30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Herkesin hayatı nasıl gidiyor?

Çok şükür halimize iyiyiz Angel. Sen nasılsın? Bebiş nasıl...

şu sıralar taziyeye gidiyorsun sen...Allah sabır versin kalanlara...

Evet aynen Aslıcım. Sürekli birileri ölüm haberi veriyor. Üzücü bazen yaşadığımız sıkıntı nedir ki diyorum.

Amin canım. Hayatın kaidesi ne yapabiliriz. Sabır dileyebiliyoruz. Yanında olabiliyoruz.

İnsan zihni çok güzel bir sistemde çalışıyor. Zamanla acılar azalıyor ve sadece rahmetle anıyorsun. İlk acı aynı oranda kalsa kimsenin bünyesi dayanmaz sanırım.

hayatın döngüsü bu, bir yandan doğumlar, bir yandan ölümler... Ölüme çare olmasa da insan zamanla her şeyi kabullenip her şeye alışıyor...
ne yapacaksın bugün.

hayatın döngüsü bu, bir yandan doğumlar, bir yandan ölümler... Ölüme çare olmasa da insan zamanla her şeyi kabullenip her şeye alışıyor...
ne yapacaksın bugün.

dışarı çıkıcam iş çıkışı...

havada kapandı hadi bakalım.

İyiyiz şükür biz de canım. İyi olduğunuza sevindim. :)

Selm kızlar arda girio bakıyorım. eşyalara bakıypruz fln fıstık arkafaşın evindr kalıyoruz geceleti mesaj yazmak zor oluyp. Şimdidedrn evimi çok özledim. Umatım severim buryaı

herkese tünaydın.

Tünaydınnnnnnnn canım. Var mı bir planın.
Evdeyim bende. Annemleri memlekete gönderdim. Tekim artık. Bi kahve yapıp kendime geleyim.

İnternetin kotasını yükseltsem mi. Yetmiyor. Boş zamanlarımda film izlerim.

Esmer geçenlerde yazmıştı bişeyler. Bu seferde ben mi yazsam. Şimdi cevap vermezse moralim bozulur diye korkuyorum bir yandan da. Aman cevap vermezse kendi ayıbı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…