- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.221
oyy odunum benim :) kuzum ben anlamadım nası bu modA geçtiğimi hatta soruyorum nası oldu diye :)ya ben ılgımı bellı edemeyen bırısıyım.onu hayatımda cok ıstıyorum ama cocuga ıkıde bır oğlum dıyorum..oda her seferınde annecım dıye bozuyor
ama yağ cektıgım zamanlarda gercekten ılgılenıyor.. ona sataşmayı sevıyorum..
hay cenem kopsun adam bunları dıle getırmek ısterken ben anlamıyorum.dün mesela gayet romantık bır konuşma yapmayı denedı durumdan sıkayetcı oldugunu dıle getıren bır anda eee bana format atsana dedımfabrıka ayarlarımla oynarsan olur cocuk artık ne dıyım hadı yat uyu yahuu oldu.. odun mod on.. sevdıgımı bellı edemıyorum ve sevgılı moduna sokamıyorum.
mesela sıze sorıyım nasıl karşınızdakı ınsanla görüşmeye başladıktan sonra sevgılı moduna geçtiniz petucum,tugce,lımoncuk bunu nasıl başardınız bana kalsa yuz yıl kanka seklınde yazışcam adamla. pff
onun mantıgıda her erkek odundur onu yontacak adam kızdır mantıgında. odun odun bırbırımızı bulduk.
canım sana odun demedım al ıste bende odunum karşı cıns olarak.başkası olsa varya muhabetı oyle bır ceker cevırırdıkı ama ben odunum odun..
gercı ben bsy demesemde fatıh her turlu konuşur,sustugu gun heralde ölmüş olur adamıkızler var başımda bır tanedede oyuzden ıkızlerın cok konuştugunu bılıyorum.
sanada aynısını dedım yanı genel olarak sıcak kanlı olmak geekıyor erkeklere.
ya ben ılgımı bellı edemeyen bırısıyım.onu hayatımda cok ıstıyorum ama cocuga ıkıde bır oğlum dıyorum..oda her seferınde annecım dıye bozuyor
ama yağ cektıgım zamanlarda gercekten ılgılenıyor.. ona sataşmayı sevıyorum..
hay cenem kopsun adam bunları dıle getırmek ısterken ben anlamıyorum.dün mesela gayet romantık bır konuşma yapmayı denedı durumdan sıkayetcı oldugunu dıle getıren bır anda eee bana format atsana dedımfabrıka ayarlarımla oynarsan olur cocuk artık ne dıyım hadı yat uyu yahuu oldu.. odun mod on.. sevdıgımı bellı edemıyorum ve sevgılı moduna sokamıyorum.
mesela sıze sorıyım nasıl karşınızdakı ınsanla görüşmeye başladıktan sonra sevgılı moduna geçtiniz petucum,tugce,lımoncuk bunu nasıl başardınız bana kalsa yuz yıl kanka seklınde yazışcam adamla. pff
onun mantıgıda her erkek odundur onu yontacak adam kızdır mantıgında. odun odun bırbırımızı bulduk.
erkeklerle çocuklar aynı ilgilenilmeyi bizden daha çok seviyolar aslan paşa olmayı
chall, taktik verip yardımcı olmak isterdim ama insan anlamıyor. kendiliğinden oluyor ve öyle daha güzel oluyor. yani nasıl anlatılır hani anlatılmaz yaşanır deniyor ya, ben mesela nişanlıma 'canım' diye hitap etmem ki, bu çok hafif kalıyor
nası hitap ediyosun ki çok merak ettim romantik aşığım benim :))))
nası hitap ediyosun ki çok merak ettim romantik aşığım benim :))))
bende cok merak ettım
canım kelımesı hafıf kaldıgına göre wuuuwww
hahaaabalım aşkım hayatım bitanem vs... duruma göre değişiyor ama fazla kalabaılk için de canım diyip geçiştiriyorum azcık sende romantiksin limonata, sadece miden biraz izin vermiyor
ben seviyorum aşkı aşk yaşamayı :) ekstra romantik olabiliyorum. duygularım konusun da bire birde rahatımdır :) ama yanımda biri olsun tıkanıyorum ya baş başa romantizm candır. ve romantik oldukça daha çok duyguların canlanıyopetu aşık olmayı çok istiyorum ya.
inşallah yeni hayatında, yeni işinde seni çok sevecek ve her koşulda yanında olucak biri çıkar karşına limon.. -aminn-
ben bu çocuğa aşık olmak istiyorum ama :) hoşlanıyorum ama daha yoğun olsun duygularım. :) hayırlısı amin kuzum
ya benım ıcıme nedense bu cocuk senın ıcın hayırlı olan olacak gıbıme gelıyor
benimde ya evlenilecek adam :) çok güzel gidiyo tabi tartışmalarda oluyo her şey dozunda ben daha iyi bi sevgiliyim daha normalim
chal fatihe sürpriz yapsana ya bişiler organize et gel de sadece açıklama yapmadan az romantik ol :)
ben bu çocuğa aşık olmak istiyorum ama :) hoşlanıyorum ama daha yoğun olsun duygularım. :) hayırlısı amin kuzum
benimde ya evlenilecek adam :) çok güzel gidiyo tabi tartışmalarda oluyo her şey dozunda ben daha iyi bi sevgiliyim daha normalim
chal fatihe sürpriz yapsana ya bişiler organize et gel de sadece açıklama yapmadan az romantik ol :)
o da vardı di mi Limon, ben onu unuttum bian inşallah bakalım
evet o da var.
işte romantik aşıknapsın mesela limon, az ipucu ver bende faydalanırım belki
ben paylaşmayı severim ve yemek yemek benim için çok değerlidir hayatımdki insanlar da bilir. mesela popüler olmayan bi yere götürüp en sevdiğim şeyleri yedirmek olabilir. mesela şey yapmıştım sürekli gittiğim bi mekanda oturmuştuk garsonla konuşup sufle söyledim tabağına da iyi ki varsın tarzında bişiler yazdırmıştım gelince çok hoş olmuştu. şuna inanıyorum herkes özel olmak ister erkek kız fark etmez ve insanlara özelsin değerlisin hissi yaşatılmalı. mutlu olunduğunda duygular yansıtılmalı. birazçılgınlıkta katıp beklemediği anlarda hoş sürprizler yapmak :)
ellerinle bişiler yapıp götürmek mesela klasiktir ama hoşa çok gider. bişiler yaparken senin için yapıyorum çünkü benim için özelsin demek ve birazcık emek.
selam, gözünüz aydın
Ayy çok sevindim canım. Hayırlı uğurlu olsun. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu arada bebek müjdesi veren arkadaşımızı tebrik ediyorum. inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini..
ınsıde gozunuz aydın ,Allah sağsalım kucagına almak nasıp etsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?