30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar bize yatılı misafir geliyor yine, siz sormadan söyleyeyim de görücü değil

hayırlısı olsun canım,zaten bitme sinyallerini vermiştin buradan...

Ben o huylarına uyuz oluyorum

benimkinin öyle huyları yoktur, hatta eleştirir öyle insanları. tatile gittiğim yerde bile merhaba, teşekkür ederim, iyi günler gibi kelimeleri öğrenip öyle giderim der. kendisi zaten 4-5 dil biliyor, türkçe de eklenecek inşallah

Kıs panpişşşşş naparsın
Bende tv bakıyom sıcak zencefil suyu içiyom
Banyoyu temizledim ben yokken amma yazmışsın beee yaaa
Beyzoşşş yok kaç gündür kaçtı mı senden acaba.
Ben çok yorgunum yarın yatacağım valla ya enerjim tükenmiş gibi bugünlerde kendimi çok bitkin yorgun hissediyom evden çıkcak halim yok

selam kızlar bize yatılı misafir geliyor yine, siz sormadan söyleyeyim de görücü değil

Sevdiğin birileri mi bari ? Sevdiğin birisiyse iyi de, öbür türlü çekilmez

kız sen de arkasından çok attın bu adamın, yazık

Aman yaaa, dün gece yediği haltı yazmıştım okudun mu bilmiyorum.. Adam bildiğin rahat yaaa ,çıldıracam !

çok merak ediyorsan ben anlatayım, ben gitmiştim zamanında, diksiyon kursuna da direksiyon kursuna da...,diksiyonu sana, direksiyonu turkuaza anlatayım

Anlat şekerim, merak ediyorum evet

Sen bizzat şahsen kendin kendi ellerinle öğret türkçeyi

İyi geceler tatlım. Aynen ben de feci yorgunum. Bu hafta dinlenelim de, önümüzdeki hafta birlikte sabahlarız sohbet muhabbet.
Uyutmam bak ona göre

İyi geceler tatlım. Aynen ben de feci yorgunum. Bu hafta dinlenelim de, önümüzdeki hafta birlikte sabahlarız sohbet muhabbet.
Uyutmam bak ona göre

Sabahlamak güzeldir kız kıza beee yaaa
İstanbul planın ne anlat bakam :))
Senin arkadaşın çokmuş ya burda kimlere yetişecen kısss fıstık
Senin ergen ne yapacak o hafta sonu

yok sorun yok akrabalar iyi canım
evet canım okuyup yorum yazmıştım,ama bazı yorumlarım arada kaldı alıntı yapmayı beceremedıgımden
ben gideli çok oldu kursa ama nefes açma teknıgıyle başlamışlardı,diyafram nefesi falan. ses açma çalışmaları, ses harf hece kelime çalışmaları, tekerlemeler, kamera önünde konuşma,doğaçlama konuşma gibi şeyler vardı gittiğim özel kursta...

afiyet olsun. ben de sıcak poğaça yiyorum, çay içiyorum:125:
beyza yoğun galiba ama yarın öbür gün gelir dıye tahmin ediyorum
dinlen canım,kendine her şeyı çok dert edinip kendine yüklenme,işte zaten yoruluyorsun,sonra eve geliyorsun evde temizlik yapıyorsun,sorunları düşün derken bünyen zayıf düşüyor

Hoşbulduk panpişimmm
Valla başıl ayaklarım kollarım boynum bacaklarım çok ağrıyor yaaa
Pzt ve salı da dünya kadar rapor yetiştireceğim canım çıkacak yafff

üzüldüm canım, o yastıgı alabilirsen rahatlarsın biraz dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…