- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.721
limit yok ama niyeti olan erkek görüşmek iin mesaj yazmak için bahane arar bencebir limiti yok bunun, ama bence erkegin bu konuda acik olmasi cok onemli. Karsi cinsten beklentilerini ve neyi yasanak istedigini belirtmeli ki, karsi tarafta ona gore davransin..
Bunu duyduguma cok sevindim limon, insallah zamanla daha guzel olurdevam ediyo canım ben baya alıştım ve seviyorum :)
ulasimi kolay bir yerde ve sana yakin limon, davetiyem basilsin sana gonderirim.ben gelmeyi çok istiyorum canım. ulaşım işinde sıkıntı olmazsa :)
bence de evet, redd in durumu bilmiyorum ama fazla ustune dusmemek en iyisi..limit yok ama niyeti olan erkek görüşmek iin mesaj yazmak için bahane arar bence
hımm. neyi önerdiler.altyapım yok bakalım. arkadaş önerdi bi bakınayım . nası gidiyo buluşmadınız dimi
remzihoca diye birinin online derslerini önerdiler bakaım . peki canım özelden bekliyorumhımm. neyi önerdiler.
eh işte fena değil. okul ortamı iyi gibi. yok daha buluşmadık. haftaya diye konuştuk. bilmiyorum olur mu olmaz mı. devamını özelden yazayım.
bana da öyle geliyor. ısrar eder arar sorar ne bileyim.limit yok ama niyeti olan erkek görüşmek iin mesaj yazmak için bahane arar bence
kandil bayram cumayı bekleyen erkek kankalarım vardı bahane olsun da mesaj agtayım diye. ne iş yapıyosa onla ilgili soru hazırlayıp sorduğumuzu bilirim :)bana da öyle geliyor. ısrar eder arar sorar ne bileyim.
3872. sayfada ben de bu soruyu sormuştum.aslıııı nerdesin şeker. aslıyı gören duyan var mı :)
aynen öle yormuyoruz birbiimizi ve ince biri. okula pzt çiçek göndermiş şok oldum ya bünye alışık değil ya:)erkek ıstedıkten sonra cok konu var dıyalog başlatabılecegı ve bulabılırde bız kızlarda aynı sekılde .ben ılıskıde erkek veya bayanın konu başlatması veya dıyalog kurmasında sakınca görmeyenlerdenım sadece karsındekının ne ıstedıgını ve gerçekten ne olmasını ıstedıgını anlayabılmek mesele.
lımon bılmıyorum kankalarım cok ısrar ettı benım unı grubu dışındakıler zamanla olur,cok yakısıklı -cok ıyı bırısı-onunda cok can kırıkları var dene dıye başladım ,cocuk elınden gelenı yapıyor yok sayamam ama aması işte bılmıyorum.
ınsallah cnm ablam ısı ıcın bakalım merakla beklemedeyız.
okulu dondurdum tezlıye geçmek ıstıyorum ales almam lazım ,alesten geçemedim.bakalım alese hazırlanıcam sımdı.
lımon sevmeye başlamana sevındım.cunku senı yormayacak bır tıp olarak duruyor.
Limon, online kurs dil kursu mu? Özelden yazar mısın¿aynen öle yormuyoruz birbiimizi ve ince biri. okula pzt çiçek göndermiş şok oldum ya bünye alışık değil ya:)
chal bende çok aktifimdir ama sallamayan bi erkek varsa uğraşmam yoksa çok konu başlatmışımdır ikli ilişkilerde kasmam ama adamın istediğini bildiğim için koşarımda bi erkeğin peşinden gocunmam.
chal aklında fatih olmasa olurdu belki ama sen fatihi aamadan denedin ondan dolayı olmadı. bitirdin m, şimdi.
bende dile ve alese hazırlanacağım bakalım. alesim yeterli gelebilir ama dil işte ahh . bu sene gaza geldim ders çalışacağım online güzel bi kurs buldum bakalım elimden geleni yapacağım.
her şey güzedl olacak kuzum
Hadi bakalım. Buna çok sevindim. Hakkınızda en güzel haberleri bekliyorum.devam ediyo canım ben baya alıştım ve seviyorum :)
:) Petunya işde orda haklısın. Ama bazısı ne istediğini bilmediği için yaşayalım yaşadıktan sonra rüzgar nereye götürürse mantığında.bir limiti yok bunun, ama bence erkegin bu konuda acik olmasi cok onemli. Karsi cinsten beklentilerini ve neyi yasanak istedigini belirtmeli ki, karsi tarafta ona gore davransin..
Red. bence bu oğlan seni üzecek bence hiç görüşme. Seninle gerçek anlamda görüşmek isteyen görüşüyor yok sana verdiği sözü tutmuyorsa o adamdan sana hayır yok.hımm. neyi önerdiler.
eh işte fena değil. okul ortamı iyi gibi. yok daha buluşmadık. haftaya diye konuştuk. bilmiyorum olur mu olmaz mı. devamını özelden yazayım.
erkek ıstedıkten sonra cok konu var dıyalog başlatabılecegı ve bulabılırde bız kızlarda aynı sekılde .ben ılıskıde erkek veya bayanın konu başlatması veya dıyalog kurmasında sakınca görmeyenlerdenım sadece karsındekının ne ıstedıgını ve gerçekten ne olmasını ıstedıgını anlayabılmek mesele.
lımon bılmıyorum kankalarım cok ısrar ettı benım unı grubu dışındakıler zamanla olur,cok yakısıklı -cok ıyı bırısı-onunda cok can kırıkları var dene dıye başladım ,cocuk elınden gelenı yapıyor yok sayamam ama aması işte bılmıyorum.
ınsallah cnm ablam ısı ıcın bakalım merakla beklemedeyız.
okulu dondurdum tezlıye geçmek ıstıyorum ales almam lazım ,alesten geçemedim.bakalım alese hazırlanıcam sımdı.
lımon sevmeye başlamana sevındım.cunku senı yormayacak bır tıp olarak duruyor.
aynen öle yormuyoruz birbiimizi ve ince biri. okula pzt çiçek göndermiş şok oldum ya bünye alışık değil ya:)
chal bende çok aktifimdir ama sallamayan bi erkek varsa uğraşmam yoksa çok konu başlatmışımdır ikli ilişkilerde kasmam ama adamın istediğini bildiğim için koşarımda bi erkeğin peşinden gocunmam.
chal aklında fatih olmasa olurdu belki ama sen fatihi aamadan denedin ondan dolayı olmadı. bitirdin m, şimdi.
bende dile ve alese hazırlanacağım bakalım. alesim yeterli gelebilir ama dil işte ahh . bu sene gaza geldim ders çalışacağım online güzel bi kurs buldum bakalım elimden geleni yapacağım.
her şey güzedl olacak kuzum
Günaydın prenses.Günaydın herkese. 3872. sayfada ben de bu soruyu sormuştum.
Hadi bakalım. Buna çok sevindim. Hakkınızda en güzel haberleri bekliyorum.
:) Petunya işde orda haklısın. Ama bazısı ne istediğini bilmediği için yaşayalım yaşadıktan sonra rüzgar nereye götürürse mantığında.
Bazılarıda hiç başlamayalım zaten olmaz ama sohbete ve arkadaşlığa devam edelim modunda da çıkabiliyor.
Red. bence bu oğlan seni üzecek bence hiç görüşme. Seninle gerçek anlamda görüşmek isteyen görüşüyor yok sana verdiği sözü tutmuyorsa o adamdan sana hayır yok.
Ben direk irtibatı keserdim o oğlanla. Bana buluşalım diye söz alacak sonra arayıp sormayacak valla anında sorusuz sualsiz biter o şahıs.
O zaman açıkça konuş üzmeyim derken daha çok yaralarsın. Zaman verseydin kendine o oğlanı da üzmeseydin.
Çok zarif biriymiş limon. Bende içimden geldiği gibi davranırım. Ama sürekli konu başlatan olmam beklerim inat ederim bazen. Çünkü sürekli ben konuşursam o zaman alışkanlık yapar herşeyi benden bekler. O yüzden sırayla herşey .
petu sıkılmayı özlemişsindir sen :) yoğunluktan. umarım hepimiz için her şey güzel olur.
Herkese günaydın mutlu sabahlaryine kendimden alıntı yaptım sanırım
sorun değil mavili, bende yeni yeni alışıyorum sayfaya, alıntıları zor yapıyorum , mutlu sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?