30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben diil o planlar yapıyo. kurbanda gidince benden okey çıkarsa ailesiyle konuşacakmış bende bakalım dedim. ailesi biliyo bizimkilerde biliyo. babam tanı dedi görüş dedi karar senin modunda. anlaşamazsan zorlama

tanışalı ne kadar oldu. kafanın biraz daha netleşmesi taraftarıyım ben, yaşın 26, acele etme.

tanışalı ne kadar oldu. kafanın biraz daha netleşmesi taraftarıyım ben, yaşın 26, acele etme.
mayısta tanıştık. bencede netleşmesi lazım. zaten uzak olduğumuz için istesek bile bişiler olmaz :) acele etmiyorum sadece doru insan mı bunu anlayabileceğimi bilmiyorum

mayısta tanıştık. bencede netleşmesi lazım. zaten uzak olduğumuz için istesek bile bişiler olmaz :) acele etmiyorum sadece doru insan mı bunu anlayabileceğimi bilmiyorum

daha çok yeni, bence 6 ay geçmesini bekle önce, biraz daha vakit geçirmeye tanımaya çalış. insan anlar bence az çok, her evlilik bir risktir sonuçta, evlenip aynı çatı altına girmeden kimseden %100 emin olamazsın ki, uyumunuz, beraber vakit geçirmekten mutlu olman,onun yanında huzurlu olman, önem verdiğin konularda tavırları,düşünceleri nasıl,onlar önemli bence.

şu anda mesafe çok fazla aramızda yazın elimizden geldiğince görüştük. ikimizde çalışınca mesafede çok olunca sıkıntı yüz yüze görüşmek. onunla iyiyim huzurluyum mutluyum ama işte bilmiyorum seviyorum da özlüyorum da ama bunlar yeterli mi bilmiyorum

sen biraz daha yoğun duygular ve aşk hissetmek istiyorsun haklı olarak, umarım hayırlıysa o da olur zamanla.

Mayıs da mı tanıştınız aaaaa ben kaçırmışım yeni sandım bende
Nasıl tanıştınız siz?
Severim tanışma hikayelerini :)))

sen biraz daha yoğun duygular ve aşk hissetmek istiyorsun haklı olarak, umarım hayırlıysa o da olur zamanla.
canım aşık olmak bi kere olan bişey ve bir daha o kadar fütursuzca hareket etmem. duygularım başlangıca göre artıyor . amin kuzum amin

Mayıs da mı tanıştınız aaaaa ben kaçırmışım yeni sandım bende
Nasıl tanıştınız siz?
Severim tanışma hikayelerini :)))
internetten tanıştık canım. sırada bi hikaye. eskiden tanışma hikaleleri beni de büyülerdi tesadüfi şeyler olunca derdim ki gerçek aşk ama yok öle bi dünye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…