- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.441
Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Herkesin hayatı nasıl gidiyor?
şu sıralar taziyeye gidiyorsun sen...Allah sabır versin kalanlara...
Çok şükür halimize iyiyiz Angel. Sen nasılsın? Bebiş nasıl...
Evet aynen Aslıcım. Sürekli birileri ölüm haberi veriyor. Üzücü bazen yaşadığımız sıkıntı nedir ki diyorum.
Amin canım. Hayatın kaidesi ne yapabiliriz. Sabır dileyebiliyoruz. Yanında olabiliyoruz.
İnsan zihni çok güzel bir sistemde çalışıyor. Zamanla acılar azalıyor ve sadece rahmetle anıyorsun. İlk acı aynı oranda kalsa kimsenin bünyesi dayanmaz sanırım.
Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Herkesin hayatı nasıl gidiyor?
sadece bekar bayanlar mi burda
Aslı napiyosn. Alışveriş festivali varmış. Ahh ben orda olmalıydım.turkooo, yeter alttan baktığın,ses ver artıkkkkkk
Aslı napiyosn. Alışveriş festivali varmış. Ahh ben orda olmalıydım.
Özelden mesaj attım gördün mü
hayatın döngüsü bu, bir yandan doğumlar, bir yandan ölümler... Ölüme çare olmasa da insan zamanla her şeyi kabullenip her şeye alışıyor...
ne yapacaksın bugün.
İstanbuldayım canım. Kaçırdım festivali..ucuz oluyor mu ki kiyafetler.sen geçtin mi istanbula. bakacağım.
İstanbuldayım canım. Kaçırdım festivali..ucuz oluyor mu ki kiyafetler.
İyiyiz şükür biz de canım. İyi olduğunuza sevindim. :)Çok şükür halimize iyiyiz Angel. Sen nasılsın? Bebiş nasıl...
Evet aynen Aslıcım. Sürekli birileri ölüm haberi veriyor. Üzücü bazen yaşadığımız sıkıntı nedir ki diyorum.
Amin canım. Hayatın kaidesi ne yapabiliriz. Sabır dileyebiliyoruz. Yanında olabiliyoruz.
İnsan zihni çok güzel bir sistemde çalışıyor. Zamanla acılar azalıyor ve sadece rahmetle anıyorsun. İlk acı aynı oranda kalsa kimsenin bünyesi dayanmaz sanırım.
İyi canım ben de şükür.iyiyiz,sen nasılsın
Çok yorgunum düzensiz bi hayat uykusuz gü lr . Kızlar her ley çok güzeş olacak
herkese tünaydın.
Çok yorgunum düzensiz bi hayat uykusuz gü lr . Kızlar her ley çok güzeş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?