- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.301
İŞTE KADIN OLMANIN GÜZEL YANLAR :)
1. 30 yaşından sonra tepenizdeki saçlar dökülmeye başlamıyor.
2. Birden fazla uyarılma noktasına sahipsiniz.
3. Burun ve kulaklarınız kıllarla kaplanmıyor.
4. Aylık giderinizin bir bölümünü erotik dergilere ayırmak zorunda değilsiniz.
. Hem duygularınız var, hem de bunlar hakkında konuşabiliyorsunuz.
6. Ne kadar içerseniz için, kemerinizi asla bira göbeğinin altından bağlamak zorunda değilsiniz..
7. Doğuştan doğru hediyeyi verme yeteneğiniz var
8. Meşrubat kolilerini 6′ncı kata kadar kendiniz taşımak zorunda değilsiniz.
9. İstatistiklere göre, siz kocanızdan 7 yıl daha uzun yaşayacaksınız
10. Otomobilin patlayan lastiğini değiştirmeyi bilmek zorunda değilsiniz.
11. Yuvarlak meşin olmadan da hafta sonunun tadını çıkarabiliyorsunuz.
12. Sinemada gözyaşlarına boğuldunuz diye utanmanıza gerek yok.
13. Ömrünüzün 2 bin 600 saatini tıraş olarak harcamıyorsunuz.
14. Yatakta başarısız olma duygusunu tanımıyorsunuz.
15. Umumi tuvaletlerde herkes sizi izlemiyor.
16. İlle de bir kariyer sahibi olmak zorunda değilsiniz.
17. Komşunuza en büyük sırlarınızı bile anlatabilme gücüne sahipsiniz.
18. Anne olmanın mutluluğunu yaşayabiliyorsunuz.
.
--------------------------------------------------------------------------------
Emekli mi oluyorsun Maslow ?
ben de 30. yakında bitiyor çilem derken? yani mesai bitmek üzere onu mu diyorsun?:26:bugün cidden bunaldım kızlar,neyse ki yakında bitiyo çilemkurtuluyorum inşallah.senle dua topiğinden tanışıklığımız var evet,ben 30um,sen?
ahahhaha,nerdeeee
ben de 30. yakında bitiyor çilem derken? yani mesai bitmek üzere onu mu diyorsun?:26:
ben de 30. yakında bitiyor çilem derken? yani mesai bitmek üzere onu mu diyorsun?:26:
Anlatsana kuzum nasıl bitiyor çilen bak Gülümsün ve ben çatlayacağız meraktan
cidden ha, ne merakla sormuşuz öyle.Anlatsana kuzum nasıl bitiyor çilen bak Gülümsün ve ben çatlayacağız meraktan
cidden ha, ne merakla sormuşuz öyle.
MASLOW, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun.
iSTANBUL'DAYIM BEN.inşallah Gulumsunn,sizler hangi illerdensiniz?
iSTANBUL'DAYIM BEN.
Hakkında hayırlısı... Samsunlu var mı aramızda bilmiyorum. Ben Adıyamanlıyım. :) İstanbul'da ikamet etmekteyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Selamlarrrrrr kızlar dün bahsettiğim sözde sevgili olayı akşam bitti.. Artık o kadarı bile yok..
Buarada aranızda Samsunlu var mı???? Normalde her yerde rastlarım ama burda şuana kadar bitane bile rastlamadım.
Hakkında hayırlısı... Samsunlu var mı aramızda bilmiyorum. Ben Adıyamanlıyım. :) İstanbul'da ikamet etmekteyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Kızçelerrrr,
Ben toparlanır ve kaçar...
Seviyorum hepinizi...
Her zaman yaptığım uyarı yapıyorum. Hafta sonu çok yazışmayın, pazartesi gelince okuması zor oluyor.Geçen hafta 40 sayfa yazışmıştınız. Sağ olsunturkuazcanım özetledi de okumaktan kurtuldum.
(zaten benim iki cümlem klasik 1- Uykum var. 2- ben yokken çok konuşmayın okumak zor oluyor.)
günaydın herkese
hepinize şimdiden iyi hafta sonları bugün son iş günü oleyyyyyyyy
Ayrıca bugün Cuma. Allah ım inş gönlümüze göre versin herşeyi hayırlısı ile.
melek tuğçe, iyi bir nefes kocu olur musun bilemem ama, tam melek gibi bir insansın valla. yazdıklarından samimi, sıcak oluşunu hissediyorum. En büyük bisimm meleğimisssss
QUOTE]
Sağolasın canım güzel düşüncelerin için.
Sen de öylesinn.
Canım bu yazdığını şimdi gördüm , geciken cevabım için kusura bakma.
Nereden anladım, konuya yaklaşımından. Konuşmalarından, insanın tekamül sürecine bakış açından ve en önemlisi yüreğinde sapasağlam duran inancından
Selamlarrrrrr kızlar dün bahsettiğim sözde sevgili olayı akşam bitti.. Artık o kadarı bile yok..
Buarada aranızda Samsunlu var mı???? Normalde her yerde rastlarım ama burda şuana kadar bitane bile rastlamadım.
Selamlarrrrrr kızlar dün bahsettiğim sözde sevgili olayı akşam bitti.. Artık o kadarı bile yok..
selam canım ben varım benn :)sendemi samsunlusun sevgilinlemi ayrıldın bişicik anamadım .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?