- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.741
haklısın canım sen nasılsın..Kızlar size değer vermeyen insanlar için kendinizi üzmeyin. biliyorum elinizde değil...
yalnız gerçekten seven insan peşinizi bırakmaz ve çabalar.
ben eski nişanlımdan ayrıldıktan sonra bu topiği açmıştım. ama umudumu kaybetmedim.
hayırlısı böyleymiş demek ki dedim. teslimiyet içinde oldum olanlara karşı.
ve nasıl kendimle daha mutlu olurum diye çalıştım.
bir kaç hayal kırıklığı yaşadım tabi aralarda ama ne istediğimi biliyordum.
bana değer veren bir erkek... sonra eşim çıktı karşıma.
Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
canım özelden yazıyorum sana bana da olumlama önerebilir misindeğer vereni bulmak zor kalıbından vazgeçmelisin canım.
ben sevilmeyi ve değer görmeyi hakkediyorum. değer vericek kişiler var ve beni bulur tarzı kalıplar kullanmalı ve inanmalısın.
Yüz yüze görüşmedim daha. Yüzyüze görüşelim demişti. Tatilde kendisi. Hala tık yok 1-2 haftadır mesaj atmıyor. Normal mi sence. Ben yazmıyorum bişeydurum ne bilmiyorum ama bu yüzyüze tanıdığın biri değilse salla gitsin canını sıkma sana değer vermeyen biri için derim ben...
Sınırsız beğenebildiğimizi ben de fark ettim. Sizleri de beğeniyorum. :) Siz de rekor kırarsınız yakında.bu arada şimdilik sınırsız beğenebiliyoruz,filozof beğenme rekoru kırmış listede zaten
Bunu ben de hep diyorum. Allah'ım gönlümüzü razı kılsın inşallah.
kızlar acaba biz yada ben tam yürekten istiyor muyum diye düşünüyorum
evliliği çocuğu filan ne bilim bir yanım istesede bir yanım ikilemde
Evet, çok severek evlenecek olanlar bile "Ben ne yapıyorum?" , "Bu işi becerebilecek miyim?" diyor. Vazgeçecek oluyor, birçok kişide şahit oldum.yeni bir aşama ve belirsizlik insanı bir süre korkutur, sevdiğiyle olsa bile bence...
Çözülmüş olmasına sevindim.birilerinin teknik kelimeleri yanlış yorumlamasından kaynaklanan bir kriz canım meseleyi öğrenince çözüldü..
Geçmiş olsun canım.iş ile ilgili sorunlar mı?
Limon, sen daha eskiyi unutamadım. Yenilere yelken açma bence. Ben bunu yaşamamak için yıllarca yenilere yelken açamadım. Biliyordum ki eskisi aklımdan çıkmadan yenisi olmaz
geçmiş olsun. sen sanırım havalı, çapkın erkekleri beğeniyorsun, o yüzden böylelerine denk geliyorsun...
Kızlar size değer vermeyen insanlar için kendinizi üzmeyin. biliyorum elinizde değil...
yalnız gerçekten seven insan peşinizi bırakmaz ve çabalar.
ben eski nişanlımdan ayrıldıktan sonra bu topiği açmıştım. ama umudumu kaybetmedim.
hayırlısı böyleymiş demek ki dedim. teslimiyet içinde oldum olanlara karşı.
ve nasıl kendimle daha mutlu olurum diye çalıştım.
bir kaç hayal kırıklığı yaşadım tabi aralarda ama ne istediğimi biliyordum.
bana değer veren bir erkek... sonra eşim çıktı karşıma.
Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
durum ne bilmiyorum ama bu yüzyüze tanıdığın biri değilse salla gitsin canını sıkma sana değer vermeyen biri için derim ben...
bu konularda çok becerikli adım atabilen biri değilim ama bildiğim ve cevremde gözlemlediğim gerçekten isteyen bir yolunu buluyor .. erkekler istiyorsa dibinden ayrılmıyor.. çok umutlanma derim.. bir arkadasım telini değiştirdi işden aramalarını da açmadı.. çocuk bir hafta sonra işyerinin kapısında bekliyordu izmirden bayburta gelmişti yanlış anlamayı düzeltmek için şimdi evliler..Yüz yüze görüşmedim daha. Yüzyüze görüşelim demişti. Tatilde kendisi. Hala tık yok 1-2 haftadır mesaj atmıyor. Normal mi sence. Ben yazmıyorum bişey
Yüz yüze görüşmedim daha. Yüzyüze görüşelim demişti. Tatilde kendisi. Hala tık yok 1-2 haftadır mesaj atmıyor. Normal mi sence. Ben yazmıyorum bişeydurum ne bilmiyorum ama bu yüzyüze tanıdığın biri değilse salla gitsin canını sıkma sana değer vermeyen biri için derim ben...
ohooo bu ne hız. Vay bee adama bak. Erkekler isteyince oluyor. Biz değer verdikçe kaybediyoruz. En iyisi karşıdan beklemek...bu konularda çok becerikli adım atabilen biri değilim ama bildiğim ve cevremde gözlemlediğim gerçekten isteyen bir yolunu buluyor .. erkekler istiyorsa dibinden ayrılmıyor.. çok umutlanma derim.. bir arkadasım telini değiştirdi işden aramalarını da açmadı.. çocuk bir hafta sonra işyerinin kapısında bekliyordu izmirden bayburta gelmişti yanlış anlamayı düzeltmek için şimdi evliler..
bu konularda çok becerikli adım atabilen biri değilim ama bildiğim ve cevremde gözlemlediğim gerçekten isteyen bir yolunu buluyor .. erkekler istiyorsa dibinden ayrılmıyor.. çok umutlanma derim.. bir arkadasım telini değiştirdi işden aramalarını da açmadı.. çocuk bir hafta sonra işyerinin kapısında bekliyordu izmirden bayburta gelmişti yanlış anlamayı düzeltmek için şimdi evliler..
"Bugün , az önce aklıma geldin." desem ne dersin?Günaydın güzellernasılsınız görüşmeyeli?
Günaydın güzellernasılsınız görüşmeyeli?
"Bugün , az önce aklıma geldin." desem ne dersin?
Biz iyiyiz Allah'a şükür, sen nasılsın?
Valla ben de artık çok fazla özveride bulunmuyorum, baktım karşıdan yeterince çaba yok ben de üstelemiyorumKeşke öyle kıymet bilen inanlar dek gelse. Şimdi kimse kimse için kılını kıpırdatmıyor.
Umut görmüyorsa yada başka nedenlerle bazen çok üstüne düşülmüyor.
Kalbinin güzelliği derim"Bugün , az önce aklıma geldin." desem ne dersin?
Biz iyiyiz Allah'a şükür, sen nasılsın?
Selam canımKalbin temiz prenses
Günaydın Lily nerelerdesin
Gunaydin lily swn nasılsın. NapiyosnGünaydın güzellernasılsınız görüşmeyeli?
İyiyim canım işteyim öğle arasındayız gel çay içelimGunaydin lily swn nasılsın. Napiyosn
Gunaydin lily swn nasılsın. NapiyosnGünaydın güzellernasılsınız görüşmeyeli?
Oo afiyet olsun. :))İyiyim canım işteyim öğle arasındayız gel çay içelim
Teşekkür ederim canm gel beraber olsunGunaydin lily swn nasılsın. Napiyosn
Oo afiyet olsun.)
gözlerimiz seni aradı Lily. Merak ettik seniValla ben de artık çok fazla özveride bulunmuyorum, baktım karşıdan yeterince çaba yok ben de üstelemiyorum
İyi niyetli olmak yanlış anlaşılıyor herkes kullanma çabasında karşısındakini...
Kalbinin güzelliği derimBir de telepati de olabilir
Ben de iyiyim şükür Allah sizlere de iyilikler nasip etsin hep
Selam canımvalla işteyim pek kk giresim yoktu ama özlemişim buraları bir de yeni kkya alışıyoruz işte
Nasılsın görüşmeyeli?
merhaba kızlar nasılsınız.. bende burdayım.yazdıklarınızı okudum fakat siteye hala alışamadım. karıştırıyorum
rabbim hepimizi kıymet bilen, seven ve değer veren insanlarla karşılaştırsın herzaman. nişanlımı hariç tuttum şuan
merhaba lily86 hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?