- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.061
aslı slm canım ben şimdi evime gidiyorum sana eve gidince özel msj atıcam bir krem ismi bendede boynumda fıtık varda ok grşz tatlım
kızlaaaaar; merhaba, nasılsınız? yazamıyorum uzun zamandır,herkes iyi mi?
ben de iyiyim canım, göz ucuyla muhteşem yüzyıl izliyorum, bir yandan da uyuma hazırlıklarına başladım... hayırdır sen rahatsızlandın mı, çok geçmiş olsun...
ben de iyiyim canım, göz ucuyla muhteşem yüzyıl izliyorum, bir yandan da uyuma hazırlıklarına başladım... hayırdır sen rahatsızlandın mı, çok geçmiş olsun...
bilgisayar başında çalışan herkes yaşıyor sanırım aynı sorunları, bende de var boyun ağrıları... ben de almayı düşünüyorum ortopedik yastıklardan bir çift, çeyiz niyetine alır dayanamaz kullanmaya başlarım hemen...
tabiki canım hafta sonu özdilek'e gidicem zaten, alayım mutlaka... çeyiz diye aldığım herşeyi kullanıyormuşum diye annemden fırça yedim bugün, baskı altındayım sanırım, yastık konusunu da oradan bağladım
çeyiz serme kalmadı artık doğru, ama seviyordum ben gidip gezme olaylarını küçükken, şimdi istesek de yapamayız, ailem başka şehirde, ben başka, eşim başka, nereye serilir o çeyiz acaba
eşya kullanma konusunda ben dibe vurdum , bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ütü, süpürge, halıların bir kısmı hepsini kullanıyorum, boş bulunup gecelikleri de giymeye başlamasam bari(annem gelinine alırken bana da almış bisürü gecelik falan bişeyler, masraftan kurtuldum sanırım)
düğün 16-17 ağustos canım, daha çok var... evimizde kiracı var haziran da çıkacak, akademik dönem temmuzun 5'inde bitiyor, öncesinde izin kullanamıyorum, bir de doktora tezimi haziran da tamamlamayı umuyorum... o yüzden gecikti düğün tarihimiz... sağlık olsun herşey olup bitiyor işte... bu günleri gördüğüme bile inanamıyorum ben, geçen yıl buraya yazıyor olsam bu adam neden evlilikten hiç bahsetmiyor, beni sevmiyor mu diye zırlıyor olurdum, oysa şimdi evliyim, hala inanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?