30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar arada atlayıp yazamadığım oluyor telden girmeye çalıştım. güzel bi gündü ne hissettiğime ne istediğime baktım. zamana ihtiyacm olduğunu anlattım. güzeldi ve ex aklıma bi kere bile gelmedi

Bence sen bu adamı iyice bi düşün. Ayagina gelen kısmeti tepme. :)

Bence sen bu adamı iyice bi düşün. Ayagina gelen kısmeti tepme.
üstü kapalı kafa karışıklığımı biliyodu zaten canım. bitirmedim ama zaman istedim çok iyi biri çok eğlendim tüm gün çok uyumluyuz yorulmuyorum. bakalım zaman gösterecek zaten okullar açılınca mesafemiz baya artacak

kızlar forever newin sitesine bakıyordum güzel indirimler var ama beden sıkıntı elbiseye ihtiyacınız varsa göz atın :)

ben indirmeden rast gele bir siteden izliyorum hep, sorun olmuyor genelde.
birkaç iyi adam filmini de izledim, beğendim.
gözleri tamamen kapalı filmini izlemeyen varsa tavsiye ederim, en beğendiğim filmlerden biri.
Ama gözleri tamamen kapalı olmasın ya. Nasıl görecek

limon canın acıyacak acımalıda.yoksa yaraların nasıl iyileşecek ?

hangimiz yaşamadık,ama merak etme geçiyor belki delipte geçiyor ama geçiyor.
bırde benım hatalarım yuzunden o bu demeyı bırak,gerçekten senı cok seven bır adam karşındaki olsaydı ne yaparsan yap o hala orada olurdu emin ol,5 dakıka mesafede senden beter olurdu. oyuzden kendıne bahaneler üretmeyı bırak ve önüne bak,

bende yaşadım ama bugun Rabbıme sükredıyorum ıyıkı dıyorum ıyıkı bıtmiş an gelipte bunu sende yaşayacaksın canım sadece zamanı var.yoksa bızde 8 yıl ılıskı yaşadıgım adamla aynı yazlık sıtesındeydık ve sureklı o adamı görüyordum hepte bır sekılde görüşüyorduk ıkımızde kalplerımızı kanatıyorduk en sonunda ben buna set cektım ve bu gun ıyıkı olmamış dıyorum Rabbım sızıde boyle yazdıysa emın ol vardır bır bıldıgı canım.

duygularıma tercuman olmuş benımde ıcıme sınmeyen bu cocukta bırseyler var.sonuçta manyak degılsın bırseyler yapmış ki sende ona oyle davranmışsın kendını artık suclamaktan vazgeç

yuh o zaman ben şanslıyım cocugum ne kadar yogun ve kızgın olursa olsun hala bana kızgın bırsekılde cevap yazıyor:)

ben de yakışıklı severim hayırlısı olsun,yaşın genç,pes etme hemen.

bende zekı adam severım.karşımdakı adamın tek bır aptalca hareketı herseyı bıtırır.

vede kendıne guvenı olmalı,zekı olmalı,yerı geldıgınde zıpır olmalı:) boyle adamlar tam benlık tabı dürüstte olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…