- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.021
Biliyorum canım beğendiğini ben de seni beğeniyorum da sistem izin verdiği kadar işteMilli voleybol oyuncusu galiba.
Haklısın Lily'iiimmm
Her yazdığını beğenmek istiyorum. Sistem müsaade etmiyor.
Sen beğeniyorum varsay! Olur mu?
Aynen petunya ben de ona çok şaşırmıştım Özge ile çok yakıştırıyordumyaa evet( haklısın filozof, onu bilmiyorum da, Engin Altan Düzyatan olayına çok şaşırdım. Özge ile senelerdir birlikteler, az buz değil yani.. sevgileri aşkları çok büyüktü :44: sonra bir alkoçlar ile nişanlandı. şaşırdım
Arkadaşımla buna da şaşırıyoruz ve de üzülüyoruz.
Magazinle çok alakam yok ama bu belli başlı konulara üzülüyorum.
İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun. :13: Buraya gel bize takıl, kafan dağılır. Buradaki arkadaşların hepsi aklı başında olgun kızlar...
29 yaşındayım çalışıyorum muhasebe işindeyim zonguldaktayım bi evlilik yaptım talihsiz bi evlilk kötüydü hayalim hep mutlu huzurlu bi aile olmak
hoşgeldiniz merhaba
Hoşgeldin aramıza - inşallah Rabbim gönlüne göre birini çıkartır ve hayalini kurduğun yuvaya kavuşursun29 yaşındayım çalışıyorum muhasebe işindeyim zonguldaktayım bi evlilik yaptım talihsiz bi evlilk kötüydü hayalim hep mutlu huzurlu bi aile olmak
Arkadaşım hep der; İNSAN EVLİYKEN DE AŞIK OLABİLİR, ALLAH BAŞIMIZA VERMESİN. :18:tamam o Neslihan'ı biiliyorum. Demir Leydi Nesli.. yabancı bir şarkıcı asılmıştı bi ara ona. haberleri çıkmıştı. evet aslında onun durumu da garip, kızı için daha çok üzülürüm ben.
belki de evliyken aşık oluyolar bu insanlar. biz duymuyoruz olamaz mı ??
2006'da evlenmiş galiba kocasıyla... 2013'te boşanmış.Biliyorum canım beğendiğini ben de seni beğeniyorum da sistem izin verdiği kadar işte
benim de aklımda Neslihan olarak sporcu bir kız vardı o mu diye düşündüm o yeni evlenmemiş miydi???
Aynen petunya ben de ona çok şaşırmıştım Özge ile çok yakıştırıyordum
bu arada iyi magazin dedikodusu yapıyoruz biz de az değiliz
Muhasebe bürosunda mısın? Şirkette mi?tamam çok sevindim sizleri tanıdığma çok ihtiyacım vardı buna
Biliyorum canım beğendiğini ben de seni beğeniyorum da sistem izin verdiği kadar işte
benim de aklımda Neslihan olarak sporcu bir kız vardı o mu diye düşündüm o yeni evlenmemiş miydi???
Aynen petunya ben de ona çok şaşırmıştım Özge ile çok yakıştırıyordum
bu arada iyi magazin dedikodusu yapıyoruz biz de az değiliz
Hoşgeldin aramıza - inşallah Rabbim gönlüne göre birini çıkartır ve hayalini kurduğun yuvaya kavuşursun
Arkadaşım hep der; İNSAN EVLİYKEN DE AŞIK OLABİLİR, ALLAH BAŞIMIZA VERMESİN. :18:
2006'da evlenmiş galiba kocasıyla... 2013'te boşanmış.
Evet ya, magazinci olduk. Bir de "insanların günahına giriyor muyuz ki?" diye düşünüyorum.
Benim günahım bana yeter, başkalarınınkini almak istemem.
Muhasebe bürosunda mısın? Şirkette mi?
Tekrardan hoş geldin.
Ben de Dış Ticaret şirketindeyim.canım bi inşaat firmasında ön muhasebe işi üniv.muhasebe okudum zaten
hoşbuldum ayyy ne sıcak arkadaşlarsınız
canım bi inşaat firmasında ön muhasebe işi üniv.muhasebe okudum zaten
Ben de Dış Ticaret şirketindeyim.
Muhasebe & Finans vs. vb. :126:[/
mesleğimiz benziyor
sıcak daha sıcak olucak lrateşekkür ederiz işte bizim durum
ist'damısın, ailenle mi yaşıyorsun ?
Aşık olmak ayrı şey aldatmak ayrı şey gerçi evliyken aşık olmak demek eşini yeterince sevmemek ya da onun sevgisiyle yetinmemek demek sanki... Tabii herkesin aile içinde neler yaşadığını bilemeyiz belki şiddet görüyordu belki çok baskı altındaydı sevmeye sevilmeye ihtiyacı vardı ne bileyim ben önyargılı da olamıyorum nedense...Arkadaşım hep der; İNSAN EVLİYKEN DE AŞIK OLABİLİR, ALLAH BAŞIMIZA VERMESİN. :18:
2006'da evlenmiş galiba kocasıyla... 2013'te boşanmış.
Evet ya, magazinci olduk. Bir de "insanların günahına giriyor muyuz ki?" diye düşünüyorum.
Benim günahım bana yeter, başkalarınınkini almak istemem.
Muhasebe bürosunda mısın? Şirkette mi?
Tekrardan hoş geldin.
Muhasebeciler üçe çıktıcanım bi inşaat firmasında ön muhasebe işi üniv.muhasebe okudum zaten
Aşık olmak ayrı şey aldatmak ayrı şey gerçi evliyken aşık olmak demek eşini yeterince sevmemek ya da onun sevgisiyle yetinmemek demek sanki... Tabii herkesin aile içinde neler yaşadığını bilemeyiz belki şiddet görüyordu belki çok baskı altındaydı sevmeye sevilmeye ihtiyacı vardı ne bileyim ben önyargılı da olamıyorum nedense...
Muhasebeciler üçe çıktıGerçi kendilerini hiç sevmem ama iş icabı yapıyoruz işte
ama muhasebe okumuşsun?:44:valla ne yalan söliim bende kendilerini hiç sevmem
ama muhasebe okumuşsun?:44:
hee ne oldğnu bilmeden gittim düzlise sayısaldan muhasebe okudum o bölümü seçtiğme çok pişman oldum ama iş işten geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?