- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.741
Bu erkeklerden bişey beklemiyorum. Kızlar bence de bunlardan bişey çıkmaz. Zaten artık umudum kalmadı. Bazen umut ediyorum sonra geçiyor. En iyisi kendi yoluma bakmam. Yeni kurslar hobiler edinmem lazım. Daha sosyal olmalıyım . O zaman zaten isteyen insan kendiliğinden gelir. Bu kadar uğraştırmaz. Benle ilgilenen birini istiyorum hayatımda. Beni destekleyebilecek birini istiyorum. Yoksa hiç olmasın üzüldügümle kalıyorum.
Bu erkeklerden bişey beklemiyorum. Kızlar bence de bunlardan bişey çıkmaz. Zaten artık umudum kalmadı. Bazen umut ediyorum sonra geçiyor. En iyisi kendi yoluma bakmam. Yeni kurslar hobiler edinmem lazım. Daha sosyal olmalıyım . O zaman zaten isteyen insan kendiliğinden gelir. Bu kadar uğraştırmaz. Benle ilgilenen birini istiyorum hayatımda. Beni destekleyebilecek birini istiyorum. Yoksa hiç olmasın üzüldügümle kalıyorum.
Kızlar bu resimci 5 sene evlenmem ben dedi. Yaa ne deyim. Benimle evlenme hayalî kurarsan uzak dur dedi. Sanki bende adamı dağa kacircam . Nikah basıcam sanki hemen. Eyy allahım ne deyim. Bundan da bişey olmaz. Hiç diyecek bişey bulamıyorum.
İnsanlar birbirini anlamadan görüşmeden hemen peşin hüküm veriyorlar. Zaten genelde 5 sene içinde evlenmem diyen hemen evleniyor. Hiç mi çıkmaz aklı başında biri. Anlamıyorum insanları. Tanımadan kestirip atmak niye. Hem değer göreceğim birini istiyorum diyor. Buluncada kaçacak yer arıyorlar. Ben 4 sene evlenmem. Ona göre devam edelim. Sen beni buldun öp başına koyda öyle konuş. Daha sevgili bile olamadan peşin hüküm...
Yaa o kadar doluyum ki anlatamam. Kimseye baglanmayacaksn. Hep ön planda kendin olacaksın. Kendin için yaşacaksn. Bu hep böyle olacak yoksa kimse kıymet vermiyor bize.
Ortalık kadın avcısı ya da zengin koca avcısı dolu. Doldum yine saçma sapan şeylere.
Bi de diyor ki biz izmire gittik kız arkadaşımla takıldık. Abi de bunu söylüyor. Ne b...k yersen ye. Tövbe tövbe
İnsanlar birbirini anlamadan görüşmeden hemen peşin hüküm veriyorlar. Zaten genelde 5 sene içinde evlenmem diyen hemen evleniyor. Hiç mi çıkmaz aklı başında biri. Anlamıyorum insanları. Tanımadan kestirip atmak niye. Hem değer göreceğim birini istiyorum diyor. Buluncada kaçacak yer arıyorlar. Ben 4 sene evlenmem. Ona göre devam edelim. Sen beni buldun öp başına koyda öyle konuş. Daha sevgili bile olamadan peşin hüküm...
Sonradan fark ettim yazdığını. Tekrar okuyunca. Laf arasında kaynamış.Gerçekten sende sanslısın hem seni hem onu idare edebilirdi. Hiç işe yaramazsın deseydinbirde gelip bana çıkma teklif edebilme cüretindesin seninle gezen kıza acıyorum derdim. ben ççok kızarsam acayip sivri konuşurum söyleyemezsemde yazar lafımı çarparım
Eski mevzuyu anlattım. Öbürünü yerin dibine geçirdim. Acımam dedim. Başta ego tavan sonra yerle bir oldu dedim. Ben öyle şeyler yapmam dedi.Gerçekten sende sanslısın hem seni hem onu idare edebilirdi. Hiç işe yaramazsın deseydinbirde gelip bana çıkma teklif edebilme cüretindesin seninle gezen kıza acıyorum derdim. ben ççok kızarsam acayip sivri konuşurum söyleyemezsemde yazar lafımı çarparım
attım bebek ben üye olacağım bakalımLimon, online kurs dil kursu mu? Özelden yazar mısın¿
Özelden yazayimredim noldu kuzum dolmuşsun baya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?