30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba 30 luk çıtır lar,bende asla evlenmem derken geçen hafta evlilik ten son anda kurtuldum,birine ikna oldum,boşanmış iki çocuğu olan,ben hiç evlenmeyi, yıllardır tanıyorum, aramızda yuzuk taktik, ve gel git leri olduğu için zaten evlenmeye meraklı değilim iade ettim herseyi,cok seviyorum, ama sanırım bekarligi ve yaşadığım şehir i ve rahatlığı daha çok seviyorum,

arkadaşla görüştüm canım, dışarıdaydım, yeni geldim. sen o evde misin şimdi, benim internet sınırsız, ben de film ile dolduruyorum artık işte.
naber nasılsın diye yaz gitsin mesaj, ne olacak ki.

arkadaşla görüştüm canım, dışarıdaydım, yeni geldim. sen o evde misin şimdi, benim internet sınırsız, ben de film ile dolduruyorum artık işte.
Oo ne güzel geziyorsun. Evet evdeyim şimdi. Film izliycem kotaýı aşarım diye izleyemiyorum. 15 gb mi kotayı yukseltsem mi ki. Sınırsız olunca süperonline ttnet falan lazım. Yanımda vınla tasıyamayacagim öyle olursa.

cd falan alıp da izleyebilirsin kota sorunun varsa. kotaları araştır bir de, kaç film izlenebilir şu kadar kotaya diye.

Herkese merhaba...
herkese selam. bir cumayı daha bitirdik.
turkuazzzzz,limonnnnnn
Aslı, profil fotoğrafın içimi kararttı. Kasvetli gibi... Kusura bakma.

sohbetinze bende katlblrmym
Tabii ki!

Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Herkesin hayatı nasıl gidiyor?
Melekcan, bebek nasıl?

Selm kızlar arda girio bakıyorım. eşyalara bakıypruz fln fıstık arkafaşın evindr kalıyoruz geceleti mesaj yazmak zor oluyp. Şimdidedrn evimi çok özledim. Umatım severim buryaı
Limon, seminer başladı mı?

cd falan alıp da izleyebilirsin kota sorunun varsa. kotaları araştır bir de, kaç film izlenebilir şu kadar kotaya diye.
Tamam canım. Bi araştırayım öyle alırım.

Aslı bana çabuk dön. Durum acil

Selamlar kızlar artık elektirğim var doğalgazım ne zaman gelir bilinmez :-( okula gittim iyi gibi ortam. Sabahçı olacağım bakalım maraton başlıyor
yavrum hoşgeldin İstanbul a
alışırsın yavrum merak etme alışınca başka yere gitmek istemezsin İstanbul güzel şehir
doğalgaz 1 gün bile sürmez kız
mesaj gelir telefonuna siz evde olcağınız gelcek kombinin yerine bakıp gazı açacak bişi yok.
başvuru yaptınız dimi?

zaten neyseki hava sıcak gazsızda olur bir süre.
kettle ile su kaynat duş al
yapmışlığım vardır yani
hoşgeldin hoşgeldin benim şehrime

ben ne zaman size avatar beğendireceğim dikkate alacağım bunu
Haklısın. şeker kız candy'den sonrasını beğenemedim ben değil mi?
Ama ne yapayım? şeker kız candy profili senin alametifarikan gibiydi.

Selamlar kızlar artık elektirğim var doğalgazım ne zaman gelir bilinmez :-( okula gittim iyi gibi ortam. Sabahçı olacağım bakalım maraton başlıyor
Limoncuğum, ortamın iyi olmasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…