30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sen yazarken fark ettim altını çizdiğini dua ederken olumlusunu söylüyordum ama şimdi gitti ya hergelem hemen olumsuza bağladım yine

maalesef gerçekmiş filozof, bende şimdi hürriyette okudum. bize uygun değil filan demişler, böyle burun kıvıranları da hiç sevmem, allah aratsın derim hep bu arada pelin karahan da evlenmiş ya

sana özel msj atıyorum..

Üzüldüm Ece Erken'e...
Pelin'e neden şaşırdın?
Özel mesajını hasretle bekliyorum. :112:

Selam canım
Sanırım artık monotonluktan sıkıldın değişime ihtiyacın var :) saç değiştirme iş değiştirme falan hakkında hayırlısı olsun

Selam petunya ay sana kıyamam yaaa ben her hafta koca evle uğraşıyorum da hafta sonu yetmiyor tahmin edebiliyorum yani... eminim mis gibi olmuştur evlenince çoğalacak sana şimdiden söyleyeyim

Günaydın kızlar
Selammm

Müdürün öyle biriyse çok güzel ama tabii hayat şartları sen de daha iyisini istersin mutlu olacağın yerde çalışmak hakkın - bu oradaki arkadaşlık ilişkilerinin biteceği anlamına gelmez
bu arada o bahsettiğin arkadaşla görüşmenize sevindim inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Kaba adamdan hayır gelmez yani ne bileyim küfürlü argolu konuşmam karşımdaki de konuşsun istemem açıkçası hatta bir derdim varda biri konu açmış kocası küfür ediyormuş ne yapayım diyordu senin yazdığını okuyunca o geldi aklıma

Canım kaderde kiminle evleneceğimizi Rabbim bilir biz bilemeyiz inşallah en kısa zamanda karşına diledğin gibi biri çıkar

Kadere teslimiyet... İşte ben bunu yapmaya çalışıyorum ama tam manasıyla olmadığından sanırım zaman zaman üzülebiliyorum - kontrolcü bir insanın teslimiyeti de ancak bu kadar işte

Valla sen yine şanslıymışsın benim henüz karşıma ailemin beğenip de bana önerdiği biri çıkmadı tam tersi de çıkmadı gerçi - her halukarda adam gibi biriyle tanışma şerefine nail olamadık

Aminn şerom amin de erkekler odun şekerim o yüzden ben facete birşey paylaşmıyorum artık - konuşmak isteyen merak eden özelden yazsın

ceviz reçeli nasıl yapılıyor biliyor musun yemek konularında iyi gibisin
Selam Ceren
Nevroş yemek bölümü editörü - benim bildiğim cevizler çiğken solüsyon gibi birşeye bandırılıyor (kireç de olabilir:44:) sonra reçel olarak kaynatılıyor ama tabii hiç denemediğim için çok iyi hatırlamıyorum

teşekkür ederim canım bekleme 10 gün oldu sabah baktımda tad acı değil artık zaten tariflerde bakın yazıyordu kireç olayını da çözersem olacak inşallah .. kireçsiz bir tarif göremedim henüz...

ben deneyeyim dedim ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum canım güzel olursa yazarım tarifini...

teşekkür ederim canım bekleme 10 gün oldu sabah baktımda tad acı değil artık zaten tariflerde bakın yazıyordu kireç olayını da çözersem olacak inşallah .. kireçsiz bir tarif göremedim henüz...

Evet kireçsiz bir tarif yok bence sende öyle denemelisin:26:Hatta dene sonra tarifi bizimle paylaş

pelin daha yeni boşanmıştı, ondan şaşırdım cepten gönderdim ama bağlantı sorunu var. bekliyor.
çözüldüğüne gelicektir.

Canım benim, biz de arkadaşımla buna şaşırıyoruz.
Hemen boşanıp hemen evleniyorlar, maşallah.

Biz zor sevip zor unutuyoruz.
Ben de Neslihan DEMİR ve Kamil GÜLER'in evlenmesini şaşırdım.
Neslihan geçen sene boşandı. Küçücük kızı var.
Kınamıyorum.
Sadece "ben neden hemen sevip hemen unutamıyorum?" diye sorguluyorum.

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli... tuğçe kart istemiştim gözünden kaçtı sanırım cnm..
Selam canım iyilik sağlık şükürler olsun

Erkekler genelde lafı birinci ağızdan söylerler sen şöylesin böylesin diye - faceten gönderme yapanlar da var illa ki ama ima yerine direkt konuşuyorlar

Allah güle güle kullanmayı, evinde huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
Antalya'da da Arcadia Limak otelini tavsiye ederim harika bir otel denize sıfır imkanları da süper

Ece Erken'nin kaderi değişmiyor, yine istenmeyen gelin

konusu açılmış. bazen bu kk'da çok gülüyorum

ben de üzüldüm açıkçası sonuçta mutlu olmak herkesin hakkı

Sen yazarken fark ettim altını çizdiğini dua ederken olumlusunu söylüyordum ama şimdi gitti ya hergelem hemen olumsuza bağladım yine
hayırlısı Allahtan her ne olursa olsun sonu, üzülmek yok hayat devam ediyor tamam mı?

kızlar hepiminiz bekarmısınız benim gibi (
Çoğumuz bekarız
Konu sahibesi AngelHeart yeni evlendi 2 ay falan oluyor, petunya nişanlı, inside arkadaşımız var arada geliyor o da evli onun haricinde hepimiz bekarız

darısı başımıza ozaman

ben deneyeyim dedim ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum canım güzel olursa yazarım tarifini...
sen yap güzel olursa bizimle de paylaş

pelin daha yeni boşanmıştı, ondan şaşırdım cepten gönderdim ama bağlantı sorunu var. bekliyor.
çözüldüğüne gelicektir.

pelin boşanmış sonra yeni sevgilisinden hamile kalınca bekleme süresini mahkeme kararıyla kaldırtmış evlendi yine - ben de kkdan öğrendim hepsini facete paylaşılmış yoksa magazinle alakam yok

Neslihan Demir kim???:44:
Canım aslında biz ömürlük evlilik düşüncesinde olduğumuzdan bir kere olsun tam olsun diyoruz tabii kimse boşanmak için evlenmez ama günümüz tüketim toplumunda aslında maalesef ilişkiler de çabuk tükeniyor herhalde

Milli voleybol oyuncusu galiba.

Haklısın Lily'iiimmm
Her yazdığını beğenmek istiyorum. Sistem müsaade etmiyor.
Sen beğeniyorum varsay! Olur mu?

yaa evet ( haklısın filozof, onu bilmiyorum da, Engin Altan Düzyatan olayına çok şaşırdım. Özge ile senelerdir birlikteler, az buz değil yani.. sevgileri aşkları çok büyüktü :44: sonra bir alkoçlar ile nişanlandı. şaşırdım

Amin! Hayırlısıyla ve gönlümüze göre olsun inşallah.

Kendinizden bahseder misiniz?
Mesela kaç yaşındasınız?
Çalışıyor musunuz?
Hangi şehirdesiniz?
+++ sizin eklemek istedikleriniz?

29 yaşındayım çalışıyorum muhasebe işindeyim zonguldaktayım bi evlilik yaptım talihsiz bi evlilk kötüydü hayalim hep mutlu huzurlu bi aile olmak

Arkadaşımla buna da şaşırıyoruz ve de üzülüyoruz.

Magazinle çok alakam yok ama bu belli başlı konulara üzülüyorum.

29 yaşındayım çalışıyorum muhasebe işindeyim zonguldaktayım bi evlilik yaptım talihsiz bi evlilk kötüydü hayalim hep mutlu huzurlu bi aile olmak
İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun. :13: Buraya gel bize takıl, kafan dağılır. Buradaki arkadaşların hepsi aklı başında olgun kızlar...

Milli voleybol oyuncusu galiba.

Haklısın Lily'iiimmm
Her yazdığını beğenmek istiyorum. Sistem müsaade etmiyor.
Sen beğeniyorum varsay! Olur mu?

tamam o Neslihan'ı biiliyorum. Demir Leydi Nesli.. yabancı bir şarkıcı asılmıştı bi ara ona. haberleri çıkmıştı. evet aslında onun durumu da garip, kızı için daha çok üzülürüm ben.

belki de evliyken aşık oluyolar bu insanlar. biz duymuyoruz olamaz mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…