- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.761
merhaba kızlar nasılsınız.. bende burdayım.yazdıklarınızı okudum fakat siteye hala alışamadım. karıştırıyorum
rabbim hepimizi kıymet bilen, seven ve değer veren insanlarla karşılaştırsın herzaman. nişanlımı hariç tuttum şuan
merhaba lily86 hoşgeldin canım
Merhaba Prensesim. Bence de eskisi akıldan çıkmadan yeni olan sadece zaman kaybı avuntu gibi geliyor.
Zaman tanımak aklını temizlemek lazım.
Öpüyorum seni
Hepsinde var o.
Bende bir heyecan uyandırmalı. yoksa geçici oluyor.
Aslıcan sen nasılsın ...
İnşallah Melekkalp.
Kıymet bilen, denk olan ve sevgi-saygısı olan güzel yürekli insanlar nasip etsin.
Merhaba cerencim. Katılıyorum.
Gönül bazen birini seçiyor ama işde kader bambaşka şeyler sunuyor.
Sınırsız beğenebildiğimizi ben de fark ettim. Sizleri de beğeniyorum.Siz de rekor kırarsınız yakında.
Bunu ben de hep diyorum. Allah'ım gönlümüzü razı kılsın inşallah.
Evet, çok severek evlenecek olanlar bile "Ben ne yapıyorum?" , "Bu işi becerebilecek miyim?" diyor. Vazgeçecek oluyor, birçok kişide şahit oldum.
Çözülmüş olmasına sevindim.
bende iiyim yorgunum bende ama dışarı işlerim vardı bir haftadır dışarıda iş yürütüyorum. yorucu bir hafta geçirdim.iyiyim, yorgunum,film izlemeyi düşünüyorum,sen nasılsın
o zaman güzel bir filmi hak ettikbende iiyim yorgunum bende ama dışarı işlerim vardı bir haftadır dışarıda iş yürütüyorum. yorucu bir hafta geçirdim.
Kizlar banada bi film adı söyleyin izleyim
izleyecegin filmi bana da söyler misin. Ya da seni etkileyen bi film varsa bana da söyler misinkarar vermedim ben daha...
ben genelde ödüllü filmleri izliyorum, izledin mi bilmiyorum ama piyanist, forrest gump, 3 idiots, guguk kuşu, shindler'in listesi, hayat güzeldir, the truman show, ucuz roman, fil adam, kuzuların sessizliği, umudunu kaybetme, amelie gibi filmler güzeldi. birkaç iyi adam'ı izlememiştim, onu izleyeceğim sanırım, yorumları hep olumlu ve hukukla ilgili olduğu için biraz da.izleyecegin filmi bana da söyler misin. Ya da seni etkileyen bi film varsa bana da söyler misin
Piyanist fawori filmim. Umudunu kaybetme nasıl. Piyanist tadında bi film var mı. Hayat guzeldiri kuzularin sessizligini amelie izlemiştimben genelde ödüllü filmleri izliyorum, izledin mi bilmiyorum ama piyanist, forrest gump, 3 idiots, guguk kuşu, shindler'in listesi, hayat güzeldir, the truman show, ucuz roman, fil adam, kuzuların sessizliği, umudunu kaybetme, amelie gibi filmler güzeldi. birkaç iyi adam'ı izlememiştim, onu izleyeceğim sanırım, yorumları hep olumlu ve hukukla ilgili olduğu için biraz da.
Yavrum adını duymuştum sank izlerimturkuaz sıkıysa yakala filmini izlemediysen izle,FBI ile ilgili ve çok güzelmiş,bir ara da onu izleyeceğim.
Piyanist fawori filmim. Umudunu kaybetme nasıl. Piyanist tadında bi film var mı. Hayat guzeldiri kuzularin sessizligini amelie izlemiştim
Yavrum adını duymuştum sank izlerim
Fil adam ilgimi çekti. Gerçek hayat hikayesiymis sanırım. Merak ettim. Bi bakayim. Sagol aslıcan
izle mutlaka 2-3 kez izledim çok severimturkuaz sıkıysa yakala filmini izlemediysen izle,FBI ile ilgili ve çok güzelmiş,bir ara da onu izleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?