30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kız o neeee nerene ney taktırdın bakıyımm :)

akidişlerrrrr ben kaçarım evime gidiyim artık demi iyi geceler hepiniz çok güzelsiniz böyle kalın hep.öptüm siziiiii
( türk vadalaşması işte ) yabancılar nasıl hadı bay ötekıde diyokı baybay

konuyu soda iç şeklinde bağlamana sesli güldüm
cevap veriyorum evde soda kalmamış, burada su alır gibi siparişle alıyoruz,kasayla...yarın alıcam, yeşil çay içiyorum....

ayakkabı konusuna dönüyorum; en kötüsü de internetten ayakkabı alma konusundaki başarısızlığım ama ben pes etmiyorum hala... aldığım her ayakkabıyı geri gönderdim şimdiye kadar...

kıs sus bende kuscam şimi öle hassastır benım midem bence sen kocan gelıyor diye sevındırık oldun :)
midene sevinç vurdu :)

ne yemek yapıcam ben şimdi paniği olmasın o ya da yine ütüler geliyor endişesi

aman be ya,bendekı bu sansla ne taktırmıs olabılırım :-D vıdalı dıs tabı.ama takan monaco prensı gıbıydı o ayrı,eheheh

hıı dedımkı bu kız hatırladıgım kadarıyla bekardı dedim :) aklıma başka,başka şiler geldi:) heee dişşşşşşşş hım doktorcummm yakışıklıydı desene agzının içine düşmüştür işte hemen kafaya alsaydın kız:)

aman be ya,bendekı bu sansla ne taktırmıs olabılırım :-D vıdalı dıs tabı.ama takan monaco prensı gıbıydı o ayrı,eheheh

hem geçmiş olsun hem güle güle kullan

akidişlerrrrr ben kaçarım evime gidiyim artık demi iyi geceler hepiniz çok güzelsiniz böyle kalın hep.öptüm siziiiii
( türk vadalaşması işte ) yabancılar nasıl hadı bay ötekıde diyokı baybay

iyi gecelerrr, nerden nereye gideceksin bilmiyorum ama dikkat et

şöyle hafif dekolteli bir şeyler giyseydinnn

ben gittim gündüzde gelin ben gündüz burdayım .) hepinizii beklerim tuğcemde yokya nerdeki acep:)

bu atlatmalar bir yere kadar ben de kendimi tanıyorsam ya neyse bunu daha önce söyledim 15 günde mi oluyor demez mi adam...

Son düzenleme:
kapıdan bı gırdım,elektrıkler kesıldıgınde nuruyla beyaz sarayı aydınlatan o yakısıklının endamiyla sarsıldım :-D boyle bı pacozdum kııı,bı pısman oldum kı oyle gıttıgıme ama sonra barnagındakı yuzugu gorunce yatıstım
hem geçmiş olsun hem güle güle kullan
sag olasın

iyi gecelerrr, nerden nereye gideceksin bilmiyorum ama dikkat et

şöyle hafif dekolteli bir şeyler giyseydinnn
yok gıı berbat vazıyetteydım
senın işin belli olmaz
30yıldır bellı benım ısım:aylak bakkal şaş..k tartar :-D acılmadan ıade

kendimi odaya kilitleyim mi sonra da

aaaa söylemeyi unutuyorum kaç akşamdır... bir derdim vardı ve "bir derdim var" bölümüne başlık açtım kızlar.... bir sürü kadın aklı bir araya gelince korkunç bir enerji ortaya çıkıyormuş bir kez daha da anlamış oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…