30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben de iyiyim canım, göz ucuyla muhteşem yüzyıl izliyorum, bir yandan da uyuma hazırlıklarına başladım... hayırdır sen rahatsızlandın mı, çok geçmiş olsun...

ben de iyiyim canım, göz ucuyla muhteşem yüzyıl izliyorum, bir yandan da uyuma hazırlıklarına başladım... hayırdır sen rahatsızlandın mı, çok geçmiş olsun...

yok canım ama sağol,duruş bozukluğundan,bilgisayar kullanmaktan boynum agrıyor bıraz,kardeşim de aynı şekıldeydı,ortapedık yastık alınca gecti,ben de bugün yastık aldım ve onda uyuyacagım artık

bilgisayar başında çalışan herkes yaşıyor sanırım aynı sorunları, bende de var boyun ağrıları... ben de almayı düşünüyorum ortopedik yastıklardan bir çift, çeyiz niyetine alır dayanamaz kullanmaya başlarım hemen...

canım sağlıktan kıymetli mi, al kullan kendin için ben tek kendime aldım mesela

tabiki canım hafta sonu özdilek'e gidicem zaten, alayım mutlaka... çeyiz diye aldığım herşeyi kullanıyormuşum diye annemden fırça yedim bugün, baskı altındayım sanırım, yastık konusunu da oradan bağladım

kitap topiğinde bir turkuaz gördüm az önce,sorunlarım var falan demiş, kıvrımlı kırmızılı bir hatun avatarı koymuş, ne oluyoruz demiştim ki, baktım turkuaz değilmiş neyse ki, yoksa bizim turkuaz kullanıcı profiline bakıyor her zamanki gibi

ben başka markanın aldım,o marka da güzel tabiki.
artık çeyiz serme falan kalmadı çoğu yerde de,herkes ufaktan kullanmaya başlıyor hatta çeyizi de,senden kıymetli mi,sonra yine alırsınız olmazsa

çeyiz serme kalmadı artık doğru, ama seviyordum ben gidip gezme olaylarını küçükken, şimdi istesek de yapamayız, ailem başka şehirde, ben başka, eşim başka, nereye serilir o çeyiz acaba

eşya kullanma konusunda ben dibe vurdum , bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ütü, süpürge, halıların bir kısmı hepsini kullanıyorum, boş bulunup gecelikleri de giymeye başlamasam bari (annem gelinine alırken bana da almış bisürü gecelik falan bişeyler, masraftan kurtuldum sanırım)

aman evlenince de sen kullanmayacak mısın o makineleri zaten, eee ha evlenmeden önce ha evlendikten sonra, önemli olan ihtiyaçların karşılanması ama gecelikleri bilemem tabi sizin düğün ne zaman?

düğün 16-17 ağustos canım, daha çok var... evimizde kiracı var haziran da çıkacak, akademik dönem temmuzun 5'inde bitiyor, öncesinde izin kullanamıyorum, bir de doktora tezimi haziran da tamamlamayı umuyorum... o yüzden gecikti düğün tarihimiz... sağlık olsun herşey olup bitiyor işte... bu günleri gördüğüme bile inanamıyorum ben, geçen yıl buraya yazıyor olsam bu adam neden evlilikten hiç bahsetmiyor, beni sevmiyor mu diye zırlıyor olurdum, oysa şimdi evliyim, hala inanamıyorum...

sayılı gün çabuk geçer canım,bak marta girdik neredeyse. sen gönlündeki kişiyle evlenmişsin ya ona bak, herkese kısmet olmaz...sonuçta nikah olmuş, düğün de olur elbet. hayırlı uğurlu olur inşallah canım,şimdiden mutluluklar

amin canım, Allah herkese gönlündekini nasip etsin, hayırlı bir eş versin... ve bizleri kararlarımızla sınamasın inşallah... zaman geçip gidiyor evet, sağlıkla huzurla daha güzel günler görelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…