- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.901
Sen de hoş geldin ... red sende yoksun ..selam kızlar. hoş geldin aslı. kaç gündür gözükmüyordun. merak ettim. :)
hayır kesinlikle çinli olmadığıma göre sarışın olabilirim diyorum.
Aslı ne zaman oldu :) hiç hbaerim yokaşk illa her zaman ilk görüşte olmaz ki,zamanla da yoğun bir şekilde hissedilebilir,yaşın kaç olursa olsun,hem aşk güzel şey
limon oyle bır aşık oluyorsunkı sudan cıkmış balık oluyorsun.
ben buyuk lokma ye ama buyuk konuşma olanlardanım.suanda hayatımda bırısı var ama fatıhe de platonık olarak ilgileniyorum.
keske o gerı adım atmasaydı,keske hayatımda olsaydı ama o kaprıslı kız ıstemıyordu bense cok kaprıslı bır tıpım zaten olamazdı.
Ne olmuş. Merak ettim. Ben neler kaçırdım.redd neler kaçırdın aslının hayatında önemli değişiklikler varrr :)
haklısın canım aynı şeyleri düşünüyorum yeni bi ilişki istediğim için olmadı bi anda oldu ve onu reddetmek istemedim doğru bi insan ve bencilce belki biraz. senin yazdıklarını söylemek istedim ergence bi aşk olmuyor sevebileceğime inanıyorum ama fütursuzca olmaz. güzel gidiyo her şey eskiye karşı bi duygum yok sadece yaşanan güzel şeyler vardı yoksa onla zaten olamayacağı çok barizdi. yaşandı bitti. okulda 2. evliğini yapmış 3-4 arkadaşım vardı onlarla çok konuşmuştum. müdür yardım mesela 2. evliliğide 5-6 ayda bitti ama adam normal devam ediyordu hayatına. hayatta her şey var normaldeki arkadaşlarımın çoğu bilmiyo burda yazdıklarımı birazcık içinii açmak gibi bişey. her şey hepimzi için güzel olacak inanıyorum :)Günaydın herkese
Canım şöyle düşün.
İnsan da 1 yaş bile duygu ve düşünce anlamında çok fark ediyor.
Sende ona sonuçta bu koşullarda ve bu yaşta tanıyıp sevmedin.
Ayrıca onunla zaman olarak da daha fazla birlikteliğin var.
Yani bazı şeyler zamanlada oluyor. Alışıyorsun seviyorsun filan.
Duygu anlamında zaten artık hiç birimiz 20 yaşında değiliz. Dolayısıyla duygularımızda olgunlaştı ve kalbimiz bazı şeyleri öğrendi. Beynimiz bu yaşta kalbin önüne geçebiliyor normal olarak.
O yüzden şuan bir anda yoğunlaşalamsın bu hayatında olan kişiye.
Ayrıca daha yaraların kabuk bağlamamışken daha sürekli gel gitler yaşarken yeni ilişkiye başladın. Doğal olarak önce zaman geçecek sen daha da iyileşeceksin.
Sonra kalbin gerçekten karşındaki kişiye tam döndüğünde o zaman duygu yoğunluğun artacaktır.
Eskiyi unutmak kendini yeniden özgür kılmak ruh anlamında senin elinde.
İnsanlar kaç yıllık evliliklerini bitiriyor kocasına el gibi oluyor.
Ama alışıyor yeniden seviyor filan. Yani olabiliri her zaman var.
Ama önce unutmayı önüne bakmayı ve yeniden sevenileceğine inanmayı istiyip yapmak için çabalayacaksın.
Ben boşandım mesela onca kötü olaya rağmen boşanma sürecine hemen gelip ayrılığı kabullenemedüm.
Ama şimdi zaman geçti yaralarım kabuk bağladı. Daha güçlüyüm ve eminimki daha çok sevip daha çok duygularımı uçurabilirim ki ben boşandıktan 7-8 ay sonra birinden çok çok etkilenmiştim hala aklıma gelir keşke hayırlısı ile olsaydı derim......
Yani Allah bazen sana seni ispatlayıp gösterebiliyor.
canım evlilikle ilgili sıkıntım eskisi de ailesine söylediğinde ve ciddi konuşulduğu zaman aynı şeyleri hissediyordum. bu çocukla aynı evde olma duygusu mutlu ediyor. güzel gidiyo tabiki tartışma didişme de var ama güzel sonuçlanıyor ve iyi hissettiriyor.ppfff o zaman sakat bunu açık açık ona soylemeyı denesene ben ne hıssettıgımden veya evlılıge nasıl baktıgımdan emın degılım seklınde.
gerçekten ıstesen evlenmeyı suanda kurbanda konuşcak dıye sevıncten delı olurdun ama görüyorumkı oyle bır durum yok.sen gerçekten cocuktamı problem yoksa korkundamı ustune gıtmelısın.ustune gıttıkten sonra bu yada degıl demelısın eger korkun evlılıkse bırak konuşsun hangımız korkmuyoruzkı evlılıkten ama sevdıgın adamla aynı evı ,aynı hayatı paylaşacak olmanın ve aılelere bu durumu açıklayacak olmanın sana mutluluk vermesı gerekıyor.en ıyı kendını sen tanırdın bak bakalım nedir ne degıldır dıye
sevindirici gelişmeler ne güzelcanım evlilikle ilgili sıkıntım eskisi de ailesine söylediğinde ve ciddi konuşulduğu zaman aynı şeyleri hissediyordum. bu çocukla aynı evde olma duygusu mutlu ediyor. güzel gidiyo tabiki tartışma didişme de var ama güzel sonuçlanıyor ve iyi hissettiriyor.
mr brokksu çok severim tv8 de sürekli çıkardı baya bi izledimSen de hoş geldin ... red sende yoksun ..
Limon -aslı sizin atışmaların çok güzel.
Turko film ---. Tavsiye edebileceğim film --
Görevimiz Tehlike serisi var.-macera
Komşum bir katil- Bruce wills filmi komedi-macera- güzel bir film
Cinayet gecesi-polise-
Kusursuz yabancı-polisiye-
Sahtekar ( güzel filme benziyor ama izlemedim)
Gizli gerçek -süper bir film ben çok beğenmiştim
birde Mr. brooks var. Seri katil-18 yaş üstü bir film :)
Bahsettiğim filmler vahşet içermiyor benim izlediğim filmlerde hep katil olur ve suçlu takip edilir.
Birde yıldız savşaları çok meşhur ama izlemedim. En güzel film sıralamasında üst sıralarda.
kısmett kuzumsevindirici gelişmeler ne güzel
aslı çinli koca bulduuuu :)Ne olmuş. Merak ettim. Ben neler kaçırdım.
Sen de hoş geldin ... red sende yoksun ..
nasılsın ?
Aslı ne zaman oldu :) hiç hbaerim yok
Üzüldüm Chal. Kısmet belki şu anda bunları yaşaman lazım. İlerde ne olacağını bilemezsin. Sen yine büyük hatalar yapma. Bazı hatalrın geri dönüşü olmuyor. acele davranma hata yapma. hayatına birini almasaydın Fatihle bence tekrar şansın olabilirdi. Kendine zaman vermen lazım acele ediyorsun.
Limon -aslı sizin atışmaların çok güzel.
Turko film ---. Tavsiye edebileceğim film --
Görevimiz Tehlike serisi var.-macera
Komşum bir katil- Bruce wills filmi komedi-macera- güzel bir film
Cinayet gecesi-polise-
Kusursuz yabancı-polisiye-
Sahtekar ( güzel filme benziyor ama izlemedim)
Gizli gerçek -süper bir film ben çok beğenmiştim
birde Mr. brooks var. Seri katil-18 yaş üstü bir film :)
Bahsettiğim filmler vahşet içermiyor benim izlediğim filmlerde hep katil olur ve suçlu takip edilir.
Birde yıldız savşaları çok meşhur ama izlemedim. En güzel film sıralamasında üst sıralarda.
İnsan duygularını bazen anlayamıyor.. belki fatih sana karşı adım atsa sen kendini geri çekecektin şu an bunu yapmadığı yarım kaldığı için de değerli gelebilir sana.. mutluluk zaten ulaşmaya çalışmakla geçiyor.. hakkımızda hayırlısı olsun..canım olmazdı ya fatıh ıs bağımlısı can kırıkları var ve ben ona göre bıraz cok aktif bırısıyım.
bırde suanda hayatımda olan kısının hakkını hayatımda ödeyemem,tüm acılarımı-üzüntülerimi,yapmak zorunda olmadıgı seylerı yapıyor.benım tek gülümsemem ıcın bır amuda kalkmadıgı oluyor.fatıh bunların hıcbırısını yapmadı belkıde yapmasına ben ızın vermedım kım bılır.bılınmez ama olmasını ısterdımde artık bu cocuga haksızlık edemem onu cok ıyı bılıyorum.
cunku farklı suanda hayatımda olan ınsan tatıldeydım basıp geldı,cuma aksamı annem anjıyo oldu bunu duydugu anda kapımda bıttı.sabahında gene kapımdaydı.dun akşam ladygagaya bılet almış gittik,zıynet salıyı cok sevıyorum dıye 26sınde gıdıcez.
alese yazılmam gerekıyor sağolsun annem gelıcek bılıyordum annem gelmedıgı ıcın ve başka bıyerden hesabıma para havalesı yaparsa kredı kartından çekilirse dıye korkuyorum sesım bozuktu bugun dun gece bıraktıgımda ıyıdın sımdı noldu dedı anlattım yazılmak ıstedıgım kursu bılıyordu gıtmış kaydımı yaptırmış bıle.ona annemden parayı alınca verecegım.ya farklı benım ıcın bsyler yapmaya calısan bır adam var karşımda.bıcok erkeğin düşünemeyecegı. yapamayacağı.yakışıklımı cok yakışıklı Allah ıcın.ama ben nıye hala aklımın bır yanı fatıhte bunuda bılmıyorum pfff..
canım olmazdı ya fatıh ıs bağımlısı can kırıkları var ve ben ona göre bıraz cok aktif bırısıyım.
bırde suanda hayatımda olan kısının hakkını hayatımda ödeyemem,tüm acılarımı-üzüntülerimi,yapmak zorunda olmadıgı seylerı yapıyor.benım tek gülümsemem ıcın bır amuda kalkmadıgı oluyor.fatıh bunların hıcbırısını yapmadı belkıde yapmasına ben ızın vermedım kım bılır.bılınmez ama olmasını ısterdımde artık bu cocuga haksızlık edemem onu cok ıyı bılıyorum.
cunku farklı suanda hayatımda olan ınsan tatıldeydım basıp geldı,cuma aksamı annem anjıyo oldu bunu duydugu anda kapımda bıttı.sabahında gene kapımdaydı.dun akşam ladygagaya bılet almış gittik,zıynet salıyı cok sevıyorum dıye 26sınde gıdıcez.
alese yazılmam gerekıyor sağolsun annem gelıcek bılıyordum annem gelmedıgı ıcın ve başka bıyerden hesabıma para havalesı yaparsa kredı kartından çekilirse dıye korkuyorum sesım bozuktu bugun dun gece bıraktıgımda ıyıdın sımdı noldu dedı anlattım yazılmak ıstedıgım kursu bılıyordu gıtmış kaydımı yaptırmış bıle.ona annemden parayı alınca verecegım.ya farklı benım ıcın bsyler yapmaya calısan bır adam var karşımda.bıcok erkeğin düşünemeyecegı. yapamayacağı.yakışıklımı cok yakışıklı Allah ıcın.ama ben nıye hala aklımın bır yanı fatıhte bunuda bılmıyorum pfff..
Ceren hoş geldin..İnsan duygularını bazen anlayamıyor.. belki fatih sana karşı adım atsa sen kendini geri çekecektin şu an bunu yapmadığı yarım kaldığı için de değerli gelebilir sana.. mutluluk zaten ulaşmaya çalışmakla geçiyor.. hakkımızda hayırlısı olsun..
teşekkür ederim canım aynı devam hareket yok...bılmıyorum kı ceren.. sen nasılsın? nasıl gıdıyor?
Hoşbulduk mavilim sizler nasılsıız.. biraz yoğundu giremedim.. bu haftada kayıtlar başlıyor...Çok güzel seyler. Umarım her zaman böyle düşünceli olur.
Ceren hoş geldin..
Nasılsın?
Kızlar
Hoşbulduk mavilim sizler nasılsıız.. biraz yoğundu giremedim.. bu haftada kayıtlar başlıyor...
canım olmazdı ya fatıh ıs bağımlısı can kırıkları var ve ben ona göre bıraz cok aktif bırısıyım.
teşekkür ederim canım aynı devam hareket yok...
teşekkür ederim canım sen nasılsın düğüne az kaldı sanırımmerhaba ceren, nasılsın hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?