30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

merhaba petunya nasılsın

içim sıkıldı kızlar. hiç uyuyasım yok.

bende çok zor uyudum gece red... aklıma bir şeyler takıldı uykum kaçtı. kendi kendime uykumu kaçırdım.

İnsan dua da okuyamıyor bazen. Nasıl bir sıkıntı basıyorsa artık

Evet Ceren hiç uğramıyorsun artık : )

Ya bende" musallat"ı seyrettim ve acayip konusuna taktım. araştırdım baya bir. Sonuç her gün belli sayıda dua okunacak. İnsanlar üzerine o canlıların bu kadar tesiri etkisi var mıdır. Sadece şu var bir daha asla kahve vb. şeyler baktırmayacağım. Seyredince anlıyorsunuz çünkü.

Günaydın canım. Napiyosn. Nasılsın. Benimde içimde bi huzursuzluk var. Hiç geçmiyor zaten.

Günaydın canım. Napiyosn. Nasılsın. Benimde içimde bi huzursuzluk var. Hiç geçmiyor zaten.

sana huzursuzluk veren de kartlar olmasın. Ben çok duydum kahve falı bakan arkadaşlar da var bu hep huzursuz oldukları için bıraktılar. sürekli yaptığın şeyleri yapmadığın zamanda oluyor.
sohbetinze bende katlblrmym

tabi ki katılabilirsin.. selam hoş geldin...

kartları arkadaşıma verdim cnm. Elime almıyorum

turkuazzzzzz
limooonnnn

Evet bende görüyorum limonu Aslı...

Selam aslı ...

Bahçemizde çok güzel güller açtı.. Ne kadar farklı yaratılmışlar. Çiçek dalında güzel ama gülleri budadıkça daha çok açıyorlar. Sen bir kesiyorsun o üç açıyor.

Birde menekşeler sanki konuşmanı duyuyorlar hissediyorlar. Çok narinler ve açmıyorlar sürekli çiçek vermiyorlar ... yerlerini sevdiler sürekli yaprak veriyorlar..

Bugün içimden çiçekleri anlatmak geldi. Farklılık olsun başka şeylerden bahsedelim. Herkes birbirine nasılsın iyimisin den başka sohbet yapmıyor. Aslında gün içerinde yaşadığımız şeyler çok faklı ama farkında değiliz.

merhaba. gülleri çok severim ben de. menekşe bizde de var, açmıştı bayağı ama çiçeklerin hepsi kurudu şimdi. çiçeklerle konuşmak, onlara ilgi, sevgi göstermek gerek, her canlıda olduğu gibi...
alışveriş festivali başladı burada. hava sıcak. yarın arkadaşımla görüşeceğim. bugün akşam film izlerim yine. izlemeyenlere ''şimdi ya da asla'' filmini de öneriyorum ayrıca, keyifli bir film.

Bende çıkıcam yarın. Bizimki taziye yolacak ama ... Okul arkadaşlarımdan birinin kardeşi vefat etmiş.

Evet güzel film. hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…