- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.321
Kızlarrrr uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba, şu aralar takığım herşeyenedden mutlu olamaddığıma vs. vs. siz iyi olun..öperim
Adamı görsen daha çok gülersin. Otur, ibretle izle o derece
hoşbuldum tatlım,davetin için de teşekkür ederim
Selamlarrrrrr kızlar dün bahsettiğim sözde sevgili olayı akşam bitti.. Artık o kadarı bile yok..
Buarada aranızda Samsunlu var mı???? Normalde her yerde rastlarım ama burda şuana kadar bitane bile rastlamadım.
İyi tatiller canım. Dönünce diksiyon kursunun içeriğini bize anlatmayı unutma
Ben o huylarına uyuz oluyorum
selam kızlarbize yatılı misafir geliyor yine, siz sormadan söyleyeyim de görücü değil
kız sen de arkasından çok attın bu adamın, yazık
çok merak ediyorsan ben anlatayım, ben gitmiştim zamanında, diksiyon kursuna da direksiyon kursuna da...,diksiyonu sana, direksiyonu turkuaza anlatayım
benimkinin öyle huyları yoktur, hatta eleştirir öyle insanları. tatile gittiğim yerde bile merhaba, teşekkür ederim, iyi günler gibi kelimeleri öğrenip öyle giderim der. kendisi zaten 4-5 dil biliyor, türkçe de eklenecek inşallah
Kıs panpişşşşş naparsın
Bende tv bakıyom sıcak zencefil suyu içiyom
Banyoyu temizledim ben yokken amma yazmışsın beee yaaa
Beyzoşşş yok kaç gündürkaçtı mı senden acaba.
Ben çok yorgunum yarın yatacağım valla yaenerjim tükenmiş gibi bugünlerde kendimi çok bitkin yorgun hissediyom evden çıkcak halim yok
İyi geceler tatlım. Aynen ben de feci yorgunum. Bu hafta dinlenelim de, önümüzdeki hafta birlikte sabahlarız sohbet muhabbet.
Uyutmam bak ona göre
Sevdiğin birileri mi bari ? Sevdiğin birisiyse iyi de, öbür türlü çekilmez
Aman yaaa, dün gece yediği haltı yazmıştım okudun mu bilmiyorum.. Adam bildiğin rahat yaaa ,çıldıracam !
Anlat şekerim, merak ediyorum evet
Sen bizzat şahsen kendin kendi ellerinle öğret türkçeyi
hoşgeldiniz kızlar
ben de yogundum bugun ve yoruldum
Kıs panpişşşşş naparsın
Bende tv bakıyom sıcak zencefil suyu içiyom
Banyoyu temizledim ben yokken amma yazmışsın beee yaaa
Beyzoşşş yok kaç gündürkaçtı mı senden acaba.
Ben çok yorgunum yarın yatacağım valla yaenerjim tükenmiş gibi bugünlerde kendimi çok bitkin yorgun hissediyom evden çıkcak halim yok
Hoşbulduk panpişimmm
Valla başıl ayaklarım kollarım boynum bacaklarım çok ağrıyor yaaa
Pzt ve salı da dünya kadar rapor yetiştireceğim canım çıkacak yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?