30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

oyy odunum benim :) kuzum ben anlamadım nası bu modA geçtiğimi hatta soruyorum nası oldu diye :)

iki ilişkimde de normal konuşmaya başladık sonra karşı taraf daha ilgili oldu canım cicim modları başlayınca gidiyo bi şekilde. ilki çok zordu benim biliyordu kastığımı aylarca uğraşmıştı onun dışında kimse çekmezdi o kadar nazı niyazı :)
erkek çok öenmli bu konuda ve karşı taraf sıcak olunca ister istemez sende sıcak olmaya başlıyosun. bu ilişkimde daha çabuk gelişti olaylar çok muhabbet etkiliyo günde 5-6 saat konuşuyoruz ister istemez gelişiyo olaylar. ve şu var canım romantikliğini baltalarsan çocuk artık romantik olmaz olumlu pekiştireçler kullan :)

chal daha önce yaptığın hatları yapma mesela ben buna dikkat ediyorum. ve bırak gitsin hiç kimse kasan soğuk duran birilerini istemez. erkkeler neşşeli canlı kızları kızları seviyor sende gayet canlısın ama bunu ona da göster

yok ben o kadar çok konuşmam. İkizlerle alakalı değil mesela benim koç burcu arkadaşlarım var onlarda çok konuşur. susmazlar asla.

haritanda varsa su ve toprak o zaman seni başka biri yapıyor. Beni tanıyanlar derler sen benzemiyorsun benim ikizler tanıdğım var hiç susmaz derler.

benim konuşmalarım ya çok mutlu yada çok sinirli olduğumda olur. kafamda sorunlar varsa veya karşımdaki kişiyi çözmeye çalışıyorsam susarım dinlerim.

Zihnimiz çok çalışır aynı anda iki iş yaparız. yemek yaparken konuşurum güzel müzik çıkınca dans ederim.

chall, taktik verip yardımcı olmak isterdim ama insan anlamıyor. kendiliğinden oluyor ve öyle daha güzel oluyor. yani nasıl anlatılır hani anlatılmaz yaşanır deniyor ya, ben mesela nişanlıma 'canım' diye hitap etmem ki, bu çok hafif kalıyor

nası hitap ediyosun ki çok merak ettim romantik aşığım benim :))))

nası hitap ediyosun ki çok merak ettim romantik aşığım benim :))))

hahaaa balım aşkım hayatım bitanem vs... duruma göre değişiyor ama fazla kalabaılk için de canım diyip geçiştiriyorum azcık sende romantiksin limonata, sadece miden biraz izin vermiyor

hahaaa balım aşkım hayatım bitanem vs... duruma göre değişiyor ama fazla kalabaılk için de canım diyip geçiştiriyorum azcık sende romantiksin limonata, sadece miden biraz izin vermiyor

ben seviyorum aşkı aşk yaşamayı :) ekstra romantik olabiliyorum. duygularım konusun da bire birde rahatımdır :) ama yanımda biri olsun tıkanıyorum ya baş başa romantizm candır. ve romantik oldukça daha çok duyguların canlanıyo petu aşık olmayı çok istiyorum ya.

inşallah yeni hayatında, yeni işinde seni çok sevecek ve her koşulda yanında olucak biri çıkar karşına limon.. -aminn-

ya benım ıcıme nedense bu cocuk senın ıcın hayırlı olan olacak gıbıme gelıyor

benimde ya evlenilecek adam :) çok güzel gidiyo tabi tartışmalarda oluyo her şey dozunda ben daha iyi bi sevgiliyim daha normalim

chal fatihe sürpriz yapsana ya bişiler organize et gel de sadece açıklama yapmadan az romantik ol :)

ben bu çocuğa aşık olmak istiyorum ama :) hoşlanıyorum ama daha yoğun olsun duygularım. :) hayırlısı amin kuzum

o da vardı di mi Limon, ben onu unuttum bian inşallah bakalım

işte romantik aşık napsın mesela limon, az ipucu ver bende faydalanırım belki

o da vardı di mi Limon, ben onu unuttum bian inşallah bakalım

evet o da var.

işte romantik aşık napsın mesela limon, az ipucu ver bende faydalanırım belki

ben paylaşmayı severim ve yemek yemek benim için çok değerlidir hayatımdki insanlar da bilir. mesela popüler olmayan bi yere götürüp en sevdiğim şeyleri yedirmek olabilir. mesela şey yapmıştım sürekli gittiğim bi mekanda oturmuştuk garsonla konuşup sufle söyledim tabağına da iyi ki varsın tarzında bişiler yazdırmıştım gelince çok hoş olmuştu. şuna inanıyorum herkes özel olmak ister erkek kız fark etmez ve insanlara özelsin değerlisin hissi yaşatılmalı. mutlu olunduğunda duygular yansıtılmalı. birazçılgınlıkta katıp beklemediği anlarda hoş sürprizler yapmak :)

ellerinle bişiler yapıp götürmek mesela klasiktir ama hoşa çok gider. bişiler yaparken senin için yapıyorum çünkü benim için özelsin demek ve birazcık emek.

tatlı tabağına yazı yazdırmak.. gerçekten çok orjinalmiş lim, eminim çok etkilenmiştir .

selam, gözünüz aydın

Ayy çok sevindim canım. Hayırlı uğurlu olsun. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu arada bebek müjdesi veren arkadaşımızı tebrik ediyorum. inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini..

ınsıde gozunuz aydın ,Allah sağsalım kucagına almak nasıp etsın.

Çok teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…