30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ben iyiyim canım şükür. Sen nasılsın?
Hayırlu Cumalar...
Evet bende okumuyorum sorunlu yazıları.

yemek yapmak kolay bulunur bişilerde ütüyü hiç sevmem ben .senın yerınde olsam derımki ütü erkek işi kuvvetli bastırınca hem ,çabuk oluyor hemde daha güzel oluyor beş dakkada yapsana hayatımm. sevgılıme öyle yapıyorum valla yoksa onuda bana yıkıcak :)

özlemiş kocasını

yarın git özel bir şeyler al allı morlu

kaatılıyorum sana beyza

iyi gecelerrr, nerden nereye gideceksin bilmiyorum ama dikkat et[/QUOTE]

yakın canım arabayla 10 dakıka sevgılımden babayım evne gidiyorum :) teşekkürler canım

çizgili pijamamı giyerim ayağıma da turuncu terliklerimi, bir de depresyon hırkası.... sıfır libido... kışkırtmaya gerek yok...

gaffur gibiii:) hırkada yaprak dökümünden leylanın hırkası geldı aklıma ne gülüyodumya ona
öle yapma kısss adam gelme aralarını uzun tutar sonra :)

Aaa tamam canım temizliyim mesaj kutumu.
Evet canım aynı frekanslardayız.

düğüne kadar bekleyeydim iyiydi, bakıcaz artık duruma göre

anammmmm düğün olmamışmı ? yok ozaman izin vermem dünyadaaaaaa olmasss bekle kıs.adam düğün yapmas sonra:) sen şimdi yaklaş kaç,yaklaş kaç,hevesi kursagında kalsın :)

bakıyorum hemen birazdan canım

sana bişey diyimmiiii hiç bir şeyi olmayanın dahada şansı çok oluyor bence .benımç.makınam.bulaşık mak.da daahıl herbişeyım ta takır kaçççççç senedir bizde çocuk beşikte,çeyiz sandıktadır.bulaşık mak.açtım.halı yıkamayı açtım.birçok danteli dagıttım sevmıyorum zaten
yıllardır çeyiz var ortada koca yok neyapiyim evde kalabalık.annem diyokı hepsini toptan alcam sana kızımmmmmmmmmmm yeterki evlen yavrummmmm:)

Günaydın kızlar. Umarım gününüz iyi geçer. Bu arada kek yapan arkadaşlar bana da bir dilim ayırabilirse çok mutlu olurum:)

gel canım gel,istedigin kek olsun :)

tünaydın canım azdaha olsa ıyı akşamlar dıcem hatta aminnnnn senınde ve hepimizinde ALLAHIM gönlümüze göre versin .

ben okuyorum valla hatta diyorumki ya bak mılletın ne derdi var senınkıde dertmi ? aslında kendımı rahatlatıyorum belkıde

​aynen halime şükrediyorum böyle olaylar duyunca ama buradakileri okumuyorum pek!

ben de aldatıldım ama hala brlikteyim, napsak ki ?

hala birlikteysen ve bunu '' napsakki '' diye soruyorsan relax,relax burda.
tatlım sen bişey yapma, ölleee otur aldatılmışlıgın tadını çıkar bence :)

İyiyim canım sağol.
Evet evdeyim. Hastalandım ilk günüm o yüzden evdeyim canım.
Sen ne yapıyorsun?

hımm burdada hava yağışlı soguk, bende bugün yarın aynı durumda olucam heç sevmıyorumya kaç gün diken üstündeyım ben .biizmkıde erken geldı bugün şimdi evde az sonra yemek yapmaya çıkarım canım

Tamam canım. Kolay gelsinn...
Burdada günlük güneşlik hava ama ben hastaym ve uzanıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…