30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ne hissettiğimi inan bilmiyorum canım toparlandığımı düşündüğüm için bişiler istedim ama bilmiyorum :-( normalde iyiydim ben ya kendime bi kaç gün süre vereceğim sonra karar veririrm :-(

ego tatminini hissediyosan yazma nedense erkekler o zaman daha fazla ilgileniyolar. Püff redd daha iyim toparladım bakalım
Benim başıma bu tarz gelmedi ama

ego tatminini hissediyosan yazma nedense erkekler o zaman daha fazla ilgileniyolar. Püff redd daha iyim toparladım bakalım
Benim başıma bu tarz gelmedi ama
Düzelmene sevindim limon. Bana da hep böyle erkekler denk geldi.bir gün normali de denk gelir umarım.
Bende hastayım ateşim var. Ateş düşürücü aldım. Nasıl hasta oldum anlamadım da. Tekrar yükseldi ateşim şimdi.

geçmiş olsun. sen sanırım havalı, çapkın erkekleri beğeniyorsun, o yüzden böylelerine denk geliyorsun...

Kızlar size değer vermeyen insanlar için kendinizi üzmeyin. biliyorum elinizde değil...
yalnız gerçekten seven insan peşinizi bırakmaz ve çabalar.
ben eski nişanlımdan ayrıldıktan sonra bu topiği açmıştım. ama umudumu kaybetmedim.
hayırlısı böyleymiş demek ki dedim. teslimiyet içinde oldum olanlara karşı.
ve nasıl kendimle daha mutlu olurum diye çalıştım.
bir kaç hayal kırıklığı yaşadım tabi aralarda ama ne istediğimi biliyordum.
bana değer veren bir erkek... sonra eşim çıktı karşıma.
Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

geçmiş olsun. sen sanırım havalı, çapkın erkekleri beğeniyorsun, o yüzden böylelerine denk geliyorsun...
Sağol aslı. Ben hareketli tipleri seviyorum. Kaşı gözü de düzgün olmalı. :)
Bu bana 10 gün sonra ankaraya gelicem demişti. Gelmedi. Yada uzadı tatili. Istanbulda görüşelim demişti. Belki de duygularımı fark edince ciddiye binince kaçacak yer arıyor. Istanbula gidincede hayal kırıklığı olacak gibi. 1 ay boyunca mesaj atmayıp istanbula gidince mesaj atacak hali yok ya. Yanlış mı düşünüyorum kızlar.

fark ettim, tipi yerinde ve hareketli olunca zıpır oluyorlar genelde,onlardan da hayır gelmez kolay kolay

tuğçem ya sen bu topiği bırakma lütfen lütfen
özlüyorum senin gelişlerini. kahvemi yaptım kızlar demeni. kek yaptım demeni filan filan işte
senin olumlamaların iyi geliyordu bana
bombacının dikkatine

kıs o benle ilgilenmiyor yaaaaa
mavili mavili mavişimmm nerelerdesin mavişimmm

aslı sen nasıl oldun?

cerencim Allah ım yar ve yardımcın olsun canım.
Rabbim yolunu seni hayırlara ferahlara çıkarsın inş.

filoşşşşşşşşşşş filoşşşşşşşş filoşşşşşşşşşşşş

limoşum anlıyorum seni ama yorum yapmıcam ben biraz katıyım galiba bu tür konularda

bırakmam canım daha çok gelirim artık. kendimi ilk 3 aya göre daha iyi hissediyorum şükür.
ne günlerdi ya. her gün 5 te nescafemi yaptım derdim. şimdi tabi içmiyorum. :)
olumlamalar da yapardık hep.

fark ettim, tipi yerinde ve hareketli olunca zıpır oluyorlar genelde,onlardan da hayır gelmez kolay kolay

Öyle ya hayir gelmez evet. Ama çirkin biride olmasın. Yanıma yakışsın. :) değer vereni de bulmak zor. Bu ikinci oluyor bana değer vermeyen. Hemen kanıyorum aldaniyorum insanlara.

bırakmam canım daha çok gelirim artık. kendimi ilk 3 aya göre daha iyi hissediyorum şükür.
ne günlerdi ya. her gün 5 te nescafemi yaptım derdim. şimdi tabi içmiyorum.
olumlamalar da yapardık hep.
inan mutlu olmana bebeğinin olmasına o kadar seviniyorum ki.
fazlasıyla hepsinin en hayırlsıını hak ediyorsun. Allah daim ve daha güzel günler nasip etsin.
gel valla yavrum yaaa
ben çok seviorum seni.
gelin artık çoğul oldunuz iki kişi gelin

aslışşşşşşşşşşşşşşşş

Öyle ya hayir gelmez evet. Ama çirkin biride olmasın. Yanıma yakışsın. değer vereni de bulmak zor. Bu ikinci oluyor bana değer vermeyen. Hemen kanıyorum aldaniyorum insanlara.
değer vereni bulmak zor kalıbından vazgeçmelisin canım.
ben sevilmeyi ve değer görmeyi hakkediyorum. değer vericek kişiler var ve beni bulur tarzı kalıplar kullanmalı ve inanmalısın.

ayy sağol canım ben de seni çok seviyorum eksik olma. :)
geliriz inşallah yavrum hep.
aminn inşallah. Allah sana da güzel şeyler sunsun hep inşallahhh...

niye ilgilenmesin, görünce yazar o ben iyiyim şükür,sen nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…