30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

haklısın canım sen nasılsın..
bebeğin cinsiyeti belli oldu mu ? nasıl durumların..
bu arada benim için iş ve aşk için kart çekebilir misin uygun olduğunda...

durum ne bilmiyorum ama bu yüzyüze tanıdığın biri değilse salla gitsin canını sıkma sana değer vermeyen biri için derim ben...
Yüz yüze görüşmedim daha. Yüzyüze görüşelim demişti. Tatilde kendisi. Hala tık yok 1-2 haftadır mesaj atmıyor. Normal mi sence. Ben yazmıyorum bişey

bu arada şimdilik sınırsız beğenebiliyoruz,filozof beğenme rekoru kırmış listede zaten
Sınırsız beğenebildiğimizi ben de fark ettim. Sizleri de beğeniyorum. :) Siz de rekor kırarsınız yakında.

kızlar acaba biz yada ben tam yürekten istiyor muyum diye düşünüyorum
evliliği çocuğu filan ne bilim bir yanım istesede bir yanım ikilemde
Bunu ben de hep diyorum. Allah'ım gönlümüzü razı kılsın inşallah.

yeni bir aşama ve belirsizlik insanı bir süre korkutur, sevdiğiyle olsa bile bence...
Evet, çok severek evlenecek olanlar bile "Ben ne yapıyorum?" , "Bu işi becerebilecek miyim?" diyor. Vazgeçecek oluyor, birçok kişide şahit oldum.

birilerinin teknik kelimeleri yanlış yorumlamasından kaynaklanan bir kriz canım meseleyi öğrenince çözüldü..
Çözülmüş olmasına sevindim.

Merhaba Prensesim. Bence de eskisi akıldan çıkmadan yeni olan sadece zaman kaybı avuntu gibi geliyor.
Zaman tanımak aklını temizlemek lazım.

Öpüyorum seni

geçmiş olsun. sen sanırım havalı, çapkın erkekleri beğeniyorsun, o yüzden böylelerine denk geliyorsun...

Hepsinde var o.
Bende bir heyecan uyandırmalı. yoksa geçici oluyor.
Aslıcan sen nasılsın ...

İnşallah Melekkalp.
Kıymet bilen, denk olan ve sevgi-saygısı olan güzel yürekli insanlar nasip etsin.

durum ne bilmiyorum ama bu yüzyüze tanıdığın biri değilse salla gitsin canını sıkma sana değer vermeyen biri için derim ben...

Merhaba cerencim. Katılıyorum.

Gönül bazen birini seçiyor ama işde kader bambaşka şeyler sunuyor.

Yüz yüze görüşmedim daha. Yüzyüze görüşelim demişti. Tatilde kendisi. Hala tık yok 1-2 haftadır mesaj atmıyor. Normal mi sence. Ben yazmıyorum bişey
bu konularda çok becerikli adım atabilen biri değilim ama bildiğim ve cevremde gözlemlediğim gerçekten isteyen bir yolunu buluyor .. erkekler istiyorsa dibinden ayrılmıyor.. çok umutlanma derim.. bir arkadasım telini değiştirdi işden aramalarını da açmadı.. çocuk bir hafta sonra işyerinin kapısında bekliyordu izmirden bayburta gelmişti yanlış anlamayı düzeltmek için şimdi evliler..

ohooo bu ne hız. Vay bee adama bak. Erkekler isteyince oluyor. Biz değer verdikçe kaybediyoruz. En iyisi karşıdan beklemek...

Keşke öyle kıymet bilen inanlar dek gelse. Şimdi kimse kimse için kılını kıpırdatmıyor.

Umut görmüyorsa yada başka nedenlerle bazen çok üstüne düşülmüyor.

Keşke öyle kıymet bilen inanlar dek gelse. Şimdi kimse kimse için kılını kıpırdatmıyor.

Umut görmüyorsa yada başka nedenlerle bazen çok üstüne düşülmüyor.
Valla ben de artık çok fazla özveride bulunmuyorum, baktım karşıdan yeterince çaba yok ben de üstelemiyorum
İyi niyetli olmak yanlış anlaşılıyor herkes kullanma çabasında karşısındakini...

"Bugün , az önce aklıma geldin." desem ne dersin?
Biz iyiyiz Allah'a şükür, sen nasılsın?
Kalbinin güzelliği derimBir de telepati de olabilir
Ben de iyiyim şükür Allah sizlere de iyilikler nasip etsin hep

Kalbin temiz prenses

Günaydın Lily nerelerdesin
Selam canım valla işteyim pek kk giresim yoktu ama özlemişim buraları bir de yeni kkya alışıyoruz işte
Nasılsın görüşmeyeli?

merhaba kızlar nasılsınız.. bende burdayım. yazdıklarınızı okudum fakat siteye hala alışamadım. karıştırıyorum

rabbim hepimizi kıymet bilen, seven ve değer veren insanlarla karşılaştırsın herzaman. nişanlımı hariç tuttum şuan

merhaba lily86 hoşgeldin canım

merhaba kızlar nasılsınız.. bende burdayım. yazdıklarınızı okudum fakat siteye hala alışamadım. karıştırıyorum

rabbim hepimizi kıymet bilen, seven ve değer veren insanlarla karşılaştırsın herzaman. nişanlımı hariç tuttum şuan

merhaba lily86 hoşgeldin canım

gözlerimiz seni aradı Lily. Merak ettik seni

arada pisi de uğrardı ama onda ses soluk yok. bizden sıkıldı sanıırm

Amşn patunyacım.

Alışması zaman alacak. Bu daha modern olmuş aslında. Beğeni sınırsız olmuş o güzel D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…