30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

attım bebek ben üye olacağım bakalım
Sağ ol canım.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar, nasılsınız?
davetiyemizi, foto çekimi ve kuaförümü de ayarladım, foto stüdyo bahçe çekimi olucak. bakalım hayırlısı artık inşallah.
Hayırlı cumalar canım. Ne güzel yavaş yavaş her şey bitiyor.
Bugün itibariyle de tam bir ay kaldı.

aynen öyle sen yıllarca çıkarsın adam ayrıldıktan 1 ay sonra başkasıyla nişanlanır. bende anlamam hiç o kızlarmı çok yetenekli bizmi çok beceriksiz insanlarız

aynen öyle sen yıllarca çıkarsın adam ayrıldıktan 1 ay sonra başkasıyla nişanlanır. bende anlamam hiç o kızlarmı çok yetenekli bizmi çok beceriksiz insanlarız
Bunu ben de hep fark ediyorum.
Hiç evlenmeyecek adamlar senden ayrılıyor bakıyorsun 1 - 2 ay sonra evlenmiş.

Sağ ol canım.

evet prenses, bugün güzel bir tarih. ve yarın da benim doğum günüm. hayırlısı ile bitirelim şu süreci. zaman yaklaşıyor.

Bende anlamıyorum. 5 sene evlenmem derler sonra pat diye evlenirler. Ki ben duydum ve de gördüm böyle şey. Çocukluk arkadaşım ben 30 dan önce evlenmem dedi. 6 ay sonra 26 yaşında evlendi. Evlenen evleniyor.
Bende anlamıyorum çok beceriksizim her halde. Ya bende sorun var ya da onlarda.

Sağ ol canım.

Merhaba prenses. Darısı başımıza :)

O kızlar şansız çünkü o adamlarda iş yok. Vardır menfaatleri

Aslı nereye gitti ki. Evlendi mi yoksa.

kocaya kaçtı sizin haberiniz yok çinli buldu bi tane :) çine gitti o artık çinde :)

şeker kız candy, terry sine kavuştu demek, allah mutlu mesud etsin çok sevindim aslı benden önce evlendi demek

Petunya limon şaka yaptı. Aslı bizim enerjimizi beğenmedi yada tatil yapıyor. Bizi kimse merak etmiyor

evet, bende latife yaptım mavili, limonun dediği gibi bende siteye hala alışamadım, istediğim gibi alıntı yapamıyorum.
ama siz beni anladınız kızlar, Mavili akşam bacaklarını uzatıp dinlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…