- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.781
Kızlar anadolu yakasında bildiginiz bi dil kursu var mı.
İkisine de pek çok kez yazdım. Gelmiyorlar... Bir şey demediler ama!şero ve lily gelmiyo artık. aslıda yok
evet, bende latife yaptım mavili, limonun dediği gibibende siteye hala alışamadım, istediğim gibi alıntı yapamıyorum.
ama siz beni anladınız kızlar, Mavili akşam bacaklarını uzatıp dinlenirsin
Aynen bende yazdım sordum. çekmeye çalıştım ama olmadı ...sıkıldılar sanırımİkisine de pek çok kez yazdım. Gelmiyorlar... Bir şey demediler ama!
Aslında sohbetleri çok güzeldi.Aynen bende yazdım sordum. çekmeye çalıştım ama olmadı ...sıkıldılar sanırım
Ben herkesi merak ediyorum napıyorsunuz diye.. En uzun soluklu topiğim burası
canım ismek in kurslarına baktın mı hiç. ben bktım saatleri uyan yok bi göz at istersenKızlar anadolu yakasında bildiginiz bi dil kursu var mı.
Oranın dil kursları nasıldır ki. Özelde gideyim diyorum.canım ismek in kurslarına baktın mı hiç. ben bktım saatleri uyan yok bi göz at istersen
benim param olmadığı için üzretsiz kurs arıyorum :) kursa git deneme katılımı yapmak istiyorum de :)Oranın dil kursları nasıldır ki. Özelde gideyim diyorum.
Anladım canım. Sende temel yaparsın iyi olur başlangıç için.benim param olmadığı için üzretsiz kurs arıyorum :) kursa git deneme katılımı yapmak istiyorum de :)
saatleri uymadı canım ama yaAnladım canım. Sende temel yaparsın iyi olur başlangıç için.
Himm internet videolarına bak.saatleri uymadı canım ama ya
düşünme rüya üzerine bişeyden etkilenmişsindir. düşününce olumsuzu çağırabiliyıruz baznKızlar gece kötü bi rüya gördüm. Off şimdi kalktım. Ablam hasta oluyormuş. Cigerlerine kadar hasta bitkin haldeydi. Kötüydü. Hastaneye gidelim dedim tamam hemen dedi. Korkarak uyandım. Aradım ablamı şimdi konuştum. İçim rahat etti.
Bu saatten sonra beni yıpratacak değersiz hissetirecek insanlardan uzak duruyorum.düşünme rüya üzerine bişeyden etkilenmişsindir. düşününce olumsuzu çağırabiliyıruz bazn
en mantıklısı ve emin ol değer verecek çok adam da varBu saatten sonra beni yıpratacak değersiz hissetirecek insanlardan uzak duruyorum.
günaydın kızlar
ben varım kurabiye yaptımm :)Hu huuu kimse yok mu.
Afiyet olsun limon. :)ben varım kurabiye yaptımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?