30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

daha da çeyiz bölümüne bakarsam kendimi vurucam 2015 te evlenecekmiş hatun, 7 nevresim takımı saydım, çay bardaklarını bile almış, tirbüşon bile var ..... benim neyim var acaba, hiiiiiçççç....

amaaaan tapusu bende olan bir adet kocam var, yemişim çay bardağını....

Son düzenleme:

dogmamıs bebege don bıcıyo mıllet desene :-D

bir de arkadaş, herkes biev, english home, bernardo,esse takılıyor... ne biçim ezik hissettim kendimi ya...ya da cimriyim ben esse mağazasını ön kapıdan girip arka kapıdan çıkmaya kullanıyorum ben...

günaydın kızlar.... hayırlı cumalar... dua bölümünde maslow'un konusuna birşeyler yazdım... bir bakar mısınız?

melidia; fırının nasıl? ben de evimdeki fırında kek pişiremiyorum ama eşimin evindekinde döktürüyorum, fırınla alakalı oluyor genelde sıkıntı...

günaydın canım benim, haklısın sanırım fırından, sevdiğimin evindeki fırına da götüremem ki bi koşu, annesi süper şiyler yapıyo gerçi, demek fırın olayı doğru :)

dua topic ine hemen bakayım canım

Günaydın kızlar. Umarım gününüz iyi geçer. Bu arada kek yapan arkadaşlar bana da bir dilim ayırabilirse çok mutlu olurum:)

bizim fırınlar turbo özellikli değil sanırım, alt-üst ayarı var o yüzden kekin üstünü yakıp içini çiğ bırakıyor... önce sadece altını açıcaz, son 10 dk falan üstü de açıcaz(alt açık kalacak) öyle yapınca fena olmuyor...

Günaydın Kızçeler;

Nasılsınız bakalım?

Hayırlı cumalar hepinize... Rabbim gönlünüze göre versin.

Lahesis, "Bir derdim var"a ne yazdın merak ettim. Şimdi gidip bakayım, normalde bu konu ve dua konuları gibi birkaç konu dışında başka yerlere bakmıyorum ben! Bir sürü şey anlatıyor millet, kafam şişiyor... İçim de şişiyor... Yok kv derdi. Yok aldatma... ( Allah korusun. )

Günaydın canım. Sen nasıl oldun, iyileştin mi?

ne haber aslı?

(dün böyle yazdım altına da senin turkuaz'a yazdığın gibi yazdım ama aynı an sen çıktın galiba... gün içindeydi. )

Bende senin gibiyim şuan canım. Aynı dönüşümleri yaşamışız.
Allah mutlu olucağımız bir hayat nasip etsin bizlere.
Tuğçeciğim, sağ ol canım... Amiiiiiiiiiiinnn..

Zaten birbirimize frekanslarımız uydu ki burada güzel güzel yazışıyoruz. İnsan az çok kendini belli ediyor... Mesela ben de senin yazdıklarını severek okuyorum.

dipnot: mesaj kutun dolu. yazdım yazdım gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…