- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.421
merhaba petunya nasılsıngünaydın kızlarhayırlı cumalar, nasılsınız.. ben iyiyim sizleri özledim.
Limon istanbula geliyor sad in ev durumları karışıktı
cerenkar selam canım.. Filozof, chall, mavili, turkuaz, ismini şu an yazamadıklarım nasılsınız?
Film için 'Boleyn Kızı'nı kesinlikle tavsiye ediyorum, hırs ve kıskançlık üzerine güzel bir hayat dersi veriyor. ben çok beğenmiştim.
Onun dışında 127 SAAT çok güzeldir, HANGOVER serisi komik, PRESTİJ ve INCEPTION mistik filmler arasında tavsiye ederim.
iyi akşamlar. nasılsın. napıyorsun.herkese iyi akşamlar bu aralar pek uğrayamıyorum ...
çok canım skkın aslı
kimse yokaslışşşş, turco, mavi, limon, petu, chal ...
içim sıkıldı kızlar. hiç uyuyasım yok.
Turkuaz, Merhaba günaydın :)
Her kötü günün sonu ferahlıktır. Umarım sıkıntın günlük bir sıkıntıdır.
ben akşamları giremiyorum ama şimdi buradayım beklerim Redd..:)
Günaydın canlar..
Günaydın canım. Napiyosn. Nasılsın. Benimde içimde bi huzursuzluk var. Hiç geçmiyor zaten.
sohbetinze bende katlblrmym
saglun hosbldksana huzursuzluk veren de kartlar olmasın. Ben çok duydum kahve falı bakan arkadaşlar da var bu hep huzursuz oldukları için bıraktılar. sürekli yaptığın şeyleri yapmadığın zamanda oluyor.
tabi ki katılabilirsin.. selam hoş geldin...
sana huzursuzluk veren de kartlar olmasın. Ben çok duydum kahve falı bakan arkadaşlar da var bu hep huzursuz oldukları için bıraktılar. sürekli yaptığın şeyleri yapmadığın zamanda oluyor.
kartları arkadaşıma verdim cnm. Elime almıyorumsana huzursuzluk veren de kartlar olmasın. Ben çok duydum kahve falı bakan arkadaşlar da var bu hep huzursuz oldukları için bıraktılar. sürekli yaptığın şeyleri yapmadığın zamanda oluyor.
Günaydın. :)))herkese selam
turkuazzzzzz
limooonnnn
Evet bende görüyorum limonu Aslı...
Selam aslı ...
Bahçemizde çok güzel güller açtı.. Ne kadar farklı yaratılmışlar. Çiçek dalında güzel ama gülleri budadıkça daha çok açıyorlar. Sen bir kesiyorsun o üç açıyor.
Birde menekşeler sanki konuşmanı duyuyorlar hissediyorlar. Çok narinler ve açmıyorlarsürekli çiçek vermiyorlar ... yerlerini sevdiler sürekli yaprak veriyorlar..
Bugün içimden çiçekleri anlatmak geldi. Farklılık olsun başka şeylerden bahsedelim. Herkes birbirine nasılsın iyimisin den başka sohbet yapmıyor. Aslında gün içerinde yaşadığımız şeyler çok faklı ama farkında değiliz.
merhaba. gülleri çok severim ben de. menekşe bizde de var, açmıştı bayağı ama çiçeklerin hepsi kurudu şimdi. çiçeklerle konuşmak, onlara ilgi, sevgi göstermek gerek, her canlıda olduğu gibi...
alışveriş festivali başladı burada. hava sıcak. yarın arkadaşımla görüşeceğim. bugün akşam film izlerim yine. izlemeyenlere ''şimdi ya da asla'' filmini de öneriyorum ayrıca, keyifli bir film.
Bende çıkıcam yarın. Bizimki taziye yolacak ama ... Okul arkadaşlarımdan birinin kardeşi vefat etmiş.
Evet güzel film. hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?