- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.281
buna ilşkin yorumum diğer mesajımda görünüyorMeraklı olsalar ne olacak ki, önemli olan onun kiminle konuşmaya meraklı olduğu
alıntıyı tekrar denıyorum,bakalım olacak mı bu seferDENEME 1-2
Seni mutlu ettiği için tutuyoruz bebişim. Bizim için önemli olan senin mutluluğun.
Böyle devam ettiği sürece, bizden tam not almaya devam
hayırlısı canım.
Canımmmmm aynen ben de öyle düşünüyorum. Tuğçe harika bir şey yapmış bu topiği açmakla
evet bence de
Ay hiç sorma yaaa, dün gece size iyi geceler dedikten sonra tam yatmaya hazırlanıyordum, telefon çaldı ortak bir arkadaşımızla beraber bize gelmişler kapıyı aç diye
Yuhhhhh dedim ya, saatten haberiniz var mı ? Yarın işe gideceğim ben dedim, 1.5 saat oturup gideriz dedi. Geldiler, ne bir buçuk saati saatlerce oturdular. Artık sabaha karşı işiniz gücünüz, eviniz barkınız yok mu sizin ben uyuyacağım yarın iş var gidin dedim.
Bir de söyledim böyle emrivakilerden hiç hoşlanmadığımı.Böyle yapma sebebi, eğer emrivaki yapmazsa beni göremiyormuş, görmek için mecbur kalmış... Bir de, ben kuralları olan bir insan olduğum için, kurallarımı yıkmak hoşuna gidiyormuş.
Çok komik iyi , hoş, eğlenceli tatlı bir adam da şu aşırı rahatlığıyla beni delirtecek... Komşular falan ne düşünecek hakkımda bilmiyorumsinir oldum. Söyledim de. Burası Türkiye ve öyle iki tane bekar kadının evine canının istediği saatte girip çıkamazsın dedim. Bu sefer de, "benden hiç mi hoşlanmadın" diye trip atıyor.. Sabah yatınca, işe de geç kaldım doğal olarak.. Ayy sinir oldum yaaa
evet canım öncelikle benim davetlim olarak hoşgeldin
hoş geldin maslow, seni birbirimize dua ettiğimiz başlıktan hatırlıyorum.sohbet var dediler geldimherkese merhabalar
Benim Vania "merhaba"'nın "tamam" demek olduğunu zannediyordu mesela ilk tanıştığımızda.Her cümlenin sonunda -merhaba- diyordu, "allah allah deli mi, dengesiz mi noluyoruz üleeeynn" diyordum içimden. Sonradan gerçeği anlayınca, günlerce gülmüş, feci dalga geçmiştim onunla Aradan 1 yıl geçtiğinde, aksanlı da olsa oldukça iyi konuşuyordu. Hoş, o kursa gidiyordu ama Türkçe öğrenmek için.
Mesela 6 yıldır burada yaşayıp , üstelik bir Türk'le evli olup hiç Türkçe bilmeyen bir arkadaşım da varCanım benim buradaki arkadaşlarımın çoğu kız arkadaşlar ve Türkçe öğrenmek konusunda oldukça tembeller.. Ne de olsa onlarla İngilizce konuşmaya can atan karayağız Türk delikanlılarıyla dolu etraf
seninki sürprizleri seviyor demek kiitalyanlar türklere benzer derler ya, seninkinde de maçoluk var galiba biraz, karnım aç, oturma öyle, kalk yemek hazırla uleeyyn
türkiyenin acemisi mi bu da o saatte gelmiş, çatkapı bir de...:44: yaşı genç olsa kanı kaynıyordur, bir delilik yapmıştır diyecegım de, 41 yaşında diyorsun, demek ki adam körkütük aşık ayol
zor kadınsın ama ben de zoru severim demiş adam, bakalım ilerisi ne gösterecek
sohbet var dediler geldimherkese merhabalar
evet canım öncelikle benim davetlim olarak hoşgeldin
SELAM evet bizimde bir tane müşteri vardı ing.neredeyse 20 yıldır türkiyede yaşıyor tek kelime türkçe bilmez konuşmazdı acayip milliyetçi oluyo bazıları
41 yaşında. Türkiye ile iş yapan bir yabancı şirkette yönetici. Aslen makina mühendisi.
Ama yaşına bakma , bildiğinm ergen
Ayyy nerden anladın canımm?
Benimde amacım bu. Ve kartım sürekli yüreğindeki işi yap diyor şu günlerde.
maria bayada yaşı varmış bu yaştada ergense güldürdün beni valla
Ben o huylarına uyuz oluyorum
Adamı görsen daha çok gülersin. Otur, ibretle izle o derece
aynen bende öyle o yüzden bende onu her gördügümde türkçe hoşgeldinnnnnn diyodum :)
:) italyanmıydı neydi ben severim italyanları güzel giyinirler ,kıskanç olurlar ,yemeye düşkündürler ama kendıleride yapar :)
yemekteydim ben de yeni geldim,istanbulda yaşıyorum kızlar,çağrı merkezinde çalışıyorum,bugün de aksi gibi aşırı yoğun,geç yazıcam bu yüzden muhabbeti zor takip edicem
geç olsun da güç olmasın. kaç yaşındasın?yemekteydim ben de yeni geldim,istanbulda yaşıyorum kızlar,çağrı merkezinde çalışıyorum,bugün de aksi gibi aşırı yoğun,geç yazıcam bu yüzden muhabbeti zor takip edicem
geç olsun da güç olmasın. kaç yaşındasın?
bugün cidden bunaldım kızlar,neyse ki yakında bitiyo çilemkurtuluyorum inşallah.senle dua topiğinden tanışıklığımız var evet,ben 30um,sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?