30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Karşılaştık ama ben konu açmadım söylemem gereknleri söylemiştim. Isrardan hoşlanmam ısrar da etmem. İş gereği geldik normalde değil ama sanalda konuştuk kısa kısa işde o kadar sonra yine bozuldu.

Başka olaylarda oldu ama artık anlatmak sadece canımı sıkıyor.

sanal ortama güven olmaz yanlışlıkla bir iş arkaşını sildim az önce. sonra mausun azizliğine uğradım gıcık kaptığım sildiğim adamı tekrar ekledim. bazı şeylerin anlamı olmuyor ...

çevrim dışı olmasını sana özel değildir vardır bir sıkıntı kendine alınma bence arkadaş kal bence o zaman yaşadıkların daha değerli olur sevgi saygı değer görürsün

o internet ortamı yok mu zaten bitiriyor beni. bende geçenlerde facem yok diyen bi arkadaşın facesi olduğunu fark ettim. profiline bakayım derken birden eklemişim şaka gibiydi. eklemiş bulundum. yalanı ortaya çıktı yani. :)

aslında bana cevap verirken online oluyor. kısa süreli bakıp çıkıyor. ya da ben görmüyorum girdiğini. bilmiş bi tip. özgürlüğüme düşkünüm dedi. ama artık özgür olmak istemiyorum diyor. bu imalar bana mı yoksaa öylesine mi anlamış değilim. zaten varsa bişey kokusu çıkar. onun yazmasını bekliyorum. bakalım ne yapmaya çalışıyor. :)

sen başka sayfada dolanırken ç.dışı oluyorsun :)
mobilde de yüklüyse msj gelince haberi oluyordur cvp yazıyordur.

sen başka sayfada dolanırken ç.dışı oluyorsun :)
mobilde de yüklüyse msj gelince haberi oluyordur cvp yazıyordur.

şu sohbet kısmını çözemedim. ne zaman çevirim içiyim ya da dışıyım bilmiyorum. :) evet mobilinde yüklü. belkide başka bi kızla konuşuyordur. bilmiyorum :/

çok değişik bi gündür tüm duyguları içinde barındıranç özlem , hayal kırıklığı, üzüntü, mutluluk ve sonunda bitti evime gelebildim.

Hayırlı sabahlar kızlar.
UZun zamandır soru sormadım bi konu gördümde
Sizce tektaş şart mı?
4-5 bin verip pırlanta ister misiniz ona gerek yok taşı olmasın diyip uygun bişey öi ya da aman ne gerek var mı?
TEKTAŞ sevmem ben!
Herkeste var. İyice basitleşti.
Ama değişik bir yüzük olabilir, yüzük severim.

Kızlar herkese selamlar..tuğçecim en son benim için kartlarda bebişle ilgili birşeyler olduğunu söylemiştinnn veee gerçek oldu =))
İnside, sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum dilerim canım... Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almanı naasip eder inşallah. :bebek:
çevremdekilerin sürekli biri yok mu demesinden sıkıldım, bayramda da akrabalar sorar kesin.
Bana da düğünde "darısı sana!" falan derler. Sorarlar ederler diye düşünüyorum. delirmemek için buna kendimi hazırl(amaya çal)ıyorum.

Son düzenleme:
Günaydın yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum bayanlar lüten " ne olacak şimdi?" diye bir başlık açtım yorumlarınıza ihtiycım var

günaydın kızlar; nasılsınız.. filozof hoşgeldin özledik seni

kardeşine şimdiden mutluluklar diliyorum, balayı var mı? ne tarafa gidecekler? güzel bir düğün olur inş

iyi tatilller kızlar, bol bol gezin dinlenin öpüyorum sizi

Merhaba Prenses hoşgeldin özlettin kendini ya bana öyle sorduklarında hiç alınmam kısmet var birileri değerlendiriyorum der geçerim. ayrıntı sorarlarsa tanıma aşamasındayım derim ya da beğendiğim birinden örnekler veririm formül çok kendinizi pozitif ve neşeli hissedin Kimse bizim kötü olmamızı istemez bende soruyorum başkalarını ee ne alemdesin diye ... çiftlere imreniyorum o ayrı ama kendime hep olumlu şeyler söylemeye çalışıyorum...

bazende yüksekten uçup benim eşim belediye başkanı,vali olacak aşağısı kurtarmaz diyorum iğne ise iğne
Petunyacım merhaba sizinde güzel bebkleriniz olsun inşallah

çok değişik bi gündür tüm duyguları içinde barındıranç özlem , hayal kırıklığı, üzüntü, mutluluk ve sonunda bitti evime gelebildim.

Hayırdır limonatam ne oldu ? kime sıkıntılandın...

özlem eskiye sanırım.

üzüntü ve mutluluk nasıl oldu :26:

Hayırdır limonatam ne oldu ? kime sıkıntılandın...

özlem eskiye sanırım.

üzüntü ve mutluluk nasıl oldu :26:

yakın bi arkadaşım var onun da yıllardır unutamadığı var öle geçmişe dair konuşruk çok duygusallaştık ya konuşmak hatırlamak hem mutlu ediyo hem üzüntü hissettiriyo

kuzum siizn balayı belli mi

inşallah canım duan için teşekkürler amin

kuzum siizn balayı belli mi

antalya olucak limon, ama daha otel belli değil, aquapark olsun istiyorum bi de ekim biraz daha uygun olur side tarafı istiyorum . inşallah havalar da güzel olur

antalya olucak limon, ama daha otel belli değil, aquapark olsun istiyorum bi de ekim biraz daha uygun olur side tarafı istiyorum . inşallah havalar da güzel olur

antalya en mantılısı diğer yerler soğur o zaman inş hava iyi olur. güzel zamanlar geçirirsiniz. kuzum evin son halini bitince foto atsana merak ediyorum :)

yakın bi arkadaşım var onun da yıllardır unutamadığı var öle geçmişe dair konuşruk çok duygusallaştık ya konuşmak hatırlamak hem mutlu ediyo hem üzüntü hissettiriyo

Hıım bende başka şeyler oldu sandım.

Keyifler iyi o zman

Anılar anılar unutulmayan anılar...

Tatil ooo biz bir otele gitmiştik pahalı ama şahene bir otel 4 gün kalacaksın değecek kaldığına bence. şimiden yer ayırtırsan daha ucuz olabilir otel
ismine msj atabilirim. Bizde ekim de sideye gittik yağışlı olmasından denize griemedik. ekim ayı sıkıntılı

evet biraz riskli bir ay, kısmet artık mevsimlere belli olmuyor, temmuz ayı bile yağışlı geçti istanbul da sel oldu.

Limonata, atarım senin no da var bende zaten whatsupp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…