- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.821
iyiyim çok şükür, sana pozitif enerji yolluyorum öyleyseacıktım, yesem mi, ne yesem diye düşünüyorum.
Gecede aç yatıpmaz
Varsa bir muz ye, yada küçük bir tost patlatıver ayranla :)))
Kızım bak bir dqha öle haber vermeden gitme
Herkes bana soruyor
Diyemiyorumki ağzına terliği yemekden kaçtı buralarda :))
swarmdan fark ediyorum :) geçmiş llsun iyi dimi şimdi. inşallah ablada güzel sonuçlar alır. blogu baya sardı senilimon annem cuma anjıyo oldu.ablamında durumu bu hafta bellı olacak ben akşamları bu blogspot olayına cok dadandım:)
ben kendimden emin değilim canım. korkuyorum gelecekten bu ilişkiden kaynaklı değil ama ben eski ilişkimde de olay iddiye doğru gideceği zaman çok pis geri adım atıyordum. kurbanda memleketine gidince ailesiyle konuşmayı düşünüyo ama ben ne kadar eminim ve gerçekten o mu bilmiyorumlimon sen niye emın degılsın ılıskınden?
Günaydın kızlarrr :))ben kendimden emin değilim canım. korkuyorum gelecekten bu ilişkiden kaynaklı değil ama ben eski ilişkimde de olay iddiye doğru gideceği zaman çok pis geri adım atıyordum. kurbanda memleketine gidince ailesiyle konuşmayı düşünüyo ama ben ne kadar eminim ve gerçekten o mu bilmiyorum
telden baglannca yazılmıyor.
aslı hosgeldin.
turkuaz sag ol canım iyıym cok sükür.
limon yeni dönemin hayırlı olsun.
red. senin de hayırlı olsun
Sıkıntı birwz da o ailem istemese bile bana bişi demez karşısına çıkardıusam doğrudur diyr düşünüt bu da yoruyo. Bakalım canım zaman ne gösterecekGünaydın kızlarrr :))
Yavrum yaşadığın şey çok normal bir duygu.
Zaten insan iç güdüsel tedirgin oluyor ne olur ne yaparım nasıl olur vs diye.
Bence akışına bırqkmaya çalış sadece.
Zaten aileler onay verip anlaşırsa doğru kişide o demektir.
Aile de en az kişinin kendisi kadar önemli.
Hayırlısı kimse neyse o olsun inş hakkında.
Sıkıntı birwz da o ailem istemese bile bana bişi demez karşısına çıkardıusam doğrudur diyr düşünüt bu da yoruyo. Bakalım canım zaman ne gösterecek
telden baglannca yazılmıyor.
aslı hosgeldin.
turkuaz sag ol canım iyıym cok sükür.
limon yeni dönemin hayırlı olsun.
red. senin de hayırlı olsun
Sağ ol.Aslı aslı aslı dediniz getirdim tutup kolundan aslıyı :)))
canım ailesi benim aileme göre daha geleneksel onu fark ettim ama dengesizlik yok gibi.. şu anda tanıma şansım yok maalesef ben istanbul o doğuda onun ailesi egede benim ailem değişiyor herkes başka yerlerde. hayırlısı canım hayırlısılimon, aile önemli canım..
çünkü onlarla birlikte oluyosun anlaşman ve sevmen lazım. biraz saygı, denklik olmalı aileler arasında.
bence ailesini de tanımaya başlayabilirsin. sonuçta yetişkinsiniz ve bu düşüncelerini değiştirecektir. Daha kolay karar vermeni sağlar.
geçmişe bakma önüne bak
canım ailesi benim aileme göre daha geleneksel onu fark ettim ama dengesizlik yok gibi.. şu anda tanıma şansım yok maalesef ben istanbul o doğuda onun ailesi egede benim ailem değişiyor herkes başka yerlerde. hayırlısı canım hayırlısı
günaydın kızlarnasılsınız, ben iyiyim .
chall, çok geçmiş olsun annen ve ablan için inş. güzel haberler alırız.
turkuaz selam canım
aslı, hoşgeldin. bir rivayete göre çinli biriyle evlendiğin ve oraya yerleştiğini duydum. acil basın açıklaması bekliyoruz
zannetmiyorum canım ama tek çocuk ve galiba onun memleketinde yaşayacağız ya bu durumları düşünmek bile geriyoçok tutucu olup size karışmayacaklarsa sorun çıkacağını sanmıyorum en azından dediğin konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?