- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.881
canım aşık olmak bi kere olan bişey ve bir daha o kadar fütursuzca hareket etmem. duygularım başlangıca göre artıyor . amin kuzum amin
canım insan ömründe sürekli aşık olamaz ki ben aşık oldum önce platonik sonra sevgili olarak 6 yıl yetti bana :) sevmek daha güzel daha huzurlu :) aşık olmak istemiyorum da galiba. ben aşık olunca saçmalıyorum kendimden haayattan her şeyden vazgeçiyorum.aşk illa her zaman ilk görüşte olmaz ki,zamanla da yoğun bir şekilde hissedilebilir,yaşın kaç olursa olsun,hem aşk güzel şey
canım insan ömründe sürekli aşık olamaz ki ben aşık oldum önce platonik sonra sevgili olarak 6 yıl yetti bana :) sevmek daha güzel daha huzurlu :) aşık olmak istemiyorum da galiba. ben aşık olunca saçmalıyorum kendimden haayattan her şeyden vazgeçiyorum.
var da iyiyken kötü olmayalım sonra
var da iyiyken kötü olmayalım sonra
Kıs benden iyi elti bulamazsın.
Kuruyemiş çay film modundayım :)))
Bak böylesi kaçmaz
ne bilim aslı ben aynı limon olmak istemiyorum kontrolümü bırakmak istemiyorum aşık olmak çok güzel gerçekten ama o hislerimin bir daha yhüzeye çıkmasını kaldıramaminsan ömründe sürekli aşık olur demedim ki ama insan ömründe sadece bir kere de aşık olmaz yani. yoksa hayat çok sıkıcı olurdu, doğru insan olunca,aşk,sevgi,huzur,mantık hepsi bir arada olunca değme keyfine zaten. sen içten içe aşık olmak istiyorsun ama bir yandan da korkuyorsun bence,eskisi gibi olacak diye ama kasma kendini, kontrolü bırak,yaşa ve gör
canım insan ömründe sürekli aşık olamaz ki ben aşık oldum önce platonik sonra sevgili olarak 6 yıl yetti bana :) sevmek daha güzel daha huzurlu :) aşık olmak istemiyorum da galiba. ben aşık olunca saçmalıyorum kendimden haayattan her şeyden vazgeçiyorum.
Kısım sen yoktun film öneren mî varki izliyim!!şaka yaptım,tanıştıralım sizi bir arane filmi izliyorsun. film önerilerim var
mantıken uyuşuyor görünüyorsunuz,aşık olmaktan niye çekiniyorsun bu kadar anlayamadım...ne bilim aslı ben aynı limon olmak istemiyorum kontrolümü bırakmak istemiyorum aşık olmak çok güzel gerçekten ama o hislerimin bir daha yhüzeye çıkmasını kaldıramamoff ruhum sıkılıyo
Kısım sen yoktun film öneren mî varki izliyim!!
Senin dediklerinin bazılarını izledim basılarını eskiden izlemiştim.
Çünkü kalbi diğer kişiye doğru ama mantığı şuan hayatında olanda.mantıken uyuşuyor görünüyorsunuz,aşık olmaktan niye çekiniyorsun bu kadar anlayamadım...
Sorqyayımizlemdim psikolojim açısındanEn son sorayayı taşlamak, kadın kokusu filmlerini önermiştim galiba. Aksiyon değil ama baran, cennetin çocukları, bazıları sıcak sever filmleri de güzel bence. bir de komedi filmleri olarak rowan atkinson'un filmleri eğlenceli.
aşkta mantık yok kendini kaybetmek var ben sağlıklı aşık olamıyorum birde isteyerek olunmaz ya. bir daha o kadar yükselemem bence duygu olarakmantıken uyuşuyor görünüyorsunuz,aşık olmaktan niye çekiniyorsun bu kadar anlayamadım...
turko diğeri ne dese kabulümdü zaten adam aşıktım ama yine sıkıntılar yaşadım aylarca istemedim defalarca ayrıldım ve şimdiki düşündüğüm şeryleri düşünmedim hiç şu an büyüdüm iş hayatı vs çok değiştirdi.Çünkü kalbi diğer kişiye doğru ama mantığı şuan hayatında olanda.
Ayrıca korkuları olduğu için kendini yeni ilişkisinde rahat bırakamıyor. Ama diğer ilişkîsinde kendisini ruhen daha rahat hîssediyordu.
Yani benim görüşüm böyle.
Günaydın herkeseturko diğeri ne dese kabulümdü zaten adam aşıktım ama yine sıkıntılar yaşadım aylarca istemedim defalarca ayrıldım ve şimdiki düşündüğüm şeryleri düşünmedim hiç şu an büyüdüm iş hayatı vs çok değiştirdi.
ben kendimden emin değilim canım. korkuyorum gelecekten bu ilişkiden kaynaklı değil ama ben eski ilişkimde de olay iddiye doğru gideceği zaman çok pis geri adım atıyordum. kurbanda memleketine gidince ailesiyle konuşmayı düşünüyo ama ben ne kadar eminim ve gerçekten o mu bilmiyorum
petu ortaya laf atıp kaçtı, pirincin taşını ayıklamak bana düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?