30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evet evet iyi ki kadınım ve bunun için çok mutluyummm

Selamlarrrrrr kızlar dün bahsettiğim sözde sevgili olayı akşam bitti.. Artık o kadarı bile yok..

Buarada aranızda Samsunlu var mı???? Normalde her yerde rastlarım ama burda şuana kadar bitane bile rastlamadım.

Selamlarrrrrr kızlar dün bahsettiğim sözde sevgili olayı akşam bitti.. Artık o kadarı bile yok..

Buarada aranızda Samsunlu var mı???? Normalde her yerde rastlarım ama burda şuana kadar bitane bile rastlamadım.
Hakkında hayırlısı... Samsunlu var mı aramızda bilmiyorum. Ben Adıyamanlıyım. :) İstanbul'da ikamet etmekteyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Kızçelerrrr,
Ben toparlanır ve kaçar...

Seviyorum hepinizi...

Her zaman yaptığım uyarı yapıyorum. Hafta sonu çok yazışmayın, pazartesi gelince okuması zor oluyor. Geçen hafta 40 sayfa yazışmıştınız. Sağ olsunturkuazcanım özetledi de okumaktan kurtuldum.

(zaten benim iki cümlem klasik 1- Uykum var. 2- ben yokken çok konuşmayın okumak zor oluyor.
)

İyi tatiller canım. Dönünce diksiyon kursunun içeriğini bize anlatmayı unutma

Teşekkür ederim canım desteğin için.

Senin hakkında hayırlısı olsun canım.
Zaten iç açıcı bir beraberlik gibi gözükmüyordu.

selam canım ben varım benn :)sendemi samsunlusun sevgilinlemi ayrıldın bişicik anamadım .)

selam canım ben varım benn :)sendemi samsunlusun sevgilinlemi ayrıldın bişicik anamadım .)

aa super sonunda bitane hemşeri bulabildim...

Sağolun kızlaaaarrr....Akşam gevşek gevşek umursuzca konuşmalar yapınca sinir oldum. Bende arayana kadar beni arama dedim..İşin tadı iyice kaçtı anlayacağınız.

Kızlarrrr uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba, şu aralar takığım herşeye nedden mutlu olamaddığıma vs. vs. siz iyi olun..öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…