- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.401
bu çok garip bir soru olmuş. Biz çöp çatan kurumu değiliz bize neden danışıyorsunuz?yok mu fikri olan kızlar?
Öyle düşünme. Yeni çevre yeni başlangıç gibi düşün.Çok azalttım birdr ailrminde eşyaları var. Hiç çalışasum yok filom ya. Yeni okul yeni ortam yeni şehir sıfırdan başlıyorum bakalım
Siz bu sayfayı tamamen yanlış anlamışsınız.kızlar selam güzel bi konu olmuş bu benim bir arkadaşım da bu durumdan müzdarip ve güvenmekte zorlanıyor kendine uygun yerler bakıyor sizin tavsiye edeceğiniz yerler yani iyi kaliteli saygılı mutlu edecek erkeklerle tanışılabilecek yerlere örneğiniz varmı?
Ben de çalışıyorum. Babam öyle bir insan değil annem de değil. Allah'ıma şükürler olsun. Allah yardımcınız olsun. Zor bir konu.merhaba arkadaslar,
babalarinizin size karsi tutumu nasil?
sizi kendisine yük olarak görüyor mu? görevdeyim ve masraflarimi hep kendim karsilarim, ondan tek kurus almam üstelik evin esyalarini bile kendim tamamlamaya calisirim...
buna ragmen etrafa anlattigi seyler cok farkli.
Bizi kucumsuyor, sanki o bakiyormus bana gibi hava veriyor etrafa...
Oglu öyle olabilir ama ben öyle degilim, ve kurunun yaninda yasda yaniyor hesabi baskalarinin hatalarinin altinda ezilmeye dayanamiyorum....
Sizin babanizda sizi kucumsuyor mu?
seni kim alir ki der mi bir öz baba kizina?
günaydın kızlarhayırlı cumalar, nasılsınız.. ben iyiyim sizleri özledim.
Limon istanbula geliyor sanırım, Redd in ev durumları karışıktı
cerenkar selam canım.. Filozof, chall, mavili, turkuaz, ismini şu an yazamadıklarım nasılsınız?
Film için 'Boleyn Kızı'nı kesinlikle tavsiye ediyorum, hırs ve kıskançlık üzerine güzel bir hayat dersi veriyor. ben çok beğenmiştim.
Onun dışında 127 SAAT çok güzeldir, HANGOVER serisi komik, PRESTİJ ve INCEPTION mistik filmler arasında tavsiye ederim.
Öyle düşünme. Yeni çevre yeni başlangıç gibi düşün.İnşallah kaynaşırsın okuldakilerle...
Siz bu sayfayı tamamen yanlış anlamışsınız.
Biz burada "Ah vah! Evlenemedim. Nereden koca bulurum acaba?" muhabbeti yapmıyoruz.
Ben de çalışıyorum. Babam öyle bir insan değil annem de değil. Allah'ıma şükürler olsun. Allah yardımcınız olsun. Zor bir konu.
Günaydın kızlar. Yeni bir güne başlamak... bu günde hayırlı olsun. Güzel şeyler getirsin...
Merhaba mavilim. Napiyosn. Nasıl gidiyor. Ben bütün gün evdeydim. Sıkıldım. Film de izlemedim. Boş boş zaman öldürdüm. :/
Merhaba Red..
Bu gün de çok sıcaktı
Merhaba mavilim. Napiyosn. Nasıl gidiyor. Ben bütün gün evdeydim. Sıkıldım. Film de izlemedim. Boş boş zaman öldürdüm. :/
redd de var burda. kıskandım bak.herkese selam. bir cumayı daha bitirdik.
turkuazzzzz,limonnnnnn
redd de var burda. kıskandım bak.
senden yarım saat önce yazmışım, o zaman altta konuyu okuyanlar sadece ikisi vardı, o yüzden öyle yazdım.
çok canım skkın aslıherkese selam. bir cumayı daha bitirdik.
turkuazzzzz,limonnnnnn
ne oldu canım. anlat özelden.çok canım skkın aslı
çok canım skkın aslı
kimse yokaslışşşş, turco, mavi, limon, petu, chal ...
film izliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?