30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sizin sevgili muhabbetiniz oldu mu hoşlandığını gösteren canım. Önce ilgilendi de sonra mı soğuk yaptı

sizin sevgili muhabbetiniz oldu mu hoşlandığını gösteren canım. Önce ilgilendi de sonra mı soğuk yaptı
sevgili muhabbeti derken neyi kasteddin..sevgilimin olup olmadığını mı sordu gibi mi. Kendisinin yalnız oldugunu söyledi. Bende istanbula gelince bulursun dedim. Kız çok burda dedim. :) sen buldun mu istanbul da dedi. Yok dedim. Kalabaliklar içinde yalnızlık dedi. Bende herkesin vardir bir kısmeti çıkar dedim. Ot gibi bisey hissetmeden yaşanmadığını söyledi. Bunun gibi şeyler konustuk. Daha da özele girmedi. Aslinda bu o kadarda Yılışık bi tip gibi durmuyor. Bazen siz diyo bazen sen diyo. Çözemedim aslında.

Hehe bende biliyorum.neler uyduruyorlar. Bende abi var ama konuşmuyorum o konuları

Anladum canım şunu kasttettim sana karşı samimi oluo ne bilim tel no falan isteyip arayıp sorup sonra mı uzaklaşma mı oldu anlamında sormuştum. Çocuk laf olsun diye bile yazmış olabilir boşluktan. Gelince inşallah görüşürsünüz o zaman oturur kafanda niyeti var mı yok mı

Bana karşı samimi gibi yani emin değilim. Tel falan istemedi. Herhalde ben yanlış anladım. ama insan yalnızım dedikten sonra niye görüşelim mi der. Belki de arkadaş olarak görüşmek istedi. Belkide sadece takılmak için.

canım çoğu kişi laf olsun diye de konuşabiliyor çok umutlanmadan sürece bak onun tavırlarına göre değişir her şey. belki o an istedi tanımak ya da kafası karışık bilemiyoruz ki . hayırlısı olur inşallah

Biz konuşuruz hep böyleydi dün gece geldi işte abim baya sohbet ettik iyi geldi toparlanmama
Yaa ne güzel. Ben sadece 1 kez konuştum. Annemlerin tanistirmak istediği adamın davranışların anlattım. Bana hak verdi. Başka da konuşmadık. O sevgililerini anlatmazdı. Pek o konusmalara girmezdi. Bende pek soramam.huyum kurusun. :)

Dediğin gibi olabilir. Zaten bunların kafası ne zaman net oldu ki. bi de ben rahat giyimliyim. Yeri gelir açıkta giyinirim ama göğüs dekolte sevemem. Bazen diz üstü ya da askılı giyinirim. Bu beni yanlış anlamışta olabilir mi ki. Fotolarimi kapatsam mi ki. Ya da amaan beni seven böyle sevsin.

Ben ortaokulda bile anlatırdım platonik aşklarımı bende onun her şeyini bilirdüm. Ünideyken abim ev arkadaşımdı pek abi kardeş değilde kanka ilişkisi var eski sevgilimle de tanışmıştın birbirimize abimle bu konularda faydamız çok oldu ben kız tavlamayı anlatırdom tabi artık evli arkadaşlar bi yere kadar herkes kötülüğünü ister ama aile istemez ben buna inanıyorım annemlere rahat değilim beşki bu kadar ama abimin bilmesi iyi geliyo beni

Canım bu semin kişiliğin adam rahatsız olması için senin hayatımda olmalı. Herkesin kafaeı karışık ki rahqt ol akışına bırak. Ama çokta beklenti içine girme.

Hehe şanslısın ya ne güzel. Ben abimi dedektif gibi takip ederdim. Hangi kizdan hoşlanıyor diye. Kıskanırdım ne yalan söyleyim

Hehe şanslısın ya ne güzel. Ben abimi dedektif gibi takip ederdim. Hangi kizdan hoşlanıyor diye. Kıskanırdım ne yalan söyleyim

Merhaba Red.. Aslında face. ortamı sahte geliyor. anlaşılmıyor insanın niyeti.

Reelde tanımadığın insanın face.de samimiyeti te sahte olabilir. Bundan sonra muhabbetin geçerse ima edersin bir şekilde.
Kızların yanlızlık kelimesini erkeklere farklı çağrışım yaptırıyor sanırım. Senden hoşlanan kişi daha çabuk belli ediyor sadece sanalda tanıyorsa. Ama reelde tanıyorsa iş değişiyor. Yüz yüze gelmeye çalış o zamana kadar ümitsiz bir şey bence.

Günaydın kuzlar. Bugün görüştüğüm çocuk gelecek hislerimie göre hareket edeceğim
Merhaba limoncum. sevindim . ruh halinden temizlenmem güzel.

telefon isterdi bence de. Uzaklaş bence ondan görüşme biraz çabalamıyorsa kalıcı bir şey olmuyor. çabuk gelen, çabuk gidiyor.

birilerinin teknik kelimeleri yanlış yorumlamasından kaynaklanan bir kriz canım meseleyi öğrenince çözüldü..

durum ne bilmiyorum ama bu yüzyüze tanıdığın biri değilse salla gitsin canını sıkma sana değer vermeyen biri için derim ben...

geçmiş olsun canım dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…