- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.701
amin canım hayırlısı ile olsun inş.ayy sağol canım ben de seni çok seviyorum eksik olma.
geliriz inşallah yavrum hep.
aminn inşallah. Allah sana da güzel şeyler sunsun hep inşallahhh...
valla yavrum ben geldim ütü yaptım duş aldımniye ilgilenmesin, görünce yazar oben iyiyim şükür,sen nasılsın.
yakışıklılar kovalasın seniben de yakışıklı severimhayırlısı olsun,yaşın genç,pes etme hemen.
değer vereni bulmak zor kalıbından vazgeçmelisin canım.
ben sevilmeyi ve değer görmeyi hakkediyorum. değer vericek kişiler var ve beni bulur tarzı kalıplar kullanmalı ve inanmalısın.
değer vereni bulmak zor kalıbından vazgeçmelisin canım.
ben sevilmeyi ve değer görmeyi hakkediyorum. değer vericek kişiler var ve beni bulur tarzı kalıplar kullanmalı ve inanmalısın.
bombacı benimle ilgilenmiyor dedin ya,onun için dedim benvalla yavrum ben geldim ütü yaptım duş aldım
oce sürdüm öle bakınıyom işte
erken uyuyacağım bugün
tuğçe yazar elbette ama sık gelsin yazsın az geliyor
heeeee yorgunum bacım mazur görbombacı benimle ilgilenmiyor dedin ya,onun için dedim ben
iyim canım bi günlük geçmişe gittim . Canım normalide vardır insanlara şans vermek gerekiyo. Prensi bulmak için arada kurbağalarla muhatap olunmalıDüzelmene sevindim limon. Bana da hep böyle erkekler denk geldi.bir gün normali de denk gelir umarım.
Bende hastayım ateşim var. Ateş düşürücü aldım. Nasıl hasta oldum anlamadım da. Tekrar yükseldi ateşim şimdi.
yeni bir aşama ve belirsizlik insanı bir süre korkutur, sevdiğiyle olsa bile bence...
kızlar acaba biz yada ben tam yürekten istiyor muyum diye düşünüyorum
evliliği çocuğu filan ne bilim bir yanım istesede bir yanım ikilemde
iyim canım bi günlük geçmişe gittim . Canım normalide vardır insanlara şans vermek gerekiyo. Prensi bulmak için arada kurbağalarla muhatap olunmalı
Canım o tip erkeklerden koca olmuyo olsa da evlilikten hayır çok gelmiyo dqha sakin tipler daha iyi birde tipe çok takılma insan sevidğine güzel görünür. Bu arada geçmiş olsun. Canım erkek isterwe o oluyo bu işler ve gerçekten değer vermeli yoksa üzülürsün esmerden çok bişi olmucek gibi yaSağol aslı. Ben hareketli tipleri seviyorum. Kaşı gözü de düzgün olmalı.
Bu bana 10 gün sonra ankaraya gelicem demişti. Gelmedi. Yada uzadı tatili. Istanbulda görüşelim demişti. Belki de duygularımı fark edince ciddiye binince kaçacak yer arıyor. Istanbula gidincede hayal kırıklığı olacak gibi. 1 ay boyunca mesaj atmayıp istanbula gidince mesaj atacak hali yok ya. Yanlış mı düşünüyorum kızlar.
yeni bir aşama ve belirsizlik insanı bir süre korkutur, sevdiğiyle olsa bile bence...
İyim canım dostumun nikah şahitliğini yaptım düğündeyim. Geçti sancım o gitri ve rahatladımhoşgeldin limon iyi misin biraz daha
Hehe kurbağa dedin güldürdün.iyim canım bi günlük geçmişe gittim . Canım normalide vardır insanlara şans vermek gerekiyo. Prensi bulmak için arada kurbağalarla muhatap olunmalı
Taş gibi olsun :) genç çevik ahlaklı. Hayırlısı olsun. Zaten esmer bana evde kaldın demişti. Ağlasam mı bilemedim halime.ben de yakışıklı severimhayırlısı olsun,yaşın genç,pes etme hemen.
sende salla kuzum isteyen erkek neler neler yapıyo muhabbet açmak için. Her bahanede mesaj atmalar trl no istemek için neler neler yapıyolar istemezlerse de mesaj bile atmıyorlar. Ben genelde abime yorumlatıyorum amacı nedir sence diye ve çıkıyoHehe kurbağa dedin güldürdün.ısınamıyorum ben kurbagalara. Bu esmerle olmayacak sankim. Başka diyarlara gitme zamanı gelmiş. Neyse kendisi kaybetti. Yapcak bişey yok. Zaten o elini sallasa ellisi. Istanbulda kız çok nasılsa. Biri olmazsa diğeri olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?