekiyormuş ve o yüzden karşına bu kişi çıkmış. Bak benim karşıma gerçekten sevebileceğim bir adam çıkmadı bile, bazen yalnız olduğumda melankoliye bağlasam da sonra toparlanıyorum Rabbim kabul etmeyeceği duayı dilimize getirmezmiş hem yukarıdaki cümlelerine bakıyorum da hep olumsuz kelimeler kullanmışsın - aslında sana istediğin verilmiş yani sen çıkarma derken aslında evren onu çıkar komutu olarak algılar ve sana o şekilde duan geri dönermiş. Altını çizdiğim cümlelere karşılık daha olumlusunu kurmayı dene istersen: "Rabbim karşıma nasibim olacak kişiyi çıkar, senin razı olduğun kişiyse ona kalbimi ısındır" gibiBundan önce de öyle diyordum bacım , hatta bu 2,5 yıllık tövbe sürecinde rabbim helalim olmayacak kişiyi karşıma çıkarma , çıkarsa da beni ona ısındırma bir şekilde uzaklaştır. Helalim geldiğinde de bana sevgisini ve sıcaklığını öyle bir ver ki ne olduğunu anlamayayım derdim. Bu süre zarfında çok kişi çıktı karşıma ama hiçbirine kanım ısınmadı sevemedim ne yaptımsa ve kaçtım hep. Sonra bu çıktı karşıma nasıl desem resmen dilim tutuldu git diyemedim ona ve kısacık sürede öyle ısındım öyle alıştım ki sanki evvelden beri beklediğim bir özlemimdi .. Hahhh dedim işte bu benim helalim .. Nahhh dedi bana hayat
Canım teşekkür ederim güzel dileklerin için ben de senin yorumlarını çok beğeniyorumbakış açını seviyorum Lily
Çok olumlu pozitif enerji veriyorsun..
Amin petunyacım
Perican bende hep öyle dua ederdim..yani seninkine benzer ama işde öyle olmuyor.
Sen de karşı tarafta Allahın kulu. Sen nasıl dua ediyorsan karşı tarafında dua edenleri oluyor. artık öyle mi oluyor yoksa nasiplikten mi çıkıyor artık bende çözemiyorum. fazla kurcalamamak lazım. Karşıma çıksın diye dua ederiz Allah karşımıza çıkarır. Sonra anlaşamayız. Olması gereken şeyleri engelleyemezsin sonra Allah korusun inancını sorgulamaya başlayabilirsin :)
babam benim için abdestinde namazında olsun eşin diye dua edermiş. Bende diyorum baba ya benim eş ooo daha namaza başlayacak... daha çok bekleyecez namaza başlamasını
Aleyküm selam, hoşgeldin Beyzaherkeseeee slm güzelll kıssslar
Kıslarrrr
aslıııı
Aslı elma dersem çık armut dersem bekle
Hoşgeldin Aslıgeldim de geciktim biraz
Selamne oldu. aslı gittin mi :)
Selam limonataselam kızlar.
bugün 25 ii yani exin doğumgünü. fotolarına baktım eskisi gibi gelmedi sadece gülümsemesi benim çektiğim fotolarda bana bakıyo gibi poz ver derdim ah ah . bitti ve idrak de ettim ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?