30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

küçük şehir sıkıntım yok bana orası kapalı ve daha bi sıkıntılı geliyo kendi memleketimde yaşamk isterim ben hep. ama artık olmayacak gibi memleketin dönüş

yok küçük şehirde kayınvalideye yakın oturmayı kastetmiştim ben kendimce doğduğun yerde değil doyduğun yerde demişler, aynı yerde kalmak günümüzde çok da kolay olmuyor, o kısma takılma. hem şehirleriniz çok yakın.

şehirlerimizin yakın olduğunu istanbula gelince fark ettim burda bi yere gitmek için ondan daha fazla mesafe gidiyorum. ailesinin o şehrin ileçesinde yaşıyor aynı yer değil şimdilik. aslında o da orayı hiç sevmiyor ama tek çocuk ve ailesi yaşlandığı için birde yıllardır uzakta olduğu için vicdan yapıyo bunun farkındayım.

anladım, siz merkezde oturursunuz, haftasonları gelirsin istediğinde, bir de araba alırsın

anladım, siz merkezde oturursunuz, haftasonları gelirsin istediğinde, bir de araba alırsın
bakalım aslıcan can zaman ne gösterecek onun arabası var almam ya:) zaten bu dediğim 2 yıldan önce olmaz. önce evlilik kararı alınmalı bunun içinde emin olunmalı

o zaman o seni götürür, yavaştan aklında planlar yapıyorsun, fena mı
ben diil o planlar yapıyo. kurbanda gidince benden okey çıkarsa ailesiyle konuşacakmış bende bakalım dedim. ailesi biliyo bizimkilerde biliyo. babam tanı dedi görüş dedi karar senin modunda. anlaşamazsan zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…