- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.861
ben diil o planlar yapıyo. kurbanda gidince benden okey çıkarsa ailesiyle konuşacakmış bende bakalım dedim. ailesi biliyo bizimkilerde biliyo. babam tanı dedi görüş dedi karar senin modunda. anlaşamazsan zorlama
mayısta tanıştık. bencede netleşmesi lazım. zaten uzak olduğumuz için istesek bile bişiler olmaz :) acele etmiyorum sadece doru insan mı bunu anlayabileceğimi bilmiyorumtanışalı ne kadar oldu. kafanın biraz daha netleşmesi taraftarıyım ben, yaşın 26, acele etme.
çinli olsun da diyosun :)
redd neler kaçırdın aslının hayatında önemli değişiklikler varrr :)selam kızlar. hoş geldin aslı. kaç gündür gözükmüyordun. merak ettim. :)
ahah :) kocişkon da çinli olunca işte sarışın çinli çocukhayır kesinlikle çinli olmadığıma göre sarışın olabilirim diyorum.
mayısta tanıştık. bencede netleşmesi lazım. zaten uzak olduğumuz için istesek bile bişiler olmaz :) acele etmiyorum sadece doru insan mı bunu anlayabileceğimi bilmiyorum
selam kızlar. hoş geldin aslı. kaç gündür gözükmüyordun. merak ettim. :)
şu anda mesafe çok fazla aramızda yazın elimizden geldiğince görüştük. ikimizde çalışınca mesafede çok olunca sıkıntı yüz yüze görüşmek. onunla iyiyim huzurluyum mutluyum ama işte bilmiyorum seviyorum da özlüyorum da ama bunlar yeterli mi bilmiyorumdaha çok yeni, bence 6 ay geçmesini bekle önce, biraz daha vakit geçirmeye tanımaya çalış. insan anlar bence az çok, her evlilik bir risktir sonuçta, evlenip aynı çatı altına girmeden kimseden %100 emin olamazsın ki, uyumunuz, beraber vakit geçirmekten mutlu olman,onun yanında huzurlu olman, önem verdiğin konularda tavırları,düşünceleri nasıl,onlar önemli bence.
redd neler kaçırdın aslının hayatında önemli değişiklikler varrr :)
şu anda mesafe çok fazla aramızda yazın elimizden geldiğince görüştük. ikimizde çalışınca mesafede çok olunca sıkıntı yüz yüze görüşmek. onunla iyiyim huzurluyum mutluyum ama işte bilmiyorum seviyorum da özlüyorum da ama bunlar yeterli mi bilmiyorum
Mayıs da mı tanıştınız aaaaa ben kaçırmışım yeni sandım bendemayısta tanıştık. bencede netleşmesi lazım. zaten uzak olduğumuz için istesek bile bişiler olmaz :) acele etmiyorum sadece doru insan mı bunu anlayabileceğimi bilmiyorum
çin uzak yaaahah :) kocişkon da çinli olunca işte sarışın çinli çocuk
Mayıs da mı tanıştınız aaaaa ben kaçırmışım yeni sandım bende
Nasıl tanıştınız siz?
Severim tanışma hikayelerini :)))
Aslıııı huldun genç sarışın çinli güzel adamı :))))turkooooo ses ver
canım aşık olmak bi kere olan bişey ve bir daha o kadar fütursuzca hareket etmem. duygularım başlangıca göre artıyor . amin kuzum aminsen biraz daha yoğun duygular ve aşk hissetmek istiyorsun haklı olarak, umarım hayırlıysa o da olur zamanla.
internetten tanıştık canım. sırada bi hikaye. eskiden tanışma hikaleleri beni de büyülerdi tesadüfi şeyler olunca derdim ki gerçek aşk ama yok öle bi dünyeMayıs da mı tanıştınız aaaaa ben kaçırmışım yeni sandım bende
Nasıl tanıştınız siz?
Severim tanışma hikayelerini :)))
Aslıııı huldun genç sarışın çinli güzel adamı :))))
Kardeşi varsa bana ayarla eltin olurummm
dimi dimi uyuyodu süreklisen uyukluyordun o zamanlar yorgunluktan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?