- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.841
zannetmiyorum canım ama tek çocuk ve galiba onun memleketinde yaşayacağız ya bu durumları düşünmek bile geriyo
aslının kızı
küçük şehir sıkıntım yok bana orası kapalı ve daha bi sıkıntılı geliyo kendi memleketimde yaşamk isterim ben hep. ama artık olmayacak gibi memleketin dönüşküçük şehirde o durum iyi olmamış bence de pek, hakkınızda hayırlısı olsun...
Buldun da bunama :)))
ben hep sarışın kız çocuğum olmasını istemiştim ama kısmet, bir de çinli
küçük şehir sıkıntım yok bana orası kapalı ve daha bi sıkıntılı geliyo kendi memleketimde yaşamk isterim ben hep. ama artık olmayacak gibi memleketin dönüş
bu da diğer kızı aslının :)
şehirlerimizin yakın olduğunu istanbula gelince fark ettim burda bi yere gitmek için ondan daha fazla mesafe gidiyorum. ailesinin o şehrin ileçesinde yaşıyor aynı yer değil şimdilik. aslında o da orayı hiç sevmiyor ama tek çocuk ve ailesi yaşlandığı için birde yıllardır uzakta olduğu için vicdan yapıyo bunun farkındayım.yok küçük şehirde kayınvalideye yakın oturmayı kastetmiştim ben kendimcedoğduğun yerde değil doyduğun yerde demişler, aynı yerde kalmak günümüzde çok da kolay olmuyor, o kısma takılma. hem şehirleriniz çok yakın.
anasına çekmişler ahaha :) babası nası bişi kievlatlarım arasında ayrım yapamayacağım,ikisi de çok güzeller
anladım, siz merkezde oturursunuz, haftasonları gelirsin istediğinde, bir de araba alırsınşehirlerimizin yakın olduğunu istanbula gelince fark ettim burda bi yere gitmek için ondan daha fazla mesafe gidiyorum. ailesinin o şehrin ileçesinde yaşıyor aynı yer değil şimdilik. aslında o da orayı hiç sevmiyor ama tek çocuk ve ailesi yaşlandığı için birde yıllardır uzakta olduğu için vicdan yapıyo bunun farkındayım.
anasına çekmişler ahaha :) babası nası bişi ki
sarışın çinli erkek diyince bu çıktı
bakalım aslıcan can zaman ne gösterecek onun arabası var almam ya:) zaten bu dediğim 2 yıldan önce olmaz. önce evlilik kararı alınmalı bunun içinde emin olunmalıanladım, siz merkezde oturursunuz, haftasonları gelirsin istediğinde, bir de araba alırsın
ah ah kızım hem çinli hem sarışın çocuğun olacak 2 baba düşünmüyosan eşin böle bişi olmalı :)kızım git işine, şansını zorlama
o zaman o seni götürür, yavaştan aklında planlar yapıyorsun, fena mıbakalım aslıcan can zaman ne gösterecek onun arabası var almam ya:) zaten bu dediğim 2 yıldan önce olmaz. önce evlilik kararı alınmalı bunun içinde emin olunmalı
ben diil o planlar yapıyo. kurbanda gidince benden okey çıkarsa ailesiyle konuşacakmış bende bakalım dedim. ailesi biliyo bizimkilerde biliyo. babam tanı dedi görüş dedi karar senin modunda. anlaşamazsan zorlamao zaman o seni götürür, yavaştan aklında planlar yapıyorsun, fena mı
ah ah kızım hem çinli hem sarışın çocuğun olacak 2 baba düşünmüyosan eşin böle bişi olmalı :)
çinli olsun da diyosun :)belki ben sarışınım ya da ailem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?