30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Milli voleybol oyuncusu galiba.

Haklısın Lily'iiimmm
Her yazdığını beğenmek istiyorum. Sistem müsaade etmiyor.
Sen beğeniyorum varsay! Olur mu?
Biliyorum canım beğendiğini ben de seni beğeniyorum da sistem izin verdiği kadar işte
benim de aklımda Neslihan olarak sporcu bir kız vardı o mu diye düşündüm o yeni evlenmemiş miydi???

Aynen petunya ben de ona çok şaşırmıştım Özge ile çok yakıştırıyordum
bu arada iyi magazin dedikodusu yapıyoruz biz de az değiliz

tamam çok sevindim sizleri tanıdığma çok ihtiyacım vardı buna

29 yaşındayım çalışıyorum muhasebe işindeyim zonguldaktayım bi evlilik yaptım talihsiz bi evlilk kötüydü hayalim hep mutlu huzurlu bi aile olmak
Hoşgeldin aramıza - inşallah Rabbim gönlüne göre birini çıkartır ve hayalini kurduğun yuvaya kavuşursun

Arkadaşım hep der; İNSAN EVLİYKEN DE AŞIK OLABİLİR, ALLAH BAŞIMIZA VERMESİN. :18:

2006'da evlenmiş galiba kocasıyla... 2013'te boşanmış.

Evet ya, magazinci olduk. Bir de "insanların günahına giriyor muyuz ki? " diye düşünüyorum.

Benim günahım bana yeter, başkalarınınkini almak istemem.

tamam çok sevindim sizleri tanıdığma çok ihtiyacım vardı buna
Muhasebe bürosunda mısın? Şirkette mi?
Tekrardan hoş geldin.

bende pek takip etmem böyle şeyleri ama internetten gazeteden bir şekilde öğreniyorsun. boy boy resimler filan.. özge için bende üzüldüm o kadar seneye yazık, sen bak besle büyüt ....

Son düzenleme:

canım bi inşaat firmasında ön muhasebe işi üniv.muhasebe okudum zaten

Aşık olmak ayrı şey aldatmak ayrı şey gerçi evliyken aşık olmak demek eşini yeterince sevmemek ya da onun sevgisiyle yetinmemek demek sanki... Tabii herkesin aile içinde neler yaşadığını bilemeyiz belki şiddet görüyordu belki çok baskı altındaydı sevmeye sevilmeye ihtiyacı vardı ne bileyim ben önyargılı da olamıyorum nedense...

canım bi inşaat firmasında ön muhasebe işi üniv.muhasebe okudum zaten
Muhasebeciler üçe çıktı Gerçi kendilerini hiç sevmem ama iş icabı yapıyoruz işte

valla ne yalan söliim bende kendilerini hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…