30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar. hoş geldin aslı. kaç gündür gözükmüyordun. merak ettim. :)
Sen de hoş geldin ... red sende yoksun ..

nasılsın ?
hayır kesinlikle çinli olmadığıma göre sarışın olabilirim diyorum.

aşk illa her zaman ilk görüşte olmaz ki,zamanla da yoğun bir şekilde hissedilebilir,yaşın kaç olursa olsun,hem aşk güzel şey
Aslı ne zaman oldu :) hiç hbaerim yok

Üzüldüm Chal. Kısmet belki şu anda bunları yaşaman lazım. İlerde ne olacağını bilemezsin. Sen yine büyük hatalar yapma. Bazı hatalrın geri dönüşü olmuyor. acele davranma hata yapma. hayatına birini almasaydın Fatihle bence tekrar şansın olabilirdi. Kendine zaman vermen lazım acele ediyorsun.

Limon -aslı sizin atışmaların çok güzel.

Turko film ---. Tavsiye edebileceğim film --
Görevimiz Tehlike serisi var.-macera
Komşum bir katil- Bruce wills filmi komedi-macera- güzel bir film
Cinayet gecesi-polise-
Kusursuz yabancı-polisiye-
Sahtekar ( güzel filme benziyor ama izlemedim)
Gizli gerçek -süper bir film ben çok beğenmiştim
birde Mr. brooks var. Seri katil-18 yaş üstü bir film :)

Bahsettiğim filmler vahşet içermiyor benim izlediğim filmlerde hep katil olur ve suçlu takip edilir.
Birde yıldız savşaları çok meşhur ama izlemedim. En güzel film sıralamasında üst sıralarda.

Son düzenleme:
haklısın canım aynı şeyleri düşünüyorum yeni bi ilişki istediğim için olmadı bi anda oldu ve onu reddetmek istemedim doğru bi insan ve bencilce belki biraz. senin yazdıklarını söylemek istedim ergence bi aşk olmuyor sevebileceğime inanıyorum ama fütursuzca olmaz. güzel gidiyo her şey eskiye karşı bi duygum yok sadece yaşanan güzel şeyler vardı yoksa onla zaten olamayacağı çok barizdi. yaşandı bitti. okulda 2. evliğini yapmış 3-4 arkadaşım vardı onlarla çok konuşmuştum. müdür yardım mesela 2. evliliğide 5-6 ayda bitti ama adam normal devam ediyordu hayatına. hayatta her şey var normaldeki arkadaşlarımın çoğu bilmiyo burda yazdıklarımı birazcık içinii açmak gibi bişey. her şey hepimzi için güzel olacak inanıyorum :)

canım evlilikle ilgili sıkıntım eskisi de ailesine söylediğinde ve ciddi konuşulduğu zaman aynı şeyleri hissediyordum. bu çocukla aynı evde olma duygusu mutlu ediyor. güzel gidiyo tabiki tartışma didişme de var ama güzel sonuçlanıyor ve iyi hissettiriyor.

sevindirici gelişmeler ne güzel

mr brokksu çok severim tv8 de sürekli çıkardı baya bi izledim

canım olmazdı ya fatıh ıs bağımlısı can kırıkları var ve ben ona göre bıraz cok aktif bırısıyım.

bırde suanda hayatımda olan kısının hakkını hayatımda ödeyemem,tüm acılarımı-üzüntülerimi,yapmak zorunda olmadıgı seylerı yapıyor.benım tek gülümsemem ıcın bır amuda kalkmadıgı oluyor.fatıh bunların hıcbırısını yapmadı belkıde yapmasına ben ızın vermedım kım bılır.bılınmez ama olmasını ısterdımde artık bu cocuga haksızlık edemem onu cok ıyı bılıyorum.

cunku farklı suanda hayatımda olan ınsan tatıldeydım basıp geldı,cuma aksamı annem anjıyo oldu bunu duydugu anda kapımda bıttı.sabahında gene kapımdaydı.dun akşam ladygagaya bılet almış gittik,zıynet salıyı cok sevıyorum dıye 26sınde gıdıcez.
alese yazılmam gerekıyor sağolsun annem gelıcek bılıyordum annem gelmedıgı ıcın ve başka bıyerden hesabıma para havalesı yaparsa kredı kartından çekilirse dıye korkuyorum sesım bozuktu bugun dun gece bıraktıgımda ıyıdın sımdı noldu dedı anlattım yazılmak ıstedıgım kursu bılıyordu gıtmış kaydımı yaptırmış bıle.ona annemden parayı alınca verecegım.ya farklı benım ıcın bsyler yapmaya calısan bır adam var karşımda.bıcok erkeğin düşünemeyecegı. yapamayacağı.yakışıklımı cok yakışıklı Allah ıcın.ama ben nıye hala aklımın bır yanı fatıhte bunuda bılmıyorum pfff..

reddd buralardaysan kart seçsem bakma şansın olurmu? pazartesi iş görüşmesine gideceğim.aılemın yaşadıgı yerde ne olur dıye bır bakma şansın olursa super olur.

İnsan duygularını bazen anlayamıyor.. belki fatih sana karşı adım atsa sen kendini geri çekecektin şu an bunu yapmadığı yarım kaldığı için de değerli gelebilir sana.. mutluluk zaten ulaşmaya çalışmakla geçiyor.. hakkımızda hayırlısı olsun..

Çok güzel seyler. Umarım her zaman böyle düşünceli olur.

Ceren hoş geldin..

Nasılsın?

noldu yer değişikliği işi? bır suredır karşılaşamadıgımız ıcın soramadım.

mavilim öyle guzel seyler bırısının değer verdıgını görmek güzel bırsey pfff bırde hala aklımın bır yerınde fatıhle olsaydı nasıl olurdu düşüncesi olmasaydı.

Lady gaga yamı gittiniz chall, umarım eğlenmişsindir. kendisini sevmesem de şarkılarını seviyorum özellikle poker face i ayrı seviyorum.

erkek arkadaşın çok düşünceli anlattığın kadarıyla, inan bana 'çekip giden her zaman değerlidir.' belki fatihte böyle şeyler yapmış olsa, onu da bu kadar düşünmeyecektin.
Fatih'i -konuyu pek bilmiyorum- bu kadar değerli kılan nedir? neden senin için bu kadar çekici.. bu soruların cevabı sende cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…