- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.781
Umudunu kaybetmeyi indiriyorum. Fil adamı başka zaman izlerim dedim. Fark ettim dram oldugunu vazgeçtim. Zaten özel günümdeyim duygusala bağlarım şimdi. :)dram ama
Bence sen bu adamı iyice bi düşün. Ayagina gelen kısmeti tepme. :)selam kızlar arada atlayıp yazamadığım oluyor telden girmeye çalıştım. güzel bi gündü ne hissettiğime ne istediğime baktım. zamana ihtiyacm olduğunu anlattım. güzeldi ve ex aklıma bi kere bile gelmedi
üstü kapalı kafa karışıklığımı biliyodu zaten canım. bitirmedim ama zaman istedim çok iyi biri çok eğlendim tüm gün çok uyumluyuz yorulmuyorum. bakalım zaman gösterecek zaten okullar açılınca mesafemiz baya artacakBence sen bu adamı iyice bi düşün. Ayagina gelen kısmeti tepme.
İzliyorum ama düzgün site yok ya film izlemek içinödüllü, kesin duymuşsundur, tom hanks ve leonardo dicaprio oynuyor zaten.
İzliyorum ama düzgün site yok ya film izlemek için
Umudunu kaybetmeyi indiriyorum. Fil adamı başka zaman izlerim dedim. Fark ettim dram oldugunu vazgeçtim. Zaten özel günümdeyim duygusala bağlarım şimdi.
Bende boy yok kuzum 160 ım çok kısa olmaz galiba. Çok güZel indirim var am ya küçük beden ya da büyükkısa demezsen ben beğendim, soft, sade ve hoşmuş.
Umudunu kaybetmeyi izliyorum. Sonuna az kaldı. Düşündüm de ben filmdeki gibi bir adam isterdim hayatımda. Yılmayan,özverili... bir adam. Hayal etmesi güzel. Bi ütopya benim ki. :)duygusal filmlerden ben de kaçınırım genelde.
Ama gözleri tamamen kapalı olmasın ya. Nasıl görecekben indirmeden rast gele bir siteden izliyorum hep, sorun olmuyor genelde.
birkaç iyi adam filmini de izledim, beğendim.
gözleri tamamen kapalı filmini izlemeyen varsa tavsiye ederim, en beğendiğim filmlerden biri.
limonum elbetteki zor. Kabul edşyorum ama süreci birazda bizler zorlaştırıyoruz hayatta.
bazen birşeyleri Kabul etmek sorgulamamak deşmemek iyidir.
sen dersini al ve önüne bak.
adam nasibin ise zaten eninde sonunda olur değilsede ölsen de olmaz.
inan aramanı konuşmanı takip etmeni doğru bulmuyorum hemde hiç
UNUTMAKİ BUNLARA DEVAM ETTİKÇE ONU UNUTAMAZSIN..
Başa sarmalarında kaçınılmaz olur.
ayrılıkda bir süreçtir. once bittiğini Kabul et ve yoluna devam et.
onunla hayallerin vardı hayal olarak kaldı ama bu demek değilki başkası ile yeni hayaller kurup gerçekleştiremezsin.
ayrıca ilişki karşındakini değişmesini beklemek, kalıba sokmak ile olmaz.
once karşındakini olduğu gibi kabullen.
eski yüzüne geleceğini de mahvetme.
eskiydi ve bırak eskide kalsın. sen böle yaptıkça adam senin kalbinde aklınca hep çok değerli olacak bilinç altına yaptıkların ve yazdıkların ile bunu veriyorsun ve bilinçaltını temizlemek zordur.
Sonra çok pişman olursun ama geçmiş zamanına olan olur.
kendisi sürekli suçla. etki tepkiyi doğurur ilişkide. seninde ilişkide demekki aklına kalbine ruhuna oturmayan birşeyler varmışki öyle davranmışsın.
ayrıca bana o çocuk öle çok masul gelmiyor ya. ne bilim iç sesim öyle.
inatcı, dediğim dedik gibi geliyor. ha çok sakindir, küsmez konuyu usatmaz ise bu sana sanki öyle değilmiş gibi görünebilir.
önün bak arkadaşım arama sorma bakma yaaa ..
hayatına bak yenisine bak olmuyorsa onla yeni gelene bak..
yavrum anlat bana derman olam sana
merhaba kızlar nasılsınız?
işler karmakarışık oldu kriz boyutunda başım çatlayacak kadar ağrıyor dua eder misiniz...midem altüst zaten gerilim hemen mideme yansıyor benim..
Ben uyuz oldum bile. Bu ne yaa vallahi bendeki şansa diyecek bişey yok. Bu ikinci . Adamlar egolarını tatmin ediyolar başka bişey değil. Bende inatla yazmıyorum. Yazinca ya cevap vermiyor ya da hâlâ tatildeyim diyo. Tiiii onlara
ben de yakışıklı severimhayırlısı olsun,yaşın genç,pes etme hemen.
Yüz yüze görüşmedim daha. Yüzyüze görüşelim demişti. Tatilde kendisi. Hala tık yok 1-2 haftadır mesaj atmıyor. Normal mi sence. Ben yazmıyorum bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?