- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.321
Günaydın kızlar. Umarım gününüz iyi geçer. Bu arada kek yapan arkadaşlar bana da bir dilim ayırabilirse çok mutlu olurum:)
Günaydın Kızçeler;
Nasılsınız bakalım?
Hayırlı cumalar hepinize... Rabbim gönlünüze göre versin.
Lahesis, "Bir derdim var"a ne yazdın merak ettim. Şimdi gidip bakayım, normalde bu konu ve dua konuları gibi birkaç konu dışında başka yerlere bakmıyorum ben! Bir sürü şey anlatıyor millet, kafam şişiyor... İçim de şişiyor... Yok kv derdi. Yok aldatma... ( Allah korusun.)
ben de aldatıldım ama hala brlikteyim, napsak ki ?
bilmem ki canım ya, güzelcene bi kek yapsam mis gibi yiycem :)
konuyu soda iç şeklinde bağlamana sesli güldüm
cevap veriyorum evde soda kalmamış, burada su alır gibi siparişle alıyoruz,kasayla...yarın alıcam, yeşil çay içiyorum....
:) ne güzel işte bizde aynen sankı bakkal kaçıyo ıkı kasa en az soda kalmadıgında bir bardaga azcık karbonat koy iç aynı etkıyı yaratıyor
ayakkabı konusuna dönüyorum; en kötüsü de internetten ayakkabı alma konusundaki başarısızlığım ama ben pes etmiyorum hala... aldığım her ayakkabıyı geri gönderdim şimdiye kadar...
oyyyoyyy ben öyle hayatta alamamkiii ben giyicem bakıcam ayagıma oturucak yürüycem azıcık:) benim öyle ellemeden ,dokunmadan içime sinmiyor alışveriş :)
ne yemek yapıcam ben şimdi paniği olmasın oya da yine ütüler geliyor endişesi
özlemiş kocasını
yarın git özel bir şeyler al allı morlu
çizgili pijamamı giyerim ayağıma da turuncu terliklerimi, bir de depresyon hırkası.... sıfır libido... kışkırtmaya gerek yok...
çok teşekkür ederim...
Tuğçeciğim, sağ ol canım... Amiiiiiiiiiiinnn..
Zaten birbirimize frekanslarımız uydu ki burada güzel güzel yazışıyoruz. İnsan az çok kendini belli ediyor... Mesela ben de senin yazdıklarını severek okuyorum.
dipnot: mesaj kutun dolu.yazdım yazdım gitmedi.
düğüne kadar bekleyeydim iyiydi, bakıcaz artık duruma göre
kendimi odaya kilitleyim mi sonra da
aaaa söylemeyi unutuyorum kaç akşamdır... bir derdim vardı ve "bir derdim var" bölümüne başlık açtım kızlar.... bir sürü kadın aklı bir araya gelince korkunç bir enerji ortaya çıkıyormuş bir kez daha da anlamış oldum...
daha da çeyiz bölümüne bakarsam kendimi vurucam2015 te evlenecekmiş hatun, 7 nevresim takımı saydım, çay bardaklarını bile almış, tirbüşon bile var ..... benim neyim var acaba, hiiiiiçççç....
amaaaan tapusu bende olan bir adet kocam var, yemişim çay bardağını....
Günaydın kızlar. Umarım gününüz iyi geçer. Bu arada kek yapan arkadaşlar bana da bir dilim ayırabilirse çok mutlu olurum:)
Günaydın Kızçeler;
Nasılsınız bakalım?
Hayırlı cumalar hepinize... Rabbim gönlünüze göre versin.
Lahesis, "Bir derdim var"a ne yazdın merak ettim. Şimdi gidip bakayım, normalde bu konu ve dua konuları gibi birkaç konu dışında başka yerlere bakmıyorum ben! Bir sürü şey anlatıyor millet, kafam şişiyor... İçim de şişiyor... Yok kv derdi. Yok aldatma... ( Allah korusun.)
​aynen halime şükrediyorum böyle olaylar duyunca ama buradakileri okumuyorum pek!gel canım gel,istedigin kek olsun :)
tünaydın canım azdaha olsa ıyı akşamlar dıcem hatta aminnnnn senınde ve hepimizinde ALLAHIM gönlümüze göre versin .
ben okuyorum valla hatta diyorumki ya bak mılletın ne derdi var senınkıde dertmi ? aslında kendımı rahatlatıyorum belkıde
ben de aldatıldım ama hala brlikteyim, napsak ki ?
Ben de iyiyim, hastayım ya iyiye doğru gidiyorum. :2: Allah'a şükürBen iyiyim canım şükür. Sen nasılsın?
Hayırlu Cumalar...
Evet bende okumuyorum sorunlu yazıları.
Aydebuzcuğum nasılsın? Ne yapıyorsun?
Ben de iyiyim, hastayım ya iyiye doğru gidiyorum. :2: Allah'a şükür
iyiyim hayatm sen nasılsın ? yazılanları okuyordum anca bitti evdemisin bugün çıkmamışsın ?
İyiyim canım sağol.
Evet evdeyim. Hastalandım ilk günüm o yüzden evdeyim canım.
Sen ne yapıyorsun?
hımm burdada hava yağışlı soguk, bende bugün yarın aynı durumda olucam heç sevmıyorumya kaç gün diken üstündeyım ben .biizmkıde erken geldı bugün şimdi evde az sonra yemek yapmaya çıkarım canım
neyin var canım? regli mi yoksa? geçmiş olsun.Tamam canım. Kolay gelsinn...
Burdada günlük güneşlik hava ama ben hastaym ve uzanıyorum canım.
neyin var canım? regli mi yoksa? geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?