- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.301
daha da çeyiz bölümüne bakarsam kendimi vurucam2015 te evlenecekmiş hatun, 7 nevresim takımı saydım, çay bardaklarını bile almış, tirbüşon bile var ..... benim neyim var acaba, hiiiiiçççç....
amaaaan tapusu bende olan bir adet kocam var, yemişim çay bardağını....
bosveeer,pahalı seylerı eve alıcagına kendine albir de arkadaş, herkes biev, english home, bernardo,esse takılıyor... ne biçim ezik hissettim kendimi ya...ya da cimriyim benesse mağazasını ön kapıdan girip arka kapıdan çıkmaya kullanıyorum ben...
Neden canım olmuyor? Fırındamı sorun var acaba?
günaydın kızlar.... hayırlı cumalar... dua bölümünde maslow'un konusuna birşeyler yazdım... bir bakar mısınız?
melidia; fırının nasıl? ben de evimdeki fırında kek pişiremiyorum ama eşimin evindekinde döktürüyorum, fırınla alakalı oluyor genelde sıkıntı...
günaydın canım benim, haklısın sanırım fırından, sevdiğimin evindeki fırına da götüremem ki bi koşu, annesi süper şiyler yapıyo gerçi, demek fırın olayı doğru :)
dua topic ine hemen bakayım canım
Günaydın Kızçeler;
Nasılsınız bakalım?
Hayırlı cumalar hepinize... Rabbim gönlünüze göre versin.
Lahesis, "Bir derdim var"a ne yazdın merak ettim. Şimdi gidip bakayım, normalde bu konu ve dua konuları gibi birkaç konu dışında başka yerlere bakmıyorum ben! Bir sürü şey anlatıyor millet, kafam şişiyor... İçim de şişiyor... Yok kv derdi. Yok aldatma... ( Allah korusun.)
sağ ol İpek; daha iyiyim yani iyiye gidiyorum sanırım. dikkat ediyorum kendime... c vitamini falan! doğal gıdalar. aferin hapı. :) idare ediyorum.Günaydın canım. Sen nasıl oldun, iyileştin mi?
Canım kartın başardın diyor. Zirvede olucaksın ve herşey geride kalacak.
Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkarıcaksın. Ama bunlamı yoksa başkasıylamı onu bilmiyorum canım.
okudun mu hepsini? şu anda yazışan yok, dön eski sayfalara oku.ne kadar çok konuşmuşsunuz kızlar maşallahh
Tuğçeciğim, sağ ol canım... Amiiiiiiiiiiinnn..Bende senin gibiyim şuan canım. Aynı dönüşümleri yaşamışız.
Allah mutlu olucağımız bir hayat nasip etsin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?