30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım aşık olmak bi kere olan bişey ve bir daha o kadar fütursuzca hareket etmem. duygularım başlangıca göre artıyor . amin kuzum amin

aşk illa her zaman ilk görüşte olmaz ki,zamanla da yoğun bir şekilde hissedilebilir,yaşın kaç olursa olsun,hem aşk güzel şey

aşk illa her zaman ilk görüşte olmaz ki,zamanla da yoğun bir şekilde hissedilebilir,yaşın kaç olursa olsun,hem aşk güzel şey
canım insan ömründe sürekli aşık olamaz ki ben aşık oldum önce platonik sonra sevgili olarak 6 yıl yetti bana :) sevmek daha güzel daha huzurlu :) aşık olmak istemiyorum da galiba. ben aşık olunca saçmalıyorum kendimden haayattan her şeyden vazgeçiyorum.

insan ömründe sürekli aşık olur demedim ki ama insan ömründe sadece bir kere de aşık olmaz yani. yoksa hayat çok sıkıcı olurdu, doğru insan olunca,aşk,sevgi,huzur,mantık hepsi bir arada olunca değme keyfine zaten. sen içten içe aşık olmak istiyorsun ama bir yandan da korkuyorsun bence,eskisi gibi olacak diye ama kasma kendini, kontrolü bırak,yaşa ve gör

ne bilim aslı ben aynı limon olmak istemiyorum kontrolümü bırakmak istemiyorum aşık olmak çok güzel gerçekten ama o hislerimin bir daha yhüzeye çıkmasını kaldıramam off ruhum sıkılıyo

Şimdi sana küm ne dese boş. Bası şeyler yaşanmadan içselleştirilip anlaşılmaz. Evlilikde öyle birşey.
Evlilikde huzuru mutlulupu sevgiyi ve aşk denilen bir duygu varsa onu getiren şey karşılıklı anlayış güven ve saygı.
İlişkinde temel asıl bunlardır.
Zaten zamanla hayat sana çok güzel öğretiyor baki olan şeyîn güven içinde huzurla yaşamak.
Sana bu duyguyu yaşatan adam yanında uyuduğunda ona zaten öyle sevgiyle dolu oluyorsun ki o zaman aşk dediğiniz heyecan uyandıran duygunun önemi değişiyor.
O yüzden bakacağın şey kafa yapınız uyuşuyormu anlayışlımı değer verip senin yanında oluyor mu?
Bunu da en iyi aileler işin içine girince anlarsın yanî nişan dönemi

ne bilim aslı ben aynı limon olmak istemiyorum kontrolümü bırakmak istemiyorum aşık olmak çok güzel gerçekten ama o hislerimin bir daha yhüzeye çıkmasını kaldıramam off ruhum sıkılıyo
mantıken uyuşuyor görünüyorsunuz,aşık olmaktan niye çekiniyorsun bu kadar anlayamadım...

Kısım sen yoktun film öneren mî varki izliyim!!
Senin dediklerinin bazılarını izledim basılarını eskiden izlemiştim.

En son sorayayı taşlamak, kadın kokusu filmlerini önermiştim galiba. Aksiyon değil ama baran, cennetin çocukları, bazıları sıcak sever filmleri de güzel bence. bir de komedi filmleri olarak rowan atkinson'un filmleri eğlenceli.

mantıken uyuşuyor görünüyorsunuz,aşık olmaktan niye çekiniyorsun bu kadar anlayamadım...
Çünkü kalbi diğer kişiye doğru ama mantığı şuan hayatında olanda.
Ayrıca korkuları olduğu için kendini yeni ilişkisinde rahat bırakamıyor. Ama diğer ilişkîsinde kendisini ruhen daha rahat hîssediyordu.
Yani benim görüşüm böyle.

Sorqyayımizlemdim psikolojim açısından
Kadın kosusunu izledim.
Bana mail atsana aslışşş bunları :)))

Hadi ben uyuyorum kızlar. Uyuyimde büyüyümmm
İyi geceler

Limoşşş hakkında hayırlısı olsun inş.
Bence akılınq bırqkıp yaşayarak gör. Ciddi adım atmak için erken oldupunu düşünüyorum senin adına.
Öpüldün

aşkta mantık yok kendini kaybetmek var ben sağlıklı aşık olamıyorum birde isteyerek olunmaz ya. bir daha o kadar yükselemem bence duygu olarak

turko diğeri ne dese kabulümdü zaten adam aşıktım ama yine sıkıntılar yaşadım aylarca istemedim defalarca ayrıldım ve şimdiki düşündüğüm şeryleri düşünmedim hiç şu an büyüdüm iş hayatı vs çok değiştirdi.

Günaydın herkese
Canım şöyle düşün.
İnsan da 1 yaş bile duygu ve düşünce anlamında çok fark ediyor.
Sende ona sonuçta bu koşullarda ve bu yaşta tanıyıp sevmedin.
Ayrıca onunla zaman olarak da daha fazla birlikteliğin var.
Yani bazı şeyler zamanlada oluyor. Alışıyorsun seviyorsun filan.
Duygu anlamında zaten artık hiç birimiz 20 yaşında değiliz. Dolayısıyla duygularımızda olgunlaştı ve kalbimiz bazı şeyleri öğrendi. Beynimiz bu yaşta kalbin önüne geçebiliyor normal olarak.
O yüzden şuan bir anda yoğunlaşalamsın bu hayatında olan kişiye.
Ayrıca daha yaraların kabuk bağlamamışken daha sürekli gel gitler yaşarken yeni ilişkiye başladın. Doğal olarak önce zaman geçecek sen daha da iyileşeceksin.
Sonra kalbin gerçekten karşındaki kişiye tam döndüğünde o zaman duygu yoğunluğun artacaktır.
Eskiyi unutmak kendini yeniden özgür kılmak ruh anlamında senin elinde.
İnsanlar kaç yıllık evliliklerini bitiriyor kocasına el gibi oluyor.
Ama alışıyor yeniden seviyor filan. Yani olabiliri her zaman var.
Ama önce unutmayı önüne bakmayı ve yeniden sevenileceğine inanmayı istiyip yapmak için çabalayacaksın.
Ben boşandım mesela onca kötü olaya rağmen boşanma sürecine hemen gelip ayrılığı kabullenemedüm.
Ama şimdi zaman geçti yaralarım kabuk bağladı. Daha güçlüyüm ve eminimki daha çok sevip daha çok duygularımı uçurabilirim ki ben boşandıktan 7-8 ay sonra birinden çok çok etkilenmiştim hala aklıma gelir keşke hayırlısı ile olsaydı derim......
Yani Allah bazen sana seni ispatlayıp gösterebiliyor.

ppfff o zaman sakat bunu açık açık ona soylemeyı denesene ben ne hıssettıgımden veya evlılıge nasıl baktıgımdan emın degılım seklınde.
gerçekten ıstesen evlenmeyı suanda kurbanda konuşcak dıye sevıncten delı olurdun ama görüyorumkı oyle bır durum yok.sen gerçekten cocuktamı problem yoksa korkundamı ustune gıtmelısın.ustune gıttıkten sonra bu yada degıl demelısın eger korkun evlılıkse bırak konuşsun hangımız korkmuyoruzkı evlılıkten ama sevdıgın adamla aynı evı ,aynı hayatı paylaşacak olmanın ve aılelere bu durumu açıklayacak olmanın sana mutluluk vermesı gerekıyor.en ıyı kendını sen tanırdın bak bakalım nedir ne degıldır dıye

limon oyle bır aşık oluyorsunkı sudan cıkmış balık oluyorsun.
ben buyuk lokma ye ama buyuk konuşma olanlardanım.suanda hayatımda bırısı var ama fatıhe de platonık olarak ilgileniyorum.
keske o gerı adım atmasaydı,keske hayatımda olsaydı ama o kaprıslı kız ıstemıyordu bense cok kaprıslı bır tıpım zaten olamazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…