- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.721
sizin sevgili muhabbetiniz oldu mu hoşlandığını gösteren canım. Önce ilgilendi de sonra mı soğuk yaptıTaş gibi olsungenç çevik ahlaklı. Hayırlısı olsun. Zaten esmer bana evde kaldın demişti. Ağlasam mı bilemedim halime.
Az önce yine faceye girdi bisey paylaşıp çıktı. Ya insan bi naber der. Tiii kalıbına. Ben erkek olsam çoktan naber napiyosn demiştim. Ya belki de yeni birini buldu. Ondan pas vermiyodur.
aynen canım. bunları tekrarla gün içinde.Ben sevilmeyi ve değer görmeyi hakediyorum. Değer verecek kişiler var ve beni bulur , güzelmiş.
sizin sevgili muhabbetiniz oldu mu hoşlandığını gösteren canım. Önce ilgilendi de sonra mı soğuk yaptı
sevgili muhabbeti derken neyi kasteddin..sevgilimin olup olmadığını mı sordu gibi mi. Kendisinin yalnız oldugunu söyledi. Bende istanbula gelince bulursun dedim. Kız çok burda dedim. :) sen buldun mu istanbul da dedi. Yok dedim. Kalabaliklar içinde yalnızlık dedi. Bende herkesin vardir bir kısmeti çıkar dedim. Ot gibi bisey hissetmeden yaşanmadığını söyledi. Bunun gibi şeyler konustuk. Daha da özele girmedi. Aslinda bu o kadarda Yılışık bi tip gibi durmuyor. Bazen siz diyo bazen sen diyo. Çözemedim aslında.sizin sevgili muhabbetiniz oldu mu hoşlandığını gösteren canım. Önce ilgilendi de sonra mı soğuk yaptı
Hehe bende biliyorum.neler uyduruyorlar. Bende abi var ama konuşmuyorum o konularısende salla kuzum isteyen erkek neler neler yapıyo muhabbet açmak için. Her bahanede mesaj atmalar trl no istemek için neler neler yapıyolar istemezlerse de mesaj bile atmıyorlar. Ben genelde abime yorumlatıyorum amacı nedir sence diye ve çıkıyo
Anladum canım şunu kasttettim sana karşı samimi oluo ne bilim tel no falan isteyip arayıp sorup sonra mı uzaklaşma mı oldu anlamında sormuştum. Çocuk laf olsun diye bile yazmış olabilir boşluktan. Gelince inşallah görüşürsünüz o zaman oturur kafanda niyeti var mı yok mısevgili muhabbeti derken neyi kasteddin..sevgilimin olup olmadığını mı sordu gibi mi. Kendisinin yalnız oldugunu söyledi. Bende istanbula gelince bulursun dedim. Kız çok burda dedim.sen buldun mu istanbul da dedi. Yok dedim. Kalabaliklar içinde yalnızlık dedi. Bende herkesin vardir bir kısmeti çıkar dedim. Ot gibi bisey hissetmeden yaşanmadığını söyledi. Bunun gibi şeyler konustuk. Daha da özele girmedi. Aslinda bu o kadarda Yılışık bi tip gibi durmuyor. Bazen siz diyo bazen sen diyo. Çözemedim aslında.
Biz konuşuruz hep böyleydiHehe bende biliyorum.neler uyduruyorlar. Bende abi var ama konuşmuyorum o konuları
Bana karşı samimi gibi yani emin değilim. Tel falan istemedi. Herhalde ben yanlış anladım.Anladum canım şunu kasttettim sana karşı samimi oluo ne bilim tel no falan isteyip arayıp sorup sonra mı uzaklaşma mı oldu anlamında sormuştum. Çocuk laf olsun diye bile yazmış olabilir boşluktan. Gelince inşallah görüşürsünüz o zaman oturur kafanda niyeti var mı yok mı
canım çoğu kişi laf olsun diye de konuşabiliyor çok umutlanmadan sürece bak onun tavırlarına göre değişir her şey. belki o an istedi tanımak ya da kafası karışık bilemiyoruz ki . hayırlısı olur inşallahBana karşı samimi gibi yani emin değilim. Tel falan istemedi. Herhalde ben yanlış anladım.ama insan yalnızım dedikten sonra niye görüşelim mi der. Belki de arkadaş olarak görüşmek istedi. Belkide sadece takılmak için.
Yaa ne güzel. Ben sadece 1 kez konuştum. Annemlerin tanistirmak istediği adamın davranışların anlattım. Bana hak verdi. Başka da konuşmadık. O sevgililerini anlatmazdı. Pek o konusmalara girmezdi. Bende pek soramam.huyum kurusun. :)Biz konuşuruz hep böyleydidün gece geldi işte abim baya sohbet ettik iyi geldi toparlanmama
Dediğin gibi olabilir. Zaten bunların kafası ne zaman net oldu ki.canım çoğu kişi laf olsun diye de konuşabiliyor çok umutlanmadan sürece bak onun tavırlarına göre değişir her şey. belki o an istedi tanımak ya da kafası karışık bilemiyoruz ki . hayırlısı olur inşallah
Ben ortaokulda bile anlatırdım platonik aşklarımıYaa ne güzel. Ben sadece 1 kez konuştum. Annemlerin tanistirmak istediği adamın davranışların anlattım. Bana hak verdi. Başka da konuşmadık. O sevgililerini anlatmazdı. Pek o konusmalara girmezdi. Bende pek soramam.huyum kurusun.
Canım bu semin kişiliğin adam rahatsız olması için senin hayatımda olmalı. Herkesin kafaeı karışık ki rahqt ol akışına bırak. Ama çokta beklenti içine girme.Dediğin gibi olabilir. Zaten bunların kafası ne zaman net oldu ki.bi de ben rahat giyimliyim. Yeri gelir açıkta giyinirim ama göğüs dekolte sevemem. Bazen diz üstü ya da askılı giyinirim. Bu beni yanlış anlamışta olabilir mi ki. Fotolarimi kapatsam mi ki. Ya da amaan beni seven böyle sevsin.
Canım bu semin kişiliğin adam rahatsız olması için senin hayatımda olmalı. Herkesin kafaeı karışık ki rahqt ol akışına bırak. Ama çokta beklenti içine girme.
Hehe şanslısın ya ne güzel. Ben abimi dedektif gibi takip ederdim. Hangi kizdan hoşlanıyor diye. Kıskanırdım ne yalan söyleyimBen ortaokulda bile anlatırdım platonik aşklarımıbende onun her şeyini bilirdüm. Ünideyken abim ev arkadaşımdı pek abi kardeş değilde kanka ilişkisi var eski sevgilimle de tanışmıştın birbirimize abimle bu konularda faydamız çok oldu ben kız tavlamayı anlatırdom tabi artık evli arkadaşlar bi yere kadar herkes kötülüğünü ister ama aile istemez ben buna inanıyorım annemlere rahat değilim beşki bu kadar ama abimin bilmesi iyi geliyo beni
Hehe şanslısın ya ne güzel. Ben abimi dedektif gibi takip ederdim. Hangi kizdan hoşlanıyor diye. Kıskanırdım ne yalan söyleyimBen ortaokulda bile anlatırdım platonik aşklarımıbende onun her şeyini bilirdüm. Ünideyken abim ev arkadaşımdı pek abi kardeş değilde kanka ilişkisi var eski sevgilimle de tanışmıştın birbirimize abimle bu konularda faydamız çok oldu ben kız tavlamayı anlatırdom tabi artık evli arkadaşlar bi yere kadar herkes kötülüğünü ister ama aile istemez ben buna inanıyorım annemlere rahat değilim beşki bu kadar ama abimin bilmesi iyi geliyo beni
sevgili muhabbeti derken neyi kasteddin..sevgilimin olup olmadığını mı sordu gibi mi. Kendisinin yalnız oldugunu söyledi. Bende istanbula gelince bulursun dedim. Kız çok burda dedim.sen buldun mu istanbul da dedi. Yok dedim. Kalabaliklar içinde yalnızlık dedi. Bende herkesin vardir bir kısmeti çıkar dedim. Ot gibi bisey hissetmeden yaşanmadığını söyledi. Bunun gibi şeyler konustuk. Daha da özele girmedi. Aslinda bu o kadarda Yılışık bi tip gibi durmuyor. Bazen siz diyo bazen sen diyo. Çözemedim aslında.
Merhaba limoncum. sevindim . ruh halinden temizlenmem güzel.Günaydın kuzlar. Bugün görüştüğüm çocuk gelecek hislerimie göre hareket edeceğim
Bana karşı samimi gibi yani emin değilim. Tel falan istemedi. Herhalde ben yanlış anladım.ama insan yalnızım dedikten sonra niye görüşelim mi der. Belki de arkadaş olarak görüşmek istedi. Belkide sadece takılmak için.
birilerinin teknik kelimeleri yanlış yorumlamasından kaynaklanan bir kriz canım meseleyi öğrenince çözüldü..Geçmiş olsun canım.iş ile ilgili sorunlar mı?
Limon, sen daha eskiyi unutamadım. Yenilere yelken açma bence. Ben bunu yaşamamak için yıllarca yenilere yelken açamadım. Biliyordum ki eskisi aklımdan çıkmadan yenisi olmaz
durum ne bilmiyorum ama bu yüzyüze tanıdığın biri değilse salla gitsin canını sıkma sana değer vermeyen biri için derim ben...Ben uyuz oldum bile. Bu ne yaa vallahi bendeki şansa diyecek bişey yok. Bu ikinci . Adamlar egolarını tatmin ediyolar başka bişey değil. Bende inatla yazmıyorum. Yazinca ya cevap vermiyor ya da hâlâ tatildeyim diyo. Tiiii onlara
geçmiş olsun canım dikkat et...Düzelmene sevindim limon. Bana da hep böyle erkekler denk geldi.bir gün normali de denk gelir umarım.
Bende hastayım ateşim var. Ateş düşürücü aldım. Nasıl hasta oldum anlamadım da. Tekrar yükseldi ateşim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?