30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım adamın çalıştıgı yerı soylemıştım sana adam zaten yemeklerden bıkmış canım yemek yemek ıstemıyor dıyor,midesını bozmuş durumda bırde ben yemek suprızı yaparsam o zaman ıste super oluruz.. fatıh dırekt benı bulundugumuz yerde yuksekteyse camdan falan atar heralde

dalışta bırseyler ayarlayacagım bakalım.yoksa yemek vs yapmaya kalksam fatıh cıdden cıldırır.

zaten calıstıgı yere tarıhınde tek parayla tatlı gonderen ınsan olarak tarıhe altın harflerle yazdı calıstıgı ekıp buda ustune bomba olur.

ama su oluyor mesela benım canım akşam bsy cekınce o dırekt gonderıyor.adamların götürmem deme şansı yok saat kaç olursa olsun o yuzden ozayıflayacak ben kılo alıcam sanırım

Son düzenleme:
tatlı tabağına yazı yazdırmak.. gerçekten çok orjinalmiş lim, eminim çok etkilenmiştir .

:) dene derim canım

yemek işi fatihte yaş kuzum bunu anladım ama bulacam ya bişiler :)

ben dedim ki gir diye nişan yerine düğünü geri saymak daha güzell

evet sonradan yazışmalara bakınca gordum..

super olmuşş petu düğün istde olursa lımonunda ıste geliş tarıhı oluyor.o zaman bız düğününe geliriz. limonun adınada sımdıden karar vermiş oldum. bu sekılde götürcem onu.

evet chall, aklımda ki zaten limon, seni de beklerim. Limon istanbula geldiğinde görüşeceğiz inş.
bu arada kendine odun demeyi bırakmalısın, hele ki onun yanında

negatif enerjiyi yükleme bedenine. tuğçecan ın tavsiyelerini hatırla.. chall, iyi düşün, iyi olsun..

evet goruselım ya ayarlayıp ben senın ıstde oldugunu tamamen unutmuştum..

o zaman bi adet abiye kıyafet koymalıyım :) heycan yaptım ya. görüşecğiz kuzum ya . istanbula gelmeden çevre yapıyorum

ne güzel şanslıymışsın. sana karşılık vermiş. bir önceki maceramda bende girişkendim. ben açılmıştım ona. değmeyecek bir insana açıldığımı fark ettim.
şimdi de korkuyorum bu kişiyle de aynı şeyler olur diye. ne diyeceğimi şaşırıyorum. çokta istekliymişim gibi görünmek istemiyorum. sonra havaya giriyorlar hemen. bu da havalı bir tip, kendini beğenmiş biraz.şöyle söyledim. düşündümde bi durum olmazsa istanbulda görüşürz dedim. hehe niye bu kadar düşündün dedi. kafam yoğun ondan düşünme gereği duydum dedim. çokta umut etmek istemiyorum. sonra hayal kırıklığı oluyor.

Haklısın red. biraz ukala ise tavan yapar bence hiç yapma. normal arkadaş olarak davran adım atma bence o zaman sürekli senden adım bekler. Bir erkek gerçekten hoşlanıyorsa bir şekilde ima der davet eder davet edemiyorsa şüpheleri vardır.

Fazlada düşünme bir işin olacağı varsa olur. Kimse kimsenin kısmetine mani olmaz. Bazı şeylerin zamanı oluyor o süre dolmamızsa işler sıkıntılı gidiyor.
Şimdi ye kadar beğendiğim hoşlandığım kişiler için de zamanla uzaktan takip etme fırsatım oldu hepsi için iyiki olmamış dedim. Çünkü hayatın öyle güzel kaideleri var ki sen dua edip hayırlını dilersen gerçekten olması gerekn oluyor.

Bir tek şubattan beri yapılanları aklım almıyor nedenini sorguluyorum ama nedensiz bir şey olmaz diyorum.

ben konuşacaksa ondan bekliyorum. artık akıllandım. beğenen isteyen adam çabalar biraz. özgürlüğüne düşkün bir insanmış öyle diyor.fazla sıkmaya gelemiyormuş. normal arkadaşımla konuşur gibi muhabbet ediyorum. en iyisi bu sanırım. düşünmekle işin içinden çıkılmıyor.

şubattan beri derken ne oldu canım. ben pek takip edemedim forumu. çok sık gelmiyordum da.

Son düzenleme:

çok eski konu red. Arkadaşım vardı sonra bir sanal kriz :) sanal krizi düzeltme çabası. sonra ters düşmeye başlama işleri yokuşa sürme.

arkadaş ile duygu paylaşımı oldu. bana bir çok şey söyledi herşeye pozitif baktığını ciddi düşündüğü falaln felan.. en son arkadaş kalıcaz muhabbetine döndü. Bir çok sıkıntı, baskı , problemler yaşarız demiş biri , ne olcağımız muamma derken iletişim insan oldu. hep ikinci planda kaldım sonra face de bir arkadaş ekleme olayı fazla olay oldu. gereksiz şeyler oldu. karmaşıklık kısaca...
oda hayatına devam etti ama bir öç alma sezdim anlam veremedim. kısaca özet bu konuların içine girmiyorum ve uzun süre anlam veremedim.

Son düzenleme:

sen anlatınca konuyu hatırladım gibi geldi. hiç konuşma fırsatı olmadı mı. yanlış anlaşılmalar olmuş.
bazen diyorum bu yanlış anlamalarında bir nedeni oluyor. bunlar tesadüf değil. bazen sorgulamamak gerekiyor. akışına bırak bakalım. zamanın ne göstereceği belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…