- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.281
ımplant yaptırdım cıcım,1saat oldu gelelı,allahtan hıssetmedım ama bakalım sonrası ne olucak
aynen ya uyuz oluyorum.cok mıymıy bı sarkı.bızı anlamıycaklar fılan...hemcınsıne mı asıktır nedır :S
yarın kocam geliyor beyza dersem, kovalar beni forumda ama
hahaha doğrudan çözüm, ben gidip kusup geleyim....
kız o neeee nerene ney taktırdın bakıyımm :)
amana aman sabahlar olmasın
evetya sinir oluyorum bennde buçuklu niye yapmazlarkiii sanki ayakkabıcıya gidiyorum ellı tane ayakkabı denıyorum kalıpları belkı degişir diye hatta ben terliklerde parmak arası varya onlarda 37 giyiyorum bende kenımden bişey anlamadım arkidaşşşş.geçende sevgılım bana bot almış 37 numara kızdım bende kaç tane ayakkabı aldık beraber dıye baana diyorki,ee sen bir sürü numara sölüyosun gidince magzaya kafamda öle kalmış diyor zavallı :)
soda iç
kıs sus bende kuscam şimi öle hassastır benım midem bence sen kocan gelıyor diye sevındırık oldun :)
midene sevinç vurdu :)
kıs sus bende kuscam şimi öle hassastır benım midem bence sen kocan gelıyor diye sevındırık oldun :)
midene sevinç vurdu :)
aman be ya,bendekı bu sansla ne taktırmıs olabılırım :-D vıdalı dıs tabı.ama takan monaco prensı gıbıydı o ayrı,eheheh
aman be ya,bendekı bu sansla ne taktırmıs olabılırım :-D vıdalı dıs tabı.ama takan monaco prensı gıbıydı o ayrı,eheheh
akidişlerrrrr ben kaçarım evime gidiyim artık demi iyi geceler hepiniz çok güzelsiniz böyle kalın hep.öptüm siziiiii
( türk vadalaşması işte ) yabancılar nasıl hadı bay ötekıde diyokı baybay
hıı dedımkı bu kız hatırladıgım kadarıyla bekardı dedim :) aklıma başka,başka şiler geldi:) heee dişşşşşşşş hım doktorcummm yakışıklıydı desene agzının içine düşmüştür işte hemen kafaya alsaydın kız:)
özlemiş kocasını
yarın git özel bir şeyler al allı morlu
çizgili pijamamı giyerim ayağıma da turuncu terliklerimi, bir de depresyon hırkası.... sıfır libido... kışkırtmaya gerek yok...
bu atlatmalar bir yere kadar ben de kendimi tanıyorsam ya neysebunu daha önce söyledim 15 günde mi oluyor demez mi adam...
kapıdan bı gırdım,elektrıkler kesıldıgınde nuruyla beyaz sarayı aydınlatan o yakısıklının endamiyla sarsıldım :-D boyle bı pacozdum kııı,bı pısman oldum kı oyle gıttıgıme ama sonra barnagındakı yuzugu gorunce yatıstımhıı dedımkı bu kız hatırladıgım kadarıyla bekardı dedim :) aklıma başka,başka şiler geldi:) heee dişşşşşşşş hım doktorcummm yakışıklıydı desene agzının içine düşmüştür işte hemen kafaya alsaydın kız:)
hem geçmiş olsun hem güle güle kullan
sag olasın
iyi gecelerrr, nerden nereye gideceksin bilmiyorum ama dikkat et
yok gıı berbat vazıyetteydımşöyle hafif dekolteli bir şeyler giyseydinnn
30yıldır bellı benım ısım:aylak bakkal şaş..k tartar :-D acılmadan ıadesenın işin belli olmaz
o zaman adamdan ne istiyosun kurusunmu
hakkını verecen
düğüne kadar bekleyeydim iyiydi, bakıcaz artık duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?