- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.461
Tünaydınnnnnnnn canım. Var mı bir planın.
Evdeyim bende. Annemleri memlekete gönderdim. Tekim artık. Bi kahve yapıp kendime geleyim.
İnternetin kotasını yükseltsem mi. Yetmiyor. Boş zamanlarımda film izlerim.
Esmer geçenlerde yazmıştı bişeyler. Bu seferde ben mi yazsam. Şimdi cevap vermezse moralim bozulur diye korkuyorum bir yandan da. Aman cevap vermezse kendi ayıbı.
Oo ne güzel geziyorsun. Evet evdeyim şimdi. Film izliycem kotaýı aşarım diye izleyemiyorum. 15 gb mi kotayı yukseltsem mi ki. Sınırsız olunca süperonline ttnet falan lazım. Yanımda vınla tasıyamayacagim öyle olursa.arkadaşla görüştüm canım, dışarıdaydım, yeni geldim. sen o evde misin şimdi, benim internet sınırsız, ben de film ile dolduruyorum artık işte.
naber nasılsın diye yaz gitsin mesaj, ne olacak ki.
Oo ne güzel geziyorsun. Evet evdeyim şimdi. Film izliycem kotaýı aşarım diye izleyemiyorum. 15 gb mi kotayı yukseltsem mi ki. Sınırsız olunca süperonline ttnet falan lazım. Yanımda vınla tasıyamayacagim öyle olursa.
Aslı, profil fotoğrafın içimi kararttı. Kasvetli gibi...herkese selam. bir cumayı daha bitirdik.
turkuazzzzz,limonnnnnn
Tabii ki!sohbetinze bende katlblrmym
Melekcan, bebek nasıl?Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Herkesin hayatı nasıl gidiyor?
Limon, seminer başladı mı?Selm kızlar arda girio bakıyorım. eşyalara bakıypruz fln fıstık arkafaşın evindr kalıyoruz geceleti mesaj yazmak zor oluyp. Şimdidedrn evimi çok özledim. Umatım severim buryaı
İyidir inşallah canım. En son gördüğümde iyiydi maşallah. :) sen nasılsın canım?Herkese merhaba...
Aslı, profil fotoğrafın içimi kararttı. Kasvetli gibi...Kusura bakma.
Tabii ki!
Melekcan, bebek nasıl?
Limon, seminer başladı mı?
Sağ ol canım, aynı devam ...İyidir inşallah canım. En son gördüğümde iyiydi maşallah. :) sen nasılsın canım?
Tamam canım. Bi araştırayım öyle alırım.cd falan alıp da izleyebilirsin kota sorunun varsa. kotaları araştır bir de, kaç film izlenebilir şu kadar kotaya diye.
arkadaşla görüştüm canım, dışarıdaydım, yeni geldim. sen o evde misin şimdi, benim internet sınırsız, ben de film ile dolduruyorum artık işte.
naber nasılsın diye yaz gitsin mesaj, ne olacak ki.
Herkese merhaba...
Aslı, profil fotoğrafın içimi kararttı. Kasvetli gibi...Kusura bakma.
Tabii ki!
Melekcan, bebek nasıl?
Limon, seminer başladı mı?
Tamam canım. Bi araştırayım öyle alırım.
Aslı bana çabuk dön. Durum acil
yavrum hoşgeldin İstanbul aSelamlar kızlar artık elektirğim vardoğalgazım ne zaman gelir bilinmez :-( okula gittim iyi gibi ortam. Sabahçı olacağım bakalım maraton başlıyor
Haklısın.ben ne zaman size avatar beğendireceğimdikkate alacağım bunu
Limoncuğum, ortamın iyi olmasına sevindim.Selamlar kızlar artık elektirğim vardoğalgazım ne zaman gelir bilinmez :-( okula gittim iyi gibi ortam. Sabahçı olacağım bakalım maraton başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?