- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.761
Sağ ol canım.attım bebek ben üye olacağım bakalım
Hayırlı cumalar canım. Ne güzel yavaş yavaş her şey bitiyor.günaydın kızlar, hayırlı cumalar, nasılsınız?
davetiyemizi, foto çekimi ve kuaförümü de ayarladım, foto stüdyo bahçe çekimi olucak. bakalım hayırlısı artık inşallah.
İnsanlar birbirini anlamadan görüşmeden hemen peşin hüküm veriyorlar. Zaten genelde 5 sene içinde evlenmem diyen hemen evleniyor. Hiç mi çıkmaz aklı başında biri. Anlamıyorum insanları. Tanımadan kestirip atmak niye. Hem değer göreceğim birini istiyorum diyor. Buluncada kaçacak yer arıyorlar. Ben 4 sene evlenmem. Ona göre devam edelim. Sen beni buldun öp başına koyda öyle konuş. Daha sevgili bile olamadan peşin hüküm...
Bunu ben de hep fark ediyorum.aynen öyle sen yıllarca çıkarsın adam ayrıldıktan 1 ay sonra başkasıyla nişanlanır. bende anlamam hiç o kızlarmı çok yetenekli bizmi çok beceriksiz insanlarız
Sağ ol canım.
Hayırlı cumalar canım. Ne güzel yavaş yavaş her şey bitiyor.
Bugün itibariyle de tam bir ay kaldı.
Canım yarın nete giremem herhalde. Şimdiden kutlarım doğum gününü. Her şey gönlünce olsun inşallah.evet prenses, bugün güzel bir tarih. ve yarın da benim doğum günüm. hayırlısı ile bitirelim şu süreci. zaman yaklaşıyor.
Bende anlamıyorum. 5 sene evlenmem derler sonra pat diye evlenirler. Ki ben duydum ve de gördüm böyle şey. Çocukluk arkadaşım ben 30 dan önce evlenmem dedi. 6 ay sonra 26 yaşında evlendi. Evlenen evleniyor.aynen öyle sen yıllarca çıkarsın adam ayrıldıktan 1 ay sonra başkasıyla nişanlanır. bende anlamam hiç o kızlarmı çok yetenekli bizmi çok beceriksiz insanlarız
Aslı nereye gitti ki. Evlendi mi yoksa.şero ve lily gelmiyo artık. aslıda yok
kocaya kaçtı sizin haberiniz yok çinli buldu bi tane :) çine gitti o artık çinde :)Aslı nereye gitti ki. Evlendi mi yoksa.
kocaya kaçtı sizin haberiniz yok çinli buldu bi tane :) çine gitti o artık çinde :)
Canım yarın nete giremem herhalde. Şimdiden kutlarım doğum gününü. Her şey gönlünce olsun inşallah.
Sağ ol canım.
Hayırlı cumalar canım. Ne güzel yavaş yavaş her şey bitiyor.
Bugün itibariyle de tam bir ay kaldı.
aynen öyle sen yıllarca çıkarsın adam ayrıldıktan 1 ay sonra başkasıyla nişanlanır. bende anlamam hiç o kızlarmı çok yetenekli bizmi çok beceriksiz insanlarız
Aslı nereye gitti ki. Evlendi mi yoksa.
kocaya kaçtı sizin haberiniz yok çinli buldu bi tane :) çine gitti o artık çinde :)
şeker kız candy, terry sine kavuştu demek, allah mutlu mesud etsin çok sevindim aslıbenden önce evlendi demek
mavilim petu da şaka yapıyor :)Merhaba prenses. Darısı başımıza :)
O kızlar şansız çünkü o adamlarda iş yok. Vardır menfaatleri
Petunya limon şaka yaptı. Aslı bizim enerjimizi beğenmedi yada tatil yapıyor. Bizi kimse merak etmiyor
Bizim aslı hızlı çıktı. Terrisiz olmaz aslaa diyor.şeker kız candy, terry sine kavuştu demek, allah mutlu mesud etsin çok sevindim aslıbenden önce evlendi demek
mavilim petu da şaka yapıyor :)
Merhaba prenses. Darısı başımıza :)
O kızlar şansız çünkü o adamlarda iş yok. Vardır menfaatleri
Petunya limon şaka yaptı. Aslı bizim enerjimizi beğenmedi yada tatil yapıyor. Bizi kimse merak etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?