30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyiyim çok şükür, sana pozitif enerji yolluyorum öyleyse acıktım, yesem mi, ne yesem diye düşünüyorum.

Gecede aç yatıpmaz
Varsa bir muz ye, yada küçük bir tost patlatıver ayranla :)))
Kızım bak bir dqha öle haber vermeden gitme
Herkes bana soruyor
Diyemiyorumki ağzına terliği yemekden kaçtı buralarda :))

Gecede aç yatıpmaz
Varsa bir muz ye, yada küçük bir tost patlatıver ayranla :)))
Kızım bak bir dqha öle haber vermeden gitme
Herkes bana soruyor
Diyemiyorumki ağzına terliği yemekden kaçtı buralarda :))

ama ben sana haber vermiştim
tostu öğlen yemiştim, muz da yok, biraz daha düşüneyim ben en iyisi

limon annem cuma anjıyo oldu.ablamında durumu bu hafta bellı olacak ben akşamları bu blogspot olayına cok dadandım:)

telden baglannca yazılmıyor.
aslı hosgeldin.

turkuaz sag ol canım iyıym cok sükür.

limon yeni dönemin hayırlı olsun.

red. senin de hayırlı olsun

limon sen niye emın degılsın ılıskınden?
ben kendimden emin değilim canım. korkuyorum gelecekten bu ilişkiden kaynaklı değil ama ben eski ilişkimde de olay iddiye doğru gideceği zaman çok pis geri adım atıyordum. kurbanda memleketine gidince ailesiyle konuşmayı düşünüyo ama ben ne kadar eminim ve gerçekten o mu bilmiyorum

Günaydın kızlarrr :))
Yavrum yaşadığın şey çok normal bir duygu.
Zaten insan iç güdüsel tedirgin oluyor ne olur ne yaparım nasıl olur vs diye.
Bence akışına bırqkmaya çalış sadece.
Zaten aileler onay verip anlaşırsa doğru kişide o demektir.
Aile de en az kişinin kendisi kadar önemli.
Hayırlısı kimse neyse o olsun inş hakkında.

Sıkıntı birwz da o ailem istemese bile bana bişi demez karşısına çıkardıusam doğrudur diyr düşünüt bu da yoruyo. Bakalım canım zaman ne gösterecek

günaydın kızlar nasılsınız, ben iyiyim .

chall, çok geçmiş olsun annen ve ablan için inş. güzel haberler alırız.
turkuaz selam canım
aslı, hoşgeldin. bir rivayete göre çinli biriyle evlendiğin ve oraya yerleştiğini duydum. acil basın açıklaması bekliyoruz

Sıkıntı birwz da o ailem istemese bile bana bişi demez karşısına çıkardıusam doğrudur diyr düşünüt bu da yoruyo. Bakalım canım zaman ne gösterecek

limon, aile önemli canım..
çünkü onlarla birlikte oluyosun anlaşman ve sevmen lazım. biraz saygı, denklik olmalı aileler arasında.

bence ailesini de tanımaya başlayabilirsin. sonuçta yetişkinsiniz ve bu düşüncelerini değiştirecektir. Daha kolay karar vermeni sağlar.

geçmişe bakma önüne bak

canım ailesi benim aileme göre daha geleneksel onu fark ettim ama dengesizlik yok gibi.. şu anda tanıma şansım yok maalesef ben istanbul o doğuda onun ailesi egede benim ailem değişiyor herkes başka yerlerde. hayırlısı canım hayırlısı

çok tutucu olup size karışmayacaklarsa sorun çıkacağını sanmıyorum en azından dediğin konuda.

güldürdün beni, nereden aklına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…