- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.921
Waaaayyyy artiz. Biz Türk bulamadık kıza bak. Hemde Çinli bulmuş.aslı çinli koca bulduuuu :)
canım depresyonda olabilirmisin? veya hemen bır koşu bir acile gidip kan sekerin ve tansıyonuna baktırsana.Kızlar ben iyi değilim. Sürekli uykum geliyor. Uyumak istiyorum.
Kızlar ben iyi değilim. Sürekli uykum geliyor. Uyumak istiyorum.
petu dugun 12 ekımdeydı dımı?
tansiyonum 10 a 5 çıkıyor sürekli. değişmiyor. buranın havası iyi gelmedi bana sanırım.geçmiş olsun redd, tansiyonuna baktır, bir de kansızlıktan olabilir. dikkat et kendine.
aynen aslı.. öyle olmuş. yalnız kızlar sarışın çinli görmedim hiç biraz ortaya fazla karışık bşy olmuş ama çocukları beğendim. onlar başarılı
kızlar ayna kırılması ne anlama gelir. odamda ayna kırılmış.
Ne olmuş. Merak ettim. Ben neler kaçırdım.
Sen de hoş geldin ... red sende yoksun ..
nasılsın ?
Aslı ne zaman oldu :) hiç hbaerim yok
Üzüldüm Chal. Kısmet belki şu anda bunları yaşaman lazım. İlerde ne olacağını bilemezsin. Sen yine büyük hatalar yapma. Bazı hatalrın geri dönüşü olmuyor. acele davranma hata yapma. hayatına birini almasaydın Fatihle bence tekrar şansın olabilirdi. Kendine zaman vermen lazım acele ediyorsun.
Limon -aslı sizin atışmaların çok güzel.
Turko film ---. Tavsiye edebileceğim film --
Görevimiz Tehlike serisi var.-macera
Komşum bir katil- Bruce wills filmi komedi-macera- güzel bir film
Cinayet gecesi-polise-
Kusursuz yabancı-polisiye-
Sahtekar ( güzel filme benziyor ama izlemedim)
Gizli gerçek -süper bir film ben çok beğenmiştim
birde Mr. brooks var. Seri katil-18 yaş üstü bir film :)
Bahsettiğim filmler vahşet içermiyor benim izlediğim filmlerde hep katil olur ve suçlu takip edilir.
Birde yıldız savşaları çok meşhur ama izlemedim. En güzel film sıralamasında üst sıralarda.
canım depresyonda olabilirmisin? veya hemen bır koşu bir acile gidip kan sekerin ve tansıyonuna baktırsana.
bırde yenı okula geçtin lütfen nazar duası ve nazar boncugu tak
bak senın gıbıydım sureklı uykum geliyordu kafamı kaldıramıyordum .bır arkadaşımın annesi nazar duası ve boncuklu bıleklık aldı.bıleklıgı taktıgım gunun ertesı gunu boynumdaki demir kolyem tuzla buz oldu ofise geldikten 1 saat sonra düşün.nazar değmez alt tarafı ofise geliyorum dıyordum bıde
benim de haberim yok
hani sarışın mavi gözlü uzun boylu çinli olsa fena olmaz hani. yakışır sana :)
aslı sana mail atsam cevaplar mısın. içim sıkılıyorda.
sağol canım.nazar çıktı derler sanırım. geçmiş olsun bu arada.
redim geçmiş olsunntansiyonum 10 a 5 çıkıyor sürekli. değişmiyor. buranın havası iyi gelmedi bana sanırım.
redim nazar değimiştir oku kendinehani sarışın mavi gözlü uzun boylu çinli olsa fena olmaz hani. yakışır sana :)
aslı sana mail atsam cevaplar mısın. içim sıkılıyorda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?