- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.801
Günaydın. Haftasonu evdeydim. azıcık grip oldum da. neyse istirihatla geçti.
burdayız
günaydın kızlar, mutlu günler.. harika bir hafta geçirmenizi diliyorum. bu sabah durağa indim, nasıl bir kalabalık vardı. okullar açılmış hayırlı olsun. öğretmenlerimiz verimli bir yıl geçirir inş.
bende haftasonu odamı eşyalarımı topladım, tüllerimiz geldi takıldı.
dünde bir düğün vardı ona katıldım. koli yaptım. çeyizim henüz gitmedi öyle ...
Turkuaz, ASLI nerede? Sen bilirsin. İzinde mi?Kimsecikler yokkk nerdesiniz kızlar
Canım tekrar geçmiş olsun.Günaydın. Haftasonu evdeydim. azıcık grip oldum da. neyse istirihatla geçti.
Kimsecikler yokkk nerdesiniz kızlar
Bende suda eriyen vitamin ve pastil aldım. Abicim getirdi gribi sağ olsun yoksa ben kendime dikkat ediyorumgeçmiş olsun mavili, havalar serinledi. bende de var biraz kırgınlık..boğazlarım sızlıyordu ilaç aldım hemen.
ben konuya daha yeni dahil oldum.hayırlısı olsun evleniyosun sanırım
Çok sağ ol Prensesim ...Merhaba kızçeler, herkese iyi haftalar dilerim. Turkuaz, ASLI nerede? Sen bilirsin. İzinde mi?
Canım tekrar geçmiş olsun.
Selam Chal..aaa azcık kalmış cnm..
her şey güzel gibi canım bu sene yoğun bi yıl olabilir ben ilişkimden emin olsam güzel şeylerde olacak :)limonum hayırlı bır sene olur ınsallah okulun,öğrencilerinle.umarım herseyın en guzelı bu sene senı bulur.reddcim senın ıcınde aynı sekılde.
petunyacım düğüne az kaldı galıba ne kadar kaldıkine?
Profil foton şahane
Dua etmekten vazgeçmemeliyiz gene de.
Beğenmez olur muyum? :)
Yavruuuuu sahalara dönmüşsün :)))teşekkür ederim.
Yavruuuuu sahalara dönmüşsün :)))
Çok geçmiş olsun canım inş daha iyisindir şimdi.İki gün gelmedim. Evdeydim bende. Grip geldi bizim eve 2 gün
Sağ olsun fazla rahatsızlık vermedi.
Bende suda eriyen vitamin ve pastil aldım. Abicim getirdi gribi sağ olsun yoksa ben kendime dikkat ediyorum
Evet hoş geldin Hesna.
Çok sağ ol Prensesim ...
Selam Chal..
Selam limon...
Selam prenses..
Selam Turko...
Selam Petunya...
Burada yağmur sel oldu. Sabah çok güzeldi ve ikindin hava bozdu herkes su sırıl sıklam ıslandı
Hoşgeldin panpa :))ben zaten hep buradaydım ki
nasılsın.
Aslı aslı aslı dediniz getirdim tutup kolundan aslıyı :)))Merhaba kızçeler, herkese iyi haftalar dilerim. Turkuaz, ASLI nerede? Sen bilirsin. İzinde mi?
Canım tekrar geçmiş olsun.
Hoşgeldin panpa :))
Valla ben mi ne iyi ne kötü.
Allah beterinden korusun.
Sen iyisin ama ben öle bir elektrik aldım ordan buraya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?