30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

petu sıkılmayı özlemişsindir sen :) yoğunluktan. umarım hepimiz için her şey güzel olur.

hımm. neyi önerdiler.
eh işte fena değil. okul ortamı iyi gibi. yok daha buluşmadık. haftaya diye konuştuk. bilmiyorum olur mu olmaz mı. devamını özelden yazayım.
remzihoca diye birinin online derslerini önerdiler bakaım . peki canım özelden bekliyorum

erkek ıstedıkten sonra cok konu var dıyalog başlatabılecegı ve bulabılırde bız kızlarda aynı sekılde .ben ılıskıde erkek veya bayanın konu başlatması veya dıyalog kurmasında sakınca görmeyenlerdenım sadece karsındekının ne ıstedıgını ve gerçekten ne olmasını ıstedıgını anlayabılmek mesele.

lımon bılmıyorum kankalarım cok ısrar ettı benım unı grubu dışındakıler zamanla olur,cok yakısıklı -cok ıyı bırısı-onunda cok can kırıkları var dene dıye başladım ,cocuk elınden gelenı yapıyor yok sayamam ama aması işte bılmıyorum.

ınsallah cnm ablam ısı ıcın bakalım merakla beklemedeyız.

okulu dondurdum tezlıye geçmek ıstıyorum ales almam lazım ,alesten geçemedim.bakalım alese hazırlanıcam sımdı.

lımon sevmeye başlamana sevındım.cunku senı yormayacak bır tıp olarak duruyor.

aynen öle yormuyoruz birbiimizi ve ince biri. okula pzt çiçek göndermiş şok oldum ya bünye alışık değil ya:)
chal bende çok aktifimdir ama sallamayan bi erkek varsa uğraşmam yoksa çok konu başlatmışımdır ikli ilişkilerde kasmam ama adamın istediğini bildiğim için koşarımda bi erkeğin peşinden gocunmam.
chal aklında fatih olmasa olurdu belki ama sen fatihi aamadan denedin ondan dolayı olmadı. bitirdin m, şimdi.

bende dile ve alese hazırlanacağım bakalım. alesim yeterli gelebilir ama dil işte ahh . bu sene gaza geldim ders çalışacağım online güzel bi kurs buldum bakalım elimden geleni yapacağım.
her şey güzedl olacak kuzum

Limon, online kurs dil kursu mu? Özelden yazar mısın¿

Herkese günaydın... Limon, petunya, red, turko, aslı, prenses, chal, ceren, Angel...

devam ediyo canım ben baya alıştım ve seviyorum :)
Hadi bakalım. Buna çok sevindim. Hakkınızda en güzel haberleri bekliyorum.

bir limiti yok bunun, ama bence erkegin bu konuda acik olmasi cok onemli. Karsi cinsten beklentilerini ve neyi yasanak istedigini belirtmeli ki, karsi tarafta ona gore davransin..
:) Petunya işde orda haklısın. Ama bazısı ne istediğini bilmediği için yaşayalım yaşadıktan sonra rüzgar nereye götürürse mantığında.

Bazılarıda hiç başlamayalım zaten olmaz ama sohbete ve arkadaşlığa devam edelim modunda da çıkabiliyor .
hımm. neyi önerdiler.
eh işte fena değil. okul ortamı iyi gibi. yok daha buluşmadık. haftaya diye konuştuk. bilmiyorum olur mu olmaz mı. devamını özelden yazayım.
Red. bence bu oğlan seni üzecek bence hiç görüşme. Seninle gerçek anlamda görüşmek isteyen görüşüyor yok sana verdiği sözü tutmuyorsa o adamdan sana hayır yok.
Ben direk irtibatı keserdim o oğlanla. Bana buluşalım diye söz alacak sonra arayıp sormayacak valla anında sorusuz sualsiz biter o şahıs.

O zaman açıkça konuş üzmeyim derken daha çok yaralarsın. Zaman verseydin kendine o oğlanı da üzmeseydin.

Çok zarif biriymiş limon. Bende içimden geldiği gibi davranırım. Ama sürekli konu başlatan olmam beklerim inat ederim bazen. Çünkü sürekli ben konuşursam o zaman alışkanlık yapar herşeyi benden bekler. O yüzden sırayla herşey .

Herkese günaydın mutlu sabahlar yine kendimden alıntı yaptım sanırım

petu sıkılmayı özlemişsindir sen :) yoğunluktan. umarım hepimiz için her şey güzel olur.

inşallah limon, hepimiz için güzel şeyler olsun. önceden ne kadar boş zamanım varmış meğer. kıymetini bilememişim.
ama insan isterse herşeye vakit buluyormuş, bu koşturmaca içinde iş hayatında var, kişisel bakımın tatil filan yok ki salamıyorsun da kendini

ama dün bir arkadaşımı gördüm, 1 yaşında bebeği var ve çalışıyor, ben biraz serzenişte bulundum. güldü bunlar iyi günlerin dedi, demek ki daha yoğun günler bekliyor beni

iyi sabahlar kızlar, günaydın.

Limon bana da atarmısın bi ara foto ?.. w.sApp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…