30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

değer vereni bulmak zor kalıbından vazgeçmelisin canım.
ben sevilmeyi ve değer görmeyi hakkediyorum. değer vericek kişiler var ve beni bulur tarzı kalıplar kullanmalı ve inanmalısın.
değer vereni bulmak zor kalıbından vazgeçmelisin canım.
ben sevilmeyi ve değer görmeyi hakkediyorum. değer vericek kişiler var ve beni bulur tarzı kalıplar kullanmalı ve inanmalısın.

Ben sevilmeyi ve değer görmeyi hakediyorum. Değer verecek kişiler var ve beni bulur , güzelmiş.

kızlar acaba biz yada ben tam yürekten istiyor muyum diye düşünüyorum
evliliği çocuğu filan ne bilim bir yanım istesede bir yanım ikilemde

iyim canım bi günlük geçmişe gittim . Canım normalide vardır insanlara şans vermek gerekiyo. Prensi bulmak için arada kurbağalarla muhatap olunmalı

Canım o tip erkeklerden koca olmuyo olsa da evlilikten hayır çok gelmiyo dqha sakin tipler daha iyi birde tipe çok takılma insan sevidğine güzel görünür. Bu arada geçmiş olsun. Canım erkek isterwe o oluyo bu işler ve gerçekten değer vermeli yoksa üzülürsün esmerden çok bişi olmucek gibi ya

Kızlar şükür ki topladım baya iyiym . Ben ciddi bü durum olursa üyelij yeni alucam galiba o kadar rahat yazıyorum ki dibümdekiler bilmiyo hislerimi

iyim canım bi günlük geçmişe gittim . Canım normalide vardır insanlara şans vermek gerekiyo. Prensi bulmak için arada kurbağalarla muhatap olunmalı
Hehe kurbağa dedin güldürdün. ısınamıyorum ben kurbagalara. Bu esmerle olmayacak sankim. Başka diyarlara gitme zamanı gelmiş. Neyse kendisi kaybetti. Yapcak bişey yok. Zaten o elini sallasa ellisi. Istanbulda kız çok nasılsa. Biri olmazsa diğeri olur. :)

ben de yakışıklı severim hayırlısı olsun,yaşın genç,pes etme hemen.
Taş gibi olsun :) genç çevik ahlaklı. Hayırlısı olsun. Zaten esmer bana evde kaldın demişti. Ağlasam mı bilemedim halime.
Az önce yine faceye girdi bisey paylaşıp çıktı. Ya insan bi naber der. Tiii kalıbına. Ben erkek olsam çoktan naber napiyosn demiştim. Ya belki de yeni birini buldu. Ondan pas vermiyodur.

sende salla kuzum isteyen erkek neler neler yapıyo muhabbet açmak için. Her bahanede mesaj atmalar trl no istemek için neler neler yapıyolar istemezlerse de mesaj bile atmıyorlar. Ben genelde abime yorumlatıyorum amacı nedir sence diye ve çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…