- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.781
Merhaba herkeseee...
Lahesisciğim, canım; dün gece aklıma düştün birden!ne güzel ne güzelll, birisi de iyi bir şey söylecek mi acaba ikizler içinevet itiraf ediyorum; kocam ikizler burcu
Lahesisciğim, canım; dün gece aklıma düştün birden!doğum günü bugün müydü yoksa dün müydü dedim.
Canım, doğum günün kutlu mutlu olsun. Her şey gönlünce olsun. Eşinle ve ilerde doğacak yavrularınızla nice nice güzel yaşlar dilerim sana...:81::81::81::118::118::118::119::119::119:
Bu arada ben TERAZİ burcuyum. ( hava grubu yani ) yükselenim KOÇ! İKİZLER de hava grubudur. İkizler ile anlaşabiliyorum ben, olumsuz bir örnek de görmedim. Fakat yine de ilerde evlenirsem kocam KOVA olsun mümkünse ve de hayırlısıyla...
Lahesisciğim, canım; dün gece aklıma düştün birden!doğum günü bugün müydü yoksa dün müydü dedim.
Canım, doğum günün kutlu mutlu olsun. Her şey gönlünce olsun. Eşinle ve ilerde doğacak yavrularınızla nice nice güzel yaşlar dilerim sana...:81::81::81::118::118::118::119::119::119:
Bu arada ben TERAZİ burcuyum. ( hava grubu yani ) yükselenim KOÇ! İKİZLER de hava grubudur. İkizler ile anlaşabiliyorum ben, olumsuz bir örnek de görmedim. Fakat yine de ilerde evlenirsem kocam KOVA olsun mümkünse ve de hayırlısıyla...
benim de ilk ve tek aşkım KOVA idi!gülümsün canım benim kova çok yakın bi erkek arkadaşım var ve geçmişte bi sevgilim olmuştu
kova lar duygusallıkta biraz geriler ama süper eğelnceliler :)
Allah gönlüne göre versin canım benim
Canım, doğum günün kutlu mutlu olsun. Her şey gönlünce olsun. Eşinle ve ilerde doğacak yavrularınızla nice nice güzel yaşlar dilerim sana...
Lahesis canım , ben de tebrik ederim doğum gününü
mini mini bebişlerin olsun yeni yaşlarında
bebişler dedim, babarsın ikiz olur :)
benim de ilk ve tek aşkım KOVA idi!çok üzdü gerçi beni fakat yine de KOVA istiyorum ben! kadir kıymet bilen cinsinden.
Sağ ol canım, senin de her şey gönlüne göre olsun.
Nasılsın? Dün yoktun buralarda...:44:
ben de bir önceki mesajımda onu yazacaktım. "gerçi ben de yoktum dün, regl oldum sancım vardı." yazacaktım.amin canım hepimiz için
dün pek giremedim , işler çoktu
regl oldum bi de
adet sancılarımı hiç sevmiyorum :)
aynen öyle hemşireeee :)canım; iyi ki varsınız, nasıl keyiflendim bu msjlara okuyunca... çok teşekkür ederim... AMİN...AMİN... AMİN...
İkizler, Kova, ıvır zıvır hiç farketmez aslında ya, doğru düzgün, kıymet bilen, çalışkan, fedakar eşler olsunlar yeter( iyi ki az şey istedim he)
gün gelir de bebekleri yazar mıyız acaba burda
...
ben de bir önceki mesajımda onu yazacaktım. "gerçi ben de yoktum dün, regl oldum sancım vardı." yazacaktım.geçmiş olsun.
e yok artık günlerimiz de mi aynı
melidia; canım sen hangi bankadasın, nasıl giriyorsun kk ya
isim vermem doğru mu burda bilmem de devlet bankası diyelim
aslında 3 tane var var ama ilk akla gelen :)
ben genel müdürlükte çalışıyorum
o yüzden de rahat girebiliyorum internete
zaten bi odada 3 kişi çalışıyoruz. diğer 2 kişi de dünya tatlısı müdirelerim :)
tahmin etmiştim canım o bankanın genel müd. olduğunu :) daha doğrusu, eşime bahsediyorum kk dan... güzel paylaşımları sohbet esnasında anlatıyorum ona da... eşim de bankacı ya bahsettim... x bankasının genel müd. görevlidir diye nokta atışı yaptı
devlet bankası bir tane kaldı diye biliyorum ben! tam anlamıyla devlet bankası olan bir tane...isim vermem doğru mu burda bilmem de devlet bankası diyelim
aslında 3 tane var var ama ilk akla gelen :)
ben genel müdürlükte çalışıyorum
o yüzden de rahat girebiliyorum internete
zaten bi odada 3 kişi çalışıyoruz. diğer 2 kişi de dünya tatlısı müdirelerim :)
devlet bankası bir tane kaldı diye biliyorum ben! tam anlamıyla devlet bankası olan bir tane...
neyse çok detaya girmeyelim...
Melidia, işinden memnunsan ne mutlu sana...
Lahesis, sen de mi dün regl oldun.
Tesadüfün böylesi.
devlet bankası bir tane kaldı diye biliyorum ben! tam anlamıyla devlet bankası olan bir tane...
neyse çok detaya girmeyelim...
Melidia, işinden memnunsan ne mutlu sana...
Lahesis, sen de mi dün regl oldun.
Tesadüfün böylesi.
Tabii ki hepimiz para için çalışıyoruz sonuçta... İhtiyacımız var ama yine de iş yerinden memnunsan bence hiç kımıldama... Senin de dediğin gibi ( ben çok bilmem banka olayını ) özellerde rekabet, birbirinin sırtına çıkma vs varsa sana göre değil bence o işler... Azıcık aşım ağrısız başım... Az tamah çok ziyan getirir. ( deyimler sözlüğü gibi oldum.:) evet canım %100 devlet olanından
işimden de arkadaşlarımdan da çok çok memnunum şükürler olsun
bizim burda ekstra primler filan olmadığından herkes aynı maaşları alır
o yüzden de kimse kimseyi geçmeye çalışmaz
özel bankalarda biraz rekabet var dolayısıyla da stres var tabi
bazen özel sektöre geçeyim diyorum
hem kariyer yolu açık hem de daha kazançlı
ama bizim burdaki samimiyet yok orda bence
neyse çok konuştum :)
Allah herkese hayırlı kazançlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?